Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Fatther, így jártunk! Nekem 1 a simáról,2 db a baháról hiányzik, de már belefáradtam. Nincs igazság!

Jó éjt! Szép álmokat!:)

Koppi, Fatther, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  2. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

A bahásból megvan ami a feladathoz kell /3 fajta/, a negyediket az utolsó feladat adja.
    A farmosból is három van, de pont az a harmadik hiányzik, ami a feladathoz kell.
    Már nincs amit feltegyek, úgyhogy megveszem majd a piacról ha lesz.
    Zsozsó, én tegnap arattam csatni nélkül, nem esett jól.
    Csacskamacska és fatther, a helyetekbe én még próbálkoznék, elvégre nagyon sok fáitok összegyűlt a 7 év alatt.
    2 kör eventgaz kell még, röpiből 300 db.
    Mindenkinek jó éjt!

Koppi, Gobio55, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  3. busika02

busika02 Utánpótlás-írogató

szomoru hir férjem elment délben hsszu harc volt!!!!üres a tér unokám is látta pedig pont golya tábornba indult.

Hosszu meleg nyár lesz hétvégén!!
    Mi ujság evet terén?

Koppi, Fatther és Tündi100 kedveli ezt.
  4. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Őszinte résztvétem sorstárs! Bármiben szívesen segítek,ha szükséged van rá,csak írj.

Koppi, Fatther és Tündi100 kedveli ezt.
  5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt kivánok!

Busika.....Őszinte részvétem!
    Jöttem aláirni....és már suhanok is!
    Korán irók!.....elaludtatok?
    Szép napot kivánok!

Koppi, Fatther, Tündi100 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. hagymácska44

Jó reggelt Gazdák!

Jó meleg lesz ma is.
    Busika, részvétem!
    Tegnap tiszta badarságokat írtam a gazdakörikről, de most reggelre, tiszta fejjel megvilágosodtam, mind a négyféle fatermés kell!
    Piacjárat lesz ma, szeretek bóklászni, még ha nem is veszek semmit.
    Szép napot!

Koppi, Fatther, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Szép napot kívánok, napsütéssel, madárdallal!
    Event befejezve, ládákat nyitogatom, de nem mindig időben, így csúszásban vagyok. Gőzösön még gondolkodom.
    A főzésnek kevés híja,délutánra pihi, séta van tervezve.
    Legyen jó és napotok!:)

hagymácska44, Koppi, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek! Későn ébredtem fel, majdnem öt óra volt. Aztán korán kimentünk a feleségemmel a konyhai event megkezdésére, mert ma jönnek a fiamék. A vízvezetéken lesz szűrőcsere, akkor nem célszerű pont a mosogató környékén sertepertélni, akadályozni a szakembert (kicsi fiam, 180 cm). Most már végeztünk és ők is megjöttek. A kicsi a tévét lesi a nagyanyjával együtt, mesecsatornán megy lányoknak szóló műsor. nagyon vijjognak, mint a vércsék, meg kiabálnak, hasuk fáj szerintem, de a tündérkénk szerint, amit a nagyanyja is megerősít, hogy rossz a hallásom, nem kiabálnak, hanem énekelnek. Hát ugye ... én akkor szoktam így jajongani, amikor fáj a hasam. De ha ez nekik ének, legyen. :p
    Csorbaleves lett, vadas zsemlyegombóccal, továbbá röfiből vagdalt, (fasírozott a magyar neve) és aszalt szilvával töltött, szalonnával bebugyolált csirkemell. Ahhoz nincs köret, azt majd viszik magukkal és olyan köretet csinálnak, amilyent akarnak. Tegnap sütöttünk egy adag sajtos rudat, vékony, a tésztája mint a sajtos talléré, de nálunk olyan nem lehet sütni a villanykályhán. Csak gázon, de nálunk olyan nincs, nem is lehet. Azt is viszik magukkal, mert buli lesz a csemetéknek a jövő héten náluk.
    Az első adag eső elvonult. Volt minden, vakuzás, morgás fent a magosban és jókora mennyiségű csapadék. Nagy cseppekben szakadt le az égből, aztán csak lassulva normális nagyságú esőcseppek, de jelenleg Rézi néz körbe, milyen lett eső után a táj arculata. Messze látni az ég alján a következő adag felhőt. Aztán vagy ideér vagy nem. Majd kiderül. Zsozsóék felől jön. Ott is eshetett ma reggel.
    Szép napot mindenkinek!

Fatther, hagymácska44 és Koppi kedveli ezt.
  9. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Azért nem kellene ennyire tolongani itt! Csak módjával, szépen, komótosan!

Fatther, hagymácska44 és Koppi kedveli ezt.
  10. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Busika,...őszinte részvétünk sorstárs!

Vonatok még mennek jönnek alacsony színvonalon!

