Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórum nagymestere

Sziasztok!

Jöttem szét nézni, kong az oldal. o_O

Utoljára szerkesztett: 12.12.25, 07:35
    zsozso577, _Ilona49_, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

...így advent idején....

A mikulásvirág az adventi időszak egyik legszebb dísze.
    Csodálatos karácsonyváró hangulatot teremt otthonunkban. Élénk piros fellevelei magukra vonzzák a figyelmet, szívünket-lelkünket melegséggel tölti el.
    A piros szín mellett, halvány rózsaszínű és egészen világos krémszínű változatban is elérhető.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Baby72, Tündi100149, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  3. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórum nagymestere

Szia. :music:
    Nagyon szép virág, sajnos nálam nem maradt meg. Érdekes a rózsa se bírja két napnál tovább.

zsozso577, _Ilona49_, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Judit...jó látni, hogy itt vagy.....hiányoltalak.

Edina....igen, kong a topik, hiszen alig vagyunk már itt...talán egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányan vagyunk.
    Így, ha egyikünk nem ír....valamiért..... nagyon észre lehet venni. Szerintem nem leszünk már többen.....ez észlelhető...
    az egész Forumon is....valamikor pezsget az élet......most csend van.

Virágok...nálam sem maradnak meg. Így csak másoknál tudom megcsodálni.

Az event kötelező része készen van. Egy területen még ültetem az e.gazt. Talán még valamit ki tudok venni a boltból.
    A hétvégi event is meg van....
    A bónuszkódot beváltottátok?

Szép hétvégét Mindenkinek!

Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.