Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Én pofán vágtam a gyertyás eventet két farmomon. Kb 5 millámba került.., majd visszajön..:)

Hangya, Tündi1001 és heliantus kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Helike, gratulálok! Varrásra nem adom a fejem, nem értek hozzá. Kopi, jól tetted, majd visszajön, ügyesen piacolsz.
    Csacskán kész vagyok, a Kotkodán hiányzik néhány állat, de megszerzem őket! A levesbe is kellene egy kis hús...
    Most viszont a gyomromba kellene valami, így megyek a konyhába.

Hölgy-világ, Tündi1001 és heliantus kedveli ezt.
  3. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Gratula! Én senyvedek egy kicsit :)

4. Hangya

Hangya Utánpótlás-írogató

Sziasztok

Nekem még nincs kész a gyertyás event, mert hazardírozok. Tegnap este vettem mini gidákat 245 e -ért ma eladtam 574 e ért.
    Annak idején mondták az "öregek", hogy azt mondták a zsidók a ráfizetésből is meglehet élni.;)
    Ha valakinek van fölös tenyészállata szerintem adja el, mert ha lecseng ez az event 150 ezer körül vissza lehet venni.
    Az eladásnál azért figyelembe kel venni a boom-ot és úgy kalkulálni az árakkal.

Csacskától az indíttatást Koppitól az ihletet / disznóvágás

Két hangya élelem beszerző felderítő útjukon találkoztak egy elefánttal.
    Nagyon megörültek, de hogy vigyék haza ? arra az elhatározásra jutottak, hogy egyik őrt áll a másik segítségért haza megy.
    Az elefánt időközben elment: pár pillanat múlva megjön a csapat és kérdőre vonják, hol az elefánt? csak nem megetted? kérdezi a nagy Főnök az őr habogva dadogva mondja, hogy ő nem, mert itt a szavába vág a főnök és akkor mitől zsíros a szád?!

Hattyú3, heliantus, Hölgy-világ és 2 más kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Már csökkennek az árak a reggelihez képest és szerintem a boom még lentebb nyomja az árakat, így valóban, akinek van, az most adja el, aki venni akar, az pedig várjon.
    Helike, hajrá, nem feladni!

A fiúknak: Sétálunk, sétálunk egy kocsmába becsücsülünk: FRÖCCS

6. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

Most úgy vagyunk hogy tenyésztünk,és ha valamilyen állat kell akkor várunk a vége fele veszünk.

Eddig csak egy betöltő virágom volt,most van ilyen is ..
    Nem is tudtam hogy bahama tp-t ad,ha betöltöm nem csinál semmit pedig egyszer már töröltem és visszaraktam.
    Pedig még a balerina is zenél.

Milyen fiúk,milyen kocsma,milyen fröccs?:mad:

Jó éjszakát!

Utoljára szerkesztett: 11.12.14
    Hölgy-világ és Hangya kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ne mááá! Milyen kocsma, milyen fröccs. ... Na akkor:
    Az eredeti így van: Sétálni, sétálni, egy kis dombra lecsücsülni! Csüccs!
    A felnőttek pedig így mondják, ahogy Csacska írta: Sétálunk, sétálunk, egy kocsmába lecsücsülünk. Fröccs! Remélem érthető! :D
    Bejutni még mindig macerás nálam. Nem tom, mi a baja a Gizinek. :(
    Tegnap voltam hasi UH-on. Hat hete fáj az epém. Ilyen még sosem volt, hogy ennyi ideig ne rendeződött volna. Az én négy nagyszülőm közül 3 rákban halt meg. A negyedik pedig abban, hogy az epehólyagja elfakadt és elöntötte az epe a belső szerveket. Abba a fertőzésbe halt bele, nagy kínok között. Szóval ideges voltam az utóbbi hetekben. De tegnap kiderült, csak elhúzódó epegyulladás, semmi több. Úgy legyen! Akkor még talán lesz néhány "nyugis" évem. Holnap késő délután megyek vállalati évzáróra. Nem felejtették el az öreget. :) De ma még bejelenkezek a háziorvoshoz a tegnap kapott lelettel. Hétfőn meg mehetek reumatológushoz. A francba is! Túl sokat kell foglalkoznom az egészségemmel mostanság. Bár ne kellene!. :(
    Szép napot mindenkinek!
    Utóirat: A pesti levelibékák szerint nem lesz havas a karácsony. Napközben meleg lesz, pluszokkal.

8. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jó reggelt innen is!
    Nálunk a havas táj be van kapcsolva. Tűzróka/Firefox rohangál és mindenhol műxik a malom. Azért volt egy fura dolog a Bahamán. Odamentem és a malom forgott. No, mit őröl? Kinyitom és semmit. Hm! De akkor miért pörög? Kilépek a malomból és a malom áll. Na akkor próbaként 200 papagájtáp gyártást elindítottam. Forog, morog. Működik. :)

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  9. Koppi

Szia Tihamér, jó reggelt Többiek !

Péntek van, itt a hétvége a nyakunkon... Bár akik a munka frontján vannak....még 1 nap..;)

10. Csacskamacska

Csak annyi időm van, hogy jó reggelt és szép napot kívánjak!

Tigrislady, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  11. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggelt kívánok mindenkinek,szervusztok.

