Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Most értem ide.
  Ági, jól tették, hogy elmentek szánkózni, elvégre most van hó, akkor most kell szánkózni! A csempe megvárja őket, az nem olvad el.

  No, a szolgáltató átvágott, nem jött a technikus bokszot cserélni, de még egy árva telefont sem engedtek meg, hogy valami közbejött és ne várjam. Nagyok az igényeim ugye?
  Délutáni programom is változott,de az jó irányba. :)
  Az eventet késve kezdtem, de mint olvastam, nem maradtam le semmiről, mert karbantartás volt. ( nem is lepődtem meg) Első aratás után elkerekedtek a szemeim, mert a röpik száma a malomban igen szegényes volt. 20-28 db. Szaladtam is a topikba, olvastam, hogy másnál is volt ilyen, de nézzem meg a pajtába is. Ez már akkor nekem is eszembe jutott, így szaladtam a pajtába és ott voltak a hiányolt röpik! :) No, elvetettem a magokat és utána elmentem sétálni. Napsütés volt egész nap, én meg bent a lakásban vasaltam és vártam a szakit, aki nem jött. Remek volt a séta, bár az árnyékos helyeken csúszkált az út, fű meg nem volt, hogy ott menjek, mint Tihamér felesége. Hazaérve letoltam a garázs elől a havat, nem olvadt el, mert északi oldal és nem akartam, hogy éjjel odafagyjon. Napi lépésszámom teljesítve, kaptam is gratulációt a telefonomról!xD ( minimum 6000 lépés, kb. 4 km., de igyekszem túlteljesíteni. Ma 7120 lett a lépésszámom.:) ( még jön hullahoppkaríkázás, mert az utóbbi időben azt is tekerem naponta.Hiába, fitten kell magam tartani, ha az unittyal meg akarok birkózni!xD


  Jaj, de jó, itt a Bannerem!!! KöszönÖm!!!:):):):):):):):)
   
  Utoljára szerkesztett: 13.1.21
 2. onagger52

  onagger52 Fórum császára

  Jó reggelt!

  Már régebb óta fent vagyok, de nem volt kedvem idejönni, mert sok mindent nem lehet csinálni. Még. Ma ebéd után meglátogatjuk a hajászunkat. Előre kell időpontot egyeztetni, ezt szeretem, mert nem kell odamenni, megvárni míg beférek a sorba. Odamegyünk és én beleülök a székbe elsőnek. Velem kevesebb a dolga a hajásznak, pedig több a hajam, mint a feleségemnek. Az sem tetszik neki, miért egy férfinek legyen több haja? Nekem a hajászom mindig ritkítja a hajamat, mert túl sok lenne, azt meg nem szeretem.

  Nekem sem a telefonomon, sem a karórámon nincs lépésszámláló. Sőt! Nem is hordok évek óta karórát, csak ha valahová nagyon pontosan kell odaérnem. Egyébként minek az az óra? Ha nagyon muszáj, a telefonon is meg tudom nézni a pontos időt. Ha meg csak boltba megyek, akkor úgy sem indulok előbb el, mint a nyitás. Munkába már nem kell mennem, oda sem kell. Velem sokat morog a feleségem, mert szerinte én nem vigyázok eléggé az egészségemre. Lehet, hogy igaza van. Lehet.

  Mai ebéd valamilyen leves lesz, meg rizses hús. Nem túl bonyolult elkészíteni, sok munka nem lesz vele. Megyek, megnézem a hosszú érésűt, hátha már lehet kaszálni, szedni, aratni.

  Szép napot gazdák!
   
