Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot!

Reggeli aratásom teljesen elmaradt!....Egyrészt elaludtam.....másrészt....nem volt net!
    Azt nem tudom....ha nem alszom el.....tudok-e aratni??????
    Igy most még a kütyüket sem szedtem le.....nagyon elcsusztam volna....az esti aratással....bár most az
    event is bekavar! Hüüüüü!!!!.....Micsoda problémám van!:pxD

Már van net....de olvastam is, hogy gond volt a szolgáltatónál!

Hagymácska....nem ezzel az eventtel van gondom....hanem azzal ami 20-án kezdődik.
    Akkor tervezem a hazautazást...vagy 19....vagy 20. Sok minden függvénye!

Mebajah.....az ajtóm nyitva van....én is kérhetek a reggeliből?

Várom a mester embert....a beázás nyomait szeretném megcsináltatni!
    Vajon mikorra fog sikerülni?
    Itt mestert elkapni?????......nagy falat!!!!!

2. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot Mindenkinek!

Nekem már megvan, de viccen kívül, elromlott a mosógép és meg tudtuk csinálni Apával!Anyagi ráfordítás kicsi, éppen volt is a boltba, hurrá lehet ágyneműt mosni. Kivittem szellőzni a párnákat paplanokat, kihasználva a jó időt.
    Mai ebéd: Rakott krumpli és vettem ki a mélyhűtőből bablevest, szoktam tartalékolni problémás napokra.

Legyetek jók a ha tudtok, de ha nem az se nagy baj.

3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Az úgy van, hogy kimegy az ember lánya a kertbe, megcsinál valamit, de közben meglát egy másik dolgot is, azt is megcsinálja, de nincs vége, mert újra meglát valamit amihez hozzáfog és így tovább. Szóval ott befejezni nem lehet, csak abbahagyni. A klíviát kellett átültetnem, mert már szétfeszítette a cserepet. Tiszta gyökér volt minden, föld szinte semmi. Télen biztos nem fog most virágozni, mert nem szereti, ha megbolygatják. Lemostam mosószeres vízzel a leveleit, nem kis munka volt, mert vagy 8 tő van egy cserépben, utána slaggal zuhanyoztattam. Ha megszárad több vizet nem kap, csak majd, ha hozza a bimbókat. - de nem fogja, vagy csak keveset. Megérett a szőlőm is, nagyon finom édes, mivel elfogyott a körtém, így most a szőlő következik. Sajnos csak 6 fürt van, de azok jó nagyok.
    Jó étvágyat az ebédhez! :)

hagymácska44, brozsa, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Az ebédem a helyi étteremben volt. Csontleves és rántott csirkemell aszaltszilvával és őszibarackkal töltve.
    Délután 1/2 3 ra megyek temetésre. Egy távolabbi rokonom volt az elhunyt.
    A kapcsolatot nem tartottuk, de illő elmennem...
    Utána majd talán eventkedek.

Kínlódik a gépem továbbra is. Állandóan le le lép a hálóról. Hogy milyen kellemetlen, azt el sem tudom mondani.
    Ha javításra kerül sor már a Windows10 -re lesz cserélve az op. rendszere. (Szokhatom megint.....)

hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  5. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Nem túl korán de ide repültem!

Zsozso miért akartál aratni,.. nem jobb lesz az 2 után???

Elefántokat kint hagyom nem túl sok van belőlük,.. erdeit sem törlöm!

Utoljára szerkesztett: 6.9.17
  6. Csacskamacska

130-150 közötti a felröpik száma. Miért is lenne egyforma a két farmon?
    A tisztásról a mamutfáim sohasem szedem le, valamint nem szedtem le az új fáimat sem és néhány ólat. legfeljebb egy körrel többet kell majd termelnem, de unom a farmok rendezgetését. Kész lesz ez így is!
    Hulljon sok kanna a földetekre! :)
    Megjelent a zsiráf is, lehet neki tápot keverni!

