Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot Mindenkinek!

Ma a középső(legnagyobb) unokám bejelentkezett egy 50-60 palacsintára. Apájával erre jártak, aztán gondolta ha előre megírja akkor nagyobb az esély rá.
    Krumplileves volt kaporral, meg tojással. A tojások akkorák voltak mint a fürjtojás, de mindegy ilyet kaptam.Benyomott egy nagy tányérral meg 6 palacsintát, a többit meg elvitte a tesójainak.Örült a lelkem, mindig földobja a napomat, ha ilyen szeretettel beszél a mama palacsintájáról.Ezentúl biztosan ritkábban jönnek, ha megkezdődik az igazi tanulás, ma még csak bemelegítés volt.
    Én hiába udvarolok a gépésznek, a fehér vásznat beadja, aztán semmi. Már arra gondolok én állítottam el valamit a gépen, esetleg letiltottam a reklámot, vagy valami ilyesmi, de nem tudom hol nézzem meg. Sok kavarást tudok ám csinálni a gépen, néha a szomszéd fiú aki ért hozzá alig győzi rendberakni.
    Az eventtel haladgatok, a szappankő ritkábban jön de meglesz az is.
    Kellemes hétvégét kívánok!

Fatther, neduddki, _Ilona49_ és 6 más kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

A Gépész nem tudom hol van, nálam sincs, reggel találkoztam vele utoljára.
    Heni, ritkán megyek fodrászhoz, csak akkor, amikor vágatni és festetni kell. Máskor magamnak is remekül meg tudom csinálni. Szép lettem? - szerintem az is voltam!xD
    Rózsa, nálunk is szokás, amikor az unokák jönnek, vagy én megyek, akkor a "kívánságlistáról" választok és azt sütöm, vagy főzöm. Jövő vasárnap keresztelő, már a Kati szelet sütését bevállaltam. ( a legnagyobb tepsivel sütöm) Elhangzott olyan kérés is, hogy : Mama, két csomagban hozd, az egyiket kitesszük a vendégeknek, a másikat meg eldugjuk és majd mi esszük meg. Elég sokan leszünk, így a sütiket "batyus" módon visszük.

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nálam a mészkő jelenlegi darabszáma:249 a szappankőé 248....
    Fej, fej mellett van..egyelőre.

Fatther, neduddki és hagymácska44 kedveli ezt.
  4. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!
    Idősebb vagy öreg 1-re megy! Koppi mint a postaút,.. ha nem vigyázok utolér,.. épp ezért holnap hajrázok!!!
    Egyik Dr is azt mondta,...és akkor javította jaj nem azt akartam ám mondani hogy öreg,..hanem azt hogy nem fiatal,.. szerintetek ezzel beljebb vagyok!!! Ha megy az idő akkor menjen! Meddig tudunk vele tartunk! Ha nem akkor feladjuk!

Igen Tihamér már kaptunk pár cseppet,..tegnap este már Sógoréknál vakúztak,..átlátunk hozzájuk,legalábbis a villámokat!
    Mit kaptak a (csücsökben)?

Azért 1 képet is hoztam, három farm közül az egyiken ezekből semmi nincs!

5. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Igen értem én idösebb vagy fiatalabb a nem is ugy gondoltam, egy év ide
    vagy oda szerintem sem számit...Faítther hol vagy merre jársz? Koppi köszi mindent,Lajos igen az idövel kénytelenek vagyunk
    együtt tartani.:oops:

Fatther, neduddki, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  6. onagger52

onagger52 Fórum császára

A nőknél azért másképpen telik az idő. Rég hallottam már, de még mindig igaz.
    - Mond kisfiam, hány éves az anyukád?
    - Nem tudom.
    - Nem tudod? Hogyhogy nem tudod?
    - Amikor a szüleim összeházasodtak, anyukám öt évvel volt fiatalabb az apukámnál, most meg tízzel.
    Egyre közeledik az a felhőtömb. Éjjel ázni fogunk, de remélem csak a ház kívülről.
    A felröppenők 200 felett vannak, de nem egyforma számban. Majd összejön a szükséges. Ha nem, hát nem. Venni nem fogok!!!

