Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. zsozso577

  zsozso577 Mindentudó orákulum

  Sziasztok!

  Tihamér....persze-persze tudom, hogy egyenrangú a két szó és bármelyikét is használjuk...helyes!
  De.... halkan megjegyzem ......gyerekkoromra visszaemlékezve ....a "veder" szót nem hallottam....helyette "vedér" volt!
  Sosem a vederbe hoztuk a vizet!...mára már csak vödörben van a víz!...illetve a csapon folyik!

  Ki vagyok akadva! Nem szeretem az Alvilági Saga eventet!!!! Hiába bontogatom én a ládákat....kristály csak elvétve van benne!
  A második felhőt tegnap tudtam beüzemelni....még a kütyü lenne hátra...ami nem is fontos!.....de akkor is bosszant, hogy
  a láda alig tartalmaz kristályokat! Nyitottam már 22 db-t zéró eredménnyel! Ma reggelre is volt több ládám....talán
  1 db kristály volt benne! Csinálhatom én lelkiismeretesen az eventet....ha a szerencse nem áll közel hozzám!
  Utálom....amikor egy event végső kimenetele a szerencsétől függ!!!!!

  A társasjátékkal is játszom...kb 6 játék kell és kész lesz a felhő....ha ma nem ...akkor holnap már működni fog!
  Aztán el fogok gondolkodni, hogy csinálom -e tovább vagy pontot teszek a végére!
   
  -W-595-, busika02, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
 2. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Szép délutánt! Igaz már szürkül, még azt hiszi az ember, hogy már esteledik, pedig dehogy, csak ez az óraátállítás! :mad:
  Remek idő volt, délelőtti programom után, a kertben voltam kint, ott nincs olyan, hogy ne lenne munka, még olyan kicsiben is, mint az enyém. Napocska is megmutatta magát és szél nem volt sehol szerencsére. Ill. volt, csak nem nálunk.

  Zsozsó, nem szeretem én sem ezt a kristályost, olyan gyéren jön, hogy sosem lesz annyi, mint kellene. :(:(

  Társasnál a felhő kész, boltot is fosztogatom. Itt kész a másik felhő is, a Kotkodán még kell pár pont. Még talán holnap vetem a gazt, de nem valószínű, hogy megyek tovább. Majd alszom rá és eldöntöm.

  Mit szóltok hozzá, hogy lehet Pannit venni? Szerintem most sokan zohorálnak, hogy cserekor mennyi mindent adtak érte, most meg megvehető forintért.


  1922-ben ezen a napon hunyt el Gárdonyi Géza író.

  Budapesti újságíróként dolgozott az 1890-es évek második felében, de egyre kevésbé tetszett neki a főváros irodalmi élete. Eleinte Rákospalotán szeretett volna házat venni, és tanítói állást vállalni. Még arra is gondolt, hogy kivándorol Amerikába, ahol hegedűművész lesz, vagy esetleg saját fejlesztésű vízibiciklijével tesz szert vagyonra. Végül visszatért tanulmányai helyszínére, Egerbe, ahol édesanyjával és két idősebb fiával letelepedett. Még életében legenda fonódott köré, egri remetének vagy láthatatlan embernek nevezték a kortársai. Azonban ezekben az ítéletekben sok túlzás volt már akkoriban is. Gyakran utazott külföldön és hazánkban is. Az Egerben töltött évek voltak a legtermékenyebbek írói életében. Sokoldalú ember volt, ötholdas birtokán botanikus kertet alakított ki. Mikroszkóp alatt figyelte a környékbeli ízeltlábúakat. Növényekről és állatokról készült irodalmi leírásai külön kötetben jelentek meg. Gárdonyi nevéről nagy valószínűséggel az egyik legismertebb magyar történelmi regény jut eszünkbe, az Egri csillagok. A cselekményes regény az 1552. évi egri ostrom történetét és előzményét dolgozza fel. Ezt a művét tartotta az író a legjobbnak. 2005-ben Magyarország legkedveltebb regénye volt. 1901-ben jelent meg könyv alakban, bár 1899-től folytatásokban már olvashatták a kortársak. Betegeskedő, gyenge fizikumú ember volt Géza egész életében, megpróbáltatásait a tüdőbaja és a hipochondriája súlyosbította. Két éven keresztül gyötörte makacs fejfájás, mely miatt halálos betegnek érezte magát. Végül kiderült, hogy olvasószemüvegre van szüksége, melynek használatával megszűntek panaszai és halálfélelme is.
   
