Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Gratulálok a nagy ugrásokhoz! Engem ez mindig elkerül.
    Jó éjt, aludjatok jól!

hagymácska44, zsozso577, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nekem sem jött olyan meglepi...csak kettő tűzoltó fáni lett, az egyiket bevágtam a feladatba, mert untam más az örökös tenyésztést, ami igen zsebbe nyúlós volt szupertáp ügyileg.
    DE kész a felhősorom....:)

Jó éjt....Mindenkinek

3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Úgy legyen! Mármint az a jó éjt! Kivételesen én zárom a mai napot itt (is.)
    Jó éjt mindenkinek!
    ---------------------
    ××××××××××××
    ---------------------
    Jó reggelt mindenkinek!
    Jelenléti ívet kiraktam, aláírtam, lehet folytatni!

Utoljára szerkesztett: 14.9.17
  4. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Én akartam nyitni, de picit megelőztél. Így jó, mert mire ideérek, Te már várod a Társaságot.
    Alattad a nevem, majd jövök. A heti egyetlen piaci nap vadásznék kelkáposztára. Olyan rég főztem már frankfurtit, most megóhajtottam.
    Jókat ugrándoztatok tegnap, engem leültettek a kispadra a fánik, de már megszoktam. Legalább a Tieteknek örülhetek!

5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Érdekes, de most is tudtam nézni filmet, éjjel meg nem. A gépész ezek szerint éjjel alszik és nappal dolgozik ismét? Majd meglátjuk.
    A nap süt, meleg még nincs. Piacot én is megnézem, mert piaci nap van, de a "nagy" piac az a szombati. Akkor is megyek majd, ha csak feleségem őméltósága nem dönt másként. Tejes krumplileves és rakott cukkini maradt tegnapról, ma is azt ebédelünk. Ha kapok elfogadható paprikát ma, akkor holnap meg lecsó (Kolja Ludmillát - Markos Gy. után szabadon) lesz. Vagy nem. Ezt is a legnagyobbik főnököm dönti el. Ő kettőnk közül a válogatós. Én több egymást követő nap meg tudom enni ugyan azt az eledelt. Ő kétszer még csak-csak, de harmadszorra semmit. Őőőő ... őőőő .... De ha én néznék más nőre, más egyébről nem is szólva, akkor miért nézne oly csúnyán rám? Ö minden nap itt van nekem, és ... ééés ... nekem nem jár a változatosság? :p
    Szép napos napot minden szorgalmas kis és nagygazdának! (Aki olyan nagy állatokkal foglalkozik, mint az elefánt, annak nagygazdának kell lennie.)

Utoljára szerkesztett: 14.9.17
    brozsa, hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  6. Koppi

Sziasztok !

Ma megint "szaladós napom" lesz. (Még ott van a sógornőm és a férje.)
    A mai napon Debrecen van soron....
    A titkosakat kiraktam, majd bevágtam a pajtába a többi mellé. Szót sem érdemelnek, úgy mint ól és úgy mint fa...:(

Fatther, Csacskamacska és hagymácska44 kedveli ezt.
  7. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Fatther köszi az ajit,részvétét meg Lajosnak is köszönöm.Túl a nagy napon meg hogy beteg vagyok tegnap egésznap jóformán
    aludtam. Ma szülinapos vagyok hatvannégy éves lettem!hipp-hipp hurrá.Csenben lesz az ünneplés jön a sok grat telefonon!
    A telekommos mozi nem tudom miért nekem sosem ad másikat biztos nem jól nyomok!Nektek ad kettő,három,négyet?
    Tihamér én is úgy vagyok az eledellel még második nap csakcsak megeszem de utána már nem.Nővérem fiáék hoztak Szegedről
    fel zöldségeket ma egy kis gezemice levest csinálok, lányom meg munkahelyéről hoz rizi-bizit rántott husival hatszáz forint és
    ketten eszük meg az unokámmal.Koppi lesz mai okosság?-hiányolom.
    Nagyon kellemes napot!

Fatther, Csacskamacska és hagymácska44 kedveli ezt.
  8. Koppi

Istenke éltessen sokáig !
    (Egy évjárat vagyunk, csak én áprilisban születtem.)

Hoztam a mai napi okosságot. (Ebben is van valami..)
    """ Akit lelkiismerete irányít, lényegtelen dolgok miatt aggódik.
    Akit nem terhelnek skrupulusok, annak mulatsága és bevétele triplázódik. """
    O. Nash

Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  9. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Szülinaposnak boldogságos napot kivánok!

Tegnap az event kivégezve...felhő beüzemelve.....nálam nem volt nagy ugrás.....Jade volt a legnagyobb!
    Gratula azoknak...akiknek sikerült!
    Alig maradt elefántom.....most szaporithatom őket....szorgalmasan.
    Jelenleg nálunk még szép idő van....süt a nap...a levegő hüs....szél nem fuj....egyelőre.

