Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Köszi, hogy szóltál...Éjszaka éjfél után úgy döntöttem, hogy leszedem a mai aktualitásokat. Nem sikerült, mert 1 farm kimaradt...
    Én már 1 kört futottam csirkeügyben, most következik a második körút....
    Délben megyek Debrecenbe, a lánykámat repülőre ültetni, mert megy Hollandiába.... (Jó neki...:))
    (Mi meg aggódhatunk érte.....), De nagy lány már.....

-Márti57- kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jöttem lejelentkezni!

Itt hajnalban 3 óra körült 2x elkezdett esni az eső....de csak pár pillanatig!...azért tudom, mert nem aludtam!
    Éjfélkor felébredtem....és igy maradtam!....lehet vártam az esőt?????
    Ma jóóóó kába leszek...de igy jár az, aki éjszaka nem alszik!

Fiúk! ....a deniket sem fogjátok etetni?....azt is kihagyjátok???

A takaritás nálam véget ért!....felhő beüzemelve....ez egy könnyü és laza kis event volt!

-Márti57- és Tündi100 kedveli ezt.
  3. Koppi

Szia !

A horror az nem event, miután havonta visszatér...
    Ám ennek ellenére néha azt is kihagyom, vagy ha nem, akkor a gülüszemzselé alapanyagát nyomatom.

-Márti57- kedveli ezt.
  4. zsozso577

Szia

Szerintem, ez most event.....és nem is a szokványok 1 napos rémséges, hanem 1 hetes lesz.
    Gazt kell ültetni....sok felröpit gyüjteni....malomterméket előállitani....deniket etetni.
    Mi ez????.....ha nem event??????;):oops:;)

5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Uff! Majd "mekklátom". Oszt, ha jónak tűnik, csinálom. Régen eventeztem már. Nem mintha hiányozna.
    Kezd túl meleg lenni. Megjártam az utamat, most már nem akarok kimenni. A nejem meg most ment el patikába meg a Rossmannba vásárolni. Suvickoló-szereket ő gyűjti be. Van kedvezménye rendszeresen, hát kihasználja. :)

-Márti57- kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Napsütéses, kevésbe meleg szép napot mindenkinek!
    Mebajah, valóban hiányzik, nem tudom milyen igazolást hoz! Hagymácska a Balaton mellett, vagy benne(? )van.
    Zsozsó, peig éjszaka kellene aludni, mert a nappali "kótyagosság" nem jó!
    Kopi, ez event lesz, Zsozsó részletezte! A gyerekeinkért meg mindig aggódunk, mindegy, hogy hol vannak, persze egy repülős út előtt azért jobban.
    Tihamér, takarítási event van, ha Te nem csinálod, akkor csinálja a nejed.
    Ez a mostani takarítási event valóban nagyon laza volt, kevés időt vett igénybe és ez jó volt!
    Mai munkám a szokásos szombati, takarítás, főzés és a kertbe is van mit tenni.
    Kagylókat bontogatom, próbálok odafigyelni, mert nem akarok farmaranyért bontogatni.
    Jó munkát a mai napra is! :)

-Márti57-, zsozso577 és Tündi100 kedveli ezt.
  7. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot mindenkinek!

Zsozso,..etetünk Denevért,.. had legyen már ott is XXL-es fa,... igaz hogy a titkosokból már kiábrándultunk!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Éjszakai-denevérdömping.15243/#post-722184

Közelebb hoztam!

Tihamér,.. Hagymácska már megint áztat,.. múltkor a Tengeren, most a Magyar Tengeren!!

-Márti57-, Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  8. zsozso577

Sziasztok!

Igy ezek a fák....biztosak!...én is igy gondolom.
    Nálam elég sok titkos lapul a menüben.....lassan ki kellene rakosgatni,...de elment a kedvem
    a sokadik narancsóltól és a sokadik nem is tudom, milyen fától! Az ujabbakból ugy sem kapok!

-Márti57-, Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Konyhai munkát most fejeztem be. Most olyan álmos lettem, hogy legszívesebben szunyókálnék egy kicsit, de még munka van, így szundi nincs!
    Lajos, Bennetek ritkán csalódunk mi lányok, mert az eventeket Ti legtöbbször csináljátok, nem úgy, mint Kopi és Tihamér! Kopi ugyan néha csak mondja, hogy nem csinálja, s egyszer csak bejelenti, hogy kész a felhősora az xy farmján. Tihamér nagyon nyugdíjasra vette a figurát, de talán az új Gizivel Ő is többet fog csinálni!
    Még egy kis porszívózás és hajmosás, ha hűl a levegő, akkor pedig a kerti munka jön.

zsozso577, -Márti57- és Tündi100 kedveli ezt.
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Áááá! Lusta vagyok!
    Egyik felhőtömb hajszolja maga előtt a másikat. De valahogy mindig úgy sikerül, hogy vagy északról, vagy délről mennek el, egyik sem áztat nálunk. Napsütés nincs, meleg van. Árnyékban 31-32 fok. Éjjel is nehéz lesz a panelban jól aludni. A falakból sugárzik a nappal felvett hő. Lesz 26-28 fok belül.
    Az új Gizimmel nagyjából megértjük egymást, csak a videokamerát nem akarja megismerni. Hiába mutatom be egymásnak, még a megfelelő illesztőprogramot is, nem és nem. Ezzel még küzdök. A levelezőprogit is feltettem, a Thunderbird-et, a kiment és bejött levelek meg is vannak, - már amit nem dobtam ki a szemétbe - így onnan tudtam a címek egy részét visszahozni, mert a címtáram elszállt a semmibe! Nagyon morcos lettem. Aztán még a gmailos-ból is áttettem néhányat, de jó pár email cím biz hiányzik. >:( Írtam olyanoknak, akik a hiányzó címeket részben tudják, majd ők azok egy részét pótolják. (pl. egyik menyemé is "elvitorlázott" a távolba.)
    M-e-l-e-g v-a-n!!!

