Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Aki a holnapi eventet csinálja, az leginkább ólakat és fákat rak ki, mivel azok adják a felröpiket. No, és holnap 14 órakor mi is kezdődik még? Boldog aratás nap! Tudtommal a Boldog aratás csak a szántóföldi növényekre ad több Tp. Jól időzített Mini-Event!

2. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Csacskamacska, én sem vagyok iskolás, mégis valami kerülget.
    Elköszönök, jó éjt!

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó éjt Neked !

Villámlik és mennydörög és csap az eső...Mi lesz ebből?
    Holnap event...:)
    Az viszont biztos, hogy a villanyszerelő mester aki máról, holnapra halasztotta a munkát, ázni fog kint a tetőn az esőben.
    Ő tudja....(Jó mesterre várni kell. De ennyit?)

Megyek én is szundikálni, úgy sincs itt senki....
    Jó éjt.....

4. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Fatther nem tudok ide betenni képet,mert nem értek hozzá.Fényképen már megtaláltam a hajot de a gépben nem.
    szép álmokat jó éjszakát Heni

hagymácska44 és Csacskamacska kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Aludjatok jól és ébredjetek mosolyogva! Jó éjt!

hagymácska44 és HéricsBáró kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Aloha Csacskamacska

Nekem nem természetes a mosolyom reggelente :oops: De így is jöhet ? :inlove:

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Alvás sikerült, a mosolygás már nem. Megint, illetve még mindig esik az az áldott eső. Ezért nem megy a mosolygás. Mennem kell majd kenyérért, mert kell, viszont ilyen hideg lakásban az a nyomorult kenyér sem akar megkelni, mert nálunk fűtés még nincs. Tegnap 11 foknál többet nem láttam az erkélyen lévő hőmérőn. Ma sem lesz melegebb, ezért kenyérsütés helyett kenyérvétel lesz.
    Hagymácska! Most valami kerülget vagy valaki kerülget? Mert a kettő között azért nagy különbség van szerintem.
    Jobb reggelt mindenkinek! És melegebb időt, ha lehet!

Utoljára szerkesztett: 20.9.17
    hagymácska44 és Csacskamacska kedveli ezt.
  8. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt,Gazdák!
    Olyan vihar tört ki éjszaka, hogy beleremegtek az ablakok.
    No, ki nem találnátok, mivel várom a röpiket! NÖVÉNNYEL! Mert ott van világosan, hogy egyedül az nem ad.
    Jó nagy előnnyel indulok, ha egyáltalán csinálom.

9. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép jó reggelt!Fatther igy sikerült betenni a hajó képet örülök hogy megtaláltam a rengeteg kép közül.Ide a szöveg részhez még nem tudom bevarázsolni mert nem tudom hogyan kell beszerkeszteni.Tegnap sikerült a Zebegényi muzeummal megbeszélni kell nekik a
    hajó.Legalább majd sokan láthatják!:)
    Szép napot fiatalok!

10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Háááát ... ugye ... aki tanítani tud és papírja is van róla, annak olvasni is tudnia kell. De vigasztaljon a tudat, nem leszel egyedül. Sokan tettek a földbe hosszú érésűt, hátha jó lesz a felröppenő termése. Nekem is növény van ültetve. Hrrr!
    Tegnap sete feleségem beszélt a fiamékkal. A menyünk megfázott, betegeskedik, feküdt két napot. Amikor a lányuk is beteg és már visszafelesel az anyjának, akkor szokta mondani a kicsinek, hogy : Látom, már nem is vagy beteg, mert visszabeszélni tudsz. Na elég hozzá, hogy a kis tündérünk mondta a mamának, amikor érdeklődött, hogy anya hogyan van.
    - Anya már jobban van, mert visszabeszélt nekem is, meg apának is.
    Igen, a gyerekszáj kimondja az igazat. Ha anya vissza tud beszélni, akkor jobban van. :D
    Szép napot mindenkinek!

11. mebajah

mebajah Fórum császára

Kibetűzgetem én, csak az a baj, hogy ma reggel olvastam el. Amúgy mindig fával várom az eventeket, hiába ad a növény is. Most fordított napom van. A tegnapi nap tiszta káosz volt.
    Nézem a jó oldalát: ezek a dudvák kellenek a gazdaköribe. Lehet, néhány szupit beáldozok, mert a hüleséget meg kell ám fizetni.
    Csúcs lehet az Unokád!

12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Igen, az! Tisztára olyan, mint a nagyapja. Annak is van azonnal válasz mindenre. Ő is az édesapjától örökölte. A visszavágási folyamat nem szakadt meg eddig. Édesapám, szerénységem, kisebbik fiam és az ő lánykája, a mi tündérkénk. Már most sajnálom azt az ismeretlent, aki a férje lesz. Nagyszájú menyecske lesz majd a felesége. :p
    Hétvégén beszéltünk velük, mikor itt voltak nálunk. Akkor mondta, hogy aki az év eleji felmérőket 90%-nál jobbra írta, az kapott érte piros pontot. Matekja 94 pont lett, az írás meg 96. Jönnek a piros pöttyök.

hagymácska44, Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  13. mebajah

mebajah Fórum császára

Akartam írni, hogy Rád ütött, csak féltem, hogy szerénységed megsérteném.

