Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

Röviden és tömören. Van olyan hogy M1Y ezt nem tudtam megfejteni.
    M1Y Guglielmo Marconi és a Nikola Tesla az 1 tuskón van. Marconi Olasz fizikus,...drótnélküli távíró és egyebek.
    Tesla,...elektromosság,..Amerikába az elektromos autók legtöbbje Tesla.Valaki engem is megdobhatna vele.

Wernher von Braun,...Németországban született,..később Amerikába dolgozott (NÁZA) sok köze van az űrkutatáshoz.

Szóval egy uton jártunk és akkor egy zenét hallgattunk.
    Ez Kaposvár előtt van? És netán nem a 67-es úton(vártam rád dideregve)?Kaposvárra jártunk a fiammal sugárra mindig ráhajtott.
    Az okos telefonon talán még meg is van.
    Nagyon sokat jártam a 90-es évek környékén Nagybajom és Kiskorpád környékén,..nem is tudtam hogy ezeknek kis és nagytestvére van.
    Kisbajom és Nagykorpád.https://kepfeltoltes.farmgazdak.hu/image/Somogy.nNkY

Utoljára szerkesztett: 12.5.25, 09:29
    zsani_apja, Ms.AbyZu és Csacskamacska kedveli ezt.
  2. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórumszaki

kedves Tündi.:music:
    Valami félre értés lett.
    Amit idéztél a nevemnél, itt fent azt nem én írtam.

Biztos rossz, hogy elzemari oldalára írtam és így össze folytak az írások.

Javítottam.:)

Utoljára szerkesztett: 12.5.25, 05:24
    zsani_apja kedveli ezt.
  3. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!
    Igen Elzemarit akartam idézni de a beidézett írása közelebb volt és nem külömbözött a többi írástól.
    Nem is nagyon értettem hogy olyan hosszú írásból miért van az egész beidézve.
    Bocs! Biztos azt hittem már Marika írásánál vagyok.

Belejavitottam!!!!