Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nálunk is a feleségem fekszik elpilledve a rekamién, én meg keményen robotolok. Itt a földeken. Feleségem kiment a temetőbe, kigazolni a sírt. Nem fázott. :D Itt is nehéz fázni, pedig csak 25-26 fok van a lakásban. Az éjszakától már most félek. Hogyan fogok aludni??? Persze! Tudom, hogy fekve, de gyanítom, az erkélyajtó előtt lesz a szőnyegpadlón a vetett ágyam. :p
    Én is felezek, nem csak Lajos.

mebajah, mötö57 és hagymácska44 kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Horroros gazok szaporodnak annyi helyen amennyi maradt nekik, mert nem szedtem le az ólakat és a fákat sem.
    Fúj a szél így nem érezni a nagy hőséget, idebenn meg kellemesen hűvös van. Aludni az ágyamba fogok, nem költözöm sehova.

mebajah, mötö57, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hagymácska....jóóó melegben utaztatok haza....gondolom el is pilledtél.
    Itt a csücsökben is tombol a meleg...az éjszakai esőnek nyoma sincs. Leszaladtam a boltba...ennyi volt a kintlétem.
    Eventes-horrorgaz szaporodik....kapkodom a kiskanalakat.....kiváncsi vagyok, hogy a gazból mennyi fog felreppeni.
    A kicsiken is lassan befejezem a takaritást....már egy kicsit unalmas.....annyit takaritottam!....el is fáradtam.

zsiraimiklosne, mebajah, mötö57 és 2 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Lesz mit...:)
    Üdv., a Fedélzeten...:)
    Ma sem voltam valami serény itt ezután sem leszek, szerdától, inóc kanóc, el a városból....
    Leszek, de lightosan...., mert a kagylókat, ha lesz érkezésem kibontom, ha nem akkor FA-zok..
    Nem akarom, hogy mást terheljek vele.
    8 farmról van szó ugyanis....
    Ezért nem igazán fogok horrorkodni...:)

5. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

A kocsiban van légkondi, így az utazás nem volt megterhelő.
    Lellén voltunk, a pezsgőgyártás szomszédságában, oda jártunk át fürödni, nagyon szép strandja van.
    Délelőtt a kötelezőket letudva, délután jó nagy fürdések voltak, ragyogó a víz. A teljes családom is volt. A vejem mondja, hogy a kicsit ne vigyük be pucéron, nem szeretné ha bele piszkítana a vízbe. Természetesen volt fürdőbugyi neki, így nem ért meglepetés. A fővárosi nagy cirkusz tart előadást ebben a hónapban Lellén. A plakátra kiírták, hogy 14.-én elefántfürdetés lesz a Balatonban, 8 elefántról van szó.
    Mondom a vejemnek, szerinted lesz rajtuk fürdőbugyi? Elég termeteset fognak piszkolni a vízbe, nem tudom, hogy gondolták, ki fog ott fürödni másnap, vagy az elkövetkező napokban? A púpostevék karámja az utcarészen volt, így láthatóak voltak napközben is, többen megsimogatták őket.
    Nagyon aktívak voltatok, nem is tudom mire reagáljak.
    Tihamérnak az új gépéhez gratulálok, látom többet vagy itt a fórumon!
    Koppinak jó nyaralást kívánok!
    Zsozsónak jó utat hazafelé!
    A többieknek jó játékot!

6. Csacskamacska

Hagymácska, aki nem tudja, az másnap ott fürdik nagy nyugiban!
    Denevérek már kaptak enni, én meg elfáradtam, így elköszönök, jó éjt!

7. hagymácska44

Igazad van, majd néz körben, hogy ki volt az!
    Akkora vihar volt most, hogy csudi!
    Jó éjt!

8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kukucs. Van itt valaki? ... Nincs. ...
    Igen, könnyű sokszor benézni, mert bírja a gép memóriája. Még van tartalék benne.
    A teve a világon a legellentmondásosabb állat. Akkor ép, ha nyomorék. :D
    További jó éjt!

9. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Fönn voltam szinte egész éjszaka, csak gépezni nem volt hangulatom.
    Gyorsan írok, míg megint el nem megy a net.
    Akkora vihar van, zeng , csili-vili minden,mikor föntről fényképeznek.
    Nem gyünnek a röpik!!!

10. hagymácska44

Jó reggelt Gazdák!

Mebajah, akkora vihar volt az éjjel, hogy csak na. Megéltem már pár évet, de ilyet még nem láttam.
    Az ég szinte folyamatos villámlásban volt, az eső ömlött, pedig az este jól belocsoltam.
    Tihamér, Gizivel most semmi probléma, még az eventezés is jobban megy majd.
    Mosásban leszek egész nap, a gyerekek is áthozzák a szennyest.
    Főzök egy kis mézes csirkét, rizzsel, mindenki szereti.
    Legyen szép napotok!

