Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Azért nem tartod be, mert a véredben van, hogy nem maradhat a föld parlagon, vagy a gazt nézed egész nyáron!
    A másik mondatod meg, brrrrrrrrrrr..........
    Csacskamacska, én is szeretnék egy kis pihit, de biztos nincs még tele a kassza.

2. mebajah

mebajah Fórum császára

Nem szereted? Nálunk disznóöléskor mindig készítenek.
    No, most kávézok egy jót, utána alszom, míg meg nem jelenik a kiírás. Most úgyis csak az a lényeg,hogy mivel érdemes várni.
    Tetszett ez az event.

Koppi, Csacskamacska és Tündi100 kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok!

Jöttem és meglepődve látom, hogy nincs event-kiirás! Pedig nagyon vártam....oly rég volt event!:p
    Ezzel a fránya gazdakörikkel nem haladok....nem adnak időt rá!
    Nálam a titkosok még a menüben vannak....még gyüjtöm őket....aztán amikor jóóó sok lesz....kirakom!
    Igy a sokból akad egy-egy jó is!;) Kevesebbet csalódok!xD Ez csak a látszat!!!!:p

Huhhh....ma már talán jön a mester-ember a beázás nyomait eltüntetni! Olyan sokszor igérte!
    A függönyt is leszedtem.....nagyon bosszus leszek....ha napokig igy kell lennem!:mad:

A tegnapi egész napos eső után jelenleg napfényes és kissé hüs levegő van! Ugy mennék kifelé
    az erdőbe!!!!!.....de nem tehetem.....mert várom a mestert!:p

Koppi, Csacskamacska és Tündi100 kedveli ezt.
  4. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Tündi100, mebajah és Fatther kedveli ezt.
  6. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Koppi, Tündi100 és mebajah kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Eventleírást elolvastam. Az ördög vinné el, hogy miért izgat engem, hogy event lesz és miért motoszkál bennem az, hogy csinálni kellene.!? Nem értem magam!- na, majd beszélek már magammal, hogy szokjak le róla! Két terület havasi gyopár lesz, tisztás mamutokkal fákkal a bahán fák, néhány ól és hosszú gaz lesz vetve, azzal várom a holnapi délutánt. Délután lesz javában, mert újfent kórház, újabb kontroll.
    Délelőtt letudva, anyánál voltam, megcsináltam mindent, amit kell, jobban mondva, amit kiadott utasításba, mert ugye csak a válla van eltörve és beszélni azt tud.
    Nap süt, így megyek a kimosott kaspókba rakom a virágokat és az érzékenyeket hozom be.

Fatther, Tündi100149 és Koppi kedveli ezt.
  8. Koppi

Bizony lassan jó lesz a virágokat védettebb helyre vinni. Ugyan szép napsütés van még, de csalóka már kissé..:)

Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

EZ a baltás biztosan viking? Nem esetleg azeri? Mert ha az utóbbi, akkor ki tudja hol áll meg az a balta! :p
    Huhh! De pocsék egy napom volt. Reggel bedagasztom a kenyeret. Megkel, átrakom formába, majd valamivel később kinyitom a sütő ajtaját, hogy betegyem a nagy pohár vizet. (Köll a gőz, mert úgy jobban nődögél a kenyér a sütőben.) Ahogy kinyitom az ajtót, úgy pottyan ki a sütő ajtajánál a tömítés. Elszakadt és lógott. Hogy az a ...! Nem volt mit tenni, vastag cérnával összevarrtam. Hülyén nézett ki, de működött. Elmentem az alkatrészboltba, hogy kellene egy új. Vittem magammal a sütő leírását, abban bent van a cikkszám. A boltos néni mondja, hogy az neki nem jó, hozzam a régit, majd itt megnézzük, hasonló-e? Hazasepertem, régi ki és irány ismét a bolt. Olyan nincs, helyette más meg nem jó. Vagy kisebb vagy nagyobb. A gumi alakja is más. Ilyen, meg olyan, de jó aaaaz nincs. Azt mondja, hogy le kellene írni a cikkszámot és akkor majd ő meghozatja. Aha! Délelőtt miért nem volt jó? Közöltem vele, hogy holnap bemegyek Győrbe, ott van szakszerviz, majd ott veszek, HA kapok. Amennyiben ott sincs, hazajövök és majd nála megrendelem.
    Még ezek előtt csönget a postás, hozott hivatalos levelet a polgármesteri hivatalból. Na ne! Mit követtem el? Tartozásom nincs senkinek, (kivéve a kukásokat, de ők NEM küldenek számlát!) kocsim sincs, hogy súlyadót kellene fizetnem, szabálysértést tudtommal nem követtem el, akkor? Azt mondja a Jenő, - ő a mi postásunk - ő biz nem tudja, de a házba minden lakásba küldtek egy-egy tértivevényes levelet. Minek? - kérdeztem. Azt ő sem tudja, egyet ugyan már kibontottak valamelyik lakóval, de nem értik MI is van benne. Bementem a szobába, felbontottam a levelet, majd megkerestem a postásunkat. Egy határozat a jegyzőtől, hogy bizony az egész házunk elköltözött, mindenkinek megváltozott a címe. Település neve maradt. Az utca neve nem változott, a házszám se. Na! Naaa!! Jaaa! Az emelet sem változott, de a lakás száma sem, CSAK a lépcsőház. Ami 1-s volt, az A lett, ami meg 2-s, az meg B lesz ezen túl. A jó édes anyjukkal szórakozzanak ezek ott bent a hivatalban! A mi házunk, meg a mellette lévő másik két tízes is két-két lépcsőházas. Mind a három háznál volt 1-s és 2-s lépcsőház, de ezentúl csak A és csak B lesz. Semmiségnek lehetne mondani de:
    - Mindenkinek megváltozik a lakcíme, ezért mindenkinek el kell mennie az okmányhivatalba új lakcímkártyáért.
    - Minden lakástulajdonosnak be kell jelentenie a vízműnél, a távfűtő szolgáltatónál, a szemétszállítónál a címváltozást.
    - Akinek van bankszámlája, televíziós szolgáltatója (vezetékes, tányéros), telefonos szolgáltatója, internetszolgáltatója, meg kinek még mije van, azoknál mind be kell jelenteni a címváltozást. Még a munkáltatónál is, de az legalább munkaidőben megmegy. Ahol meg még tanul az a büdös kölök, ott még az iskolában is.
    A három házban 264 lakás címe változott meg. Szívunk, mint a torkosborz. Én már voltam a hőszolgáltatónál, a kukásoknál személyesen. A vizeseknek meg írtam emilkét. Aztán a többit meg majd el kell intézni. Miért hiszik azt, hogy mindenkinek sok felesleges ideje van rohangálni a szolgáltatókhoz, miért nem intézi el az, aki a címváltoztatás csinálta? Ne az enyémmel verjék a csalánt! Verjék a sajátjukkal! Robbanni tudnék a méregtől. >:(:mad:

Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  10. mebajah

mebajah Fórum császára

Ezt még olvasni is sok, nem végigcsinálni. Miért nem a hivatalba mentetek, hogy megkérdezzétek az okát, hisz Titeket nem kérdeztek meg?

Fatther kedveli ezt.
  11. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Megkérdeztük telefonon a polgármesteri hivatal ügyintézőjét, mert a neve fel van tüntetve a határozaton. Valaki valamikor költözött a házban és a nyilvántartóban tévesen írták be a lakásának adatait. Könnyebb nekik 264 lakás tulajdonosát és lakóit ugráltatni, mint kijavítani az Ő hibájukat. Ebből is látszik, hogy az önkormányzat van miértünk, ők szolgáltatnak jót s jól, mi meg rendesen fizetünk az ő hanyag munkájukért. Amit szívem szerint leírnák, azért innen örökre kitiltanának. Ide meg még szeretnék jönni néha. :) De akkor is a jó éde......!