Végeztem a farmokon....igy most megyek a konyhába....főzök egy kis levest....van maradékom....az lesz mellé!

Fatther, Tündi100, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  10. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Mebajah, én kapkam kelkapit, 150 ft-s áron, vasárnap ez 300 ft volt.
    Fókák megetetve. A titkosok egyenlő Koppiéval.
    A piac után hazahozott a lányom, beléptem a lakásba és a derekammal valami lett, nagyon fáj,ha leülök, csak féloldalasan tudok felállni.
    Nem tudom mi ez, sosem volt még ez a fájdalom. Ülni, feküdni nem tudok, nem tudom mi lesz.

Fatther, Tündi100, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Szép napot kívánok!
    Boldog szülinapot, még sokat és jó egészséget!
    Csatlakozom azokhoz, akik 2x még megeszik a maradékot, de harmadjára már mást szeretek enni. Általában úgy is főzök, hogy ne maradjon túl sok maradék.
    Ma viszem anyát belgyógyászati vizsgálatra, van időpont, de kíváncsi vagyok, mennyit kell várni.

Olvastátok, kapunk ajándékot! :)
    Majd jövök, pá!

12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Isten éltessen minden szülinaposat!
    Nem fúj a szél a csücsökben? Nálunk bezzeg rendesen hajlogatja a fák gallyait, néha az ágakat is. Tegnap volt egy szélroham, ami azért nem volt túl erős, meg sokáig sem tartott. Holnap benézek fatornyos szülőfalumba, veszek egy játékot a Gizinek, legyen mit játszania, ha már nem akar földet túrni. Volt egy jó játéka, de az még 32 bitre volt készítve, az új Gizim meg már 64-s. Nem kompatibilis a régi lemezzel, meg amúgy is akartam venni egy Civ-VI-t. Nem olcsó, de kell! Ez lesz a karácsonyi ajándékom. Addig meg csak megmutatom a Gizinek, hogy had lássa, mivel is fog majd karácsonykor, karácsonytól játszani. Ütheti, verheti majd megint az ellenségeit. :)
    Mivel nem tenyésztettem elefánikat, nem is fogytak. Nem kell pótolnom.
    Hagymácska? Nem ezt hívják lumbágónak? Asszem idegbecsípődés a leánykori neve, de rögvest utána nézek. Nekem ilyen nem szokott lenni, az én derekam csak akkor fáj, ha az asszony "megkenegeti". :p
    További szép napot (fájdalommenteset) és jó ebédet!

zsozso577, Fatther, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  13. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Heni, Sok Boldogságot és hosszú éveket kívánok!
    Tihamér, nem hiszem, hogy az, mert tudok vele lassan mozogni. A lumbágóval csak mászni lehet a földön. Te már a karácsonyi ajival foglalkozol? Én elmaradtam vele, mert még gondolatban sem foglalkoztam evvel a kérdéssel.
    Csacskamacska, milyen ajiról beszélsz?

zsozso577, Fatther és Koppi kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Bogarásztam a fórumon, vajh milyen ajándékról írt Csacska, de nem találtam semmi erre utaló írást. Ezek szerint nem voltam eléggé figyelmes. Többször, mit többször!, rengetegszer mondotta a feleségem, hogy figyelmetlen vagy, elfelejtetted ezt, meg azt is, szóval biztosan megint bennem a hiba. :( Nem látok a szememtől.
    Az ajándék, mármint a Gizi karácsonyi ajándékát nem én kezdtem el emlegetni, hanem a feleségem őméltósága beszélt a fiainkkal és azok javasolták, hogy én vegyem meg, aztán majd a Zanyagi részét utána "megbeszélik" egymás között. Magyarra fordítva, megveszem magamnak, de karácsonyra már csak jelképes ajándékot kapok tőlük, a játék árát meg harmadolják. Egy rész feleség, egy rész egyik, míg a maradék harmad meg a másik fiú karácsonyi ajándéka lesz nekem. Illetve, neeeem nekem, hanem a Gizinek. :D Itt megpróbáltam beszerezni, de a helyi boltban nincs, elfogyott régen a játék lemeze, utánrendelés sincs. Van viszont Győrben, ezért beutazok holnap és elhozom. Beszéltem ma az üzlettel, félretesznek egy példányt, ami holnap reményeim szerint az enyém fog lenni. Mivel édesanyám Edit, ezért holnap őt is meglátogatom és felköszöntöm egy nappal előbb, de nem feledkezek el a névnapjáról. (Na ugye, hogy nem is vagyok feledékeny!!! Ez az asszony, ez az asszony! Mire alapozza a feledékenységemet?) ... Szóval, ... izé ... mit is akartam mondani? ... Írni? ... Egy kicsit gondolkodok rajta, talán eszembe jut megint. ... ... Még hogy feledékeny vagyok!!! Micsoda gondolat ez kérem?

