Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szervusz.

Kár, mivel a mostani eventnél a fák nem adnak semmilyen felröppenőt sem az eventhez.

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jelenlétit aláírom és huss!
    Szerencsére 8- 8.30-ig alusznak a gyerekek, így én is ki tudom magam pihenni a másnapi bevetésre. Igaz este a kicsi hamarabb, a lányok 22 körül alusznak el. Ma az AGORA Tudományos Élményközpontban voltunk. Ez a Botanikuskertben található egy nagyon érdekes kísérleteket, előadásokat, interaktív játékokat tartalmazó program volt. Négy órát töltöttünk ott, 15 órakor a hasuk hajtotta őket haza. Én is élveztem, sok mindent kipróbáltam. Kevesen voltak, így nem kellett nyomorogni, sorban állni. Hétközben nyári tábor van, akkor nem érdemes menni, mert sok a gyerek.
    A felhősorokhoz gratula! :)
    Termelem a gazt, de felhősorom ha lesz, akkor megeszem a kalapom!!
    Titkokat nem vettem, nekem drága. Amúgy meg itt az egyetem kertjében van egy fácáncsalád, sokszor hallom a kukorékolását a kakasnak. Gazdaköribe nem való, de a valósban jó hallani és látni őket! :)
    Lépek, ha tudok akkor majd még visszanézek!

zsozso577, hagymácska44, mötö57 és 2 más kedveli ezt.
  3. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szia!

Én nem szeretem 0-ra törölni a farmokat,... ha mást nem termést azért adtak!
    Épp ezért mindig később végzek az eventtel!
    Az állatokat is hogyha törlöm az erdeiről akkor 1-2 hét mire visszakerülnek!

4. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szerintem a Bahás eventhez az állat-, és terményes ólak is nagyon kevés felröppenőt adtak. A növényekkel kedvezőbb a tapasztalatom, főleg a hosszú érésűekkel.
    Az őserdőben XXL-es fák vannak, a másikon pedig állatokat tenyésztek vagy növényeket, attól függően milyen bónuszok vannak a rekeszekben.

5. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Ezek vannak kint,......http://kephost.com/image/0YBC ..... http://kephost.com/image/0YBO
    Ezzel a KEPHOST-tal valahogy nehezen bírok, a másik meg nem akar működni.
    3x5=15 Bölényes titkosból minden lett csak Bölény nem!
    Egy kicsit sok a fa de főleg az újabbakból van kint több!
    No nem a legújabbakból mert az nincs!

zsozso577, mötö57, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  6. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Tündi, nagy-nagy gratula a szintlépésedhez.
    Nagyon régen kerestem zöld dinnyét, ma végre kaptam, igaz 2x annyiért, mint a csíkos. Mag egy szál sem benne, írtó fincsi volt.
    A mai titkosakból semmi titkos nem lett, csupa fejlesztések. A 3 denis titkosakat még nem tettem ki.
    Csacskamacska, nagyon jó programotok volt, a nagyszülők feladata a kényeztetés, Te most bőven t megadtad nekik. A tudásuk is gyarapodott, ilyen foglalkozások kellenek nekik, főleg ha a sz.géptől eltudjuk csalogatni Őket.
    Aludjatok jól, jó éjt!

zsozso577, mötö57, mebajah és 5 más kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Szerencsére nincsenek összenőve a számítógéppel, tv sincs náluk, nem is igénylik. Viszont olvasnak sokat, aminek nagyon örülök.
    Mára elköszönök, jó éjt! :)

brozsa, zsozso577, mötö57 és 4 más kedveli ezt.
  8. hagymácska44

Jó reggelt Gazdák!

Az idő kicsit hűs.
    Piacjárat lesz ma, egypár virágot kell pótolnom, mert elvirágoztak és elszáradtak.
    Nyáron nincs kötelező olvasmány, de kihoztam neki a könyvtárból egy könyvet, naponta 2 fejezetet kell kiolvasnia, ezért játszhat a gépen. Hangosan kell neki olvasni, amíg én a dolgomat végzem a konyhában, legalább tanulja a hangos olvasást. Sajnos ilyen cselekhez kell folyamodni, mert nem szeret olvasni. A lányom kicsinek imádta a könyveket, a mai napig is rendszerességgel jár a könyvtárba.
    Mindenkinek szép napot!

9. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Csak aláírok.
    Már 6-kor hétágra sütött a nap. Rajtam meg a fejem uralkodik.
    Úgy enném a rántott csillagtököt,ha a gyomrom nem liftezve.
    Apropó!!!
    Fagyasztottatok le már panírozott patisszont?

zsozso577, Tündi100149, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  10. hagymácska44

Simán fagyasztottam, de olyan plötty lett, hogy többet nem foglalkoztam vele.
    Te szegény, nagyon sajnállak, nálad ez már napi szinten van, úgy látom.

zsozso577, Tündi100149, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  11. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Az idő teszi, de talán többet nyom a latba, hogy összejött minden, ami negatív lehet. Tudom, hogy megoldódik, csak kis hüle lelkis vagyok.
    Én is tettem el simán, de mikor kivettem, nehéz volt panírozni, és az élvezeti értéke???
    Akkor inkább hagyom, úgyis sokáig eláll a kamrában, ha hagyom jól megérni.

