Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Sziasztok.

Nem akarok a modik dolgába beleszólni, s technikai hozzáértésüket sem kérdőjelezem meg, csupán a saját tapasztolatom szeretném megosztani veletek, remélem mindenki hasznára lesz:
    2,4MHz-es, dual-procis laptopról játszom többek között a farmeramat is, a Firefox böngészővel és néha nálam is előfordult, hogy a Firefox frissítése után mégcsak a képernyő sem jött be. Akkori panaszomra a szokásos takarításon kívül más választ nem kaptam, azonban az sem segített, sőt a böngészőt is csak "körülményesen" tudtam törölni, mivel az uninstall során azt írta ki a rendszer, hogy előbb zárjam be a programot - amit nem is láttam, hogy meg lett volna nyitva -. Nos miután a sokadik alkalommal mentesítettem a gépem a Firfox legújabb verziójától, akkor és azóta is a Firefox Setup 15.0_magyar verzióját használom és nem engedem, hogy automatikusan frissítse magát, ellenben a FlashPlayerrel, az mindíg naprakész a gépemen. Továbbá javaslom az Advanced SystemCare 8 progi telepítését, s utána egy géptakarítást. A "művelet központ" menűjében azt is kiírja, melyik progikat javasolja frissíteni.
    Sok sikert és békés ünnepeket kívánok mindenkinek.

2. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] MINDEN TOPPIKK LAKÓNAK !

3. Stargate71

Stargate71 Fórum-zöldfülű

valaki !!! Mire jó az ánizs. van már belőle 2000 hová tegyem.Lehet hogy hülye kérdés de ....

Tündi1001 kedveli ezt.
  4. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Helló!
    A most még tartó eventbe kell!De az egész eventbe 8000 kell!

5. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok,áldott szép estét kívánok!
    Beértek a titokólak az event,és az ajándékba kapott,örömtáncot lejtenék de már ágyban volnék.
    1 pocok,1 piros juhakol, 1 narancs kacsaól,1aranymosó,2sün,1galamb,1piros csacsikovács.
    A másik farmomon is ígéretesnek érkezik,ott 2 maci,és 2 vakond lett,ez utóbbi egyáltalán nem volt. Az ajándékokét még nem tudom..

Fatther köszi ezt a SystemCare 8-at ki fogom próbálni.

Nyugodalmas pihentető éjszakát kívánok

heliantus, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szép jó estét mindenkinek!
    Csak most tudtam idejönni, eddig nem értem rá. Ez is a karácsonyi ünnep része. A család sokkal fontosabb, mint a farm. Nekem még igen. A csemetét elvitték délután, akkor nekiálltam még a töltött káposztának. Meg telefon a család közelebbi-távolabbi tagjainak. Telik az idő. :)
    Itt kibontottam az ajándékul kapott ólakat. Sasfészkem eddig is volt, de lett még 3 olyan, ami nekem még hiányzott. Galambodú, rókalyuk és macskaházacska. :D Örülök nekik. Most megyek Gobio farmjára, ott is meg kell néznem, milyen tenyészet kelt kia titokból.
    Holnap majd jelentkezek.
    Mindenkinek békés, áldott karácsonyt!

7. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Itt macskaházacska és vakondlak a két újdonság. A narancs kecskeól és a pocoklak ismerős. De itt is örülök az újdonságoknak!
    Jó éjt!

8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia és üdvözöllek Karácsonykor...!

Eddigre mi is túl vagyunk már az ünnepi vacsorán...Délután voltam édesanyám sírjánál (vittem magammal fényképező gépet és ezt ott fotóztam[​IMG]...aztán hazajöttem...és meghitt békességben együtt volt a Családom...
    Aztán tovaszállt a varázs és a fiam is elment a barátnőjéhez, vivén neki az ő ajándékát...a lánykám is készülődik....
    A következő ólak lettek : gólya, kakas, és narancssárga méhészet és pulyka ólak /Koppi/, sün, macska, és narancssárga pulyka és kacsa ólak /Garabonciás/, sün, galamb, vakond és narancssárga juh ól./Koppi2 a visszakapott/
    Elégedett vagyok...Boldog Karácsonyt !
    Köszönöm BP !

