Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórum mestere

Jó reggelt mindenkinek :music:

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Vidám szombat délutánt, estét Mindenkinek!

Napsütéses kellemes délelőtt volt végre, a több napos szomorkás idő után! Olyan kicsalogató, így aztán mentem is ki a kertbe, volt még mit csinálnom. Virágoznak az októberkék, a krizantémok, de még virít néhány nyári virágom is. Arcra mosolyt csaló szép nap!

Eventet befejeztem, farm visszarendezve! Kütyük már "érnek", holnap reggel aratom is őket.
    Tenyésztést is megcsináltam.
    Gazdakörik vannak bőven, amik nincsenek befejezve, de nem foglalkozom velük, majd talán egyszer, ha nem, akkor meg maradnak befejezetlenül!

Vacsorára krumplifőzelék lesz sült kolbásszal. Holnap csirke lesz. Sütöttem mákos, meggyes sütit is. Van néhány szem birsem, sajnos elkezdett romlani egy darab, így abból almával vegyesen kompót lett, a holnapi csirkéhez. Levest még majd megálmodom, hogy mit főzök holnap!

Legyen mosolygós a hétvégétek!
    upload_2025-11-15_16-46-22.jpeg upload_2025-11-15_16-47-10.jpeg upload_2025-11-15_16-49-9.jpeg

zsani_apja és _Ilona49_ kedveli ezt.