Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Bízom benne, hogy nem fog idáig hallatszani a nevetésed, de hidd el, hogy most itthon zokniban, mackónadrágban és pólóban űlök a gép előtt és nincs melegem.
    A benti hőmérőm szerint 25 fok van. (Azért viselem a fenti ruhadarabokat, mert kissé érszűkületes a lábam, meg 20 év hűtőházi munka van mögöttem és érzékeny vagyok a hidegre.)
    Most hűtött dinnyét eszek. :)

mötö57, onagger52, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

No, én nem vagyok túlöltözve, 2 db ruhanemű van rajtam.;) Nálam 25,5 fok van itt lenn, fel még nem megyek, majd este, ha már tudok ablakot is nyitni. A hálószobát próbálom hűteni vizes törölközőkkel, hagy majd aludni is lehessen. Nemsokára megyek locsolni, magamat is hűtöm majd.

mötö57, onagger52, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  3. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estefelét mindenkinek!!

Itt vagyok! Krokodil sétáltatáson voltam! Elég sokára értem vissza?
    Napok óta festegetünk a fiaméknál 1 félig földbe levő pincét,.. levertük a vakolatot most a téglát festjük!!
    1x már lefestettük, ezt még 1x megtesszük!

Üdv Rózsa!

Koppi kihagyta a harmadik Tündis farmot mert 3 van nem 2,..Tündi 100149,..az utolsó 2 szám az a születési dátumom!
    Jobban vagy Tiszántúli mint mi csak közel 400 km választ el tőle!

Hagymácska, .. nekem is van 1 Soroksári szomszédom,.. és természetesen 1 Csepeli!
    Külföldiek már lemorzsolódtak,... volt Zentáról, Dunaszerdahelyről, ... most már csak 1 barát van valahonnét Spanyolból!
    Előfordul hogy írunk egymásnak,.. és mehetünk a fordítóba!

mötö57, onagger52, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Estére leült a topic. Ki, ki, nyugalomba...vonult.
    Nekem is pöndörödik a csík a pizsamámon, jó éjt Mindenkinek !

mötö57, Tündi100, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  5. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Ma nagyon elfáradtam, elköszönök, jó éjt!

mötö57, Zöldfülű62, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  6. zsiraimiklosne

zsiraimiklosne Utánpótlás-írogató

Az égi fények beindultak segítenek a dobosoknak, az eső pedig rásegít, a levegő meg folytó lett. Vagyis hozzánk megérkezett az eső, de kibirhatalan lett a levegő. mindenkinekk jó éjszakát.

mötö57, onagger52, Zöldfülű62 és 6 más kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

A levegő áll, falakból sugárzik a meleg. Tücskök zenéjére fogok elaludni, ők mondják és mondják a magukét. Esőre és lehűlésre még várni kell.
    Jó éjt, megpróbálok aludni.

mötö57, Tündi1001, onagger52 és 4 más kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Este nyolckor kimenekültem a lakásból az utcára. Akkorra már a nap lekonyult, meleg volt, izzadtam, de kevésbé, mint fent a lakásban. Néha kis szellő is volt, az ég délnyugatról beborult, néhány csepp is potyogott, de eső nem jött. Kilenckor felmentem a lakásba, bekapcsoltam a Gizit, körbenéztem és megláttam, hogy a fiunk küldött a kicsiről pár felvételt. Gyönyörködtünk a csöppségben. A feleségem azonnal fel is hívta őket, mert muszáj volt elmondani, hogy a kicsi gyönyörű! Megértem, nekem is tetszik. :D
    Tízkor elmentem a szőnyegpadlóra aludni. Fél tizenkettőkor megébredtem. Pár perc múlva elkezdett esni, esik azóta is nagy cseppekben. A hőmérséklet 29 fok kint, bent 28. A páratartalom felment, jobb nem lett. Most kezdett hangosabban morogni az ég. Megyek, megpróbálok még aludni.
    Szép álmokat gazdák!

mötö57, Zöldfülű62, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  9. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jó reggelt mindenkinek!
    Minden szép, minden jó, csak a meleggel nem vagyok kibékülve. Meg a párás levegővel. Még két napot kell elviselni és utána talán már jobb lesz.

10. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt,Gazdák!
    Most elviselhetőbb volt az éjszaka, igaz, a vizes fűrdőlepedőt 9-kor vettem le magamról.
    Event letudva. Nem is baj, mert jött az új növény, még az előző sincs letermelve.
    A legforróbb hétvégét jósolják.
    Az uborkaleves fincsi! Főleg,hogy nem kell főzni!!!

11. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Nálunk itt délen, iszonytatóan fülledt a levegő.A Rézi még nem melegít, de a falak ontják a meleget.
    Ma temetőbe kell menni meg piacra.
    Kicsit írigy vagyok azokra ahol már esik az eső, talán már lehűtötte a levegőt.
    Legyetek jók ha tudtok!

mötö57, Tündi1001, onagger52 és 5 más kedveli ezt.
  12. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt Gazdák!

Két csepp eső esett az előbb, most már süt a nap és fülledt idő van, már most.
    Berakok egy mosást, hamar megszárad.
    Gyümi leves lesz, a gyerekek kedvence. Ma jönnek haza.
    Imádni valóak azok a picikék, igaz Tihamér?
    Hűvösebb napot!

mötö57, Tündi1001, onagger52 és 3 más kedveli ezt.
  13. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt kivánok!

Tegnap este elkezdett cseperegni az eső....lehet azt mondani, hogy folyamatos fényjelenség mellett még éjfélkor!
    Igy aránylag jó levegő lett!
    Itt még mindig felhős az ég....a napsugarak alig-alig kandikálnak ki!