  -W-595-, busika02, miklos4949 és 5 más kedveli ezt.
 3. zsozso577

  zsozso577 Mindentudó orákulum

  Sziasztok!

  A társas eventnél még ültetem az e-gazt. Egy kis kavar van bennem...a boltban eltévedek. Este...nyugalmamban megpróbálok
  pontosítani....és eldöntöm kell-e még valami és ahhoz mi is kell !

  Az alvilági Ságánál....továbbra is hiányzik még kristály! 5 db kellene még és akkor a kütyü is a polcon lenne.
  Nahhh a kütyü nem hiányzik annyira....csak a tudat, hogy nem tudtam teljesíteni....és ez nem rajtam múlt!

  Ma átváltottam Unityre....számomra nem változott semmi! Továbbra is nagyon nehezen tölt be....és lefagy!
  Ezzel kapcsolatban nem is tudom, hogy várom-e a januárt!??
   
  -W-595-, Fatther, busika02 és 5 más kedveli ezt.
 4. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Égjenek a mécsesek azokért a szeretteinkért, kik már nincsenek közöttük.

  [​IMG]
   
  -W-595-, miklos4949, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.
 5. henrietta1223

  henrietta1223 Rutinos

 6. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Szép napot Mindenkinek!
  Lehetne ugyan szebb is, itt szürkeség honol, hideg nincs és a szél is máshol tekereg.
  Kissé mérges vagyok, itt az utolsó kütyüt nem tudtam kiváltani,5 db kristály hiányában. Ugyan ez a kütyü csak bónusz, felhőre nem kell, de akkor is, olyan vagyok, mint Zsozsó, a tudat, hogy nem tudtam megszerezni és ez nem az én hibám!!! A Kotkodán, van bontatlan 59 ládám és ott a kütyü is a polcon! Ez a szerencse és semmi más! Amennyiben az én hibám lenne, akkor is bosszantana, de nem az én hibám és ez nagyon igazságtalan, amit aztán nagyon nem szeretek! No,jól kidohogtam magam!

  Tenyésztés jón, így a gazdakörik következnek, amik sohasem fogynak el.

  Zsozsó, néha én is átváltok, de vissza is, mert lassú, pörög a virág, meg foltok jelennek meg pl. ólak helyett. Mi lesz ebből??

  No, "tököljünk" egy kicsit!:)

  [​IMG] [​IMG] upload_2020-11-3_15-15-5.jpeg [​IMG]

   
  busika02, -W-595-, Fatther és 6 más kedveli ezt.
 7. onagger52

  onagger52 Fórum császára

  Jóóó napot! ... ÁÁÁÁÁ! Jobbat!

  Engem mindenki bánt. Még az orvosom is. Tegnap - több hetes patikakörök futása után - sikerült beszereznem a szükséges oltóanyagot. Ma bejelentkeztem a doktor bácsinál és szerencsémre ebéd utánra be is hívott. Mindjárt azzal kezdte, hogy mutogatta a szuritűt, közben érdeklődött az egészségi állapotom után. Mondtam neki, hogy ami bajom van, azon ő sem tud segíteni, a többit elviselem, mert muszáj.
  - No? S pedig mi a nem orvosolható baj?
  - Agybaj, motor meg az ízületeim.
  - A többi?
  - A többi nem számít. Elviselem.
  Erre nekem esett azzal a böködővel. Mondta ugyan, hogy fájni fog, na de kétszer? Mert kétszer bökött. Két-szer! Egy is elég lett volna. Először a hapci ellen adott, másodszor meg a kókusz ellen. Ez utóbbit nem értem. Én olyan helyre nem utazok, ahol kókuszpálmák vannak érő terméssel a fejükön, a pálmák meg hozzánk az utcába, de még a városunkba sem jönnek, látogatóba sem. Igaz a dobozon rá volt írva valami ... va-la-mi ... és utána a coccus. Ha cicus, azt értem. A kókusznak is van értelme (lásd az elébb). A coccus nekem értelmezhetetlen. Fene se érti!

