Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Ilona, nem nyilatkoztál, miklóson meg lett a felhő?
    10 fám volt, 4 tűrhető lett, 13 ólam volt, 85%-ban titkosok lettek, most nagyon jók lettek, csodálkoztam is!
    Itt is sütött egész nap, jó idő volt, én az ágyat nyomtam és az ablakon néztem a jó időt. Holnap reggel doki, meglátom mit mond, remélem megmaradok.
    Nekem is kellene a kertben matatni, de majd talán a hétvégén.
    Jó éjt!

Fatther, _Ilona49_, onagger52 és 3 más kedveli ezt.
  2. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Nem nagy eresztés lett a többi sem,.. talán egyedül a rózsa Denevér,.. az is a menüben van mert van Neon!

Ezt meg csak nézem,nézem de nem klátom!:D:D:D
    http://kephost.com/images/2017/09/26/Mozi.jpg

Utoljára szerkesztett: 26.9.17
    Fatther, hagymácska44, onagger52 és 2 más kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Hagymácska gyógyulj meg hamar, nem jó betegnek lenni! Örülök, hogy lettek jó óljaid!
    Lajos, különleges embernek, különleges videó!
    Elköszönök, jó éjt!

4. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Én meg beköszönök!
    Tegnap napkeltétől napnyugtáig kint volt munka, így a fáradtság miatt elkerült az alvás. Hogy el ne feledjem, ma megint erről fog szólni a napom. Hátha még a kiírást is elfelejtem elolvasni.
    Gyógyuljatok,pihenjétek ki az én fejfájásom is!
    Tévedésből sem lett sehol semmiből új dolog.

Fatther, Csacskamacska, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

'Reggelt !

Kissé hűvösen 9 fokkal indulunk neki a Napnak..Egyelőre kék éggel.
    Nekem 1 szarvas kifutóm lett az említésre méltó egyedül. Slussz. A fákat beraktam a Pajtába. Jó lesz télen...
    Az este erre jött a Gépész 1 filmet vetített....
    Le akartam fotózni Lajosnak, de ezzel a Win.10-el nem igazán boldogulok (még).
    Valahogy másképp van összerakva. A Win.8-al semmi gondom nem volt..., mert Win.7 kezelő felülettel futott.
    De ez tényleg más...Hogy jobb-e ? A jövő kideríti...:)

Utoljára szerkesztett: 27.9.17
  6. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt gazdák!

Süt a nap.
    Megmaradok, úgy néz ki, egy kis köptetőt és valamilyen másik kanalast kell szednem, tüdőm tiszta, hörgök járhatóak.
    Holnap egy rokonomhoz megyek 2 napra, csípőprotézist ültettek neki. Porszívózást és egyéb dolgokat megcsinálok neki, ebédet hozatok, meg ami belefér 2 napba.
    Elolvastam az ismertetőt, 2200 röpi kell, hát nem tudom milyen arányban jön, majd meglátjuk.
    Csacskamacska, új nem lett, mert már voltak belőle, annak örültem, hogy titkosok lettek és nem fejlesztések. A fáknál is ua. a helyzet, semmi olyan ami még nem volt. Amikor bevezették a fákat és az ólakat, akkor kaptam volna, akkor újnak számitottak volna, na akkor nagyobb lett volna az öröm, így csak több lett mindenből, örülök nekik. Drukkolok, hogy hamar végezzetek az orvosnál, nem jó anyukádnak sem a várás, főleg most ilyen vírusos időben, én 5 perc alatt végeztem, senki sem volt előttem.
    Ma még pihi, nem ugrálok, hogy ne essek vissza a betegségbe, holnaptól aztán hajrá, ami belefér.
    Szép napot mindenkinek!

Fatther, onagger52, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  7. Tündi100149

Szép napot!

Ha jól emlékszem a 10-zel is épp úgy fotózok mint a másikkal!
    PrtScr aláhuzás és alatta a SysRq és viszem a Paintba!
    Nálad ez másképp megy?

Igen Csacska ez 1 nagyon különleges videó, és képes ugyanezt beadni többször!

8. Koppi

De igen, ám a Paint-ot nem szeretem.
    Nehézkesnek tartom. Az Office jobb volt.
    Mit szólsz az új eventhez?

onagger52 és Tündi100 kedveli ezt.
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    No, beleestem én is nyakig. Nem látok, levegő csak szájon át. Hagyma fokhagymával, és fordítva. Csak orvost ne lássak/betegen/!
    Csacska, nem irigyellek Titeket! Hátha arra kering egy kis emberség!

Fatther, onagger52, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  10. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Igen,.. a Paintnak is több változata van ami nálam van az ez,...[​IMG] beillesztés, amit fényképeztél vagy 1 kép, kijelölés , és körűlvágás,...átméretezés pedig amit meg adsz1 nagy képnek,...vagy kisebbre vagy nagyobbra csinálod!

Én meg az Offcét nem ismerem!