A munka frontján levők vasárnap is "húzni" fogják még sok-sok munkahelyen, sőt még jövő vasárnap is és ezzel senki kedvét nem akarom elvenni.
    Tihamér, már korábban írni szerettem volna (bár akkor lehet, hogy nem hitted volna el), miután nyugdíjas leszel el fog múlni a "korán kelésed". Olyan helyen dolgoztam, ahol havonta volt egy-két olyan hét amikor sosem volt biztos, hogy otthon és ágyban töltöm majd az éjszakát. Nem egy alkalommal fordult elő, hogy hazamentem melóból, csöngettek, jöttek értem. Este 10 után értem haza, éjjel kettőkor ismét mentem, s reggel 07.3o-kor a munkahelyemen kellett lennem akkor is, ha hét órakor végeztem. Ez így ment több, mint húsz évig. Ha sikerült éjszaka aludnom, a 20 perc is elég volt, hogy "pihent" legyek. Miután nyugdíjas lettem, még egy-két hónapig "ment" a reggeli korán kelés, de idővel ez is elmúlt, s szerintem veled is hasonló lett a helyzet.
    Az egészségedre pedig vigyázz, mert mindent meg lehet venni, de azt nem.

A volt cégemnél ma lesz "nyugdíjas nap", s beszélgetve a régi kollégáimmal, azt hiszem absztinenseknek ;)xD

Kevés munkát, sok fizetést és jó pihenést (annak, aki teheti).

Két rendőr horgászik, megszólal az egyik:
    - Te, nincs még egy úszód ?
    - Miért ?
    - Mert az enyém elmerült.

Két horgász a Balaton parton.
    - Mennyi az idő?
    Mire a másik:
    - Hát még mennyi szúnyog.

Utoljára szerkesztett: 12.12.14
  12. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Bocsánat hogy csak így szó nélkül ideállítok!

PityuGerit keresném csereügyben. Szeretném kérni, hogy ha tudjátok, mi a farmneve, vagy látja ezt a hozzászólást, dobjon rám egy üzenetet.

Köszönöm.

További szép napot, jó játékot mindenkinek!

heliantus, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  13. Koppi

Szia!

Légy üdvözölve nálunk !
    Gyere máskor is, ne csak Geri keresése ügyében..:)

heliantus, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  14. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Köszönöm Koppi, nagyon kedves vagy! :D

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  15. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!

Tigrislady kiírtam a facen,hogy keresed. De mivel állandóan jön-megy,hol itt nincs-hol ott, sincs, kérdéses mikor nézi meg..

Csinálják a bejárati ajtónkat, lemez bevonatot kap, mielőtt a kutyus átkaparja rajta magát.
    Így most jönnek-mennek, vágnak hajtanak,kalapálnak,szegecselnek. Szép időnk van,csak a szele ne lenne,de mivel fúj,hideg van.
    Örömmel olvastam,hogy kinyitottátok a humorzsákot.:D

16. Csacskamacska

Sziasztok!
    Nekem nem kell nyugdíjasnak lenni ahhoz, hogy aludni tudjak. Azért jöttem ilyen későn ma, mert hazajöttem, learattam és muszáj volt kicsikét szunnyadnom...Nem volt az sok, csak vagy 20 perc, de nagyon jó volt. Utána mentem a kis
    farmokra és most itt vagyok.
    Hallottátok, csak elkábított halakat lehet a boltokban eladni.. Ez komoly, most hallottam a rádióban. Ha vesztek, jó lesz drogtesztnek alávetni a halakat, ki tudja mivel kábítják el őket!
    Ildikó, szegény kutyus, már ennyi öröme sem lesz, hogy kaparjon egy lyukat az ajtón...kivert kutya kategóriába kényszerül, pedig ő mindent megtesz annak érdekében, hogy ne az legyen....
    Fatthet, jó, hogy benéztél hozzánk , régen jártál erre.
    Tigriske, Pityuri lelkesedése a mi topikunkban lelohadt, elkerüli ezt a vidéket, ki tudja merre jár.
    18-tól boommozok a másik farmomon, mert dísztyúk hiányban szenvedek, igaz van vesszőből a konyhában egy, de azt hiába dugdostam a gépbe, nem vette be.xD

Tündi1001, Hölgy-világ és heliantus kedveli ezt.
  17. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Szép estét!

A munka frontján holnap is hajrá van, aztán meg a pihenés. Jó bulizást és kellemes időtöltést a karácsi partikhoz! A poénok meg nagyon tetszenek, engem felvidítanak :)
    Megnézem mit tudok kihozni a tenyésztésből, nyuszi és gida hiány van.

Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Helike, mi ez a "kellemes időtöltést a karácsonyi partikhoz", ugye nem azt jelenti, hogy karácsonyig nem akarsz jönni a topikba? Gidákhoz és nyuszikhoz sok sikert!
    Valami finomat ennék, csak azt nem tudom, hogy mit. Hmm, szét kell néznem a hűtőben!

heliantus, Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  19. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Csacska eme jószág, kétlaki - így 10 év távlatából - mondhatni kényére-kedvére,pedig van néki rendes szigetelt lakájos tulajdona,de hát a társaság,ugye..
    Azért elmondható róla, még azért többet szeret kint,mint bent, de az ajtónak nem tett jót a tartása,s hát jó lenne, még legalább 10 évig ajtó maradna.;)
    Belevágtam a boom-boomba,hátha kapok valami piacra valót.

heliantus, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Értettem Ildikó, lényeg, hogy az ajtó védve legyen. értettem én ezt az első leveledből is, csak a kutyust sajnálom, hogy ezután a lemezt fogja kaparni, mikor a fát sokkal hatékonyabban lehetett...
    A piacon az árak szépen csökkennek, már a tegnapi matróz kacsát 460 helyett, 290-ért is meg lehet venni.

Jó éjt, szép álmokat!

heliantus és Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.