Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Homáááááááááááály!
    A 94 röpitől nem is kell több?

hagymácska44 és Tündi100 kedveli ezt.
  2. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Nem értetted amit írtam?A Sötétlő szentjános ugyan azt a tápot eszi mint a normál farmon a Szentjánosbogár!
    Akkor ez a Macska miért nem eheti azt amit a normál farmon a rendes Macska? Miért,..mi baja lenne tőle,... meg akkor már a malom is lehetne olyan hogy itt csak az itteni tápokat lehetne keverni,.. mint a rendes malom és a baha malom!?!?Lassan itt is lesz annyi állat,.. ha közéjük állok!!

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

De ez eventes macska !! Sima macskatápom 700 fölött van.
    A franc meg foglalkozik a sötétlő szentjanival. Van belőle 2 vödörrel.Simán letakarítottam őket és a földet favorizálom inkább...

Utoljára szerkesztett: 19.10.17
  4. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Eventes macska? Hogyha az akkor miért nem csak úgy kaptuk, miért nekem kell kiváltani sok növényért? Szerintem marad nem tűnik el mint az eventnövény!
    Sötétlőből nekem is van 1 vödörrel mivel hogy kettesével jönnek! Ikrek!

5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ez még csak a kezdet! Majd mikor a következő területekért is kapálni kell, kiderül, hogy macska, vagy milyen rémgaz vagy állat kell hozzá!
    A Csacskán egész jól jön a röpi, de a Kotkodán valami borzalom! Negyede sem jön annak, mint ami a Csacskára röppen.:mad:

6. Koppi

Azért nem kaptuk, mert neked kell kiváltani a Jack boltjából kemény növényi termékekért. (Már 2 tündérlakom lett közben.)
    Ki van ez találva, hogy nullázd a készleted ! :)

onagger52, Tündi100 és hagymácska44 kedveli ezt.
  7. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

onagger52, mebajah, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Na ugye, hogy ugye.....:)
    Erre jöttem rá én is. Lajos csak sima macskatáppal etetné a tündéreket...:)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ahogy nézem ma estére elég belőlem...
    Jó éjt.

Utoljára szerkesztett: 19.10.17
  9. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Ma megint bosszankodós napom volt. Tegnap akartam venni elemet, mondom az eladónak a számot, keresgél össze-vissza, mondja, ilyen nincs, nem is létezik, vigyem neki be az elemet és majd onnan meglátjuk milyen kell. Ma újra megyek, másik hölgyike volt, összehasonlítja és mondja milyen kell bele, azt hittem guta ütést kapok, ugyanazt mondta, mint amit én tegnap. Nem értem, ha valaki nem alkalmas a feladatra, miért vállalkozik rá, nekem magas.
    Mebajah, nem kell több röpi, csak ha a 95 etetésen felül akarsz etetni.
    3 macsekom van kiváltva, még egyet kapunk az event végén, elég lesz ennyi.
    Reggel kipörgettem egy 100%-s terménybónuszt, most olvasom, hogy szupitáppal etetitek a macsekot, hogy ez eddig nem jutott eszembe, lenne már egy csomó macsekom.
    Az etetésből csp-t és barkácsot kapok, és egy kitehető, 26 etetésen vagyok túl.
    A picinél, szülői értekezlet volt, két és félórát tartott, hazajön a lányom, mondom neki, miről lehet ennyit dumálni?
    5 fára van FA-m, a teliholdasra veszek, ott jobb az arány.
    Ilona, örülök, hogy gyógyultan ismét köztünk vagy!
    Mindenkinek jó éjt!

onagger52, mebajah, Tündi100149 és 3 más kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Nekem sok volt a mai nap, így elköszönök, jó éjt!

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Este nem volt kedvem feljönni a nyuggernap után. Inkább a világ legjobb nőivel beszélgettünk. Amikor a kisebbik szülei jelentkeztek, - kilenc óra előtt - én már aludtam, a feleségem ébresztett fel. Megkukkoltuk a fürdetést, az öltöztetést. Akkor a pici nyűgös volt, de ez természetes, hiszen melyik szereti, ha a szabad mozgás után beleerőltetik egy ruhába. A fiamék is nyürrögtek, amikor öltöztettük őket hason korukban. :) Érdekes, de a kis tündérke még mindig nem mondja, hogy papa, pedig maholnap három hónapos lesz. Amikor mondtam a feleségemnek, rögvest rám szólt, hogy ne beszéljek bolondságot. A fiam meg csak nevetett és biztatta a kicsit, hogy szólj már a papának, mert beszélni akar veled. Neki sem fogadott szót. Ezek a fiatalok! Lenézik az öreget. Szóba sem állnak vele. :p
    De nagy a csend. Sehol senki vagy csak én látok rosszul? Pedig rajtam van a pápaszem. Hm! Éééérdekes.
    Akkor további jó éjt mindenkinek!