Három farm össz:Tiszafa 2,...Kecskefűz 3,..Magellán 7,..Afrikai ezüstfa1,.. Tiki-fa1,..Kínai datolya 2,.. Szalakkapálma 4,.. Japánviasz 1,..
    Nyírfa XXL 7,.. P.S. akác XXL 4,.. Ó.Mamut XXL 4,. P.A.Körte XXL 2,..Kaukázusi XXL 7,.. Szerecsendió XXL 5,..Szomáliai XXL 6,.. Akácia XXL 10,. Szantál XXL 3,.. Durián XXL 4,.. és még 1-2 DB más, de nem sok!

11. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szebb napot mindenkinek!
    Busika is én vagyok köszönöm mindenkinek a részvét nyilvánitást csak tegnap késöbb vettem észre hogy a másik farmon irtam!
    Igazándiból nem is tudtam mit csinálok,(ma sem)....43 évet éltünk együtt a férjemmel és most tudatosult csak igazán,hogy
    hiányzik a másik felem!Még jó hogy együtt lakom a lányommal mert egyedül rossz.Unokám pont tegnap indult gólya táborba
    délbe Papókája pont délben távozott el,és hagyott itt benünket.Másik nagymamáját egy hónapja temettük el nagyon xxx lehet
    most szegénykémnek.
    Más sok új fám lett pedig nem is sűrűn inditom a gözöst máshol jár az agyam.....

_Ilona49_, hagymácska44, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  12. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek.

Busika, őszinte együttérzésem.

_Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  13. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Heni, Busika főgadd őszinte együttérzésemet....Szörnyű az üresség ami ezután jön..:(

Fatther és _Ilona49_ kedveli ezt.
  14. hagymácska44

Az udvaron voltam egész nap, azért egy kis pihi belefért.
    Szakikkal tárgyaltam, és még kedden is fogok. Borzasztó árak vannak, nemcsak itt a piacon.
    28 fokos a medence, gondoltam rátok délután.
    8 rőpim kell és kész vagyok, reggel meglesz.
    Még egypár fát indítottam, éjjelre kirakom, reggel majd jól meglepődöm.
    Az esőerdőt befásitottam XXL-kel, a bahán föld van, a zuhatagon, kütyük és állatok vannak.
    Mindenkinek jó éjt!

15. Csacskamacska

Heni, részvétem, erőt, kitartást a következő napokhoz, hetekhez!

Jó éjt!

Tündi1001, Fatther és _Ilona49_ kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek!
    Az első kávén rég túl, a munkálatokon még innen, kivéve a fák leszedését és a kergén a gyűjtögetést. Tegnap este volt egy 10-15 percnyi viharos szél, de utána sehol semmi. Eső sem. Azt néztem, hogy tőlünk északra és délre bolond idők voltak, Zsozsóék is áztak rendesen. Mi a nyugalom völgyében voltunk. Még nyárvégi ricsaj, nyárbúcsúztatónak nevezett dübörgés sem volt, mint szombat éjjel. Nem értem, hogy miért mindig itt kell tartani a külszíni bulikat? Vigyék a polgármester meg a városi képviselők utcáiba, élvezzék ők is, ne csak mindig mi! >:(
    Szép napot mindenkinek!

Fatther, zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Kukk !

Az utolsó fa szállítmány, noha mind xl, xxl-es volt, de sömmi meglepi nem volt bene, illetőleg az volt, hogy megint szidhatom magam...:(
    Még 90 db nagyítót keresgethetek össze az utolsó kitehetőért....Nehéz a munka...

Fatther, hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  18. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt kivánok!

Korán ébredők hol vagytok?
    Hoztam kávét....teát!......Friss és illatozik!
    Tegnap volt egy kis esőnk.....szépen csendben esett....néha zuhogott.....de kellett.
    Meleg van.....az ég felhős....lehet ma is esni fog.

A felhőt tegnap befejeztem.....aztán csak termelgetem a azt tovább....ha a ládát nem is ....de a fP-t megszerezem....
    A vonatozást tegnap meguntam....a bahán nem lett k.pálmafa. Remélem....valahonnan be fogjuk tudni szerezni!
    Én tényleg mindent megtettem érte....de itt a végén is mandarin fa és trs-i jöttek....ezekből van jócskán!

19. hagymácska44

Jó reggelt Gazdák!

Az este itt is zengett, volt vakuzás, de semmi eső, jól belocsoltam, lehet ezért nem esett.
    A farmosra reggelre megjött az utolsó új fa, volt öröm. A bahán még próbálkozom.
    Az eventtel készen vagyok, nyitogatom a ládákat rendületlenül.
    Ma semmi program sincs, majd a lányom talál ki valamit biztosan.
    A kukát kiteszem és elsétálok a flakonokkal és a papírral.
    Szép napot mindenkinek!

20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Tanácstalan vagyok. Fél öt előtt írtam alá ma jelenléti ívet, de mint kiderült, már elkéstem. Akkor hánykor kell bejelentkezni, hogy ne legyek elkéső? :wuerg::oops:

hagymácska44, zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.