Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Te tudod, deee...
    Bahama, Esőerdő, Kincses sziget, Zuhatag, Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Rémségesen teliholdas szörnyvidék, Mesterségek völgye. Égig Érő Paszuly, Város, Cirkusz. Ennyi neked nem elég? Nekem még sok is. :wuerg: Nem vagyunk egyformák. Több föld, még több termelés eventkor. Köll a rossebnek!!! :D
    --------------------
    Most mondta be a Rá Mogyoró ... Rá Pisztácia? ... neeem a Rá Dió, hogy nálunk a Kisalföldön a csúcshőmérséklet 18 fok lesz. A Tiszántúlra, főként a déli részére pedig még mindig nyarat, 30 fokot jósolnak. Kettészakadt az országunk. Itt már ősz van.

Utoljára szerkesztett: 2.9.17
    zsozso577, Koppi, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Napsütéses szép napot! Itt legalábbis az van! :)
    Fönt voltam én már akkor, mikor valaki ébresztőt fújt, csak ugye nálam pótszundi követi a hajnali aratást. Moziztam is, igaz majd elaludtam közben, de megnéztem 4x a videókat mindkét farmomon, igaz kettőért nem adott pontot, amiért haragszom!
    Gazokból az utolsó kör van a földben, utána jön a hosszúzás a felröpiért.
    Hétvégi event is beindult, takarítás, főzés. Sütés nincs, mert más süt helyettem és délután készen kapom a tepsi almás sütit! :):)
    Jó munkát, majd jó pihenést mindenkinek!:)

zsozso577, Koppi, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Munka van, pihenés lesz. Majd, mert most még a munka van előtérben.
    Az nem trombitálás, fújás volt késő reggel, hanem halk suttogás, nehogy a gazdák, akik fáradtan alszanak, felébredjenek. Ráérnek akkor is felkelni, ha már kipihenték magukat. :D

zsozso577, Koppi, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

A fújás, trombitálás is lehet halk! Azért is hallottam meg, mert ébren voltam, ha aludtam volna, biztos nem hallottam volna, annyira csöndes kis ébresztő volt! :)

5. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Végre befejeztem a vásárlást, naná, hogy elfelejtettem a fő dolgot, a krumplit, délután mehetek még egyszer.
    Reggel félhétig aludtam, nem volt semmi trombita, nem arra ébredtem. Az ablak tárva nyitva volt, jött egy kis hűsi, biztos azért aludtam ilyen jól. Most megint süt a nap, meleg van.
    Jó étvágyat az ebédhez!

zsozso577, Tündi100, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Édes jó istenem! Látszik, hogy milyen rengeteg eszem van. Az eventben lévő széleslevelű eventgazt megszámoltam az első épületnél, aztán láttam, hogy a másikhoz is annyi kell és úgy gondoltam, hogy akkor a harmadikban is annyi kell beadáshoz. Délelőtt arattam a Bahán, 5000 feletti eventgaz volt, tehát kevés. Ezért újra vetettem. Utána biztos, ami fix alapon ismét felmentem az eventismertetőhöz, megnéztem és meg is számoltam mind a hármat. Na akkor jött a meglepetés. Az utolsó ablaknál alig kell több 4000-nél. Ezek szerint lesz vagy másfél ezerrel több gazom. Most már eső után köpönyeg, majd délután teszek ki ólakat ide. A közép-európai földjeimen továbbra is termelem az eventest, de estig összejön a hiányzó. Morcos vagyok magamra, mert nem olvastam el alaposan a kiírást. Ja kérem! A rest duplán fárad. (És főleg eszetlen!)

zsozso577, hagymácska44, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nézz be a g.mailodba. Ott a válasz...:)

hagymácska44 kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Benéztem, de nem lettem boldogabb. Akkor mégsem lett túl sok az a gaz. Sőt! Köszönöm a figyelmeztetést. Ki kell nyomnom a szemeimet és akkor nem fog zavarni, kiláthatok majd a lyukon. Na!!! >:(:mad::cry:
    A trópusokon az érésben lévőkre nyomattam kacsakatát. Köllött rájuk.

hagymácska44, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Nem csinálok titkot belőle, hogy sohasem számolok. Kiírják az eventismertetőt, én pedig szorgosan olvasom a hozzátartozó csevegőt. Rövid időn belül mindenre tudom a válasz, mert vannak ott nagyon rendes, segítőkész gazdák, akik kiszámolják és le is írják. Szépen kijegyzetelem magamnak és azt nézem, hogy miből mennyi kell, vagy egyéb jó tanácsokat, ötleteket is onnan szerzek.
    Itt már minden gaz le van termelve, a Kotkodán mindjárt aratok és reményeim szerint ott is készen leszek. Most nem szedtem le mindent a területekről, ezért kicsit később termeltem le a gazokat, de legalább nem kell visszapakolászni, amit utálok.
    Még a porszívózás hiányzik és házimunka befejezve! :)

zsozso577, brozsa, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  10. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot.

