Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Lám, lám! :)

Ügyes ez a vízi állat, tudta, hová kell költöznie. :)

Gratulálok hozzá!

Tündi100, hagymácska44, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Rászolgáltál gratulálok...
    Tettél érte rendesen - ez a jutalom...:)

Az előbb kocogtam haza Csacska városából és ránéztem a kocsi hőmérőjére: 37,5 fokot mutatott. Szerintem a tojás megsül a pléh lapon, ha ráütöd...:)

3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Lajos! Az ott egy harapós levelibéka nagy fogakkal? Hogy Neked mi van a farmodon?! :)
    Meleg van mindenhol. Egy kicsit aludtam, úgy 20 percet, felébredtem arra, hogy folyik rajtam a víz, pedig nem is fürödtem egy ideje. vízben nem. Sört viszont kétszer is bontottam ma, de lehet, hogy három a magyar igazság lesz belőle. :D Jelenleg 28 fok van a lakásban. Éjjel sem lesz melegebb. Szerintem a dinnye is sok vizet tartalmaz, de a sör azért jobb ízű. Dinnyéje, söre válogatja. Én a sörre szavazok! ;)

hagymácska44, zsozso577 és mebajah kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jött egy újabb telefon, tehát már végleg lemondtam a sziesztáról. Már csak azt nem tudom, hogy estére hogy birok majd ébren maradni és a Szulejmánt megnézni!
    Szóval az a kispad nekem nem elég nőies és a környezete sem szép. Esetleg, ha valami szép fából faragott, de nem túl csicsás és virágok közt, vagy szép növények közt lenne, akkor lehet kiülnék rá, de így nem. Tehát most rakok ki fákat, 20 órásakat és majd vetek mézkerepet, hogy sok felröpim legyen holnap.
    Dinnyét ettem, finom édes volt, kellemesen hideg. Itt benn meg meleg van, de mikor lehet még ablakot nyitni, hogy ne meleg, hanem hűvösebb levegő jöjjön be rajta?

5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Trallllaaallllaaa....traalllaaallllaa!
    Lett fácánom.....nem ismertem fel....először tyúkólnak néztem....pedig nem hasonlit rá!xDxD
    Nahhhh.....mostmár csak a krokodil nem uszott be.....és persze fából van hiányom....amit a muksó hozott!

6. Koppi

Majd egyszer beteszik valahova, társ lehetőségként, mint a cápát. Ezért nem izgulok.
    Ha meg nem, akkor így jártam, kevesebb nem leszek vele, igaz több sem. Maradok sima mezei Játékos.
    Beveszem a lesza*** tablettát és passz.

Utoljára szerkesztett: 2.8.17
    hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  7. mebajah

mebajah Fórum császára

Trallala!
    Nekem semmi nem lett!
    Már rég bevettem azt a bizonyos gyógyszert, úgyhogy én is magasról!!!

8. Koppi

Én hiába nézem, nekem csak tyúkóljaim vannak, lehet egyik fácán lenne?? ;);)

hagymácska44, zsozso577 és mebajah kedveli ezt.
  9. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Köszönöm!
    És ez ma jött,..mármint a titkosat ma sikerült megszerezni!
    Már el is kerültem,és mondom a Tündinek,... hiszen az előző az Krokodil, egyel már túl mentem!

Tihamér,.. legyen béka,.. csak rakja a tojásokat!!!!

A fácános titkosig nem jutottunk el!

10. Csacskamacska

A farmon csak bagoly lett, de az több is és több színben. Fák jók lesznek télire. Még megyek körülnézek a Kotkodán is!