  Fatther, -W-595-, vihence és 2 más kedveli ezt.
 3. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Szép napot, vagy inkább, szép estét Mindenkinek!
  Most értem ide, pedig korán keltem és hósepréssel kezdtem a napot. Nem esett nagy hó, de seperni kellett. Egész délelőtt esegetett, kis apró szemű hóféle, de olvadt is.
  A tegnapi hiábavaló várakozás után, ma felhívtam a szolgáltatót. Szokásos gépi hang, nyomja meg ezt a gombot, nyomja meg azt a gombot, ha nem jó lépjen vissza az akárhányas számmal...Végre egy újabb gépi hang, jelenleg az összes munkatársunk foglalt, kérem várjon türelemmel és zene. A zene egy indulóra hasonlító, igen ütemes és inkább idegesítő, mint nyugtatóhatású. Végre kicsöngött és beszélhettem az ügyintézővel. Közölte, hogy ez nem az ő hatásköre, kapcsolja az illetékest. Újra induló hallgatása. :mad: Végre siker, beleszólt az illetékes. Utána nézett a dolognak és kiderült, hogy nem szóltak a technikusnak, hogy jönni kell hozzám. Bocsánatkérés és új időpont. Azért megjegyeztem, hogy milyen munka folyik ott, ha a felvett munkát nem továbbítják a kivitelezőnek. Nincs más, ezt kell elfogadnom.
  Vásárolni voltam, meg piacon és majd dél lett mire hazaértem. Egy gyors aratás, vetés és ebéd. Két óra előtt pedig indultam dolgozni. Hazajövet, megmelegítettem a sült tököt és betököltem!;) Nagyon ügyesen a tepsiből kiborítottam a beáztatott tökmaradványt, löttyöt, trutyit, vagy hívhatjuk akárminek is, a szőnyegre. Más nem maradt, mint mosógépet bekapcsolni, ami most mossa a konyhai rongyszőnyegemet.

  Event halad, tartok ahol tartok, magam sem tudom, hogy hol. Unity barátom akar lenni, ma gyorsabb volt, mint tegnap.:)
  Mára már nem tervezek semmit a konyhai teendőkön kívül. - csak egy kis mosogatás vár rám,:(majd vacsora, amit még nem tudom, hogy mi lesz.
   
  Fatther, -W-595-, vihence és még 1 ember kedveli ezt.
 4. onagger52

  onagger52 Fórum császára

  Jó estét!

  Csacska! Az a box amit ki akartál cseréltetni, az nem a BP-hez tartozik? Mert ott is úgy mennek a dolgok, mint itt a BP-nél. Nem lehet, hogy a BP egy melléküzemága az a szolgáltató-szerviz?

  Ami hó az éjjel leesett, már nagyon megritkult, elfújta a szél helyett, elolvasztotta a PLUSZ. Már csak abban reménykedek, hogy nem esik újabb adag latyaknak való fehérség. Az is segítette az olvadást, hogy a szél megerősödött, mintha hajszárítót játszott volna a hóval. A házunk előtti lapos tetőn lévő havat délután már teljesen eltüntette.

  Unityvel ma nem volt komolyabb nézeteltérésem, javulni látszik.

  Jó éjt mindenkinek!
   