Egy kis emlékeztető mindenkinek az eventet illetően:

széleslevelű: 10200
    mészkő: 540
    aranypapirusz: 8040
    szappankő: 384

széleslevelű gyékény eventgaz --- farmos területeken ültethető
    mészkő felröpi --- farmos területeken röppen fel
    aranypapírusz eventgaz --- bahás területeken ültethető, zuhatagon is
    szappankő felröpi --- bahás területeken röppen fel, zuhatagon is

A középső épület 5. feladatában azonnal induló TP bónusz van, érdemes oda egy nagy aratás előtt beadni.

Jó játékot, mosolygós szép napot.

11. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Elkövettem farmos-életem legnagyobb hibáját!:cry::cry: és.....ezen elgondolkodva....arra jutottam,
    hogy lehet be kell fejeznem a játékot! Azt is tudom, hogy figyelmetlen lehettem....de rejtély!!!!
    Most értem haza....igy tovább elmélkedek....hogy mit is csináljak a továbbiakban.!:cry::cry::inlove:>:(
    Hmmm?????......:mad:-.-8)

Tündi100, Fatther, roozka és 2 más kedveli ezt.
  12. hagymácska44

Mit követtél el? Minden javítható! Pihenj egy kicsit, nyugodj meg, ez csak egy játék!

zsozso577, Tündi100, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  13. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép jó estét szorgos kis méhecskék!:) Ti nagyon tudtok valamit ugy dolgoztok a földeken mintha fizetnének érte!!
    Vissza tudtam aludni sőt 9 óráig aludtam is a jó levegő miatt.
    Lányommal közösen főztünk fejtett bablevest nyam nyam finom lett.Utána hoztak egy kis krémes rémest.
    Pakolászás fáradásig utána kiájulás.
    Jó játékot!

14. Csacskamacska

32 db mészkő hiányzik, ami reggel beröppen és kész, befejezve az event! :)
    Zsozsó, mindenki vét, ne légy már annyira elkeseredve!

Lajos, Isten éltessen sokáig![​IMG]
    Mára elköszönök, jó éjt! :)

Utoljára szerkesztett: 2.9.17
  15. hagymácska44

15 kő kell a befejezéshez, reggelre meglesz.
    Aludjatok jól, jó éjt!

Fatther, zsozso577 és Tündi100 kedveli ezt.
  16. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét!

Köszönöm a jókívánságot!

"Hány éves lettem nem nagy eset
    Ez már másokkal is megesett
    Most kicsit fáj de elmúlik
    A századiknál már fel sem tűnik"

http://kephost.com/images/2017/09/02/DSCF3248.jpg
    [​IMG] Lehet szeletelni,.. hogyha kicsi katt a linkre!!

Elmentek az unokák jöhet a rámolás!

_Ilona49_, Csacskamacska, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

A mozigépész már megint nincs a helyén. Tekereg. Hát ezért jövök én ide? Azt a nemjóját! Irgum meg burgum. A szükséges gazok letermelve, de most nincs kedvem a tereprendezéshez. Majd nappal. Éjjel minden rendes lélek alszik. Én meg nagyon rendes vagyok, ezért megyek vissza aludni.
    Jó éjt mindenkinek!

Fatther, Koppi, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  18. mebajah

mebajah Fórum császára

Gondoltam,hogy ha szűnik a vihar előtti migrénem, köszönök. Mind a kettő csitul.
    Ma sem leszek aktív, úgy néz ki.
    Lajosunk! Istenke éltessen! Legyünk együtt e topikban sokáig!
    Zsozsó! Itt nem lehet végzetes hibát elkövetni, csak kettőt: abbahagyni vagy nem fórumozni!!!
    Tihamér! Nagyon egyedül érzem magam, hol vagy? Csak nem alvásra vetemedtél?!
    Békés vasárnapot kívánok!

Csacskamacska, Tündi100, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt vagyok, ragyogok. De nem vagyok fekete és szurok sem. Nem vagy egyedül, én is fent vagyok.
    Ha már itt vagy és ráérsz, menj el a moziba, mert a gépész úr itt van! Filmet néztem négyszer. Az hatvan pont, három arany. :D

Csacskamacska, Fatther, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  20. mebajah

mebajah Fórum császára

Bűvöltem, de megijedt a csattogástól, és nem bújik elő.

Csacskamacska, Tündi100, Fatther és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.