  Nem értem, hogy kedves eventező farmtulajdonosok MIT nem értenek a véletlenen? A véletlen, szép magyar szóval random az könnyen generálható. Még a kőkorszakban a BASIC programozásakor tanultam meg az rnd generátorral véletlen számot generálni. Az most sem lehet nehéz. De az, hogy a kiválasztott értelmezési tartomány mire van beállítva, az mindig a programozótól függ. Ő a kívánalom szerint - na NEM a játékosok kívánsága!!! - beállítja és kész. Az onnantól kezdve tényleg véletlen. Kinek ennyi, kinek annyi. Nem névre, farmra, nemre, színre stb adja. Szigorúan véletlenszerű az eloszlása. Kéretik tudomásul venni! Persze ha nagyobb a "sávszélesség", nagyobb a találat. De az nem valószínű, hogy a rendszer tulajdonosának az az érdeke. Ha a játékos oda van kötve a géphez, hogy sokat dolgozzon, az jó. Ha kevesli a kiosztott akármit, akkor esetleg vásárol igazi pénzért a vállalkozótól, aki a játékot üzemelteti. Az még jobb. A játékot fent kell tudni tartani. A mondás szerint Krisztus sírját sem őrizték ingyen. Én ezt ugyan nem tudom, mert akkor még nem éltem. Attól még igaz lehet. :)

  Most megyek a sarokba sírdogálni egy kicsit, mert fáj a vállam, ahol az az orvostudor fizikailag bántalmazott.
   
  -W-595-, Fatther, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
 8. _Ilona49_

  _Ilona49_ Fórum veteránja

  Mosolygós szép estét!
  Sírdogálni én is szoktam naponta,helytől,időjárástól,és minden egyébtől függetlenül,DE ma okom van a mosolyra:megkaptam az arc-és koponya CT eredményét,NINCS agyhártya gyulladásom,fizikálisan semmi komolyabb eltérés,a pszihést meg nem mutatja ki a CT.Én eddig is gyanítottam,hogy csak vaklárma a gyanú,de most már bumáskám is van róla.

  Csacskám! A "tökölős" kavalkád nagyon tetszik.
  A kék -teljesen kiszámíthatatlan - csodakővel nekem több szerencsém volt, ma 12,50-kor befutott az utolsó három,így Ingrid arzenálja egy taggal bővült.....a pajtában.

  Holnap jön a Világítótorony,ott se igen lesz helye,mert sok nagyobb hozamú kütyü porosodik már ott.

  Unitivel én változatlanul nem kísérletezek.

  Tenyésztésre felkészülve,Qpi betárazva,szédült szántó pockokkal elárasztva.....egyetlen alap se volt,a fejlesztett meg hiányos,A maradék 145 szupitáppal talán 4-5 körig eljutok.Kellett nekem a kedvezményes tenyésztésnél a teljes készletem felélni......arany csacsira ácsingóztam de csak én maradtam szamár.
   
  -elzemari-, busika02, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
 9. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Nagyon örülök, hogy semmi kóros elváltozást nem mutatott a CT!!!:):):) Vigyázz magadra!
  Tihamér, gyógypuszit küldök a fájó válladra! :)
  Nem vettem semmit, inkább lemondtam a kütyüről!

  Jó éjt!
   
  -elzemari-, busika02, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
 10. henrietta1223

  henrietta1223 Rutinos

  Szervusztok Drágáim!
  Ilonám örülök a jó hirnek
  Tihamér okoskodnék egy kicsit: a köszvény és az izület nem egy töröl fakad és a húgysav következménye?( a soknak )
  Fájt a kezem,karom alig birtam elviselni hogy a lányom meggyurkáljon mindenem fájt.Az orvos mondta köszvény de még ilyenem nem volt, na meg a koleszterinem az 10 éve mindig sokszor magas.Iszom egy hete a málna levél teát és már jobb tornáztatom és már
  könnyebben fel tudom emelni.Panaszkodás vége.!
  Csacska csodálatosak a tökök nagyon jól mutatnak a lépcsön.
  A csodakövel nekem sem volt szerencsém csak 9 jött össze, de nem mérgelödtem az én bajom ,hogy ennyi eventet csináltam,
  majd megint szanálok hogy melyiket fogom elkezdeni és melyiket nem.Már annyiszor megfogadtam hogy egyszerre több eventbe
  nem kezdek bele.Több mint 2000 szupertápom van de ha nem éri meg nem fogom elherdálni.
  Ágival mi van tud róla valaki?
  Zsozso az átváltást csak akkor szoktam ha a rendes játékot végig vittem és csak a félszemű kalozt játszom vele melyik ládába
  van a kulcs.Nem minden alkalommal lépek át csak egy-két hét elteltével addig összegyűlik 50-60 zseton amit el is játszom kedvemre.
  Tenyésztésre én is felkészültem pockok bevetésre készek.!!!
  Jó éjszakát szép álmokat!
   