12. mebajah

mebajah Fórum császára

Szép hajnalt Nektek!
    Nyugi, lesz idő, mikor be se fogja a száját, csak győzd hallgatni.

Eddig a kötelezőn kívül a jószágok semmi jót nem adtak. Kíváncsi leszek a cserére, semmi olyanom nem érkezett, amit cserélni tudnék, véletlenül sincs az utolsó3 állatból 1 sem, akkor mit mire cserélhetnék?
    Abszolúte nem vagyok képben, de ma sem leszek "bekeretezve" a farmon, mert kint leszek, ha az idő engedi.
    Kávé lecsorgott, most pihi vissza.

13. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Örömteli,mosolygós ,napsütéses szép napot!
    Köszönöm a köszöntőket.Sajnos gyógyulásról szó sincs,pedig elhalmoztak minden földi jóval:kaptam lógugásnyi antibiotikumot,vízhajtót,meg Mekk Elek titkos kotyvalékaiból , reggel,este.Köhögés jelentősen csökkent,fulladás,üzemképtelenség maradt.Kaptam oxigén palackot,inhalátort,légzőizmot erősitő készüléket,meg 3 féle pipát,és mennem kell a kardiológiára.November 10-re kaptam időpontot.
    Végső diagnózis:A leleteim ahhoz rosszak,hogy jól érezzem magam,de az elmúláshoz még jók.Éldöglődöm még egy kicsnykét!
    Nálam nagy fene köd nyaktól felfelé,de a hozzászólások szerint ezzel nem vagyok egyedül." Aki sokat markol,keveset fog ".szép magyar közmondást még mindig figyelmen kívül hagyják.
    Ezekkel az újdonság dömpingekkel mindig letaglóznak.

Csacskamacska, brozsa, onagger52 és 3 más kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Aludtam még egyet reggel felé. Fél öttől háromnegyed hatig. Legnagyobb főnököm mára kiosztotta a munkát. Bevásárlás, tepertős - nálunk töpörtyűs a tisztességes neve - pogácsa sütése, meg ha kapok alapanyagot, akkor kocsonya főzése. Majd meglátom, mit tudok begyűjteni a körúton. Ebédre a tegnapi zöldbabfőzelék maradéka elég lesz, nem kell főzni ebédre semmit. Feleségem mazochista, ő inkább a boltok helyett szakorvosi vizsgálatokra megy. Két hónapja kapott mára két helyre időpontot. Tegnap is volt Uröhön (hasi ultrahang, ennyit - két hónap - kell várni, ha nem sürgős beteg a beteg!). Így szerencsére két nap alatt kész lesznek a vizsgálatok. Ha begyűjtött minden leletet, mehet vissza a legfontosabb szakorvosához, aki reméljük kimondja a legjobbat, bár nem gyógyult meg, de tünetmentes a ráktól. Most járt le az öt év a kezelések, műtétek után.
    Lassan két éve lesz, hogy karácsonykor kihordtam - orvosi "segédlettel" lábon a tüdőgyuszit. Akkor arra fogtam a fulladásomat gyorsabb járás esetén, hogy a pejsli ugye beteg lett, nem működik jól, de az orvosom elküldött kardiológiára, mert az a szív, ha nem jól dolgozik, attól is lehet fulladni. Sajnos ő nyert, a szív sem az igazi nálam, (az az áldott nagy szívem! :) ). Szívelégtelenséget állapítottak meg. Írtak fel bogyókat. Elküldtek vénavizsgálatra a csülkeim (lábaim) miatt, ott is újabb bogyókat írtak fel. Aztán januárban a kardiológia osztályvezető főorvosa - magánrendelésen persze - a felírt bogyók egy részét lecserélte másokra. Azóta jobb, nem fulladok annyira, alacsonyabb lett a pulzus, jobban működik a motor. És még ajánlotta a testsúly csökkentését is. Az is folyamatban van. Jó egészségem már soha nem lesz, csak jobb. Nincs mit tenni, ennek kell örülnöm.
    Termelgetek az új területen is, de akkor lelkesedés már nincs bennem. A "macskakotorékhoz" gyűjtögetem a szükséges új szériájú gazt. De nem az eventest. Lassan, ráérősen.
    Most mér látni kéne a napot, de még a szemközti házat sem látom a sűrű ködtől. A végén mér nem is bújik ki a szürkeségből, pedig de jó lenne látni Rézit!
    Szép napot gazdák! Mindenki gyógyuljon, gyógyulgasson!

brozsa, _Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Ti is!
    Csak gyűlik, gyűlik a probléma, de kibírjuk, túléljük/egy darabig/ így együtt.
    Most a patkányokkal bírkózok, már a gumibottól sem félnek. Most jártam meg a padot, a 20 zselé nem volt elég minden likba. Így bevettem a 2. sz xanakot is.
    Ne tudjátok meg, milyen fejetlenség van nálam a teliholdason sosem voltam még ennyire tájékozatlan egyetlen helyzetben sem. No,ezen már csak mosolyogni tudok.
    No, készülök, megyek a faluba.
    Vigyázzatok Magatokra!

16. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt gazdák!

Megint nagy fene köd van, nem szeretek vezetni ilyenkor, de muszáj.
    Tihamér, várj a sorodra, majd fogja mondani, ne sürgesd.
    Ilona, kicsit jobb, akkor az már megérte a kórház, majd lassan de biztosan könnyebb lesz idővel.
    Mebajah, csak figyuzzál!
    Csacskamacska, nekem is sok volt a tegnapi napból, de haladunk a kerttel és a levelekkel, a szomszéd fájáról is jut nekem bőven.
    A macsek, etetéskor, semmi jót nem ad.
    Mindenkinek szép napot!

17. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Jöttem.....de csak azért, mert Mebajah hsz-je vagyis annak egy szava megérintett!
    Az, hogy megy a faluba!
    Gyerekkoromat egy borsodi nagyközségben....később kinevezett városban töltöttem.....ééééés ott
    mondtuk.....hogy megyek a faluba......deeee ez volt a központ!
    Én mai napig is a faluba megyek.....ha otthon vagyok!

Keveset leszek a Forumon, mert Forumtalanságra itéltem magam!
    Oka.....Hmmm?????!!!!!!

Ez a mostani event jól kibabrált velem!.....Neeem értem!!!! ......éééés azért, hogy átlássam....vettem egy kosarat
    luxus kivitelben! Nahhhh....a látásom sem lett élesebb....és a számokkal sem birkózom meg!
    Én....akinek a számok mindig is a barátai voltak! Lehet????? ez már a szenilitás jele??????

Nahhhhh......mentem is a pincébe!!

18. Koppi

Sziasztok !
    Ma (szintén véletlenül) hosszú napom lesz. Mindjárt indulok Nyíregyre....utána teperés haza, már ha lehetséges, mert böhöm köd van.
    Ma az Életben horrorozok....Nem a Farmon.

19. Csacskamacska

Napsütéses szép napot kívánok Mindenkinek!
    Itt süt, így sokkal jobban érzem magam, mint az általatok említett ködben! (majd lesz itt is)
    Betegek gyógyuljanak és kitartás, vitaminokat, bogyókat és egyebeket, amit az orvos ajánlott,tessenek szedni, mert jön a tél és akkor még nehezebb lesz!
    Tegnap a vásárlás nagy részét letudtam, mára a hentes maradt. 10 órára megyek anyához, majd hazafele a húsvásárlást is letudom.
    Munka itthon bőven, így nem fogok unatkozni!
    Horrorost már átlátom, csak haladni haladok lassan, mert kevés a felröpi, közben a területfejlesztésén is dolgozom, de, ha még egy macsekot akarok, akkor az elviszi a fejlesztéshez kellő cucc egy részét. No, akkor mit is csináljak?
    Etetésnél nagyon átlagos dolgokat kapok, jöhetne már valami jobb is!
    Legyen jó napotok és legyetek vidámak! :)

20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ha a számokkal nem jut dűlőre az ember, az lehet a szenilitás jele is, de nem biztos. Más is lehet a háttérben. Például ... mit is akartam mondani? ... :p
    Csacska! Dobj fel egy érmét, de előtte döntsd el, hogy mi legyen ha fej és mi, ha írás lesz a felső oldala, mihelyt földet vagy tenyeret ér. Jobbat nem tudok ajánlani. Ez tipikusan az az eset, ha az egyik kis ujjamat harapom meg, az fáj, de ha a másikat, az is fáj. Mellesleg a macsek tápjához - ITT - kell még egy új fa termése, amit vagy megveszel a piacon vagy a fát veszed meg, amihez megint új terményes kell. Lehet választani, sőt kötelező! Senki nem tud dönteni helyetted. :)
    Köd van még mindig. Amit a feleségem rendelt, beszereztem. Most megyek ki tyűt (Gy.k. töpörtyű) darálni, mert indítom a tyűs eventet a konyhában.
    Ködmentes szép napot és balesetmentes vezetést!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.