15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Itt:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...és-ajándék-minden-gazdának.15516/#post-751745

Fatther, Tündi100 és Koppi kedveli ezt.
  16. Koppi

Köszi a linket Ninett !
    Kissé meg van variálva ez az aji...(Miért is lenne egyszerű?!)

Nálunk jó meleg van (27 fok) de orkánszájú szél fúj. Erősen kellemetlen...:(
    Nem hallom az örömujjongást az event kapcsán az titok ólakból....

hagymácska44, Fatther, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ugye, hogy nem látok a szememtől?! Kösz Ninett még egyszer!
    Itt is van 26 fok és jókora szél. Ezért nem értem, hogyan marad ki az országos szélből pont az a nyugati csücsök?

Milyen ujjongást vársz az ólakból? A tikok kárálását vagy a farkasok éneklését? A gazdák örömujjongása (nem a szitkozódása) az az ólak mellől jönne, ha lenne. De még senki nem panaszkodott az ajándékba kapott ... ez nem jó! ... a megdolgozott eventes titkos főnyeremények minősége miatt. Rendkívül nagy örömet tud szerezni mondjuk egy sárga tojástojó tikól. Csak hozzáállás kérdése. Ajándék pacinak ne nézd a fogsorát! Inkább rebegj hálaimát a kapott titkos akármikért! Még jobb lenne, ha elzarándokolnál a helyi plébánoshoz és hálaadó misét celebráltatnál vele, sok jó forintért. Azt viszont nem tudom, hogy más vallásoknál is lehetséges-e a lelkipásztorral, lelkésszel, pópával, imámmal, lámával, bráminnal hálaadó misét vagy annak megfelelő celebrálást tartatni. De meg kellene próbálni, mert megérné. Amilyen nagyszerű jutalmakat adnak mostanság, meg is érdemlik az eventek szervezői. :wuerg:-.-

Koppi, hagymácska44, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  18. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Minden nem lehet fenékig tejföl! Az is valami hogy kaptunk 1 Egzotikus elefántot,..igaz 13 ért akarták csak megvenni,..de ha bemegyek a piacra és én akarok venni valami nagyobbat az mindjárt 20-30-50 be kerül,... kitelel ha meg nem lóg!

3 farm,30 fa,12 ól, a titokzatos rakományról meg is feledkeztem csak most raktam ki,..szóval az ennyiből 1Szomorúfűzfa lett!
    Hát, szomorú!!![​IMG]

19. Csacskamacska

Nincs jó napom!
    Anyának hiába volt időpontja, majdnem két órát töltöttünk a szakrendelőben. Folytatás következik, mert küldték további vizsgálatokra is. "Természetesen" a rendelő parkolója is fizetős, csak az első félóra ingyenes, ( mit lehet fél óra alatt elintézni??) ezért próbál mindenki a közeli lakótelep kis utcácskáin parkolni. Pár napja nem érzem jól én sem magam, írtam is itt róla, s mivel javulás nem mutatkozik magamat is elvittem az orvoshoz délután. Kaptam gyógyszert, valami új kórság ütötte fel a fejét a városban, mert azt mondta a doki, hogy az utóbbi napokban egyre nő azoknak a betegeknek a száma, akik hasonló tünetekkel mentek hozzá, mint én.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.9.17
  20. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Igen itt a csücsökben délelőtt nem fujt a szél.....kivételesen!.....ui....ez a terület elég szeles!
    Most délután olyan 16 óra magasságában támadt fel...elég viharos és tornyosulnak a felhők!
    Egész délután kint voltam az erdőben....ésss addig szép idő volt!

Kapunk egy kütyüt ajándékba pénteken és ha kiteszitek....addig nem vegyétek be...amig a 30 aratás meg nem történt!

Én még nem tettem ki a titkosokat.....mivel mindig akkor jut eszembe....amikor már elvetettem!
    Pedig ugy vágynék .....na??? mi is volt az ujabb titokól????? Ja....Zsiráf? Tudom.....álmodok!

Hagymácska.....Tihamérral értek egyet!....volt egy rossz mozdulat.....akár amikor a kocsiba szálltál be.....
    és egy idegszál becsipődött.....deee nem maradt becsipődve.....hanem ki is engedte! Ez is fáj napokig.....nem
    mindegy, hogy hogy jársz....hogy lépsz....hogy ülsz....hogy fekszel!
    Fájdalomcsillapitó.....B 1 vitamin.....és óvatos tornázás!.....nekem mindig segit!.....a tornánál te érzed, hogy
    meddig mehetsz....de feszegesd a határt.....

Gyógyulást Mindenkinek aki beteg!!!!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.