Utoljára szerkesztett: 24.12.14
  9. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Napsütéses szép karácsony!
    A titkokból egy béka lett ami még nem volt, a többi a menüben kötött ki. A Kotkodán, mind a menüben landolt.
    Csend, nyugalom ezeken a szép napokon. Hozzám holnap jönnek az unokák, akkor béke és nyugalom lesz, csend kevésbé, de ez nem baj, úgy a jó, ha csevegnek, nevetgélnek.
    Tegnap délelőtt voltam a temetőben, ma ajándékcsomagolás és anyához fogok kimenni. A konyhai teendők minimálisra csökkentek, marad idő olvasni, pihenni.
    Lehet a hólapátot előkészíteni, mert jönnek a mínuszok és a hó, azt jósolják.
    Kívánok kellemes napot mindenkinek![​IMG]

heliantus, Tündi100 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok! Nagyon kellemes, békés,boldog, szép Karácsonyt kívánok Nektek!

Nagyon húzós napok voltak, de minden a lehető leg jobban sikerült. Tegnap délután mentünk Pestre a lányomhoz, és megint egy csodálatos, fejethetetlen ünnepet töltöttünk együtt a családommal, gyermekeimmel. Nagyon jó volt. Ma délután indultunk is vissza, mert a fiaméknak még vannak ünnepi teendőik, a menyem családját is látogatják, de a szent este mindig velünk van, és ennek örülök..:)
    Szóval, szuper volt minden!
    A mai estére, és holnapra Nektek is azt kívánom, hogy áldásos, békés, boldog, és csodaszép ünnep legyen![​IMG]

heliantus, Tündi100 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  11. tazmánördög

tazmánördög Utánpótlás-írogató

Minden kedves farm és fórumtársamnak kellemes karácsonyi ünnepeket,pihenéssel és családdal együtt töltött órákat és minden jót kívánok.Erika

heliantus, Hölgy-világ és Tündi100 kedveli ezt.
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Ma már csendesebb lesz a lakás, kevesebben leszünk. Kicsi fiamék (180 cm, 75 kg) tegnap késő délután a másik nagyikhoz vitték a csemetét. Ott is kell lenni az unokatesókkal. Majd eladják a házat a gyerekek, de nem baj. Legyen nekik is emlékezetes a karácsony. Nagyobbik fiamék ma délelőtt mennek a menyemékhez Győrbe, az ottani szülőket, testvéreket meglátogatni. Mi meg kimegyünk a temetőbe, a feleségem szülei már régóta ott pihennek. Apósom 30, anyósom is 26 éve. Főzni nem kell, van maradék doszt. Ami töltöttkáposztát főztem, azt elviszik, elvitték, s ez így van jól. Én az epém miatt nem merek még enni belőle. Majd főzök az új évben. nemsokára az is eljő. Lassan a szilveszteri, újévi főzőcskéhez is készülődhetünk, bár nem sok minden kell.
    A csíkon még mindig nem látni, hogy ki van, ki nincs. A legnagyobb hiányosság a csík nemléte, hiánya. Valószínűnek tartom, hogy nem sokan vannak most jelen itt. Igaz én már 3 órája fent vagyok, mindenki más még alszik a lakásban. Vajon ők a lusták vagy én vagyok túl friss? Gondolkodok egy kicsit rajta, hátha megtalálom a jó választ. :p
    Szép napot!
    Használjuk ki a napsütést, mert a hét végére csapadékot ígérnek, de nem folyékony halmazállagút. Szilárd lesz, de nem jég. Na vajon, mi fog esni?

13. Hölgy-világ

Jó reggelt!

Tihamér nekem a vérnyomásom lefele..Mi fog esni? Meteorológus tán?:D:music:
    Ma jönnek kistesómék,ők is költöznek,de még nem tudják hová.. Nagytesóék, ebéd után mennek tovább.
    Nem telt valami szépen a tegnapi nap, lehet öregszem s egyre háklisabb vagyok, de valahogy nem tudom már se elviselni se kompenzálni azon megnyilvánulásokat, amik egy kisgyereknél érthető, és segíteni kell levetkőznie, ám egy 20 éves fiatal felnőtt esetében, már irritáló,így rajtam a K.O. :wuerg: jelei mutatkoznak. Felér egy hasmenéses vírusfertőzéssel.
    Ma várok pár keresetlen kifejezést öcsémtől,mert ha v.ki,ő végképp nem tolerálja az ilyesmit, én meg majd bőszen bólogatok, elvégre nem mi kell legyünk a mérvadóak, elvégre 5x, ha találkozunk egy évben,s a rokonait nem válogathatja meg az ember..
    Bocsi a családi kitárulkozásért! :)

heliantus és Tündi1001 kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
    Ildikó, vannak "nemszeretemnapok" is az ember életében, de mit tudunk tenni? .Tedd magad túl rajta és gondolj valami szépre!
    Tihamér, Te vagy koránkelő, de majd szép lassan leszoksz róla, az otthoni munka megvár, munkahelyre meg nem kell már sietned.
    Hozzám ma jönnek az unokák, tegnap anyához mentem és itthon voltam. Csendes, nyugodt napom volt, a mai már mozgalmasabb lesz, de alig várom, hogy itt legyenek!
    Várom a havat, talán ide is ér lassacskán.
    Legyetek mosolygósak, vidámak!:)