Fatther, neduddki, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Korommal nem foglalkozom, annyi, amennyi. Nem érzem, hogy annyi, mint amennyi!

Felröpik, gazok szaporodnak, elvégre vetek, aratok.

Fatther, neduddki, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
  8. mebajah

mebajah Fórum császára

Összejön az, még alig telt el idő. Kettő kész. Az elsőhöz a röpik megvannak, de 3450 dudva hiányzik.Holnap meglesz valamikor, mert jön a kisdiákom tanulgatni reggel.
    Viharmentes jó'jszakát Mindnyájatoknak!

Fatther, neduddki, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Kissé kikozmetikázva idéztem be amit írtál. Remélem nem probléma ?
    Nagyon "szúrta" a szemem...:)

Szerintem, ahogyan Tihamér mondta, a kor nem számít. Míg élünk, mindig le vagyok maradva 1 évvel tőle, Lajostól meg 5-el, ha jól számolom...:)
    Aztán itt van a tapasztalat. Én csak tanácsot adtam volna, úgy mint a többiek. Itt mi egy nagy Család lettünk...:)

Fatther, neduddki, mebajah és 5 más kedveli ezt.
  10. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Látjátok, én már a kiirásnál kiakadtam....e kétféle érésidő miatt! és .....a két más terület növénye! Ez semmire sem jóóóó!
    Szerintem erre nincs is értelmes magyarázat!:p....csak az, hogy a gép elé láncoljanak!
    Sok szitok közepette haladok az eventtel....az első és a harmadik totál kész! Annak örültem, hogy a bahán nagyon
    sok btp jött össze! A bahás gaz....ha jól számoltam akkor nem sokára aratok és kész lesz!
    Szerintem már kész lett volna, ha nem csatni nélkül aratok!:p...Ennyi belefér?..... Igaz????

Igen-igen! Itt a csücsökben.....már többször esett az eső! A szele kicsit nagy volt.....de ez még belefér egy zivatarba.
    A szél az most is fuj......és hideg lett! Az ablakot bukora tettem....ami eddig éjszaka is tárva-nyitva volt!

Fatther, neduddki, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  11. Koppi

A bahamai event növény kész van. (600 darabbal, több is lett.) Most visszatelepítek....Állatokat is... Hátha hozza a várt felröpiket...:)
    Jó éjt. :)

Utoljára szerkesztett: 1.9.17
    neduddki, mebajah és Csacskamacska kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Nálam a friss levegő mellett más is jön be az ablakon. A szomszédék főznek a kertben és valami finom sült husi illata. Lassan átmegyek, mert már nagyokat nyelek.
    Holnap szerintem kész leszek a gazokkal és a felröpik is egész jól röpködnek.

Jó éjt, aludjatok jól! [​IMG]

Fatther, neduddki, zsozso577 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Koppi

Én is kész leszek a gazokkal, után jöhet a teljes visszatelepítés.
    És tényleg megyek szundizni, mert mindjárt itt a hajnali Csapat...:)

14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Megjelentem, mint korai ébredő. :D Megtörtént a cserebere a földeken. Nálam még azért van mit termelni, de remélem legkésőbb holnap reggelre összejön a szükséges mennyiség és utána ... Próbálj meg lazítani, ... ahogy a régi slágerben énekelték.
    Ilyen későn vagy korán, kinek hogy tetszik, már/még nem csipegetek semmit sem, ami étel. Akármilyen finom illatok lennének. Talán egy kis sert inni lehetne altatóként. :p
    További jó éjszakát, szép álmokat gazdák!