  -elzemari-, -W-595-, Fatther és 3 más kedveli ezt.
 11. onagger52

  onagger52 Fórum császára

  Szép és napos reggelt mindenkinek!

  Hát, ... ami a köszvényt és az ízületeket illeti, idemásolok egy kis részt a Wiki tudástárából.

  A köszvény (Arthritis urica) a purin (egyfajta szerves vegyület) lebontásának túlterheltségéből eredő betegség. A megbetegedés az ízületeket érinti, mely először főként a láb öregujj ízületén jelentkezik, ennek neve podagra. A köszvény lefolyása egymást követő hullámokban történik és a húgysavkristályok lerakódásához vezet különféle végtagok ízületeiben és szöveteiben. Az urátkicsapódás az ízületek közelében zajlik, főként hideg és pH-változás hatására. A lerakódás az ízület egészét érinti, az ízületi porcokat, az ízületi tokot és az ízülethez tartozó csontvégeket egyaránt, valamint hosszú távon veseelégtelenséget okozhat.

  A húgysav a fő hibás, ez tény. Sajnos az édesapám régóta köszvényes, ő a lábán érzi főleg. Nekem még olyanom nincs, de az ízületi bántalmak fent állnak nálam is. Ez a túlsúly, a katonaság következménye, hiszen határőr voltam, azt meg csak kint tudtuk teljesíteni, nem a meleg szobában. A munkahelyeim egy része is huzatos, váltakozó hőmérsékletű volt. Aztán a táplálkozás is sokat számít.
  A táplálkozás nekem, ha mindenben az orvosokra hallgatnék, baromi nehéz lenne. Nem a rágás, hanem az, hogy MIT is egyek? Mivel ízületeimre a magas purinsav/húgysav rossz hatással van, belsőségeket, vörös húst, általában húst és tejtermékeket lehetőleg keveset fogyasszak. Ha a koleszterinszintemet nem szeretném emelni, - még jó, nincs gond vele - akkor zsírosat, tojásos dolgokat ne egyek. Az epém (te dráááága!) több, mint ötvenöt éve rendetlenkedik, volt epehólyag eltávolító műtétem, kerülendő a zsíros, puffasztó, kemény héjú zöldségek fogyasztása. (Bab, borsó, lencse, káposztafélék, paprika, paradicsom, szőlő, almák, körték héja, stb.) Nem vagyok cukros bácsi, bár jóval több a súlyom a kelleténél, emiatt a szénhidrát bevitelre oda kellene figyelnem, kerülni kellene. Édességeket , amiket nem is szeretek, szintén mellőzni kell. Ezzel nincs gondom. A végkövetkeztetés: Ne egyek húst, zsiradékot, tésztát, kenyeret, édességeket, savanyúságokat, zöldségeket. Akkor MIT EGYEK? Éljek levegőn és napfényen??? Na? Naaaa???? Menjek ki legelni a négylábúakkal, mint félszamár?

  Sajnos éjfélkor felébredtem arra, hogy váj a vállam, ahová a szurikat kaptam. Tetszik, nem teccik, (Csacskára és arra a hüjje hejesírásra gondolva), be kellett vennem egy fájdalomcsillapítót. Kizárt dolog, hogy tésztát gyúrjak ebédre. Jó lesz a száraz, boltban vásárolt is.

  Szebb napot, mint nálunk! (Szürkeség, kis köd és szemetelő eső. Ez van most itt.)
   
  -elzemari-, busika02, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
 12. zsozso577

  zsozso577 Mindentudó orákulum

  Sziasztok!

  Ideértem én is!.... jöhettem volna....deeeee el voltam magammal és a gondjaimmal!

  Ilona....veled örülök az eredménynek! Gondoltam én, hogy nem lesz az a fránya betegséged....de így már papírod is van róla.

  Tihamér...tudom én, hogy mi az ha a rendszer véletlenszerűen ad valamit.....de akkor is bosszantó!!!
  Eddig is borzolta az idegeimet....gondolom, ezután sem lesz máshogy!

  Judit....szép képeket hoztál. Másképp akartam írni....de nem tudtam ....feladta a leckét!xD
  " szépek a tö.....d"!

  A ma kezdődő event számomra nem nagy durranás....a főnyereményei nem igazán érdekelnek....már lapulnak a pajtában.
  A szezonpont viszont kell....azért fogom csinálni....és ha elkezdem.....be is fejezem!

