Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Én meg olyat hallottam, hogy az énekesek (is) playback-et alkalmaznak...Nem élő az előadásuk. Hiába írják ki. De lehet pletyka.

A Koppin összejött a felhősor és az event, de a Lizike05 (alias Garabonciás)
    le van maradva..., 6 darabbal...reggelre összejön, ha minden igaz...

Utoljára szerkesztett: 22.12.14
  2. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép estét!
    6 db-al,Koppi :cry:! Nekem mindkettő farmon hiányzik még 100 db a 3.feladatsorból,épp,hogy a felén túl vagyok,s már mindent ültettem, rózsát, málnát,árpát, articsókát,spenótot,most éjjelre szegfűt. Ha ez sem hozza, még végig csinálom csakazértis a 3-t, és nem kezdek újba. Holnaptól nagyüzem nem leszek csak hajnalban,meg így este.

Csacska..Ssszzz.. sajnálom, eléggé kellemetlen főleg ünnepek előtt! Remélem elég a tűzoltás, jövőre meg együtt megyünk fogászatra,mert a felső ínyem hátul állandó gyull.-ban van,hiába öblögetem,meg kezelem,fel is húzódott kissé,s nem kellene elterjednie.

3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Olvastátok az új Gazdaköri leírását? Lehet a ritkaságba számító faterméseket beadni, meg lesz titokfa is, lehet költekezni...Tudjátok: "sohatöbbetegdarabotsem!!" Az 1/5-de sincs meg nekem, itt csak a gazdagok fognap tp-t és csp-t bezsebelni.
    Ildikó, ismerős az öblögetés és egyéb házi gyógymódok. Sokat kínlódom én is vele.

4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok! Nem vesztem ám el, csak átalakultam......ugye, Ti is tudjátok, hogy ilyenkor tiszta dili ház van...na, nálam is. Egyfolytában rohangálok, lótok-futok.
    Még ez a holnapi nap.......meg a szerda. Kár, hogy ilyenkor is csak 24 órából áll a nap...ne, de semmi panasz.

A farmot is kicsit hanyagoltam, csak amit nagyon muszáj volt, mert alig láttam napokig a gépemet is.

A nagy farmon kész az event, de a kicsin még kell vagy 150 röpi, holnap biztos, hogy nem lesz meg, szerdán meg már nem tudok vele foglalkozni, mert megyünk Pestre,a lányomnál ünnepelünk.
    Ha nem érnék ide, akkor Mindenkinek békés, boldog ünnepeket kívánok![​IMG]
    http://diszitok.lapunk.hu/tarhely/diszitok/kepek/karacsonyi_felirat.jpg

A kép linkre cserélése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.12.14
    heliantus, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Szia Sütike!
    Mi is hajrázunk, most ennek van itt az ideje. Neked is kellemes ünnepeket!

6. Koppi

Sziasztok Jó reggelt kívánok Mindenkinek !

Nem találjátok ki mi lett a titokólakból: 1 retro hódvár,1 sárga kecsketejüzem,1 narancs tehénistálló, 1 sima mosómedve odu a Koppin, 2 pocoklak, 1 sima kaptár és 1 sima vakond lak...a Garabonciáson..(Semmi, de semmi meglepi..)
    Mindegyik a menüben landolt.......
    No comment...

Hölgy-világ, heliantus és Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Ma bevetem magam a konyhába és estig ki sem jövök... Nálam ma indul a konyhai nagyüzem, de ügyes kislány vagyok én, így aztán sokra fogok érni. Ez a kitűzött cél és nem hagyom magam eltéríteni.
    Kopi, hát ez van!
    Jó munkát Nektek!

8. Hölgy-világ

KÍVÁNOK BÉKÉS MEGHITT ÜNNEPEKET, MINDEN KEDVES FÓRUMTÁRSAMNAK, BESZÉLGETŐ PARTNERNEK, ÉS LÁTOGATÓNAK!

9. Koppi

Én is kívánok boldog, meghitt és békés Karácsonyt mindenkinek..:)[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 23.12.14
  10. Csacskamacska

"S hogy ne a hóban, csillagokban,
    s ne ünnepi foszlós kalácson,
    ne díszített fákon, hanem
    a szívekben legyen karácsony."

Kívánok minden kedves játékosnak áldott, békés, boldog ünnepeket!

Hölgy-világ és heliantus kedveli ezt.
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Békés, (hóeséses) szeretetteljes karácsonyi ünnepeket kívánok!
    Kitettem a mai napon ajándékba kapott 4 db szürke talányos tenyészetet a zokniból az erdei tisztásra. Majd meglátom, mi lesz belőlük. :)
    A karácsonyi készülődésekből kezd elegem lenni. Amennyi időt eltöltöttem a konyhában kedden is... Faállítás is megvolt. Kicsi, de nagyobb nem is kell. Elálló, de nincs semmi fenyőillata. Kár, de vagy luc, ami illatozik és hamar lesz kopasz vagy más, ami sokáig leveles lesz, de "szagtalan".
    Ma sem fog hólepel lenni estére.
    És ma is keveset fogok farmozni. Még mindig vár a készülődés, pedig 48 órás pluszterméses idő van!!! Ez is zokniból jött! Meg új felhősor is van ám! :D
    Megyek vissza aludni. Szép álmokat!