-Márti57- kedveli ezt.
  11. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Az egyik - feltehetően ittas - felhőtömb elkóricált a sorból és most nálunk engedi le a felesleges vizét. :D

-Márti57- és Koppi kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Nappaliban 23, 1 fok van, a tetőtéri szobákban 25. Ez nekem tökéletes! Ami jó,még, hogy hajnalban lehűl a levegő és ezzel együtt a falak is. 4-5 óra között fel szoktam ébredni és akkor kitárom az ablakokat, teraszajtót és nagyon jól kiszellőzik, lehűl a lakás.
    Itt még felhő sem nagyon van Gobbió - óóó!

-Márti57-, zsozso577 és Tündi100149 kedveli ezt.
  13. Koppi

Közben a lánykám megérkezett a célállomásra. Végig követtem a flightradaron az útját....:)
    Itt is jó az idő...:)
    Zsozsó !
    Neked és Lajosnak van igaza. Lehet csinálom, de lehet, hogy nem, mert szerdától nyaralok....
    Amúgy Hagymácska is nyaral a Balatonnál most.
    Mit tesz isten ! Megint találtam egy farmot, ahol nem volt leszedve a mai zokni !
    Figyeljetek rá !>:(

Itt, eső után kemény 21 fok van...

Utoljára szerkesztett: 8.7.17
    -Márti57- kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Zuhé után vagyunk, locsolni ma sem kell! Hamar jött, esett és távozott, volt néhány villámlás, dörgés.
    Csirkemájat csináltam tejfeles tojással, sütőben sülve. Nagyon finom lett.
    Éjszakára a hosszú érésű elvetve.
    Kagylókat ellenőriztem, ki vannak bontva! :)

zsozso577 és Tündi100 kedveli ezt.
  15. zsozso577

Esőőőőt szeretnék!!!!.....Fülledt.....párás és nagyon meleg a levegő.....huhhhhh.....nagyon megterhelőőő!
    Nálam egész éjszaka nyitva van...ajtó és ablak....de napközben nagyon hamar felkuszik a hőmérő!
    Ventillátor keveri a levegőt.....deeeee!!!!!

Én talán kinyitogattam az összes farmon a kagylókat....legalábbis a jegyzetem szerint.
    Kinyitom a kagylót....megjelenik az aji és teszem a jelet a farmnév mellé.....és még igy is volt hiba a gépezetben!

16. Csacskamacska

A teraszajtót és az utcai szoba ablakát nem szoktam nyitva hagyni, azokat nyitom hajnalban.
    Most kellemesen lehűlt a levegő, jól lehet majd aludni, nincs meleg!
    Jó éjt, aludjatok jól!

17. mebajah

mebajah Fórum császára

Kellemes vasárnapot kívánok!
    Megjöttem. Jelezni előre nem volt lehetőségem.
    Remélem, minden jó történt Veletek!
    Hátha vissza is tudok mindent olvasni! Ezek a fránya viharok átveszik az uralmat szinte naponta az áram és a fejem felett.

18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Hiányoltunk. A fejfájás nem a legkellemesebb érzés. :(
    Nap süt, eső nincs, kieste magát tegnap.
    Holnaptól megyek fizikoterápiára. Kell az a denevérek miatt.
    Felkeltem korán (fél kettő) és utána megcsináltam egy kis cukkinikrémet magamnak. Feleségem nem szereti, de én igen. Aztán volt még egy kis szundi is, mert a tévében sem találtam magamnak jó műsort hajnalban. Biztosan túl válogatós vagyok. :)

-Márti57- és mebajah kedveli ezt.
  19. zsozso577

Jóóó reggel kivánok!

Jöttem lejelentkezni....majd valamikor este jelentkezem....addig bokros elfoglaltságom lesz.
    Ilyen melegben már előre sajnálom magam.

A kisfarmokon még küzdök a 2. kitehetőért.....jó lesz az oda.....kell az oda!
    Este kitettem a titkosokat....nooo komment!!!!!!
    Pár medve ólat is kiraktam....szaporodjanak....ki tudja mennyi kell az eventhez!
    Ugy nézem, hogy a jövő héten sem fogunk unatkozni....lesz jó pár event.
    Hétvégén pedig utazunk haza.....igy megint hazai levegőt szivhatok!

Indulnom kell a buszhoz!

20. onagger52

onagger52 Fórum császára

El vagyok szontyolodva. Ősszel lesz negyven éve, hogy ebbe a házba költöztünk. Én a 24-s lakásba. Az egy szinttel felettünk lévő 25-be is akkor költözött egy akkor fiatal házaspár. Most már mind a négyen nyugdíjasok vagyunk, voltunk. Sajnos a férj, aki nálam egy évvel volt idősebb, pénteken meghalt. Fél éve még senki nem tudta, hogy baj van, nagy baj. Nem kellett hozzá fél év, hogy a gyógyíthatatlan kór elvigye. Még nem is tudjuk, hogy mikor lesz a temetés. Csapkod a ménkű körülöttem. :( Sokat beszélgettünk, sokszor találkoztunk kint a piacon is vásárlóként. Ő is korán ment, akár csak én. Nem egyszer zrikáltuk egymást, ha a másik később jött.
    - Mi van? Elaludtál az asszony mellett? Nem ébresztett fel időben? Már alig van valami, elvitték a rendes, időben jött vevők!
    Soha többet nem mondhatom neki.

-Márti57- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.