  Az idő itt is szürke....lóg az eső lába és a szél is fúj! BRRRR!!!!!!
   
  -elzemari-, busika02, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
 13. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Kellemes délutánt Mindenkinek!

  Zsozsó, van az úgy, hogy én sem vagyok magammal kibékülve, de utána csak rendeződnek a dolgok! A tenyésztést csinálom, bár nem a szívem csücske, de csinálom.
  Tihamér nem nagyon teccik, de amikor már nagyon fáj, akkor érdemes bekapni egy bogyót. Nem szeretem én sem, szerencsére ritkán fáj valahol. Néha a fejem fájdul meg a sok hüjjeségtől, de megpróbálom kialudni és nem bogyót bekapni.

  Itt igazán kellemes volt az idő, még a napocska is megmutatta magát. A ládás virágaimat rendeztem (kb. 30 láda, tele a kis lila levelű lóherével. Ezek a ládák szegélyezik a füvet két oldalról a kertben. Nem télálló, ezért ilyenkor behordom a terasz fedett részébe, majd, ha fagyok jönnek, akkor pedig lerakom az aknába.

  Igen, a tökös képek nekem is tetszenek! :) ;)

  Most megmutatom milyen lett a konyhaablakom őszi dísze és a bejárati "Isten hozott!" kosaram felső része.
  http://keptarhely.eu/view.php?file=20201104v01txi70l.jpeg
  http://keptarhely.eu/view.php?file=20201104v01t1j25e.jpeg
   
  -elzemari-, busika02, Fatther és 6 más kedveli ezt.
 14. -W-595-

  -W-595- Fórumgróf

  Sziasztok!

  Jöttem néhány szóra... rég jártam erre.... nagyon sűrű napjaim vannak, reggel-hajnalban munka, majd bevásárlás, szinte minden nap főzni kell - ma nem :) - , mosás, vasalás, a kicsiért menni az oviba.... stb,

  Ilona, én is örülök, a jó hírnek.

  A tenyésztős eventet nem sikerült tegnap befejeznem, de remélem lesz a hétvégén ismét boom és majd akkor.

  Itt szürkeség és szórványos eső, délelőtt a szél is sepregette? vagy söprögette? a lehullott faleveleket, és hűvös van.

  Vigyázzatok magatokra!
   
 15. _Ilona49_

  _Ilona49_ Fórum veteránja

  Szép estét!
  Igaz az óra időjelzése szerint,még nincs este,de ahogy kinézek már éjszakai sötétséget látok.

  Köszönöm a kedves örömnyilvánításokat,nagyon jól esik!!!

  Ágica! Jó,hogy néhány mondat erejéig hírt adtál magadról,hiányoltalak.
  A tenyésztős eventet szupitáp hiányában nekem is abba kellett hagynom.A 24-es szintig jutottam,de a szezon szépen halad az eddig kapott jutalmakkal.....cél a legújabb fenyő.

  A napokban telefonon beszéltem Lajossal. A körülményekhez képest tűrhetően jól vannak.Kicsit jobb az étvágyuk,de sajnos Tündi feje mostanában erősebben fájdogál.

  Henike!A málnalevél teát mi ellen,milyen eredménnyel iszogatod.Elnézést a kíváncsiskodásomért,de erről én még nem hallottam....igaz nincs nagy jártasságom a népi gyógyászatban,de a váll-és térd ízületeim nekem is nagyon fájnak.Én biomed rozmaringos krémet használok.......remélem ez nem minősül tiltott reklámnak!!.....Nem szünteti meg teljesen a fájdalmat,de jelentősen csökkenti,és a légzésemen is sokat segít.

  A nap meglepetését a végére tartogattam: Megtörtént a csoda,a 40-50-dik kakukktojás után végre kikelt egy kékszajkó, párra várva rögtön fészket is rakott.Rögvest megetettem,megitattam,remélve a mielőbbi gyarapodást.
   
  Utoljára szerkesztett: 5.11.20
  -W-595-, -elzemari-, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.
 16. zsozso577

  zsozso577 Mindentudó orákulum

  Sziasztok!

  Ági.... jó látni téged is!.....vigyázz Te is magadra!