Hölgy-világ, Tündi1001 és heliantus kedveli ezt.
  12. Koppi

Szia Tihamér, sziasztok Többiek !

Valóban gáláns ajándékot kaptunk a BP-től Köszönöm... Boldog Karácsonyt.....
    Lassan már egy külön műszak lesz, mire végig megyünk a felhősoron...:)
    De nem baj...:)

Utoljára szerkesztett: 24.12.14
  13. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    ...és az sem mindegy, hogy mikor aktiválod a felhősort. Oda kell arra is figyelni és ajánlatos reggel azzal kezdeni.
    3 ajándék is, igazán szép a BP-től. Az ólak is adhatnának ilyen 'bőséget".
    Tegnap jól haladtam a munkámmal, de azért még maradt mára is.
    A fenyőm illatos és hulló, de én ezt szeretem, takarítani meg takarítom a lehullott tűleveleket.
    Jó munkát és jó pihenést, sok ajándékot a fa alá!:)

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  14. Hölgy-világ

KÍVÁNOK BÉKÉS MEGHITT ÜNNEPEKET, MINDEN KEDVES FÓRUMTÁRSAMNAK, BESZÉLGETŐ PARTNERNEK, ÉS LÁTOGATÓNAK!

Jó reggelt!

Laboviti segítség!!

Ma reggel nem tudtam fellépni a www.farmerama.hu, se a bigpoint.com oldalakról. Most nagy nehezen a facebookról izenek..ha megjeleníti egyáltalán..
    Mi a baj? lett takarítva az új adobe letöltés frissítve van, más játékoknál müxik,itt a facen is elég hiányos a farm..:oops::cry::mad:

Tündi1001 és heliantus kedveli ezt.
  15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Konkrétan milyen hibajelenséget tapasztalsz?

Hölgy-világ kedveli ezt.
  16. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Sziasztok

Békés, boldog ünnepeket kívánok.

A felröppenők itt is lassan gyűlnek. A sütik nagy része készen van. Tegnap még dolgoztam. Az egyik bejglim tetején kialakult egy törésvonal, ami hasonlít a Grand Canyonhoz, úgy hogy megszületett a bejgli amerikai változata :) a fele már elfogyott.

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  17. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggelt kívánok mindenkinek, szervusztok.

Pálfalvi Nándor: Karácsony

Karácsony ünnepén
    az a kívánságom.
    Legyen boldog mindenki
    ezen a világon.
    Itt is, ott is mindenütt
    legyen olyan béke,
    mint amilyen bent lakik
    az emberek szívébe.

Békés, szeretetben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek.

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Lelkünkben gyujts pici gyertyát sokat.
    Csengess éjünkön át, s csillantsd elénk
    törékeny játékunkat, a reményt.

( Babits Mihály: Karácsonyi ének)

Kívánok miden topiclakónak és topicot látogatónak kellemes karácsonyi ünnepeket!

19. Hölgy-világ

Köszönöm Laboviti, hogy eme örömünnepen is gyors reagálást,és elérhetőséget biztosítasz Számunkra!

Még mindig nehezen megy a betöltés a Hölgy-világ farmon,de legalább müxik. A reggel sajnos két rohanás között voltam, reagálni most tudok.
    A menü keresőbe beírva webcímet (www.farmerama.hu) vagy egyáltalán nem jelenítette meg, értsd üres volt a megnyitott lap, vagy betöltötte, a jelszó,és kód beírásával betöltötte a weboldalt is, azonnal azon üzenet várt,hogy megszakadt az internetes kapcsolat próbáljam később. Megnéztem kapcsolat volt, takarítás, eszköztár-cookie-k törlés megtörtént. Megpróbáltam belépni,nem sikerült - üres lap-.
    A bigpoint.com oldalról való bejelentkezés ugyane eredménnyel járt. Azért lett volna jó,mert reggelre még volt 2 órás betakarító munkásaim,így eme két óra... A faceról csak annyi időre tudtam fent lenni,míg megírtam a nyűgömet,azt is csak saját válaszba belépve, ahogy elküldtem,már ki is rakott.
    Az aranymálinkó farmomon minden rendben a firefoxról,és chrome-ról is.
    Sajna ennyi idő maradt, megyek vissza konyhai robotra, kora délután még fellépek!

Kívánok szerető családod körében eltöltött békés,vidám Ünnepeket!

"..Ebben a döbbent csendben most már nem lehetett tudni, honnan jön a harangszó, mert ott volt mindenütt, mint a szél orgonája az erdők felett, ott volt a kunyhóban, és a havas berekben, hómezőkön kívül és belül, nem kérdezett semmit, nem mondott semmit, csak volt – talán kezdettől fogva, mint a jóság simogató örök vágya. Elmúljon, ami rossz, épüljön, ami rom, gyógyuljon, ami seb, puhuljon, ami harag, olvadjon, ami fegyver, s ne szálljon soha harangszó a bosszú és fájdalom üszkei felett… ne szálljon sehol a világon.."
    (részlet Fekete István: Téli berek című művéből)

Tündi1001 és heliantus kedveli ezt.
  20. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Minden kedves játékosnak kívánunk Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.