Fatther és mebajah kedveli ezt.
  12. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Tihamér ne mérgelődj,tudom nem vigasztal de én is ügyintézések sorozata elött állok,férjem nevéröl az enyémre kell
    minden szolgáltatot átiratni.Hagymácska sikerült elintéznem az otp, irattak velem egy nyilatkozatot lemásolták a 20 évvel ezelötti
    cseket és a földhivatali papirt és egy hónap mulva kész lesz a törlés.(gyorsak nem?)Fatther köszi a segitséget még jó hogy
    megvoltak a husz évvel ezelötti papirjaim.Egyet értek Gobio a jó éde..... én is igy gondolom nagyobb a bürokrácia mint régen:cry:
    Megyek hiradozni, mindenkinek további szép napot!

Fatther, Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  13. mebajah

mebajah Fórum császára

Jogos!
    De, ha nincs a 264 ember, aki megmondja nekik, sosem gondolják át, mit műveltek!
    Baha beültetve fákkal, farmon nefelejcs lesz. Csak én fogom elfelejteni kitenni a Pannikat kezdéskor.

Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ha valaki esetleg nem tudná, Gobio55 is én vagyok. Csak onagger52 a szebb, a jobb, az okosabb "kettőnk" közül. :) Dühít a trehányság. Mikor dolgoztam - valamikor régen - akkor sem tűrtem el a hanyag munkavégzést Sem a beosztottjaimtól, sem magamtól. (De a házassági évfordulónkat hajlamos vagyok elfelejteni. :p)

Fatther, Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Tihamér, könnyebb nekik a 264 családot ugráltatni, mint a hibájukat helyretenni. Arról nem is beszélve, hogy mennyi papír, boríték és munkát vett igénybe a levelek megírása, postázása. Jó kis kidobott pénz valaki hülyesége miatt! De ez nem számít. Erről az a véleményem, hogy aki így döntött, az nem volt észnél!
    Heni, 6 évvel ezelőtt végigcsináltam. Ne irigyelje senki azt sem!

Fatther kedveli ezt.
  16. Koppi

Aztán a Csongrád megyeiek mit szólnak a megye névváltoztatásához ?( A' la Lézer úr javaslatára..:))
    Ott aztán nagyot kaszál Állam Bácsi !

17. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Csacska akkor Te is tudod hogy nem könnyű a bányász élet....
    Koppi ne is mond a Csongrádot ott lakott a nővérem 45 évig miért lesz jobb ha másképp fogják hívni????
    Gobio tudom hogy Te vagy Tihamér csak jól esett úgy írni.A házasságit meg szerintem csak a nők szokták számon tartani,
    mint ahogy a névnapokat, szülinapokat is az unokák miatt!
    Szép álmokat!

Tündi1001, Gobio55, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Jó éjt, mára elköszönök!

Tündi1001, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Én meg beköszönök. Learattam a felhőt és a kitevőket, nem pocsékoljuk a TP-t. Benéztem a fórumra is, a modikon jót mosolyogtam, máskor is beszélgethetnének így egymással.
    A szél az úr errefelé, így a piac elmarad. Bár, csak mosogatószerem van kevés.

Tündi1001, zsozso577, Gobio55 és 3 más kedveli ezt.
  20. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Jó reggelt Gazdák!

Én Csongrád megyei vagyok, de még nem tudom mivel jár ez, hogy megváltoztatják a megye a nevét.
    Reggel piac járat lesz, utána ebédfőzés event.
    Tegnap mentem vissza a 3 hónapos ellenőrzésre(már egy hónappal túlléptem), most izgulhatok 4 hétig mire megjön az eredmény. Mennyire utálok orvoshoz járni, de muszáj mert valami nincs rendben.Egészen ki lennék békülve ezzel a nyugdíjas élettel, ha nem kellene orvoshoz járni.
    Néhány ólat leszedtem, mert kell az állatka.
    Megyek a dolgomra, szép napot Mindenkinek!
    Nem tudom milyen idő van mert még eléggé sötét van, de borúsnak látom.

Tündi1001, Gobio55, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.