Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Békés,nyugodt éjszakát minden ide látogató gazdatársnak!

Elnézést a hosszú hallgatásért,de az utóbbi hónapokban a pokol legmélyebb bugyrait jártam...
    A nemzeti gyásznap/ aradi vértanuk/ az én életemnek is egyik legfájóbb gyásznapja volt. 15órára volt kiírva a házam árverése.Előtte hetekig hiénainvázió....érdeklődők nézelődése.....a fiam tiszteletreméltóan állta a sarat.
    Vasárnap kora délután csodálatos áttörés...egy elvált de közös vállalkozást üzemeltető házaspár megvásárolta az ingatlanom - árverés hatálya alatt - igaz az igazságügyi ingatlanszakértő általi ár 2/3-áért, de így is 30 millióval több az árverési árnál .A hölgy ügyvéd 17 óra körül jött a kész ,mindenre kiterjedő adásvételi szerződéssel...és minden egyéb szükséges irattal.

Másnap reggel okmányiroda.... nagyon kellemes meglepetés,.....3/4 óra alatt kezemben volt az ideiglenes személyim és a lakcímkártyám.....a TAJ kártyámat majd küldi...az adószámom majd az adóhivatalban kell intéznem.
    Oxigénes hátizsákkal felszerelkezve irány a végrahajtó.....végre most én szereztem neki komoly gondot....ilyen ügye 6 éve nem volt.
    A vevők a teljes vételárat letétbe helyezték....további több mint négy óra huzakodás....a pénzen azóta is csücsül a vézrehajtó.
    Egyre érthetetlenebb intézkedéseket hoz,leveleket írogat. Megitélésem szerint már erősen súrolja a hivatali hatalmával való visszaélést...Holnap "tetemrehívás". mert szerződés szerint 2 hónapon belül át kell adnom a házat.
    42 év után új lakást,otthont kell találnom,de addig el se tudok indulni míg a pénz nincs a kezemben.
    Mára ennyi..igaz 5 perc múlva már holnap.
    Nagy.nagy ölelés,puszi mindenkinek

Utoljára szerkesztett: 27.10.25, 23:06
    zsozso577, GA-BI-O-Farm, Ms.AbyZu és 4 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok!

Ilona,
    ha ezek után amit most olvastam, el leszek keseredve, nagyon elszégyellem majd magamat, mert amit Te és a fiad átéltek, hááát azt gondolom, hogy kevés ember tudná végig vinni.Kívánom teljes szívemből, hogy végre találd meg az otthonod, hogy végre békében és nyugalomban tudjál élni!!!!!!!!!!!!!

3. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórum mestere

Jó reggelt mindenkinek!
    Kedves Ilona!
    Én is elképedtem min mentél keresztül.
    Nagy erő van benned és a fiadba.
    Lesz új otthon, millió szerencsét kívánok mindenhez.

4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Szia Ilona!

Kitartás....kitartás!!!!
    Kívánom, hogy metaláljátok a nyugalmat és a békét! Nem gondolkoztál a szülővárosodban?

Csacskamacska és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Kedves Ilona!!!!
    Tiszta szívemből erőt kitartást kívánok neked.
    Végre 42 év után találjon rád, a béke, a szeretet, nyugalom.Példaként szolgálsz azt tudod sok ember számára.
    Kezdődjön egy gyögyörűbb korszak az életedben, ehhez kívánok, erőt egészséget, mindenből a legszebbet.:inlove:

Csacskamacska és _Ilona49_ kedveli ezt.