12. Csacskamacska

Szép napot lányok! :) - és a fiúknak is!
    Hagymácska, nagyon jól csinálod, a hangos olvasásra nagy szükség van! Utána kérdezz is rá, hogy miről szól amit olvasott! Nagyon kell, hogy meg is értsék amit olvasnak!
    Mebajah, csak frissen fogyasztom, nem fagyasztottam soha.
    Piac, majd kedden, vagy szerdán, nálam is van némi pótolnivaló.
    Az este még volt egy MONOPOLY csatánk, vesztettem, pedig kezdetben 9 házam is volt, de el kellett adni pénzszűke miatt, így héttel zártam, a győztesnek meg 9 lett.
    Ma ebéd után viszem haza őket, utána takarítok...:)
    Pöttyös kagyló hiányban szenvedek, de termelek, hogy röppenjenek!

zsozso577, mötö57, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  13. hagymácska44

Reggelre az egymagvú tök 89db kagylót adott földenként, mivel zöldség, ezért 2 alkimista bónuszt használtam hozzá, 10,20-ra levitte az időt. Próbáljátok ki!
    Mi HOTEL-t szoktunk játszani, vegyes a győztes, nagyon nem szereti ha kikap.
    A piacjárat most nagyon drága volt, megbüntettek 10000 FT-ra, szabálytalan parkolásért. :cry::cry::cry:
    Ha ideges vagyok akkor rosszul érzem magam, le kell feküdnöm egy órára.
    Most ebéd, utána egy kis pihi.
    ui: Kész az event! Kiraktam a titkosakat a bahára és reménykedem!

Utoljára szerkesztett: 16.7.17
    zsozso577, mötö57, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  14. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szervusz, amennyiben még egy Maja maszkot is "elfogyasztottál" volna, még rövidebb idő alatt "érett" volna.
    Egy kis további segítség az eventhez, az "Üdülési prospektust" illetően:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-event-eventcsevegő.15258/page-31#post-725589, s ha már üdülési prospektus, akkor "illik hozzá" a feledhetetlen Bárdy György

Mosolygós szép napot, jó játékot.

zsozso577, mötö57, Tündi100149 és 4 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Volt egy kis net problémám, de segítséggel megoldódott. ;)
    Tegnap délután beborult az ég és inóc, kanóc iszkiri vissza a szállásra... Naná, hogy pár csepp volt és az is menetközben ért el bennünket. Hidegellettem az esőt....
    Ma, remek napsütés van, de nem mentünk a fürdőbe - lazítunk- + erősen zsebbenyúlós lett... :(
    Főleg a kaja szempontjából..bár a belépő is 2000 Ft./db, még a nyuggernek is...És ezzel semmit sem ad, csak belül lehetsz a kapun..
    Drága lett az élet....

mötö57, hagymácska44, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Gyerekek hazaszállítva, holnap már egy táborba indulnak, majd a következőbe. Nagy volt az öröm és az élménybeszámolót fotókkal támasztottuk alá.
    Takarítok, aranyosak, rendesek, de három gyerek után azért van mit takarítani.
    Event halad, bár még messze a vége. Deniket is kellene etetni gyorsan!

zsozso577, mötö57, Tündi100149 és 4 más kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Pihenj is kicsikét a gyerkőc után!
    Event szépen halad.
    A holdason hosszút hagyjatok, állítólag röpivel indulunk, és ismét hosszú lesz!

Utoljára szerkesztett: 16.7.17
    zsozso577, Csacskamacska, mötö57 és 4 más kedveli ezt.
  18. hagymácska44

Fatther, nincs, és nem is kapható a piacon. Mint írtam, kész az event.
    Koppi, sajnos nem csak ott lett drágább, hanem mindenhol, minden. További jó nyaralást!
    Mebajah, köszönöm szépen a súgást!
    Csacskamacska, jól feltöltődtél a gyerekekkel, rád fér a pihenés, főleg három után.
    Jurassic megy, azt nézem közben.
    Aludjatok jól, jó éjt!

zsozso577, Csacskamacska, mötö57 és 3 más kedveli ezt.
  19. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szervusz.

Mi nincs és nem kapható a piacon, ami engem érint???
    Az eventet részemről is befejezetté "nyilvánítom": http://kephost.com/image/0YtW

Mosolygós és pihentető jó éjszakát mindenkinek.

brozsa, zsozso577, hagymácska44 és 4 más kedveli ezt.
  20. mebajah

mebajah Fórum császára

Kellemes hetet kívánok!
    Megkezdtem a kakigyártást, tyúkozok néhány kört.
    Főzni nem kell, kiskert tisztítást és csillagtök gyalulását a fagyóba:mára a magamra osztott feladat.Nem tudom, mennyire fogadok szót magamnak.

zsozso577, Fatther, Tündi100 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.