Tündi100, hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  7. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hogy mit akartam leszedni....a kütyüket és a felhőt!
    Persze amikor lett net a felhőt leszedhettem volna....most jöttem rá!:p
    Szerintetek normális vagyok!!!??????xD Már biztosan van valami baja az agyamnak!xD Jajjj!!!!
    Az eventet elkezdtem!....azt hiszem felröpivel küzdeni fogok!

Zsiráf???? Na...ne!!!!! Megint egy uj állat!

8. Csacskamacska

Zsozsó, a Te agyadnak sincs nagyobb baja, mint a másokénak, csak kicsit elnézzük néha a dolgokat. Semmi para, csak nyugisan!
    A zsiráf gondolom a titokólból lesz, amit én nem veszek, tehát egyelőre zsiráfom sem lesz. Fácánom sincs és tudok aludni!!:)

Tündi100, zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  9. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

150 röpim lett.
    Ez a pakolás nem való már nekem, vagy csak mindent de azonnal, fáraszt ki.
    Mostam egy adagot reggel, most jutott eszembe, hogy még mindig a gépben van, gyorsan bevágtam a szárítóba, mert fúj a szél és leshetném, hogy hogy esnek le, arra most időm nincs.
    Nekem is baj van az agyammal, nemcsak Zsozsónak.
    Itt a szőlő szezon, imádom, képes vagyok 2 kilót megenni egy ültő helyemben.
    Tettem a horrorosba magot és egy szörnyet kiváltottam még.
    Láttam a tegnapi labdát lepasszoltátok, de csak az enyémet, más is elírt ma valamit, azt kihagytátok, megjegyeztem.
    Sok röpit!

Tündi100, zsozso577 és Csacskamacska kedveli ezt.
  10. Koppi

Sziasztok !

Megjöttem. A felröpik száma: 151
    Gyors vetés és inóc, kanóc el....

Tündi100 kedveli ezt.
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ne hagyd, hogy a géped kitoljon veled! Szögezd rá a hálóra! De ne a szemek közé, hanem a csomópontokba!

Felröppenőket nem néztem, mert - szokás szerint - ezt az eventet is kihagyom. Hétvégén megkukkolom a legkisebb unokámat. Jobban érdekel mindenféle izénél. Se elefánt, se majom, se egyéb nem érdekel most.
    Egész nap olyan borongós az idő felénk. A végén tényleg eső lesz. Holnap ki kellene mennem a piacra, de esőben nem szívesen megyek. Nem szeretek ázni, fázni. Védőitalt sem érdemes fogyasztani előtte, mert ha a "szerv" megállít és ellenőriz, kétesélyes a játszma. Ha a szonda mutat valami nemszeretem dolgot, sokba kerülhet.

12. Csacskamacska

Hagymácska, én már szedem befele a ruhákat, többsége megszáradt.
    Jaj, most akkor hibakeresésre kellene ráállni, de nincs hozzá kedvem. ( pláne, ha én írtam el valamit)
    Minden terület be van vetve gazzal 1x1-be.
    Kopi, hova ez a nagy rohanás? - még elszédülsz!
    Tihamér, nálam vasárnap lesz unokás nap, addigra jó lenne letermelni a gazokat.

Tündi100 és zsozso577 kedveli ezt.
  13. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Ügyintézés letudva ,el is ment a napunk (mit ne mondjak elfáradtam!)Nagyon jó idő volt napsütés közben séta,fagyikázás!
    Event elültetve,de nem rohanosan fogom csinálni jutok ameddig jutok.
    Bi.bi -bá én mindennap unokázom együtt lakunk,de a kamaszkor katasztrófa...:)
    De sebaj tul kell ékni majd elmúlik!!!

Csacskamacska, Fatther és Tündi100 kedveli ezt.
  14. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Ugye ugye,.. "jó az öreg a háznál, ha nincs neki 1 csöpp esze",.. ez volnék én!
    Most 17-kor jöttem rá hogy horror is van,.. még szerencse hogy frissíteni kellett,.. és a banya mindjárt mutatta irány a horroros,.. vagy a Banya-tanya!!!
    Egy érés elment,.. meg van amikor több is!