15. Tündi1001

Szép jó reggelt!
    Tegnap volt a csipet-csapat,holnap meg leszünk vagy 13-an.
    Nekem most is hajrá van,mindent elkészítek,holnap csak sütni kell.

További szép napot!

16. Hölgy-világ

Szép esté!

Igazad vagyon Csacska! E javallat nem is oly csacska, jött délután az én kis kincsem, jót társasoztunk közösen! Illen is rég volt,s milyen jó volt apraja-nagyja élvezte..
    S kívánok sok boldogságot!

Születésnapodra

Mikor kigyúlnak ma az égi fények,
    Nevetve mind e napra néznek.
    Messzi sugarukkal keresik a helyet,
    Ahol egykor egy ember született.

Útjukon rohanó szemeket fürkésznek:
    - Mosolygót, némát, fáradtat, szeretőt... -
    Hálás vándor-szívvel olykor megpihennek,
    Fáradhatatlanul mégis továbblépnek.

S sugaruk eléri a pillanatot,
    Mely már múlik is - s ahogy
    Ragyogó fényük jelzi a napot,
    Boldog születésnapot kívánok!
    ( Kosztolányi Dezső)

heliantus és Csacskamacska kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Ildikó, nagyon kedves vagy! - köszönöm szépen! Ha jól emlékszem Micit is ma kell köszöntenünk, bár Ő már nagyon régen járt nálunk.
    Kissé zajos volt a ház, de ki foglalkozik most ezzel! Itt voltak, ragyogtak, nevetgéltek és jó étvággyal ettek. Mindezt pedig olyan jó nézni, látni, átélni! :) Az őszön láttam egy helyen egy nagyon cuki kis gyermekszéket, melynek az ülőkéje virágtartó volt és a háttámlájára az volt írva: édes otthon. Kerestem, hogy veszek egy hasonlót, de nem találtam. Elmeséltem a menyemnek is és most kaptam egy hasonló vendégfogadó állványt. Kovácsoltvasból van, virágtartó az alja ami vesszőből van fonva és felül ott libeg a kis tábla: Isten hozott! Nagyon tetszik, az ajtó mellé tettem, most zöld fenyőgallyak vannak benne és piros bogyók. Virágárusnál látta már régebben és rendelt nekem a születésnapomra.
    Szép napom volt! :):)

Utoljára szerkesztett: 26.12.14
    heliantus, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  18. Tündi1001

Boldog Születésnapot!

19. Csacskamacska

Köszönöm szépen! Nekem dupla ünnep a karácsony.
    Jó éjt Nektek és vidám, mosolygós ébredést!:)

Hölgy-világ kedveli ezt.
  20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Isten éltessen Csacska sokáig! Nem tudtam, hogy Neked ily nevezetes az ünnep kétszeresen is. Akár csak az egyik sógoromnak, ő meg István napot tartja ilyenkor. Ámbár az egyik menyem meg január elsején született, így ő amikor szilveszteri bulizik, nem tudni, hogy az óévet búcsúztatja, az új évet köszönti, vagy a születésnapját tartja meg jó hangosan. :)
    Még mindig koránkelő vagyok. Lassan Koppi is felébred "téli álmából". Meglepődik, hogy mily havas lesz a táj. :D Mert jön a haw! Jön biz a! Meg a nappali mínuszok, éjjeli kopogós fagyok. Itt az ideje ennek is. Lehet a malackákat késsel megkergetni, megríkatni. Jut eszembe, Koppi, ha jól emlékszek, már etesett a disznóvágáson az eddigi télen. Ismételni nem bűn, nem szégyen. Csak sok munkával jár. :p Meg finom tőőtött finomságokkaa, füstölt szalonnávaa, sonkávaa, ahogy felénk mondják. Hogy hű legyek: mongyák.
    Szép napot gazdák!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.