hagymácska44 kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Szép napot kívánok!
    Nem akarlak elszomorítani Benneteket, de itt ragyogó napsütés van! :) - így én mosolyogva ébredtem! :)
    Mebajah, jó lesz a gaz is, arra kapsz sok Tp-t, mert 14 órakor kezdődik a Boldog aratás! Felröpiket meg csak összehozod az event végéig!
    Heni, bár kicsi a kép, de azért látszik, hogy nagy a hajó és rengeteg munka van benne. Örülök, hogy sikerült elintézned és a múzeumban látható lesz majd!
    Aloha Báró Uram! - és miért nem természetes a mosolyod? Csak tán nem morcosan kezded a napot? Örülni kell az új napnak mikor reggel kipihenten ébred az ember lánya, fia!
    Tihamér, gratulálok a jó nő piros pöttyeihez, csak arra vigyázzon, hogy a füzeteibe gyűjtse és ne a testén! :) Nem baj az, hogy talpraesett, jobb, mintha visszahúzódó és nagyon csöndes lenne. Amennyiben Rád ütött, akkor semmi vész, meg fogja állni a helyét, még a "túlzott szerénysége" ellenére is! :)

A tegnapi pihenés és az éjszakai alvás jótékony hatását érzem, remélem nem kiabálom el, hogy jobban vagyok. Ma is csak kevés munka, sok pihenés. Minden munka megvár, nem csinálja meg senki helyettem!
    14 órakor itt vagyok reményeim szerint, addig pá!

hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  15. hagymácska44

Szép napot gazdák!

Ma még nem esett, borús az ég.
    Tihamér, nagyon aranyos a Tündérkéd! Nem elírás volt, valami kerülget!
    Koppi, nehogy nektek ne jusson a jóból, essen ott is, nektek is kell az eső.
    Tegnap az iskolában megtörtént az első malőr. Az egyik "jó" gyerek ebédkor eltette a kést, majd közölte, hogy a másik gyerek hasába vágja. Mindjárt hívták a szülőket, és gondolom elbeszélgettek velük. Milyen lehet az otthoni életük, ha a gyerek ilyenre vetemedik.
    Felháborító az ilyen viselkedés, mi lesz ebből a gyerekből nagy korára.
    Ma a kicsi már a bőlcsibe ebédel, az anyját hazaküldték. Ma rávarrom a jelét az ágyneműjére, lehet pénteken már ott alszik.
    Kíváncsi vagyok a röpikre, állatok vannak kint.

Csacskamacska kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Mi lesz egy bicskás gyerekből mire felnő? Egy igazi, jó magyar hazafi. Harcos. Mivel mindenkivel harcolni kell, ő lesz az ideális állampolgár. Különben is, az iskolának, a tanároknak nem nevelniük kell, hanem oktatniuk, tanítaniuk. A gyereknevelés a család, a szülők dolga, ezt ne akarják rátolni a pedagógusokra!
    Hála a magasságosnak elindították a fűtést a lakótelepen, nem kell fázni a lakásokban. Itt se napsütés, se meleg, csak az a szürkeség, a pára meg az eső.

Koppi, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Azért ránk is hárul a nevelésből.Tisztelet a kivételnek. Pénteken hazament, hogy wc után kezet mos, hétfőn már nem emlékezett rá.
    íííííííííííííííén is bekapcsolom a konvektort, mert tiszta dögrováson vagyok. Event -valószínű-kihagyva.

Csacskamacska és hagymácska44 kedveli ezt.
  18. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Igaz a közmondás: "Aki szelet vet, vihart arat"
    Lesz még hátulütője ennek a dolognak.

Egy kis szösszenet a " Tűzünnep" nevű új Gazdaköri feladathoz.
    Pontosan 127 AB-ra van szükség (nekem), hogy megcsináljam...
    Ugyanis a negyedik szinten 1000 db rákolló virágot kér...
    Szóval itt megálltam és várakozok, mire összejön a fent említett mennyiség.
    Eddig könnyű volt. Innen nehéz. Nekem.

Amúgy nálunk a tegnapi eső után remek napsütés lett délre....

Tündi1001, onagger52 és hagymácska44 kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Irigyelem azt, azokat, ahol van napsütés. Én már nem is emlékszek arra, hogyan néz ránk Rézi! Fűtés elindult, de mire a lahűlt falak átmelegednek újra, vége lesz ennek az eventnek is.
    Nem csinálom ezt az eventet (sem)!
    Kéretik az ajándékokat rendes gazdáknak elküldeni, akik tudják hasznosítani!
    Pedig szeretem a nemes sert, de most még azt sem kívánom, inkább a forró teát. Teljesen elzüllök. Ser helyett tea! :wuerg:>:(

20. hagymácska44

Mebajah, nem értem, minek ment haza kezet mosni, nálad nem tudott? Reggel avval indítottam a napot, hogy ma próbafűtést tartok, de nem fáztam annyira, mint tegnap, így elmaradt.
    Tihamér, azért valljuk be, hogy a régi rendszer az iskolában jobb volt. Most, hogy nincs katonaság, még inkább össze kell fogni a gyereknevelésben. Annó hátratett kézzel ültünk a padban, körmöst és kokit kaptunk, és volt eredménye, nem volt annyi neveletlen gyerek. Ma nézd meg, mi folyik az iskolában, tűrhetetlen a szülők és a tanárok viszonya, ha valami incidens van, /tisztelet a kivételnek/.
    Most megcseréltem az event mechanikámat, kint hagytam az állatokat 2 napig, majd utána szaporítom a gazt. Meglátjuk mi lesz belőle.

Tündi1001, onagger52, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.