Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek!
    No, én nem keltem korán, vasárnapi lazaság van- Napelemes vakondriasztó beüzemelve, várom a hatást!
    Ebédem majdnem kész, mivel tegnap este kaptam egy jó nagy adag szedret, így most sütök egy túrós-szedres tortát.
    Most ugrott be Tihamér hsz-e. Nagyon sajnálom! Ez az, amit nem tudhat senki, hogy mikor következik be, ezért kell úgy élnünk, hogy örüljünk minden napnak, találjunk mindennap valami olyat, amiben a szépet és jót látjuk, mert nem tudhatjuk, hogy meddig adatik ez meg!

brozsa, -Márti57-, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  2. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot mindenkinek!

Koppi talán már lubickol valahol!?!?
    Mi is a saját levünkbe.
    De majd később kiállunk az esőre! Tihamér már küldi a felhőket!

3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hogy az a ... !!! MOST bontottam ki a kagylót. Hol járt az eszem??? Pedig azt hittem, hogy az első mai bejövetelkor lerendeztem, de nem. Látszik, hogy mennyire szenilis lettem.
    Lajos! Itt fél órán belül akkora buli lesz, de akkora! Sötét a sógorok felé az ég. A radarképen meg piros folt jön erre. Abból pedig eső lesz. Áááázni fogunk. Az erkélyen 32-33 fok van és párás, döglesztő a levegő.
    Szóval. ... KAGYLÓRA figyeljetek!

-Márti57- és mebajah kedveli ezt.
  4. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Ne csodálkozz, ha nem igazán tudsz figyelni! Hiába ez az élet rendje, de letör annak távozása, aki közel állt hozzánk.
    Amúgy a kicsi farmokon rendszeresen kihagyom, pedig tudom, hogy hinni a templomban kell.

5. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Itt már esik rendesen. onagger52 megmondta előre, pedig nem is levelibéka, hanem egy rugdalózó félszamár. :D
    Itt sem volt kibontva a kagyló. Azt a nemjóját!

-Márti57- és mebajah kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Előfordul, hogy mást hiszünk, mint amit csináltunk. Ebben a korban?? - már minden lehetséges, bár nem is a kor számít, hanem az időjárás befolyásolja tetteinket! Meg vagyok róla győződve, különben én sem locsoltam volna meg a zsázsát!! Itt melegen süt a nap, attól nem koncentráltam rendesen, de ha fúj a szél akkor az zavar meg, az esőről meg nem is beszélek!

7. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szóval, megöntözted az 1 percest! Trágya nincs?
    Tartalékolom a trágyát holnapra,.. kirakom legmagasabb áron amit enged,.. talán megmarad!
    Mindig megnézem mennyit enged és a legolcsóbbat ami kint van hazaküldöm és újra kirakom!
    Egy kis veszteség,.. de amennyiért lehet venni azért megéri,... bevenni és újra kirakni!

Tihamér,..gyeplőt raktál a felhőre,.. megy jobbra balra de ide nem akar érni!
    A kagyló a csomaggal ott félig jobbra fent,.. addig pulzál amíg le nem veszed,... ezt még nem figyelted?Ha levetted akkor nyugiban van!

Utoljára szerkesztett: 9.7.17
    -Márti57-, zsozso577 és Csacskamacska kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Lajos, nem kizárt, hogy meg is trágyázom legközelebb!xD Szoktam és is hasonlóan tartalékolni a trágyát, van mikor megmarad, van mikor elviszik.
    Pihentető jó éjt mindenkinek!:)

mötö57, zsozso577, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Lenne, ha lenne. Mármint jó éj. Pár perccel éjfél előtt a város arra ébredt, velem együtt, hogy kitört az égiháború. Olyan recsegés, ropogás volt, meg az a folyamatos vakuzás, hogy ihajla! Még mindig villog és kicsit még morog is az az égi sárkány, de csillapodik. Az eső is csak esik, nem szakad. Megpróbálok visszamenni az ágyikómba és aludni egy kicsit, mert még én sem aludtam ki magamat.
    Jó éjt mindenkinek!

mötö57 és -Márti57- kedveli ezt.
  10. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt Kívánok!
    Tihamér, remélem, mosolyogtál, mikor vakuztak!
    Csacska, a szupitrágya hatásosabb!

mötö57, Tündi100, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia és jó reggelt kívánok Mindenkinek !