Én nem ruhában zuhanyoztam.....csak a délután kimosott kicsit még nyirkos hálóruhámat vettem.....igy is jól hüsitett.

Most probálok kávét inni...valahogy nem megy!!!! ....de a tollamnak már sikerült kortyolni belőle.....
    szerencsémre a kávéspohát messze volt a klaviaturától.....mert akkor mérges lettem volna magamra.....hogy minek
    csinálom meg a kávét....ha csak itt áll!

Az eventet...lehet ma befejezem.....szépen nyugisan csináltam....igaz vettem ládikákat....igy az besegitett.
    Fájt a fogam a kitehetőre!.....Nehezen adta.....deee lett!

Rozsa....üdv a topikban.....olvasom, a többiek már bemutatták az itt élőket.
    2010.ben kezdtem a játékot...azóta szünet nélkül müvelem a földet..... 149 magasságban járok....

mötö57, Tündi1001, onagger52 és 3 más kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Hűvös, szép napot mindenkinek!:)
    A meleg ellenére jól aludtam, hajnalban a szokásos utamat megtettem, ablak, ajtó nyitogatás, majd alvás tovább. Már be van zárva minden, de a falak ontják a meleget, főleg a tetőtérben. A szél kicsit megélénkült, már ennek is lehet örülni.
    Gazokat még termelem, most az a helyzet van, amikor több a felröpi, mint a gaz. Szerintem ilyen sem volt még.
    Főzés, takarítás a mai program. Boltba csak kenyérért megyek, más van minden, vagy menet közben kiderül, hogy még sincs.

mötö57, Tündi1001, onagger52 és 2 más kedveli ezt.
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Reggeli ténfergésem a piacon letudva. Az uborka apraja a szódavizes érésben vesz részt, a nagyobb darabok legyalulva, elkészítve salátának. Ebédet nem kell főzni, maradt tegnapról kelkáposztafőzelék. A ma hozott kukorica is hűl, mert az is megfőtt. Minden meleggel járó tevékenység befejezve, kivéve a mosást, de az annyira nem melegít, főként nem engemet. kenyeret a feleségem keresett, mert nekem van még saját gyártású, neki meg nem jó akármelyik. Akkor menjen, kajtassa fel ahol tudja. Mert nem minden boltban kap olyant, amilyent szeretne. Ja kérem, ha valaki válogatós, az így jár. :)
    Gazokat csak raktárra termelgetek, meg takarmánynak illetve csatnihoz alapanyagnak.
    Nap néha kikukucskál a felhők közül, de ritka ha látom. Ettől függetlenül azért nem fázok még rövid gatyában sem. Én kérem melegvérű állatfajhoz tartozok, akár a majmokra, akár a röfikre gondolok. :p

mötö57, Koppi és brozsa kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Tihamér, állati jó fej vagy, bár én még nem láttam sem majmot, sem disznót rövid gatyában!xD

17. Koppi

Szia !
    Cirkuszi majmot már láttam gatyeszban..:)

Sziasztok ti Többiek !
    Itt a Hajdúságban, (szerencsére) már nincs annyira meleg.(33 fok C.) Legalábbis némi szellő fújdogál és talán nem éget a nap annyira. Ettől függetlenül azért meleg van - kicsit másként.
    Na, ezt jólmegmondtam. ;)

Utoljára szerkesztett: 5.8.17
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Mert még nem jártál cirkuszban, ahol bizony nem ritka a rövid nadrágban lévő majom, főleg csimpánz. Disznó rövid gatyában már nehezebb eset, de ha eljössz IDE és megnézel, akkor máris sikerélményben lenne részed! ... Amikor - esetenként, de nem mindig - kettő fős maradék van ebédre vagy vacsorára és a feleségem kiveszi a maga részét az edényből, én meg csak magam elé húzom az edényt ahelyett, hogy a tányérra merném az ételt és jóízűen nekiállok az elköltéséhez, nos olyankor szokta az én Gyöngyöm (annak hívom a feleségemet) mondani:
    - A disznó sem tányérból eszik.
    - De ez nem vályú, hanem lábos,/fazék/jénai/bármilyen ételtároló!
    - Akkor is.
    Mindig neki kell, hogy igaza legyen. Pedig milyen jó csak kikanalazni, kilapátolni villával, ahelyett, hogy megjátszanám az urat. ... Hm. ... Úr, úr. Hm. ... Nem egyszer előfordult, hogy társaságban, ami bárhol lehet, lakás, munkahely, utca, stb valaki valakiről megemlíti, hogy X.Y. egy úriember, olyankor szoktam mondani, hogy úr nekem az, akit ÉN annak tartok, nem pedig az, akit mások annak mondanak. Általában egyetértenek velem, de nem mindig.
    Elromlott az erkélyen a hőmérő, meg a neten is hülyeségeket mutogat az időjárásról szóló oldal. Mind a kettő megállt 28 foknál. Pedig feljebb kellene lenniük, ha azt akarják mutatni, amit előrejeleztek. Mondjuk, ha igaz, annak csak örülök. :)

mötö57, hagymácska44, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Csak Neked,így négyszemközt elmondom, hogy én is szoktam lábasból enni és fakanállal. Igaz, kizárólag akkor, ha senki sem látja! Jaj, de csúnya dolog!

mötö57, hagymácska44, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  20. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Még jó hogy,.. nem csak fakanállal még kézzel is! Igaz nem mindenhol!

Tegnap este Tihamér erre biztatta a felhőket,.. volt itt minden eső az nem túl sok.Még fél tizenkettőkor az erkélyen voltunk!
    Utána meg azzal foglalkoztam hogy túl nagy légáramlat se legyen és legyen is valamennyi!

mötö57, hagymácska44, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.