  Fatther és -W-595- kedveli ezt.
 5. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Ki tudja mi az igazság? Lehet, de nem valószínű. A valóság az, hogy egyre több helyen akadozik a szolgáltatás sajnos. Évek óta megy, hogy amennyiben egy szolgáltatóval fel kell venni a kapcsolatot, akkor, ugyan nekünk akarnak kedvezni, de mégsem az lesz az eredmény, hanem az, hogy fél napokat kell telefonálgatni, nyomogatni a gombokat, mire célt érünk. Arról nem is beszélve, hogy hiába van itt a városban kihelyezett fiók, no ott nem tudnak semmit. Pesten keresztül megy minden. Innen, ha sikerem van, tudok beszélni egy pesti ügyintőzővel, aki majd tájékoztatja az itteni emberüket, aki meg továbbadja egy olyan munkatársnak, aki elvégzi a munkát.( vagy nem, mint pl. most az én esetem) A boxot nem én akarom kicseréltetni, ők kerestek meg, hogy ki kell!! Nekem jó lenne a régi is, de ők cserélni akarnak, ingyen, bérmentve. Jó cserélje,de akkor jöjjön a megadott időben!
  Másik bosszúságom. Mindent folyószámláról fizetek, kivéve a mobilszámlámat. Szeretném ezt is betenni a csoportos beszedésbe, de nem sikerül. Próbáltam itthonról e-bankon keresztül meghatalmazást adni. Úgy nézett ki, hogy jó. De nem volt jó. Majd voltam bent a bankomban, más ügyben, s ha már ott voltam elpanaszoltam, hogy nem sikerült. A bankban a hölgy nagyon kedves, udvarias volt és felajánlotta, hogy megcsinálja és már nyitotta is az adataim, vitte be, stb. Lényeg, az sem sikerült, továbbra is jött a csekk. Felkerestem már az itteni fiókot is rég, ott sem tudták megmondani, hogy mit kell tenni. Végül egy ismerősöm mondta, hogy van egy űrlap a szolgáltatónál, azt kell kitölteni, beküldeni és akkor jó lesz. Megtettem ezt is, erre ma megint megkaptam a csekket. No, akkor most mit csináljak?? Felkapom valamikor a vizet és vagy telefonon, vagy levélben "rájuk borítom az asztalt". Tudok ilyet is, ha jól felbosszantanak és nem én vagyok a hibás!
  Visszatérve az előző szolgáltatóhoz, küldött már levelet is. No, azon is kiakadtam.
  Idézem: Két nagy változásról szeretnénk Téged tájékoztatni és egyben segítségedre lenni.....így számodra.... szükséged lesz.... lehetőséged van...
  Szóval így tegezve!! Miért tegeznek engem?? Nem ismerjük egymást, azt sem tudom kik, sohasem találkoztunk! Még aláírás sincs,csak annyi, hogy a ...csapata. Kikérem magamnak, engem ne tegezzenek idegenek, nem ismerjük egymást, mondhatnám, nem őriztünk együtt disznót sem, de még farmozni sem farmozunk együtt, tehát nem tartozunk egy csapatba! Annyi, hogy igénybe veszem a szolgáltatásukat. (még).Ez is forr bennem, ha tetőznek bennem ezek a dolgok, akkor ott is asztalt borítok!
  No, most jól kibeszéltem magam, de kíváncsi vagyok rá, hogy veletek történt már hasonló? Felvetem a kérdést is, hogy ki van kiért? Az már megszokott, hogy a fiatal(abb) korosztály ismeretlenül is tegeződik. Nekem nincs ellene kifogásom, egy korosztály, változik a világ és ez lesz a megszokott, de egy hivatalosnak mondott levélben nincs helye tegezésnek véleményem szerint!

  Pihentető jó éjt Mindenkinek!
   
  -W-595- és Fatther kedveli ezt.
 6. onagger52

  onagger52 Fórum császára

  Jó reggelt gazdák!

  Újra reggelt lett. Ma tovább aludtam a szokottnál, majdnem négy volt, mire felébredtem. Ma sütögetés lesz a konyhában, mert estefelé jön a csemeténk, hozza a cuccot és viszi a "visszárut", ami lekváros buktából, rizsfelfújtból és vaníliamártásból áll. A rizsfelfújt meg a mártás az mentes lesz, a bukta a hagyományos. Azt én csinálom. A kínai alapanyag feldolgozása a feleségem feladata.

  Csacska! Én elképzelhetőnek tartom, hogy aki a levelet írta neked vaaaagy megfogalmazta a "szabvány" levél tartalmát Amerikában élt, tanult, esetleg Svédországban, mert ott tegezik egymást a helyi "őslakosok". Nekem sem teszik, ha kapásból letegez - nem személyesen, mert azt nem szokták - az ügyintéző hivatalos iratban. Vagy félhivatalosban, mert egy üzleti csevegés nem igazán hivatalos. A bizalmaskodást nem szeretem. Tiszteljük a kort, adott esetben a beosztást. Mert hiába vagyok sokkal idősebb egy magasabb beosztású valakinél, azért még sem érezhetem azt, hogy én őt letegezhetem, míg ő meg engem magázzon, mert én vagyok az idősebb. Lehetne egy cég tulajdonosa akár unokám is életkor szerint. Aztán ha én vagyok a főnök, az nem azt jelenti, hogy az alárendeltet kapásból tegezhetem. Akár én vagyok az idősebb, akár nem. Tartsuk tiszteletben a másikat! Azt a tiszteletet, amit elvárunk mástól, hogy nekünk adja meg, azt bizony nekünk is kell viszonozni másokkal.