  Ilona..Köszi a hírt Lajosékról....Kitartást és jobbulást kívánok!
  Igaz nem Heni vagyok.....de valamit én is tudok róla. Erdei málnalevélből készült tea köszvényre, visszérre, vese és
  hólyag bántalmakra és vértisztításra is jó! Forrázatot kell készíteni. Naponta 1-2 alkalommal akár szünet nélkül fogyasztható.
  Bár én úgy gondolom, hogy 3 hét után ajánlatos szünetet tartani. Én egyébként kismamákkal kapcsolatban hallottam róla.

  Judit...én is megcsináltam a tenyésztőst....de ahogy írtam is....csakis a szezonpontok miatt.
  Szép lett a dekorációd!
  Megyek a kis farmokra....az egész napot ellófráltam! Képzeljétek sütött a nap!....deeee hideg volt és a szél is dolgozott!
  Akkor is jó volt kint!
   
  Utoljára szerkesztett: 5.11.20
  -W-595-, -elzemari-, henrietta1223 és 4 más kedveli ezt.
 17. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Szép estét Mindenkinek!
  Csak egy rövid bekukkantás, munkás napom van.
  Ági, jó volt hallani rólad!:)
  Ilona, gratulálok a szajkódhoz, majd lesz párja, csak türelem! :)
  Zsozsó, ne is maradj bent, amíg lehet, kint kell lenni sokat!

  Szellőztessetek, ha hideg van akkor is, és ne nagyon menjetek emberek közé!- már aki teheti!

  Ma kinyitottam Kotkodán, a megmaradt 63 sötét kristályos dobozaim. Nagyon sok jó dolgot kaptam!!! Itt meg ugye nem lett elég a kristály, na ez a bosszantó, de már túl léptem rajta.
   
  -W-595-, -elzemari-, busika02 és 6 más kedveli ezt.
 18. _Ilona49_

  _Ilona49_ Fórum veteránja

  Mosolygós szép estét!
  A csoda megismétlődött,.......mert a türelem GEKKÓt hozott......most már a facsemetéknek kell követni az örömhozó,mosolyt fakasztó jó példát.!!!!!!!
   
  -W-595-, -elzemari-, Csacskamacska és 6 más kedveli ezt.
 19. zsozso577

  zsozso577 Mindentudó orákulum

  Sziasztok!

  Ilona örülök a sikeres nyitogatásnak!

  Judit.... én valahogy nem tudok túl lépni a véletlenszerű szerencsén! Úgy gondolom, ha megdolgozom érte....akkor járna is
  a jutalom! Nekem végül is sikerült az utolsó órákban...... átérzem a csalódottságodat.

  Területet bontottam a titkos miatt....lett is új fám....mind a két helyen. Kitettem a polcon porosodó titkos fákat és ólakat is.
  Nálam még a Gekkó hiánycikk....az is maradt!!!!!....de majd lesz....tettem érte a szezonosnál! Velem nem szúr ki!!!!!

  A tegnapi napsütéses napot kint töltöttem a szabadban! Szép volt az erdő....sokan voltak kint...jól is tettük!
  Ma még a köd nem szállt fel! A szobából nem látom az utca másik oldalát!
   
  -W-595-, -elzemari-, Fatther és 4 más kedveli ezt.
 20. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Szép estét Mindenkinek!
  Ilona, gratulálok! Látod elindult a sikersorozat! Így tovább, hajrá!
  Zsozsó, persze, hogy bosszant, de mit tudok tenni? El kell engednem, annak ellenére, hogy igazságtalan!!!
  Gazdakörizem, bár sosem érek a végére az biztos. Irdatlan mennyiségeket kér egy-egy feladat része is! Néha elgondolkodom, hogy mi értelme ekkora mennyiséget kérni, de nem tudom a választ rá. Bizonyára azt gondolták ott fent, hogy na, dolgozzatok, kapáljatok reggeltől estig. Elvesztette a varázsát nálam a játék 200 fölött! Addig láttam, hogy, amennyiben szorgosan kapálok, akkor belátható időn belül lesz eredménye is. Na, ezt ölték ki belőlem, mert egy fél év kell ahhoz, hogy szintet tudjak lépni. Olyan hosszú érésű növényekből kérnek temérdeket, hogy elég egy nap 2x belépni. Ez így nem játék, ha nincs ami motiváljon a belépéshez sem.

  Szép napsütéses idő volt, ebben gyönyörködtem. Hozok néhány szép képet, hogy jobb legyen a kedv!
  [​IMG] [​IMG] [​IMG]
   
  -W-595-, busika02, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.