Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Mosolygós szép estét!

Kedves Ági! Nagyon szorítottam mielőbbi gyógyulásodért! Örülök, hogy otthon vagy.Vigyáz magadra!!!!!! Még hosszú idő a teljes gyógyulás, türelem,türelem,türelem!!!!! Sok-sok pihenés. Semmi főzőcskézés, sütögetés, unokázás csak ölben. Enged ,hogy most egy ideig a családod,szeretteid gondoskodhassanak rólad.Tudom nehéz lesz ...az örökmozgó természeteddel....de muszáj,ha teljesen meg akarsz gyógyulni.

Csacska! jó utat,jó időjárást....érezd jól Magad!

Zsozso! Igen a régi lakásomba költöztem vissza ahol korábban 40 évet éltem.Hidegtől már nem kell félnem,gázórát visszakaptam....teljes felújítás,kazáncsre még az elköltözés előtt.
    Gond-baj sajnos most is van bőven,,,,,,nem tudom de valamikor nagyon fordítva ülhettem az éjjeliedényre....vagy Szerencse Istenségnek a tyúkszemére léptem.

Kedves Zsuzsa! Köszönet a tájékoztatásaidért! Remélem néha-néha ezután is benézel hozzánk.
    Ismeretlenül is emelem kalapom.Nagy igazság,hogy ha egy kosárba minden bajunkat,gondunkat bedobálnánk,....lehet választani....mindenki a magáé után kapna.....azzal már megtanultunk együtt élni.

Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.