  Szép napot!
   
 7. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Kellemes téli délutánt!
  Reggel hóesésre ébredtem:) és esett kora délutánig, hol jobban, hol kevésbé. Reggeli után csak a járdát sepertem le, nem szeretem, amikor letapossák a havat. 11 óra tájékában felöltöztem és mentem újra seperni, de már lapátoltam is a garázs előtti feljárót. Megtetszett a kintlét, nem volt hideg, jó friss, tiszta volt a levegő, így a munkaruhát rendesre cseréltem és elmentem sétálni. Igazán remek volt. Itt a kertvárosi részen, még amikor nagy hó esik, akkor sem lehet hókotrót látni, így a havat a reggel munkába induló autók letaposták, ami bizony csúszott. Mehettem volna a járdákon is, de ott nem szeretek, mert több helyen is van kutya és azok lesből támadnak és megugatnak, azt meg nem szeretem. ( nem mondhatom, hogy a kutya sem törődik velem;)) No, mentem az úttesten és kedvet kaptam a csúszkáláshoz. :) Nem látta senki, de olyan jó volt! Amikor jött valaki, más sétáló, vagy gyerekekkel anyuka, akkor persze nem csináltam. Lehet közeleg a második gyerekkorom?xD

  Tihamér, igen, a tisztelet! Nem kapjuk meg mindig, de vannak pozitív tapasztalataim is bőven.:) Van egy mondás: amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten! - szerintem többségében ez működik, legalábbis ez az én tapasztalatom.

  Farmon termelem a gazt, pörgettem bónuszt is, így már látom a végét.

  Lassan kétszemélyessé válik a topik. Várom Ilonát, pár nap múlva érkezni kell neki haza és akkor remélem, hogy jön ide is!
  Zsozsót is hiányolom, talán Ő is visszatér közénk!:)
  Ági és Henike gyakran jönnek, de sokszor csak olvasnak, bízom benne, hogy írni is gyakrabban fognak! :)
   
  Utoljára szerkesztett: 16.1.21
  -W-595-, vihence, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
 8. onagger52

  onagger52 Fórum császára

  Jó reggelt Csacska!

  Gondolom még az ágyadban vagy, nem téblábolsz ébren, mint én. Illetve MOST nem mászkálok, hanem nyomkodom a billentyűket, hogy látszódjanak a gondolataim. Nálunk alig esett valami hó tegnap, az is nagy pelyhekben és fél óra múlva már el is tűnt. Annyi, mint ami az általad készített képeken látszik, nem is esett összesen sem idén. Ööö ... nem idén, hanem télen. Eső az igen, de hó nem. Nem is láttam egy icipici hóembert sem sehol.
  Megyek és teszek fel kávét, közben végiggondolom, érdemes-e idejönni vagy csak írjak e-mailt Neked a továbbiakban. Úgy egyszerűbb lenne és nem is kellene moderáltatni senkivel. Egyszerűbb lenne nekem, Neked és a modiknak is.

  Szép napot!
   
 9. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Napsütéses szép napot kívánok!
  Szia Tihamér! Jól gondoltad, még aludtam akkor, amikor írtál.
  Itt jó híreket mond a jós, miszerint délután újra esni fog a hó. Örülök neki, ha néhány napig is tart csak ki, mert a jövő hétre meg már 12 fokot mond pluszban. Ki érti ezt?!
  Kettecskén vagyunk itt, valóban elgondolkodtató, hogy érdemes, vagy sem jönnünk és írnunk! Jönnek ide azért jó néhányan olvasni, képet nézegetni, csak nem írnak. A tegnap feltett képeket 18-an nézték meg. 18-an megnézték, tehát 18-an itt voltak olvasni, de írni nem írt senki. ( a képeket ma levettem, gondolom aki akarta, az megnézte)

  Farmon termelek, ha van event akkor abba a növényt, ha nincs event, akkor gazdaköriket próbálom befejezni, de nagyon lassan megy, mert sok növény kell hozzá és az szinte mind hosszú érésű.