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nálunk most van nagy zuhé. Sötét az ég. Éjjel éjféltől ötig fent voltam. Előtte és utána tudtam csak aludni. Nem az igazi alvás az ilyen. :(
    Nálunk ma leves nem lesz. Zöldbabból főzelék, hozzá almás rétes és nyújtott pogácsa. Ennek ismerem hatvan éve. Elképzelésem sincs, hogy miért pogácsa, ha egyszer rétes.:wuerg: De tényleg az a neve. Éééés naaaagyon szeretem. Csak az én epém, amit most is "érzek", valamiért nem szereti. Pedig de finom! Nem az epe! A nyújtott (sós, tojásos, tejfölös) "pogácsa".
    Csendesedik az eső, lassan mehetek vásárolni. Ma éjjel is küzdöttem a webkamerával. Vagy a kamera régi vagy az illesztőprogi nem jó, amit választottam hozzá. Sajnos angolul nem tudok, valamelyik csemetémnek kell hazatévednie, hogy tudjon segíteni. Ráadásul még a Gzik lelkéhez is értenek valamit. Nálam sokkal többet. Még egy lehetőségem lenne, elmenni a szervíóizbe és utánaérdeklődni, de annyira nem fontos. A nejem szokott inkább csevegni a kis tündérünkkel, meg a többiekkel, az ő gépén alapból van kamera, hiszen loptopja van.
    Szép napot mindenkinek!
    A modi úgyis jön és törli a hívatlan "kereskedőt".

zsiraimiklosne, mebajah és mötö57 kedveli ezt.
  12. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt kivánok!

Itt korán reggel volt egy kiadós eső....ez igy lenne jó....jön....esik és lemegy....csendben!
    Most is felhős az ég...lehet lesz utánpótlás.

Deniket még etettem.....majd talán este....amikor több összejön!
    Nálam talán igy nagyobb esély van....a jobb jutalmakra.
    Most még aratni kell a rémségesen....aztán indulok a buszhoz....van egy kis dolgom.

Szép napot Mindenkinek!

13. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Nálunk olyan hajnali 1/2 2 óra tájban volt erős vakuzás, hozzá tartozó dörgéssel és utána hatalmas eső.
    Most derült ég mellett 33 fok van már... (Légkondi beindítva)...
    Holnap - útrakelés....valamikor délelőtt....

zsiraimiklosne kedveli ezt.
  14. Koppi2

Koppi2 Haladó

Szinte mindenki az éji denevérre vár?
    Amúgy remek ez a gaz mentesség, mert itt, ott le lemarad egy egy terület...:)

zsiraimiklosne kedveli ezt.
  15. hagymácska44

17 denit etettem meg, javarészt baha pontokat adott.
    A takarítós eventet megcsináltam, egy kis szupival, felhő üzemel.
    Nagyon fincsi volt az ebéd, a nagy még repetázott is. Még egy adag hátra van és végeztem a mosással.
    Megyek egy kis szundira.

16. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Én már túl vagyok az ebéd utáni szundításon. Jólesett. :) Csak az onagger csinálja az eventet, mi többiek nagyon lusták vagyunk.
    Felhő módjával, meleg azért nem maradt el. Nyár van. :p

hagymácska44 és zsiraimiklosne kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Boszorkányalma XXL. Na! Ez jól esett. :D
    CSP, TP, BTP, démoni bokréta, matrica, még egy RACS is jött. Meg egy AB.
    Még mindig meleg van. 27 fok, de ez már nem a tegnapi 30 feletti. Riogatnak a tévében zivatarokkal, szupercellákkal. Szuperbugyellárist nem tudnának adni, amiből nem fogyna ki a farmarany?

hagymácska44 és zsiraimiklosne kedveli ezt.
  18. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Végre,..1001-en lett bölény,.. lassan már a gazdakörinek vége!
    Most amit a Denevérek adtak titkosat,.. lesz-e belőle Krokodil???
    21 etetésen túlvagyunk,... hát az itthon levő ezüstkanállal nem sokat nyerünk mert csak 1 van!

19. Csacskamacska

Sziasztok! Nem vesztem el, mint látom, ill. olvasom nem hiányolt senki, annak ellenére itt vagyok! Reggeli után gyors bevásárlás, majd gyors főzés, utána mentem az unokákhoz, onnan a temetőbe, majd a gyümölcsösbe sárga - és őszibarackot szedni. Hazajövet ettem, mert már szédelegtem, majd aratás, vetés, most pár sor ide és megyek sepregetni, cserepes virágokat locsolni.
    20 etetésen vagyok túl, vegyes a felhozatal.
    Holnap jönnek az unokák, vasárnap mennek, vagy viszem őket haza. Farmozásra nem sok idő marad, de nem baj!

hagymácska44, zsiraimiklosne és brozsa kedveli ezt.
  20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Lehet benne krokodil, szerencsés esetben.

Ha sikerül, kérünk fotót róla. Szoktál hozni, talán nem lesz nagy kérés. :)

Szurkolok Mindenkinek a krokiért! :) :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.