Nem, még nem mentünk el nyaralni és csak az izzadságban lubickoltam, amikor a barackfát megszedtem és után zöldpaszulyt nyűttem föl.
    Ha minden igaz szerdán megyünk egy röpke kiruccanásra, a szokásos helyre...
    Nálunk nem esett az éjjel az eső, de "lóg a lába"
    Naná, hogy tegnap kocsit mostam....:eek::eek:

Utoljára szerkesztett: 10.7.17
    mötö57, Gobio55, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

A Duna mentén esett a Duna-kanyarig, utána elment tovább keletre. Jelenleg Borsod-Abaúj-Zemplén környékén van, tán még egy kicsi belóg Nyíregyháza felé is. Nálunk reggel négykor még esett, fél ötkor már nem. Sok víz van mindenütt, nagy pocsolyák. Nem tudom, mikor jó menni víz mellé, IDE szombat és vasárnapra kirándulóidőt jósolnak, nem lubickolósat. 22-23 fok nem az igazi pancsikálásra. Mára 37 - igen, jól írom, - harminchét fokra is felmehet a hőmérséklet. Édes jó anyám! Hogy fogom ezt ÉN túlélni???
    Ami fontos, az, hogy még éjjel kibontottam azt a ×××××× kagylót. Nem elfelejteni másnak sem!
    Szép napot gazdák!
    Ja! Ma megkezdem a gyógytornát a vállammal, de szerintem jobban járnák, ha fejemre kértem volna feledékenység ellen. ... Ő ... őőő ... Mit is akartam mondani? :pxD

mötö57, -Márti57- és mebajah kedveli ezt.
  13. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt kivánok!

Tihamér.....én is felébredtem a dörgésre....villámlásra!!!....Jaaa és az autók szirénázására.
    A riasztók...egymás után kapcsoltak be!!! Volt zaj rendesen!
    Az eső az kellett....itt nem csak esett ......zuhogott.....több részletben.....aztán 1 óra után csak
    vissza tudtam aludni! A levegő alig hült egy kicsit....már most meleg van és pára!!!!

Lassan megyek a kicsi farmokra.....harcolok a 2. kitehetőért!....kiváncsi vagyok, hogy este melyikre is
    kell még menni....azokon akkor tudom befejezni az eventet.

A kagylókat nyitogatom folyamatosan....hétvégén kiderül, hogy mennyire szerencsésen!

mötö57, Tündi100, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  14. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Megjöttem a tornából és a bevásárlásból. ****** párás a levegő, ragad mindenem. Úúúútálom az ilyen időt!
    Itt is bontogatom a kagylókat. Muszáj.

zsozso577 és mötö57 kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Szép napot mindenkinek!
    Mebajah, köszi, biztos hatásosabb, de nem próbálom ki!
    Tegnap este egy jó kis séta után remekül aludtam, reggel volt néhány csepp eső, de most napsütés van.
    A reggeli aratás után nem bújhattam vissza, mert 7 órára itt volt a szépítkezés mestere.
    Kopi, én a kocsi mosását az esővel végeztettem pénteken és szombaton. igaz nem mindenhol ragyog, de koszos sem volt nagyon.
    A munkások a múlt héten felálltak a garázs elé a térkőre és persze hagytak egy jó kis tócsa olajat. Kerülgetett a gutaütés! Tegnap este oldószeres ronggyal suvikszolás. Nem tűnt el teljesen, de lényegesen elhalványult.
    Kagylókat kibontottam, de a kis farmok majd délután , este következnek.
    Nekem a mai tornám biciklizés lesz, jó az idő, nem fúj a szél, így a pék boltját célzom meg.

zsozso577, mötö57 és Tündi100 kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én meg most kelesztem a kenyérkémet. Nekem az is megfelel, amit én készítek. Feleségemnek nem, ő vesz/vett magának rozskenyeret. Nem szereti, de eszi. Egy hete a kicsi itt volt két és fél napig, ette a rozskenyeret is, meg az én félig rendes lisztből, félig teljes kiőrlésűből készítettet is. Ma nem kell főzni, a tegnapi maradék lesz az ebéd.
    Meleg van és még melegebb lesz. Brrr!

zsozso577 és mötö57 kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Tudom, hogy az okosok azt mondják,hogy nem egészséges a puha fehér kenyér, én ma mégis azt ettem a kelkáposzta főzelékhez. A puha, fehér kenyeret szeretem. Ha meleg, az meg akkor a bónusz! Gombaleves volt még tegnapról és a szedres-túróstortából is volt még. A hétfőt ezért is szeretem, mert nem kell főzni!:)
    Egy óra múlva kezdődik a horroros! Nem 15 óra, hanem 14!!

Utoljára szerkesztett: 10.7.17
    Koppi, zsozso577, mötö57 és 3 más kedveli ezt.
  18. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Megjöttem, most visszaolvasok!

Koppi, zsozso577, mötö57 és 3 más kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Előkerült az "elveszett lélek". A legjobbkor. Event kezdetére. Indult a horroros nappali éjszakák sorozata. :p

20. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Mindjárt aratás,.. utána megy fél földbe és a harmadik kicsibe,...mert az első90 nem férne le egyszerre!
    Nem töröltem semmit minden maradt a helyén!
    Tündi szunyókál,.. én meg dolgozok!

Hagymácska most nagyon fürge lesz,.. kipihente magát,...én nyaraláson mindig elfáradok!

Csacska,.. szerintem azt együnk amit kívánunk, és ami jól esik!

hagymácska44, Koppi, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.