  Tegnap délután még sütöttem egy adag hókiflit, diós és szilvalekváros töltelékkel. Annyi a baj vele, hogy térülök, fordulok és egyet egyet bekapok. Helytelen, el fogok hízni!
  Ma vacsorára krumplis tészta lesz, holnap ebédre pedig zöldbableves és paprikás csirke nokedlivel, csemegeuborkával. Talán marad még a hókifliből is..;)

  Nap ragyog,friss, tiszta a levegő. El kellene menni ma is sétálni, talán ebéd utánra beszorítom.
   
  Fatther, -W-595- és Kuzdern kedveli ezt.
 10. Kuzdern

  Kuzdern Fórumőrült

  Szia! bizony sétálni ilyen időben is kell...serkenti a szervezetet, és az immunrendszert;)
   
 11. zsozso577

  zsozso577 Mindentudó orákulum

  Sziasztok!

  Jöttem egy kedves hívószóra...azt hiszem én is, hogy elég volt a duzzugásból.
  Aki nem szeretné olvasni az írásomat...az tovább görget....ez a legjobb megoldás.

  Judit...jó, hogy felétek van egy minimális hóréteg. Itt mostanság csak hólepel van...sokszor az is olvadóban van.
  Nahhhh....nem ma! Jelenleg hideg van és szürkeség....nem jó kint lenni....így ma sem fogok sétálni.
  Egyébként időm sem lenne rá....nem rég értem haza....így a konyhai munkát most fogom elkezdeni.

  Dani....én is olvastam azt a bizonyos írást....egyszer elkezdtem....de nem sikerült.
  Az talán nem is lenne baj, hogy nálam nem lent van a bizonyos kép....hanem oldalt....de az írás benne
  nem magyarul van....és már itt el is bizonytalanodtam....Jelenleg örülök, hogy normálisan tudok farmozni...
  és nem esne jól, ha valamit elütnék! Most invesztáltam az asztali gépbe....és féltem.

  Az eventet ma délután befejezem. Csak simán....semmi bónusz!
  Még a régi szép időkben kinyitottam minden ládát....elpörgettem a zöldeket....így most azokkal nem foglalkozom.
  A kicsiken ezentúl nem fogok pörgetni....annyi időm nincs rá!
  A héten volt egy kis örömöm is....a bahán elértem a 600-s szintet! Így ez is pipa! Most keresni kell egy új célt
  számomra...ami hosszú...de elérhető!
   
  Fatther, -W-595-, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
 12. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Szia! Főleg ilyen időben kell, vétek kihagyni, mikor napsütés van, hó van és tiszta levegő!
  Te voltál ma friss levegőn?
  Szia Zsozsó, örülök, hogy újra itt vagy! :)
  Teljesen igazad van, akinek nem tetszik, görgessen és kész!
  Gratulálok a 600-as szinthez! :) - és az asztali géphez is. Már nekem is csak pár napot kell aludni és én is elérem. :)
  Pörgetni pörgettem, de csak komótosan, mert a gyors nem megy. A 12-es billentyű megnyomására éppen semmi nem történik.

  Voltam sétálni, nagyon jó volt! Úgy döntöttem, hogy előbbre való a séta, mint a porszívózás, így fogtam magam, felöltöztem és mentem sétálni. ( azóta már a porszívózás, hajmosás is megtörtént) Napos helyeken a hó elolvadt az utakon, árnyékos helyeken viszont nagyon csúszott. Ma a járdát részesítettem előnyben, azok szinte mindenhol szárazak voltak. Napi 4 km lesétálva, ill. nem is annyira séta, mint rendes tempóban való gyaloglás.

