Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -W-595-

-W-595- Fórum parancsnoka

Sziasztok!

A héten délutános vagyok.

Már egész jól vagyok, Anya is jobban van.

Zsozso és Judit, nagyon hasonlóan gondoltuk a tárgy keresős eventet, először én is csak a felhőig terveztem csinálni, sőőőt a sima mamutfát észre se vettem o_OxD a nyeremények között, csak a végén az XXL -es láttam, majd jobban áttanulmányoztam a jobb oldalt, és akkor fedeztem fel, hogy ott van xD, és csak néztem és néztem majd sacperkábé számoltam és csak pislogtam, hogy rengeteg növény, felröpi és mini játék kell hozzá, ááááá... mondom magamnak ennyit én nem tudok össze hozni. De aztán csak nem hagyott a kisördög, hogy jó lenne az a mamutfa még ha az XXL-t nem is sikerülne megszerezni.
    Nnna.... szummaszumárum..... eldöntöttem, hogy bele adok apait - anyait, és megcsinálom, hiszen vannak bónuszaim, vannak pörgetéseim, vannak Jack-ek.
    Így hát, számoltam, és nagyüzemi termelésbe kezdtem, közben keresgéltem is, hogy lássam hogy haladok, majd ma reggel szembesültem azzal a ténnyel, hogy ha már eljutok a sima mamutfáig, nehogy már ott hagyjam azt az árva XXL-t xD. Nagyon drága volt, Deeee... sikerült!!!! és még túl is termeltem az e.gazt :music:xD.

Itt is volt eső, viharos erejű szél, szakadó hóesés, és hideg.
    A múlt heti jó idő hatására virágzó gyümölcs fák biztos, megsinylették a ma reggeli minuszokat, és ha lefagytak, nem lesz gyümölcs, vagy ha lesz akkor borsos ára lesz.

Lajos, nem értem a szemműtéted, mi tört el? miért kell újra műteni ? és egyáltalán miért kell a szemed műteni ?

Zsozso, a festő biztos megoldja, hogy eltünjön a sárga folt.

Judit, tetszett a humor xD.

A holnapi event kiírást elolvastam, nem tűnik nehéznek, csak 24 órás o_Oami nem a kedvencem, de remélem megtudom csinálni.

Holnap babázni fogok délelőtt :inlove:.

2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jajjj....Lajos....nem értem...mi az, amit beraktak? Nem emlékszem, hogy Anyu említett volna akármit is, hogy beraktak neki.
    Mi az, hogy gyári hibás...nem nézik meg előtte, hogy mit raknak be...az emberbe...főleg a szembe!!!
    Szóval...azt sem értem, hogy így már milyen szemműtéted is volt?
    Gondolom, hogy a mai műtét után nem engedtek haza?....vagy igen????

Az event...mai etapját befejeztem....gyors voltam....nem volt gond a felröpivel.
    Akkor holnap a szántón ültetünk...lehet előre dolgozni....ez jó!

Olvasom, hogy áprilisban mosómedvét fogunk tenyészteni...megnéztem...van belőle elég.

Most néztem a bahán a gazdaköriket...pár db-t meg is csináltam...volt hozzá minden. Még tudtam volna csinálni...de
    a kezemre ütöttem...nem szabad!...kell a tartalék.

Ma volt a biztosítós...kellett még egy nyilatkozat a szomszédtól...megcsináltuk...el is vittem....egyelőre mást nem kértek.
    Kíváncsian várom a végeredményt.

Vettem zsírszalonnát...most sütöttem ki...így most van tepertőm és zsírom is.

Én most eszméltem rá...hogy a jövő hétvégén már húsvét lesz....és semmire nem gondoltam!

_Ilona49_, Csacskamacska, busika02 és 3 más kedveli ezt.
  3. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot !
    Újra itthon!

Szürkehályog,...már régóta van, volt, szemüveget csináltattam mindenféle kedvezménnyel nyolcvanért de nem tudtam használni.
    Amit beültettek az ,....műlencse,...ennek (hátsó haptika leszekadt) a zárójelest, kilestem a zárójelentésből,...és másnap amikor megnézték már nem is volt a helyén és ezért cserélték ki.
    Most meg még nem is látok vele,..no holnap meg megyek mint valami menő-manó!

Ez már 1 kész termék ami 1 rendszerbe be van építve különösebben nem látni,...annyit mondtak hogy annak nem szabadna letörni.
    El kell hinni hogy nem én akartam hogy így legyen.

4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Szia Lajos!

Ezek szerint nem sima szürkehályog műtéted volt? ....vagy nem jól sejtem????
    Mai kontrolod jó lett? Látsz már egy picit jobban?
    Kész termék ide....kész termék oda...behelyezés előtt csak meg kell nézni, hogy rendben van-e vele minden?
    Vagy....nem megfelelő volt a behelyezés?

