Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Ilona....már 9 éve???.....nem igaz, hogy megy az idő!!!....Megy....nem szalad! Atyaég!

Judit...a mi kezünk már csak ilyen! A józan ész hiába tiltakozik...a kezünk dönt!xD...mint nálam ma reggel!
    Rá is ütöttem...de már késő volt! A Hídat építgetem és az utolsó feladatba adogatom be az e-gazt. Nem figyeltem....
    álmos voltam....és Ingridhez adtam be!;):p:cry::cry::cry: Így jártam....de ma addig nem fekszem le...
    amíg át nem megyek a hídon!:p;)...ez az én büntetésem!:pxDxD

Edina....engem is a szomszéd néni...adott el!....aztán jó ügylet volt....vagy nem....az attól függ, hogy honnan nézem.;):p

Nahhhh....az eventtel így jártam.! Nem tudom, hogy ha a hídon átmegyek....mi lesz....de megyek tovább....aztán
    csak eljutok...remélem a felhőig....más annyira már nem érdekel.

Tegnap szintén elhagytam Sopront....átutaztunk...Szombathelyre! Jó idő volt és ...amikor kezdett sötétedni...akkor
    jött a vásár megtekintése. Egy barátságos meghit tér ...ami szépen ki volt világítva. Jól éreztem magam!

Norbi...Miskolcon hol van a Karácsonyi vásár? Jár már az ünnepi villamos?

Csacskamacska és Kuzdern kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Hmmm, szóval akkor a belépő az, hogy székestől fel tudjon tenni az asztalra?! ;) Micsoda igények!
    Milliomost én is nézem, nagyon szeretem. Most nézem az ingatlanosokat is, az is érdekel.

Edina, sajnálom, hogy nem lett jó a bőrönd, de van még időd, hogy megtaláld a megfelelőt! Nem szoktam szinte semmit rendelni, szeretem látni, megfogni, amit veszek!
    Szórakoztató ember lehetett Zsuzsa néni! Bizonyára jót akart! :)
    Jó pihenést, aludj jól!
    Jó étvágyat majd hozzá! Este pedig jó nézelődést!
    Neked is jó étvágyat majd hozzá!

Zsozsó, át fogsz érni a hídon és haladsz szépen tovább! Örülök, hogy jól érezted magad Szombathelyen! Szerintem ilyenkor, mikor ünnepi díszbe öltöznek a főterek, szép, szebb minden, mint máskor!

Nálunk holnapra van tervezve az első gyertya meggyújtásának megnézése, műsor meghallgatása. Valamint az utána következő adventi kivilágítás bekapcsolása, hogy fényben ússzon a főtér, a vásár, a korcsolyapálya és a többi adventi dísz.
    Most pedig átteszem a székhelyem a konyhába...

Kuzdern kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    A sétáló utca, a sötét kapu, Miskolc Tapolca...modern változata, tudod a mai trend installációk xD
    Tegnaptól jár az Adventi villamosunk, diótörő a fő téma, és ha minden igaz koripályánk is lesz a Széchenyi téren ;)

Csacskamacska, zsozso577 és kmandy kedveli ezt.
  4. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szép emlékű Zsuzsa néni drága huszárkapitány természetű nagymamámat juttatja eszembe.Ő is nagy "kerítő" volt.
    3 "korosabb" albérlőjét is férjhez adta.....majd több mint 40 év özvegység után magát is.
    Ez egy nekem mulatságos történet a sok-sok közül.
    Nagyinak több hozzá hasonló korú barátnője volt,akik tanui voltak sikeres házasságközvetítő ténykedésének.
    Az egyik barátnő a fiáékkal lakott,de a menyével nem jött ki,állandóan panaszkodott rá.Végső megoldásnak a férjhezmenést látta,és a gondolatot tett ,azaz hirdetés követte.Volt is jelentkező....mert "párosan szép az élet"....de az ismerkedő találkozót a fiához nem merte megadni.Nagyit kérte meg ,engedje meg nála a randit.
    a JÓ BARÁT AHOL TUD SEGÍT,nagyi megengedte.A találkozó létrejött, a jó megjelenésű, elegánsan öltözött ,nagyitól 6 évvel fiatalabb jelentkező az ismerkedés után hazakísérte a barátnőt majd.....visszament nagyihoz közölte vele:barátnő nem kell.....Őt szeretné feleségül venni,és nagyi legnagyobb meglepetésünkre igent mondott.
    Szegény pótnagyapám fogalma se volt mire vállalkozott.
    Nagyi a házasság első napjaitól csak panaszkodott: " képzeld Katikám/ a család Katinak hívott/ :beül a konyhába és segíteni akar,meg puszilgatja az arcom......Képzeld moziba akart vinni....másnap meg cukrászdába akart vinni fagylaltozni. A házasság rövidebb volt mint az ismerkedés.

Utoljára szerkesztett: 29.11.25, 09:42
    Csacskamacska, zsozso577 és Kuzdern kedveli ezt.
  5. Kuzdern

Szia!
    Jó kis történetek...filmesíteni kéne :D

Csacskamacska, zsozso577 és kmandy kedveli ezt.
  6. zsozso577

Azta...a Sötét kaput nem tudom hová tenni....xDxD sétáló....színház....???? Hmmm?????

Kuzdern, _Ilona49_ és Csacskamacska kedveli ezt.
  7. Kuzdern

Ez egy kapualj, amit sötét kapunak neveznek a volt béke mozihoz vezet :)
    Gugliba beírod és feldobja a képet xD

Csacskamacska, zsozso577 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  8. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

A sötét kapu Miskolc főutcájáról átjáró a"Rákóczi ház"- tól a Halászcsárda,Béke mozi felé....legalábbis 20 évvel ezelőtt még így volt.
    Kuzdern! / bocsi,de a nevekkel hadilábn állok/ ....csak nem a szülővárosomban élsz?

Nálunk a napi ebéd:savanyú krumplileves, töltött paprika, és ha lesz még erőm egy kis csokipuding.

GA_BI_O! Kőbüki bekapcsolva,ablak kinyitva: a palócleves és a sóska legkedvesebb kedvenceim közé tartoznak....küldhetnél ide 1- kis csuporral.

Nagyon megtáltosodtunk.....a TOP az íráshoz is lendületet adott...maradjon így.

Kuzdern, Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  9. zsozso577

Köszönöm szépen a felvilágosítást.
    Azt tudtam, hogy kapu és átjáró....de olyan régen jártam napi szinten Miskolcon....hogy hirtelen nem tudom elhelyezni.

Kuzdern és Csacskamacska kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Végre meg tudtam nyitni a második területet is, így ott már érik a keserű penge is. Lesem a + 5 magokat, a semminél az is több!
    Tarhonyaleves kész, rakott zöldbab kész, almás süti a sütőben.:)

Remek sztorikat írtatok! Nem tudok hasonlóakról beszámolni, de azt tudom, hogy 20 évesen már kétségbe voltam esve, hogy vénlány maradok.... De nem, egy farsangi bálon ismerkedtem meg azzal a sráccal, akinek később, igent mondtam. 37 év jutott nekünk, aztán elment az égiekhez.:(:(

Kuzdern kedveli ezt.