  Más. Unity óta van időm szemlélgetni a farmot. Azt vettem észre, hogy a levélpostás bagoly vagy be van nyugtatózva, vagy kábszerezik, mert nem érkezik időben a levél. Hogy hol tekereg a bagoly, azt nem tudom, de lassan elsőbbségivel kell feladni a levelet, hogy az időben érkezzen.
  A baglyon azt is észrevettem, hogy pislog! Lassan 11éve játszom, de én eddig ezt nem vettem észre. Lehet, hogy kezdetektől fogva pislog, csak a gyorsabb játék miatt, eddig nem figyeltem meg. No, még előnye is van ennek az lomhára változott játéknak!:mad:
   
  Fatther, Andzsi1971, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
 13. zsozso577

  zsozso577 Mindentudó orákulum

  szia Judit!
  Az asztali gépnek én is örülök, tavaly nyáron lett felújítva...csak a videókártyával vártunk....hátha!!!...hátha!
  Mit is mondjak...döcögött a játék....most igaz sok-sok hibával....de megy a játék! A hibákat meg reméljük, hogy
  idővel megjavítják. Gondolok, itt többek között a bagolyra is!
  Várlak a 600-s tábor kapujában!

  A konyhában végeztem....most már csak enni kell!
   
  Fatther, -W-595- és Csacskamacska kedveli ezt.
 14. Kuzdern

  Kuzdern Fórumőrült

  Igen, ebéd előtt voltam kint, bútor szállítás volt az ismerősnek...mára ennyi volt a mozgás...xD
  Talán holnap...most már sehova...ennyi az annyi [​IMG] mifelénk:)
   
  Fatther, zsozso577, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
 15. Fatther

  Fatther Fórum admirálisa

  Szép estét kívánok mindenkinek.

  Mióta ez az új "rendszer" van csak, sajnos sokkal problémásabb lett részemről a fórumok látogatása.
  A gépem miatt, a "dedikált" farmeramaval játszom, az sem kimondottan az igazi, de néha-néha játszható.
  Egy szóval, nem azért jövök ritkán, mert bárkire is haragudnék, csak így egy kicsit macerásabb a "szórakozás" és a fórumra írás.
  A másik Tihamér neked szól, mivel az e-mail fiókom (szerintem nem csak nálam, hanem másnál is) ismét renitenskedik, problémás a belépés és a levélírás is. Nos, nem emlékszem az említett nevezetű egyénre, bár "tucatnév", akkor sem, de ha leírnám, hogy milyn nevezetűek jutottak eszembe, szerintem hanyatt dobnád magad. Mihelyt rend lesz a freemail-rendszerben, közlöm veled.

  Szép estét, nyugodt, szórakoztató, stressz mentes játékot kívánok mindenkinek [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG] és a mosolyt nem elfelejteni !!!
   
 16. onagger52

  onagger52 Fórum császára

  Szia Károly!

  Nem is vártam "arra" névre választ, hisz tudom, tucatnév. Nincs olyan falu, ahol ne lenne belőle akár több is. (A többieknek: Régi, egyik volt technikumi osztálytársam szintén abból a faluból származik, mint Fatther. Írtam, hogy ilyen nevűt ismerek, tudom honnan jött, de nem kértem Károlytól választ rá, mert tényleg az egyik leggyakoribb családnevű. <Nagy>)
  Sajnálatos, hogy nem csak a BP rendszere, hanem az egyik legnagyobb levelezőrendszer is rendetlenkedik. Még a neten is foglalkoztak ezzel.
  Nagyobb gond, hogy csak lassan javul itt minden. Lassan, DE javul. Én látok, érzek pozitív irányú elmozdulást. Már írtam itt is, hogy ma jobb, holnap rosszabb a rendszer, mert bármilyen hihetetlen, de dolgoznak rajta. Ezért! Valamibe bele kell, hogy nyúljanak. A változtatás után lehet rosszabb, maradhat olyan, mint előtte és lehet jobb is. Abban bízok, hogy egyre kevesebb lesz a rossz és egyre több lesz a jobb. Azonban ehhez idő kell. Én sem örülök annak, hogy a BP későn, nagyon későn vágott bele a fejlesztésbe. Ennek a miértjét mi nem tudhatjuk. Talán még a modik sem. Nem marad nekünk más, mint vegyünk egy nagy levegőt és fohászkodjunk ahhoz, akihez akar bárki és hallgassunk arra, ami elhangzik az Ember tragédiájának a legvégén. Mondottam ember: küzdj és bízva bízzál! Ennyi. Nem több és nem kevesebb.
   
