Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Kitartást kedves Csacska...és sok erőt ! Nehéz napok jönnek...

Én is jártam a garázsban, de nem láttalak...;)

2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én sem láttam Lajost, igaz, garázs környékén sem jártam. Lehet, hogy ezért.
    Csacska! Nagyon nehéz édesanyádnak is, neked is. Annál rosszabb, mint mikor az ember tudja, hogy tehetetlen, nem igen van. Törött karral lenni nem leányálom. Ráadásul még az is ott van, hogy segítesz, amit tudsz, de attól még a beteg nem tud gyorsabban gyógyulni. Annyit tudok javasolni, ha lehet, édesanyád feltétlen menjen el majd gyógytornára. Az sokat fog segíteni rajta. Az én feleségemnek sokat segített a gyógyulásban. Aztán nekem is jót tett, bár nekem csak gyulladás, ínszalag-vékonyodás, felrakódás, leválás, meg a fészkes fene tudja, hogy mi volt, van a vállamban. Voltam én is tízszer, jobb lett.
    Egyes emberek mikor alszanak? Most nem rám gondoltam, hanem azon tűnődtem háromkor, hogy aki a szelektívet elszállítja, mikor alszik? Mert ha most viszi, akkor éjjel nem. Persze az is lehet, hogy kisebb a forgalom, gyorsabban végez, nem kell kerülgetni őt sem, de azért éjjel aludni illik. (Mondom én!!!)
    Lassan, de javulgatok. Csak az a köhögés ne lenne!
    Szép napot mindenkinek!

3. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Üdv Gazdatársak! Ezt az eventet jól elbaltáztam.Sapkahiányban szenvedek,ha tudtok segítsetek.Előre is köszönöm!!!!
    Betegeknek mielőbbi gyógyulást!

4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hármat még tudok küldeni.

Tündi1001, Koppi, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Koppi

Remélem az én sapijaim is célba érnek ! :)
    Mit lőttél el?

_Ilona49_, Tündi1001, onagger52 és 2 más kedveli ezt.
  6. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Küldtem a kicsiről, Ilona! Mennyi hiányzik még? Nem sokáig leszek, hamar jelezz, légy szí!
    A barátnőmnek hála, én már el is felejtettem.

7. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Ilona, ment a sapka, szóljál ha még kell.
    Tegnap hiába volt napsütés, a ruháim nem száradtak be.
    Csak tudnám hol járkál a gépész, lehet még alszik.

_Ilona49_, Tündi1001, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  8. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

SZuperek vagytok!!!!!!! Ilonán már talán meg lesz--ha nem futok ki az időből -- A nosztalgia farmomon--miklos4949 -- még hiányzik vagy 20 fejfedő

hagymácska44, Tündi1001, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  9. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Koppi köszi a sok ajit Ilona küldtem a miklos farmodra sapkát én kész lettem a segitségetekkel.!:):)
    Hagymácska és Tihamér én voltam tegnap orvosnál mondtam hogy 3 hete köhögök terpinihidrátit irt fel az nagyon jó több
    mint 30 éves gyogyszi köhögésre.Ami jó azt pedig meg szokták szüntetni.Ez valahogy túlélte.D vitamint egész télre béres csepp
    c vitaminnal együtt egy üveggel amig tart utána szünet.Antibiotikumot is kaptam pedig nem akartam azt mondták muszály.
    Minnél hamarabb gyogyuljunk meg!!!
    Szép napot!

10. miklos4949

miklos4949 Törekvő

GYŐZELEM!!!!ilonán felhősor beüzemelve.Köszönöm a sok-sok segítséget!!!!!! miklos4949-en még tart a roncs-derbi.A roncs én vagyok,adrenalin az egekben. Ezzel az ősz fejjel miért vagyok még mindig maximalista??? Hiába győzködöm magam,hogy ez csak játék.élvezni kell,nem izgulni.

hagymácska44, Tündi1001, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem alszik. Én aludtam vissza nyolc után. Húzott az ágy. Feleségem meg vadászatra ment a város szélén lévő vadászhelyekre. Jysk, Tatto, Kik, Müller, Aldi meg a többi. Én az ilyent kihagyom. A gépésszel találkoztam 5 perce, nagyon megörült, rögtön be is hívott egy filmre. De aztán nem ért rá tovább, továbbállt. ;)
    Jó gyógyszer csak a sör meg a bor lehetséges. A többi csak a muszáj kategória lehet.
    Nap nincs, csak felhők, de szerencsére eső sem esik.

12. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek!
    Ilona, mindjárt megy néhány sapi!
    Olvaslak Benneteket, mindenkinél van gond, de, hogy is lehetne másképp!? Apróbb, vagy nagyok gondok mindig vannak az örömök mellett és lesznek is!
    Bár már a gyógytornánál járnánk! Addig még sok idő van hátra. Azt is csak úgy lehet majd, hogy a gyógytornász házhoz jöjjön, mert anya annyira gyenge, hogy a holnapi napon is nagyon töröm a fejem, hogy hogy tudom visszavinni kontrollra. Betegszállítót nem akar, mert azokra sokat kell várni.
    Tegnap még kimostam, reményeim szerint mire me hazajövök, akkorra megszárad a ruha.
    Reggel nálam is volt a gépész egy film erejéig.
    Most megyek gyógyszertárba, és anyának valami elől gombos blúzt venni, mert csak két blúza van, amit most fel tud venni, a többi, mind belebújós, az meg most felejtős.
    Legyen jó napotok és vigyázzatok magatokra!

hagymácska44, Tündi1001 és Koppi kedveli ezt.
  13. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Térd és váll fájásra én Biomed rozmaringos krémet használok.Nem szünteti meg teljesen a fájdalmat,de nagyon sokat csökkenti,szegycsontra kenegetve a köhögésen,légzésen is könnyít néhány órát.

14. Koppi

Itt járt a Gépész Úr...egy telekomos filmet megnéztünk....utána elment...

hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Erre is küldtem volna, de már tele vagy. Így megyek vissza a valós kerti munkához.

hagymácska44, _Ilona49_ és Tündi1001 kedveli ezt.
  16. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

Ilona,.. biztos elkéstem mert mát egyikre sem engedett küldeni!

Egyet tegnap, kettőt ma befejeztünk,.. fák és ólak eddig zéró!

Inkább megyek a boltba és utána a garázsba!

17. Koppi

Legyen szerencséd a jó ólhoz és fához. Nekem nem volt....:(
    De várom a következő eventet, mert már unom magam...

Fatther, hagymácska44, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Mi a baj Koppi? Hiszen ha olyan fát kaptál - amiért megdolgoztál a fesztiválon - amit nem raksz ki, attól az még jó lesz hamarosan, mert jön a tél, be lehet dobni a kazánba, ha már egyszer "tűzifa" lett belőle. Nemde? :p
    Unatkozni nem szoktam. Olyankor előveszek egy könyvet és az unalom már is tovaröppent.
    Már megint eltűnt a napsütés. Csak a fellegek vannak.

19. Koppi

Fát a kazánba, persze a kertes házban, de nekünk úri dolgunk van, mert gázzal fűtünk.(A zsebünknek is úri dolga van amikor az árát fizetjük...)
    Aztán a fene se cipelné föl a fát a negyedikre, hogy kimenjen a kéményen !
    Én sem unatkozom. Épp ma kaptam 9 db Griffin könyvet.....:)
    Mi is befelhősödtünk....:( (Ilyenkor az ember kedve is nyomottabb...:()

Fatther, onagger52, hagymácska44 és 3 más kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Lett vagy 2 titokólam és néhány fám, de a menüben vannak, nem jutott eszembe, hogy kitegyem őket. Majd, nem szaladnak el.
    A tegnap kimosott ruha nagy része megszáradt, csak épp kedvem nincs vasalni. - meg máshoz sem már. Az egyetem kertjében van egy nagy diófa, ágai hozzám is behajolnak. Potyog a dió, azt szedegettem és eszegettem. Ilyenkor nagyon szeretem a friss diót almával. Összeszedtem a száraz, lehullott ágakat, meg gazokat, stb.
    Még csak szombat este kapcsoltam be a fűtést, akkor egyszer felmelegedtek a radiátorok és annyi. Azóta nem kapcsoltam be és még ma sem fogom. Egész jó volt ma az idő, szépen sütött a nap. A nyári takarót lecseréltem egy átmenetire, a boltban ezt is nyárinak árulták, de annak meleg, most pedig tökéletes.

Fatther, onagger52, Koppi és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.