15. mebajah

mebajah Fórum császára

Kellemes hétvégét kívánok első ébredőként!
    Event kész, most üzemeltem be a felhőt. Errefelé amúgy sincs, kellemes a hajnal, csodálatos a csillagos ég, de a kobak jelez valami változást.
    Még gépész urat nem látogattam meg, ma nem kap kávét, enyém az elsőbbség.
    A gépész megérezte a kávéillatot!!!

Utoljára szerkesztett: 2.9.17
    Koppi, Fatther, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  16. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép jó reggelt Mindenkinek Koppi köszi a kozmetikát á dehogy probléma még egy kis idő kell hogy visszanyerjem a formám.
    Nagyon sok kövem lett köszönöm szépen ilyen gyorsan még nem fejeztem be eventet mint igy fogom.:D
    Tihamér probálok lazitani ahogy Hofi énekelte de kell egy kis áramszünet!!!Még setét van de nem sokára hajnalodik és elég hüvi lett
    megyek hátha sikerül visszaaludni pápápápá:)

Koppi, Fatther, onagger52 és 4 más kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt épp kel fel a nap. Pont a szemembe süt, mert az ablak keletre néz s a Gizi meg itt "csüccsent" le, mögötte az ablak. Sapka fel. Gyors aratás 5 perc múlva és kerekezek ki a piacra. Némi élelem beszerzése után megyek még kenyérért is, aztán főzés. Sütés, mert azt a berét sütöm, főzni még nem próbáltam. :p
    Érdemes korábban kelni, de nagyon korán nem. Éjjel a gépész is aludt, de most kétszer hajlandó volt lejátszani azt a filmet. A későn kel annak MI fog maradni??? :)
    Szép napos napot mindenkinek!
    Éb-resz-tőőőő!

Koppi, Fatther, Csacskamacska és 4 más kedveli ezt.
  18. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt kivánok!

Ma délelőtt nem leszek itthon.....remélem hamar hazaérek és az eventgazt le tudom aratni...nem fog tulérni.
    Nem azt akartam....de ugy jártam, hogy hamarabb járt a kezem, mint az agyam!
    Ezen kivül még 1 teljes kör kell....aztán csak felröpire fogok várni.
    Tegnap este rozsát ültettem és a 3 terület 4x több felröpit adott....mintha gaz lett volna benne.

Szép napot Mindenkinek!

Tündi100, brozsa, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Sziasztok !
    A gaz kész van, a visszatelepítések megtörténtek. 1 megjegyzésem lenne: legalább még 5 terület kellene, hogy mindent kirakjak.
    Bőség zavara ugye? Így csak a legfrissebb fákat toltam ki. Úgy a Bahamára, mint a Farmra. Igaz az Erdeit könnyű volt, mert ott használtam a visszaállító progit. (Jó ez az 1 farm !!)

Két épületem már áll...:)
    Egyelőre mészkő hiányban szenvedek...:(

zsozso577, Fatther, onagger52 és 2 más kedveli ezt.
  20. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt gazdák!

Tegnap nem úgy alakult a napom ahogy elterveztem. Megzavart a munkában a telefon, nem várt látogatás. Én úgy vagyok a dolgokkal, hogy ha elkezdek egy munkát, akkor be is szeretném fejezni, de ha már megzavarnak, akkor nem megy, a lendület megtörik és utána nincs kedvem folytatni.
    Kicsit lehűlt a levegő.
    A gazt túltermeltem, nem szeretek előre beadni, mert nem tudom hol tartok, aztán így járok. A középsőből van még 4 feladat és kész lesz. A maradék gazt beadom a kupába, még az utolsó hiányzik, sok kicsi sokra megy, alapon.
    Holnap ünnepi ebéd készül, a lányom szülinapjára. Külön kívánságra főzök amit nagyon ritkán csinálok, mert nagyon kacifántos.
    Megyek megrendelem a tortát, nutellás duplóst, ez a kívánsága. A holnapi ebédhez is megveszem a hozzávalókat, csak ne felejtsek el valamit.
    Mindenkinek csodaszép napot!

zsozso577, Tündi100, brozsa és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.