Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -W-595-

  -W-595- Fórum parancsnoka

  Sziasztok!

  A héten délutános vagyok.

  Már egész jól vagyok, Anya is jobban van.

  Zsozso és Judit, nagyon hasonlóan gondoltuk a tárgy keresős eventet, először én is csak a felhőig terveztem csinálni, sőőőt a sima mamutfát észre se vettem o_OxD a nyeremények között, csak a végén az XXL -es láttam, majd jobban áttanulmányoztam a jobb oldalt, és akkor fedeztem fel, hogy ott van xD, és csak néztem és néztem majd sacperkábé számoltam és csak pislogtam, hogy rengeteg növény, felröpi és mini játék kell hozzá, ááááá... mondom magamnak ennyit én nem tudok össze hozni. De aztán csak nem hagyott a kisördög, hogy jó lenne az a mamutfa még ha az XXL-t nem is sikerülne megszerezni.
  Nnna.... szummaszumárum..... eldöntöttem, hogy bele adok apait - anyait, és megcsinálom, hiszen vannak bónuszaim, vannak pörgetéseim, vannak Jack-ek.
  Így hát, számoltam, és nagyüzemi termelésbe kezdtem, közben keresgéltem is, hogy lássam hogy haladok, majd ma reggel szembesültem azzal a ténnyel, hogy ha már eljutok a sima mamutfáig, nehogy már ott hagyjam azt az árva XXL-t xD. Nagyon drága volt, Deeee... sikerült!!!! és még túl is termeltem az e.gazt :music:xD.

  Itt is volt eső, viharos erejű szél, szakadó hóesés, és hideg.
  A múlt heti jó idő hatására virágzó gyümölcs fák biztos, megsinylették a ma reggeli minuszokat, és ha lefagytak, nem lesz gyümölcs, vagy ha lesz akkor borsos ára lesz.

  Lajos, nem értem a szemműtéted, mi tört el? miért kell újra műteni ? és egyáltalán miért kell a szemed műteni ?

  Zsozso, a festő biztos megoldja, hogy eltünjön a sárga folt.

  Judit, tetszett a humor xD.

  A holnapi event kiírást elolvastam, nem tűnik nehéznek, csak 24 órás o_Oami nem a kedvencem, de remélem megtudom csinálni.

  Holnap babázni fogok délelőtt :inlove:.
   
  busika02, zsozso577 és Kuzdern kedveli ezt.