Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Hehe....a kelempajszmadár ami a mókus....érdekes...:)
    Tudtok még ilyen szavakat?

csoszogó, hagymácska44 és mötö57 kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Na, ezt sem tudtam, de megtanulom!

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Miért kiabálsz? :p

4. Koppi

Zsozsó átment.....;)

Eszembe jutott egy régi sztori.
    Anno az átkosban űlünk a sarki kricsmiben és bagóztunk. (akkor még nem volt gond belőle.)
    Elővettem 1 doboz cigit és mondtam a srácnak, hogy keresse meg rajta a a kis embert, a hidat és...Lenint a vödörrel.
    Az előző kettővel nem volt gondja, de a harmadik feladta neki. Nem találta.
    Mire én: -Nos?
    A gyerek mondja:- Nincs sehol...
    Dehogynem válaszoltam, ott volt, ám csak elment vízért......

Így van itt Zsozsó is...:) Lehet Ő is vízért ment...:)

Utoljára szerkesztett: 1.8.17
  5. mebajah

mebajah Fórum császára

Félek!

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Mitől? Farkastól?

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Akárki akármit mond, nekem hiányzik a földim. (Zsozsó)
    Mebajah nem a farkastól, hanem a magánytól fél. Meg én is. Azért KÖLL a többi gazda!

brozsa, csoszogó, hagymácska44 és 3 más kedveli ezt.
  8. mebajah

mebajah Fórum császára

Tripla lálk!
    Amúgy is: árnyékban 39 fok. Ráadásul mély szunyókából ébresztett a telefon, azt meg mindig a fejem bánja.

Tündi100, csoszogó, onagger52 és 3 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Az biztos nem én voltam, mert nekem mást mond(ott) a gépi hang....;)

10. Csacskamacska

Ebben a melegben mindenki benn van és a gép közelében ül, áll, ácsorog, lézeng, kóvályog, mert nem lehet semmit csinálni. Ha már többet mozog az ember lánya, de gondolom a fia is, akkor már kezd itt-ott csorogni a víz. ( kinek hol? xD)

11. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok!

Meghallottam!!!!!!...olyan zajt csaptatok.....hogy átjött!!!!;);)
    Itt vagyok.....Köszönöm!

Most megyek visszaolvasok!

12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Magyar ember nem kezd mondatot háttal, tanította régi jó tanárom majd hatvan évvel ezelőtt, de kénytelen vagyok.
    Hát tudod Csacska OTT is folyik.
    Jó hogy itt vagy földi. Majdnem kisalföldi. Na jó, Alpok-aljai. Közeli, nagyon közeli. :D

13. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Hipp-hipp Hurrá!
    Már kezdtem aggódni,hogy két dudás,illetve dudásné nem fér meg egy Fórum-csárdában. Örülök,hogy győzött a jó szomszédság!!!!
    A póker felhők beüzemelve mindkét farmon,a titkosakból végre lett egy bölényem és egy akáciám,a nosztalgia farmon két akácia még a fás válogatásból,és egy xxl-es ötlevelű,mindez röpke 68 millió csengőpengőért.
    Ebéd : málnaszörp jégkockákkal,naturszelet francia- és burgonya salátával.

14. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Olyan meleg van, hogy a fűnyírás este 8-ig elnapolva.
    Most voltam kint egy félórára, forgalom is alig van.
    Zsozsó, üdv, itthon!
    Tihamér, 20 éve történt. Házibuli volt nálunk, hajnalba mentek el a haverok. 4 emeletes házban laktunk, lift nem volt, a negyediken laktunk. A haverok távozása után elkezdtem rámolni a szokásos pohár, tányér piszkos edényeket. Egyszer csak az erkélyről belépett az egyik haver, úgy meglepődtem, hogy mindent eldobtam ami a kezembe volt. Még egy félórát beszélgettünk, erre megy az erkély felé, mondom:hohó az ajtón fogsz kimenni, mondja, nincs rajta cipő, zokniban volt. Nem érdekelt a hiányos öltözete, akkor is az ajtón dobtam ki, /Hozzáteszem, kicsit illuminált állapotban volt/.

Tündi100, zsozso577 és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Szia Ilona, jó, hogy írtál, gyakrabban is megtehetnéd! :) Gratulálok a fákhoz és a bölényhez! :)
    Zsozsó, tudtam, hogy jönni fogsz, ilyen csapatot nem lehet csak úgy mellőzni!
    Csak este dugom ki az orrom,addig benn leszek, nem akarok sült tyúk lenni!xD Barackot és szilvát most vettem ki a hűtőből, kicsit várok és megeszem. Laktat is, szomjat is olt.
    Hát igen, OTT is folyik! - főleg, ha sörivás is van!;)

Tündi100, _Ilona49_ és zsozso577 kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Volt sörivás és LESZ is még ma. Csak az asszony átment a szomszédba ple... beszélgetni. Majd utána. Addig meg én is lemegyek és körülnézek, mi is van kint. Szerintem meleg, de majd kiderül, ha a szemetet leviszem a kukába. Ahogy szoktam mondani: A család legkisebb törpéje meglátogatja a legkisebb törpét. Kuka lemegy a kukához. :D

17. Koppi

Szia Zsozsó !
    VÉGRE !
    Örülök, hogy visszajöttél.
    Hoztál vizet ? :D:D:D;)

A délutánomat csiszolással töltöttem. A garázsban. Szerintem deszkát köpök, ha összerakom...
    Mindenütt finom por lepi a kocsit (nem vittem ki a tűző napra), de nem bánom és szerencsére mára befejeztem emez műveletet.
    Holnaptól "csak" festeni kell. Lehet hamar szárad majd...:)

18. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Ez igy igaz!!!!! Hiányzott eme kis társaság....igy vagyunk mi egy egész topik-család!

Végig olvastam....mindent! Tudom az apró sztorikat...ami mostanság történt veletek.

Nahhh...elfelejtettem a számomra idegen szót.....de most nem is tudok visszaolvasni....
    Egyébként élő szövegkörnyezetben mindig értelmezem a számomra idegen szót.....bár lehet, hogy
    nem mindig helyes.....????
    Visszanéztem....a csetresz volt!....az számomra lim-lomot jelent.
    Mellétrafáltam????

19. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Mellé! Nem lim-lom. Apró, mások számára jelentéktelen, értéke nincs apróság. De számomra lehet, hogy NAGY értékű emlék. Valami. Porcelán kacat, faragvány, hűtőmágnes, (De ha az unokám csinálta saját kezűleg, akkor igen is ér-té-kes!) egyéb, bármi.
    De ez csak szigorúan az ÉN véleményem. Lehet, hogy ÉN tudom rosszul. ... Nem! Tévedhetetlen vagyok. ;)

zsiraimiklosne, zsozso577, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  20. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Zsozsó, nyert, azt jelenti. Nálam mást is jelent, ha találok valami kis dolgot, pl. rajzszeget, azt is oda teszem.
    A gyerekek is mindig elejtenek valamit, azt is oda teszem gyorsan. Van amikor kipakolom a helyükre a dolgokat, most pont tele volt mindenféle kütyükkel. A Kinder tojásból is telerakják azokkal a kis micsodákkal.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.