Felröppenő:122-123-122,..majdnem egyforma!?!?
    Már elvagyok szédülve,.. mikor alakulnak át az elefántok??Vagy ami kint van az nem?
    Megyek megnézem a Jucit,.. nem a Jutkát, Juditot,.. nálunk ez a mosógép!

Bedobtuk az eventnövény TP növelőt! Meg hogy a szentjanik ikrek legyenek,.. magamra ilyet nem használok 1 is sok!

Csacskamacska, zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok​

Rrrrrrriiiiiaaaddddóóóóó ! Aki él és mozog , utánam ! :D (Igen , te is gyere)
    Ne kérdezd miért , mert hamarosan úgy is megtudod . ;)
    Gyertek azonnal ide ! :inlove:
    ( Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja )
    Szóljatok a szomszédotoknak , haveroknak , barátoknak , ismerősöknek 8)
    Eljött a várva várt nagy pillanat !
    Indul jövőhéten a nnnnnnnnnnnaaaaaaaaagggyyy elefánt tenyésztés :D
    És az elmaradhatatlan tenyésztő verseny !
    Mutasd meg mit tudsz , mert keressük a legnagyobb tenyésztőt
    (Előny a 2 méter)

És hogy mi a díj ? Hát vidámság nevetés és jókedv .
    Vagy aki úgy érzi , felajánlhat valamit .

Bővebb infó hamarosan fog érkezni , egyenlőre ez a Meghívó a partyra
    ------------------
    -------------
    --------
    ----
    -

Megragadom az alkalmat , és felajánlom a 101. helyezetnek , hogy a szomszédom lehet :D
    És egy hónapom keresztül minden nap , kap 1 db Rózsaszín zselét tőlem :p

Csacskamacska, Fatther, borzaska és 2 más kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szia!

Várnunk kell még a változásra. :)

Készülvén az elefántok tenyésztésére, hamarosan néhány változás lép életbe.
    Megváltozik a elefántaréna grafikája és megvásárolható színes fejlesztések érkeznek hozzá.
    Az elefánt táp hozzávalói is módosulni fognak.

A változások játékba kerüléséről és az ólak áráról még nincs pontos információnk.
    Kérjük, kísérjétek figyelemmel a hivatalos kiírást!

Fontos információ lehet:
    Félő, hogy a játék "Hírek felületén" megjelenő plakát szövege ismét félreértésre adhat okot.
    Ezért is kérjük, hogy a hivatalos közleményekben tájékozódjatok, ne a felugró plakát alapján keressétek a változásokat.

https://board-hu.farmerama.com/inde...ok-az-elefántok-háza-táján.15467/#post-748507

hagymácska44, Tündi100, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  17. borzaska

borzaska Utánpótlás-írogató

A magokat amit megszedtél még most vesd el mert kemény a maghéj és kell neki a téli fagy különben nem kel ki, ezt igy tudom de nem vagyok tévedhetetlen...
    Sürü napom volt , ma valahogy mindenki ráragadt a csengőre, most is hogy ideültem jöttek ..Az unoka...

18. Koppi

....közbe szólt és félbe is maradt a mondat...:)
    Majd jössz, ha elpilledtek...:)

Hérics Báró erősen hintette az igét, szerte a topicokban...:)
    Engem hidegen hagy az ól változás...

19. Csacskamacska

Borzaska, tulajdonképp folyamatosan szórtam a portulácska magját a nyáron, ezt most azért szedtem, hogy, ha tavasszal mégsem kelne ki, akkor elszórom.
    Báró Uram, üdv nálunk!

20. Koppi

Ha valaki elballag az event csevegőjébe ott a 12-es hozzászólás elolvasását ajánlom.
    Továbbá nem semmi az a táblázat ami az érésidőkkel van összefüggésben és le is tölthető...:)
    Köszönet BombardiTomának érte...:):)

borzaska, _Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.