Tündi100, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  11. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

A farmon lett egy bölény, a fákra nem emlékszem. A bahás, említésre sem méltó.
    Tegnap néztem egy filmet és megint valamit elkattintottam, mert játszani nem tudok rajta, írni meg főleg. Most az előző gépemmel játszom, de ez is lassú nagyon. Telóztam már az unokámnak, ha hazajönnek első útjuk ide vezessen.
    Locsoltam jó sokat, néha magamra is, jó hideg volt, de nem bántam.
    A fácánhoz és a krokihoz nagy gratulációm!
    Jó éjt, és hűvösödést!

mebajah, Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Hiába nézegettem a Kotkodán a titkosokat, semmi olyat nem láttam, ami már ne lenne.
    Jó éjt mindenkinek!

mebajah és Tündi100 kedveli ezt.
  13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én is mindenkinek jó éjszakát kívánok az első alvás után! Mert túl melegem volt és felébredtem csuromvizesen. Nyár van. De muszáj ennyire annak lennie??? :mad:

mebajah kedveli ezt.
  14. mebajah

mebajah Fórum császára

Szép hajnalt, jó reggelt kívánok!
    Kint kellemes, de bent ontják a meleget a falak.
    Szokásos kávé leért. H a kivilágosodik, megyek a kertbe gazt sarlózni, mert a kapa már nem megoldás.
    Utána uborkalevest készítek, még nem csináltam soha, de jól hangzik.

Tündi100 kedveli ezt.
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt gazdák!
    Most még nincs meleg annyira, lehetne dolgozni a kertben, ha lenne. De nekem már nincs. :)
    Akkor a társulat egy része elkezdi az eventet, egy része nem, a maradék még nem döntötte el. Ezek szerint háromesélyes a játszma. :)
    Lassan Rézi is felkel. Este felhők jöttek, de szokás szerint elkerültek minket délről. Porzik minden, még a gigám is, de még nem sörrel kezdem a napot, hanem kávéval. Az elsőn már túl is vagyok.

mebajah kedveli ezt.
  16. Koppi

Szia !
    Sasolj, hátha az egyik tik, átváltozik fácánná ! :):)
    MOST kellemes idő van. Betyáros meleg lesz ma is.
    Ki, nem menni, és ha mást nem akkor tessenek a Farmot bújni, a könyvek mellett, a hűvös (?) szobákban...:):)

-Márti57-, _Ilona49_, borzaska és 2 más kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    A kert elmarad, mert a hajnali hűvösben a kávé után úgy visszaaludtam, hogy most nyílt ki a csipám. Fenn meg máris nagyon befűtöttek.
    Lesem ma is a dinnyést.

-Márti57-, Tündi100, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Lehet én is kibillegek a 35-ös mellé holmi, dinnye vásárlás ügyében.
    Bár eddig eme gyümölcsöt csak a Lidibe vettem és minden esetben remek is volt, ám valahogy a csíkos dinnyében nem bízom.
    Olyan van most ott.

Utoljára szerkesztett: 3.8.17
    -Márti57-, _Ilona49_, borzaska és 2 más kedveli ezt.
  19. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jóóóó regggelt kivánok!!!!!

Kávét még nem ittam.....valahogy nem kivánom...pedig a vérnyomásom....a pincében van.....a gyógyszer is
    radikálisan lecsökkentve......
    Meddig lesz még meleg????? ...Tudja valaki??????
    Én elkezdem az eventet....hisz ez egy laza event !
    Csillagom sok van....de ki???? tudja.......hová fog kelleni?????
    Igen!!!....benéztem a fácánlakotxD......már mérgelődni kezdtem, hogy megint tyúkól....amikor rámentem......és
    ledöbbentem.:pxD....hogy ez nem az!!!!!!xD Kivánom másnak is ezt az érzést!xDxD

-Márti57-, Tündi100, borzaska és 3 más kedveli ezt.
  20. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt Gazdák!

Mebajah, én is elaludtam, pedig éjjel is aludtam.
    Mennem kell a zöldségesbe, most elintézem gyorsan.
    Ma még melegebb lesz. Igyatok sokat, én a falmellékit részesítem előnyben.
    Kinlódom evvel a géppel is, most 27 percet frissített.
    A Fent említett helyen vettem a zöld dinnyét, mag nemigen volt benne.

zsozso577, -Márti57-, Tündi100 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.