Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!

Marika, élvezettel olvastam soraid! Remek napotok volt, tele élménnyel! :) Legyen még sok ilyen, vagy ehhez hasonló!

Lajos, nagyon jól teszed, hogy fotózol,annyi szépség, érdekesség van a környezetünkben, ne menjünk el mellette szó nélkül!

Köszönöm az ötleteket ajándék ügyben!
    Ami eddig volt:a három lánynak nyolcadikos ballagásra déditől aranynyakláncok, tőlem ékszernyakláncok, karkötők.
    gimnáziumi ballagásra: gépkocsi nyereménybetét
    tavaly karácsonyra mindenkinek élményjegyek vettem szabadulószobákba
    Nos, még mindig tanácstalan vagyok, de pörög az agyam!

_Ilona49_, zsani_apja, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  2. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Judit és Zsozso, nagyon jól esik, hogy hiányoltok.
    Távol maradásom oka - már ami az írást illeti - nem vagyok jól, nagyon nem :cry:.
    Az okát leírni hosszú lenne egy két mondattal nem tudom.
    Remélem, hamarosan jobban leszek és akkor majd leírom.

Az eventeket csinálgatom.

A felújítás folyamatban van, az erkély készen van, a nagyszoba parkettázása is kész, de még nincs leszegőzve.
    A bútor beszerelése még várat magára, mert a fiamnak pénzes munkája van és ez fontosabb.

3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Ági...nagyon megijesztesz....hogy még "nagyon nem" vagy jól! Kívánom, hogy minél hamarabb legyél jobban és le tudd írni....
    Illetve kibeszélni magadból!
    A felújitáshoz kitartást kívánok!....és a végén szép leszel!

Judit...neked jó töprengést...a végén biztosan megtalálod a jó ajándékokat.

Edina....ma én is pakolgattam ki titkosokat és már van tapírom.
    Így a szezonos végén ....talán nem fog hiányozni titkos ólam.... majd egyszer utána nézek hogy van-e minden állatom a pajtában!

-elzemari-, zsani_apja, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép estét kívánok!

Nem tudom ki hogy van vele, de nem kedvelem ezeket a hűvös napokat.Az áprilisra, szoktuk mondani, hoigy bolondos, de úgy tűnik, a május is megirigyelte.

Sajnos nem leszek kész a mostani maraton eventtel, így jár az , aki eljár otthonról és nincs ott az aratás időben.Sajnálom, de ez van.

Ági,
    bizom benne, hogy csak átmeneti a "nem vagyok jól, nagyon nem".Mielőbbi változást, jó irányba kívánom...
    Judit,
    kicsit bizakodó vagyok a kirándulásokat illetően, mert júniusban a "hűség városába"kirándulunk a klubtagokkal.Biztosan jól fog sikerülni az is.
    Ilona,
    én csak drukkolni tudok, annak, hogy az a bizonyos potenciás vevő tényleg megvegye a házatokat és teljesülne a vágyad, egy kis helyes másfél szobás lakás formájában.Addig igaz mág sok víz folyíik le a Dunán, de hátha most jön el a Ti időtök..
    Lajos,
    csodás az az azáleás völgy, mi is voltunk már arra és ott kirándulni, még a Papával, de jó is volt.Fotózzál csak sokat, hiszen olyan jó és üdítő vissza, visszanézni, hogy merre is és hol is jártunk.
    Edina,
    mondod, hogy sok a szemét, láttam egy filmet Afrikáról, és azt láttam, hogy micsoda tisztaság van, igaz nagy várost láttam....
    a csodába, valamit elállitottam, de mit, hogy megváltoztak a betűim...el is köszönök, további jó játékot kívánok...

Ms.AbyZu, Tündi100149, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!

Ági, nagyon sajnálom, hogy nem vagy jól! Kívánom, hogy ez gyorsan változzon meg és legközelebb arról tudj írni, hogy milyen gyors változás történt!

Zsozsó, időigényes lenne a pajtakészletünk mennyiségének "megszámolása". Már annyi minden van, képtelenség fejben tartani!

Marika, igazad van, bolondos április után kaptunk egy bolondos májust! Nem hiányzik pedig!

Holnapi event kiírását elolvastam, jobban örültem volna, ha maradt volna a régi menet, a régi játék! Az jó, hogy a felfő kétnaponta aratható lett. Nem örülök annak sem, hogy bontani kellett több területet is a farmomon, nem szeretem a bontást, visszarendezést!

Unokám nálam van, itt tanul a vizsgájára. Tegnap este +1 unokám is itt volt, volt csicsergés, sutyorgás, nevetgélés! :) Cukik, ha 20 és 22 évesek is!!! Főztem, sütöttem, kényeztettem őket. :):)

zsozso577, Ms.AbyZu, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  6. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórumszaki

Jó hétvégét mindenkinek!

_Ilona49_, Kuzdern, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  7. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Végeztem mind a két eventtel. A tenyésztős a megszokott gyorsasággal lezajlott.
    A soros eventtel az elején bajban voltam....nagyon nem értettem! Én a felröpi- gyűjtéssel kezdtem. Nálam a röppenés gáz!
    Aztán elkezdtem beadogatni...azután megakadtam....ki is léptem, mert felhúztam magam és még nem is értettem!
    De ma délelőtt megvilágosodtam a helyzet is megjavult....így be is fejeztem...egy kicsit túl termeltem és magom is maradt.

Itt a csücsökben ma nem esett az eső...de szürke volt minden és a szél is dolgozott.Ez az időjárás!!!!!

Szép hétvégét kívánok!

Csacskamacska, _Ilona49_ és zsani_apja kedveli ezt.