Fatther és onagger52 kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Már itthon is vagyok! Nem szólok egy szót sem, 10 után értünk oda nem sokkal és 14 órakor már otthon is voltunk. Megérkezés, regisztrálás. Mondom, hogy szeretnék egy kerekesszéket is kérni, mert idős, alig bír menni a beteg. Két telefon és közlés, hogy az nincs. Én állok és gondolkodom, hogy mit tegyek. Ölben nem bírom felvinni még pár lépcsőn sem az anyukámat, a mentőbejárathoz meg nem engednek oda. Közelemben egy fehér köpenyes úriember megszólal, hogy tessék várni, lehet tudok segíteni. Kicsit arrébb menve, mondja, hogy tud hozni a pincéből széket és betolja a mamát. Bár kérni nem kérte, de ugye pénz megy a zsebbe és szépen ajtótól ajtóig lett tolva anya. Kifele ugyanez megismételve. ( lehet egy ilyen állás kellene nekem is, állok nézegetem a betegeket meg a hozzátartozót, amelyikből kinézem, hogy fizet, annak felajánlom a széket...)
    No, panasznak vége. Kezdenek forrni a csontok, bár olyan sohasem lesz, mint régen. Újabb kontroll, okt. 5. (Lajos!!!!)

Event leírását elolvastam, hozzáfogok, hogy meddig érek nem tudom, mert anyánál sok időt töltök.

Fatther, onagger52 és Tündi100149 kedveli ezt.
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Reggel beslisszoltunk Győrbe, a Nemzeti Színházba. Az Éjjeli menedékhely volt a látni és hallani való neve. Modern felfogásban lett rendezve és játszva, (pet palackok, magassarkú cipellők, jól kivágott női ruhák, minik, stb. Meg hullámlemezből falak, meg, meg, meg. Mekk!) Hazaértünk, ebédeltünk és felnéztem a fórumra, na milyen lesz az új event. Hááát ugye ... majdnem 12.000 eventgaz és 2.200 felröppenő. Nem emlékszem, hogy valaha kellett volna ennyi lepkehálós EGY eventben. Mivel holnap délelőtt megyek a doktor bácsihoz és lehet, hogy tovább küld még ide meg oda, továbbá készülünk a hétvégi családi összejövetelre, eszt hót bisztos, hogy kihagyom. Nincs időm erre.
    Csacska! Veszel - kéz alatt - egy lestrapált kerekes széket, lefesteted és dőlni fog hozzád a pénz, ha Te is odaállsz besegíteni az ingyenes egészségügynek. Biztos, garantált bevételed lesz. Nem kell hozzá a felsőfokú végzettséged sem és garantáltan többet fogsz keresni, mint annak idején, amikor "jól fizetett" diplomásként dolgoztál. Ide a bökőt, ha nem! Ismerve a mai magyar betegellátást, csak jól jöhetsz ki a befektetésedből.
    Koppi! Nem olyan rossz az a Paint. Én a régebbi kiadást használom, ami futott az XP-vel is és nekem kényelmes. Uff! Most vettem észre, hogy már megint felesleges számítógépes szöveget írtam. Tessék kitörölni gondolatban!

Fatther, Csacskamacska és Tündi100149 kedveli ezt.
  13. Tündi100149

Nincs gond Csacska,..természetesen anya az első!!!!

Lehet hogy mi is a Zsoltival megyünk,... mindig arra gondolok mi van ha ......Tündi meg ott van egyedül!
    Kisérő az csak 1 van a papíron,...vonattal meg sem próbálnák elindulni!

Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  14. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Csacskamacska és Tündi100 kedveli ezt.
  15. Koppi

Kösziiiii a híreket és hová lett a logód?:)

Jó éjt....

16. Csacskamacska

Tihamér, az én gondolatom is ez volt. Egy szék, fehér köpeny és beállok a betegeket tologatni...szégyen, hogy ilyen helyzetek uralkodnak.
    Lajos, sajnálom, de még alakulhat másképp is.
    Fatther, köszi a híreket!

Jó éjt
    Aludjatok jól!

Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Remélem, most már kávé után én is alszom egy jót! Pedig annyi kinti munka van, hogy lehet, nem csinálok semmit.

18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek!
    Aratni nem kell még, akkor pihi és irány az egészségügyben "vendégeskedni".

Tündi100149 kedveli ezt.
  19. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép jó reggelt!
    Tegnap nem jártam erre de ma olvasgattam.Későn aludtam el és igy késöbb is ébredtem!Mebajah a munka nem szalad el
    megvár pihenni kell ha azt kivánja a szervezet.Tihamér járj szerencsével ne tölcs sok időt az egészségügyben ott még csak
    több bacit szedünk össze.Én mindig sajnáltam az időt rá általában szerencsém volt és hamar végeztem !Rendelés vége előtt mentem
    fél órával igy csak max félórát vártam!

Tündi100, Fatther, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Már hiány listára írtalak, mert nem voltál...
    (Igaz, "Szöged" mellől sem írt senki...:))
    Naná, hogy reggel mindent learattam, mint egy zöldfülű...:(

---------------------------------------------------------------------------------------------Sehol......senki.....:(

Utoljára szerkesztett: 28.9.17
    _Ilona49_, onagger52 és Tündi100149 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.