Judit régen voltál....ez nálad szokatlan! Jól vagy? Nincs baj....ugye?

Elkezdtem az event második etapját...egy kicsit késve...mert az elültetett növény nem lett kész 14 órára.
    De már sínen van a dolog.

5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!

Zsozsó, igen, jól vagyok, csak beszippantott a valós!

Lajos, olvastam, de nem tetszik! Érthetetlen számomra, hogy ilyen is lehet? Nagyon bízom benne, hogy továbbiakban már nem kell új műtét! Hogy vagy, túl vagy rajta? Mennyire látsz?

Ági, örülök, hogy jobban vagytok! Vigyázzatok magatokra! Babázás feltöltött? Olyan jó velük lenni! Kicsikkel, nagyokkal, de jó és jó!

Zsozsó, csak remélni tudom, hogy a beázás következményei jók lesznek! Festő szépen rendbe teszi, biztosító meg fizet!
    Bizony, itt az ünnep a nyakunkon!
    Köszi, hogy írtad, hogy mit fogunk tenyészteni! Megnéztem, van több, mint 5 ezer db. Igaz most mással raktam teli a kupit, az egytápost kihasználva.
    Az eventet én is később kezdtem, de nem gond! Tegnapi jó volt, a hosszú aratásával meg is volt a kellő mennyiségű röpi. Most a gazt termelem folyamatosan, mert holnapra is gondolok.

Munkás napjaim vannak, de jó ez így. Takarítást csinálom még mindig, mert ma is csak délután jutottam oda, hogy kezembe vegyem a tisztítószert. Mostam is és most vasaltam is pár dolgot, amit félszárazon szeretek vasalni. Ma már igazán jó volt az idő, így a kertben is töltöttem némi időt, bár többet kellett volna. Kedden a havas eső után nagyon csúnya piszkos lett a kocsim, már szégyelltem, így ma délben gyorsan lemostam. Vásárláskor már az ünnepre is gondolok, ma megvettem a tojást és a sonka is megvan már. A tojás kapirgálós tyúkok tojásai, szép sárga a sárgája. Sonkából is a hagyományos füstölésűt vettem, azt szeretem.
    Még nem állítottam össze a menüt, de azért a hagyományoknak megfelelően, sonka, tojás, kalács az elmaradhatatlan.

Kicsit szokatlan, de nagyon jó, hogy még mindig világos van! Nagyon bízom benne, hogy valóban ez volt az utolsó óraállítás és marad így a nyári! Már ez emberek 90%-a nem akarja az állítgatást, úgyhogy ideje leállni vele.

Marika, Edit, Henike, ti is régen voltatok. Hogy vagytok, mi újság felétek?
    Apja, lassan megnyugodtok ti is. Temetés gondolom még nem volt meg.
    Tihamér, újra hallgatásba burkolóztál, pedig szeretjük olvasni a hozzászólásaid!

Megyek a kis farmokra, kibontom a napi ajándékot.

6. -W-595-

-W-595- Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Lajos, remélem ma már minden rendben volt.
    Én nem értek hozzá, szürkehályog műtét az műlencse beültetéssel jár?
    Anyának is volt szürkehályog műtétje, de nem rémlik, hogy műlencsét tettek volna be neki.

Judit, nagyon pörgős napjaid vannak.

Én most nem készülök az ünnepre, ha minden rendben lesz, nem leszek,-leszünk itthon.
    Már korábban szólt a tesóm, hogy Anya is és én is, menjünk velük együtt Zamárdiba.
    Közbe jött Anya betegsége, de drukkoltunk, hogy jobban legyen, és eltudjunk menni.
    Eddig úgy van, hogy minden oké és megyünk. Maradjon is így.
    Ma délelőtt krumplis tésztát főztem és kakaós csigát sütöttem, és vittem Anyának és a tesómnak is belőle.
    Nagyon jól sikerült, ízlett is nekik.

A mai eventet csak nem rég tudtam elkezdeni, de remélem sikerül letermelni a kért mennyiséget, gyorsítás nélkül is.
    A tegnapival nem volt gond, az amaránt jól adta a felröpit.

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    19:00 környékén értem haza. Ma és holnap leltát. ismét eltelt negyed év. Már lassan annyi, mintha három hónap lenne. :D
    Megvolt a temetés szerdán. Muter három órán keresztül nem szólt hozzánk. :D Tiszta depi volt. Nejem próbálta helyre tenni. Mindenért minket okolt. na mindegy, ahogy vége lett a temetésnek, kifordították, minden hepp y volt. Érdekes az emberi agy.. :)
    Na szóval, mivel holnap is munka, remélem reggelre végzek a napival. :)
    Felfaltam mindent, ahogy hazaértem. :D Volt gírosz, brassói, töltött paprika, pogácsa. Rosszul is vagyok. :D

busika02 kedveli ezt.