  Fatther, vihence, -W-595- és még 1 ember kedveli ezt.
 17. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  "Edzés a szabadban" jelszóval le is tudtad a napi mozgást! Jó, de naponta ismételni már nem könnyű, szerencse, hogy nem kell naponta bútorokat szállítani! :)
  Fatther és Tihamér, én is ebben bízom, hogy csak javulni fog és eljön az az idő, mikor úgy gondolunk vissza erre az időszakra, mint most arra, mikor esett az eső és fejvesztve léptünk ki a farmunkról.

  Zsozsó, pár nap és kopogtatok! :)

  Jó éjt, aludjatok jól!
   
  Utoljára szerkesztett: 17.1.21
  Fatther, busika02, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
 18. onagger52

  onagger52 Fórum császára

  Jó reggelt!

  Alvás letudva, kávé lefőzve, farm részben lerendezve.
  Hát, azt hiszem, belenyúltam a darázsfészekbe. Kapok majd hideget, meleget, de nem baj. Ki fogom bírni.:)

  Még mindig sötét van. Főznöm nem kell, meg a feleségemnek sem. Tegnap főztünk kacsaaprólékból levest, abból maradt mára is. Tegnap rizsfelfújt volt még, meg valamennyi bukta is, a zömét a fiam vitte el, igazából nekik sütöttük. Mára előre főztünk olyan töltött paprikát, ami nem is paprikába van töltve, de majdnem olyan mint a töltött. Tudom, tudom, hülyén hangzik ez is. Még tavaly nyár végén tettünk el sűrített paradicsomot télire. Régóta azt a "hibát" követjük el szándékosan, hogy 3-4 rész paradicsomhoz teszünk 1 rész zöldpaprikát és együtt főzzük, sűrítjük be. A paradicsom és a paprika héja, magja nincs benne a löttyben, de a paprikának az íze és az illata is jól kiérződik. Így elkészítve a "töltött" paprika csak húsgombócok paradicsom mártásban, de jól érezhető paprikaízzel együtt. Ráadásul az epémet sem bántja az a viaszos héj. Az üveg csavaros tetejére viszont mindig fel kell írni: Töltött paprikának.

  Szép napot kívánok gazdák!
   
  Fatther, Csacskamacska, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
 19. -W-595-

  -W-595- Fórumgróf

  Sziasztok, szép napot!

  Idő járásilag annyira nem szép, mert a magasban pára és köd látszódik, a 8. emeletről. A napocska próbálkozik világítani, több kevesebb sikerrel, és -7 fok van.
  A héten dupla műszakkal letudtam a múlt heti hiányzásom - még jó hogy 4 órás vagyok és így le lehet dolgozni.

  Judit, teljesen igazad van, hogy felháborodtál mikor a szolgáltató le tegezett. Na ne máááár, akár milyen modern világban élünk, azért az még se járja, hogy a szolgáltató letegezi az ügyfelet.

  Zsozsó gratulálok a 600. szint eléréséhez, és az új asztali gépedhez.
  Én még messze járok, hogy 600-as legyek ( 561 )

  Ma nem főzök, vagyis csak karajt fogok rántani és tiramisut szeretnék készíteni. Tegnap főztem húslevest és töltött káposztát ( savanyú káposzta levélbe töltve - én nagyon szeretem )

  Az eventet még csinálom, semmilyen bónuszt nem sikerült pörgetnem,de van idő kész leszek így is .
  Aránylag egész jól működik nálam az unity, és ahogy Tihamér is írta, egyik nap jobb a másik nap problémásabb, ahogy javítgatják a hibákat. Igaz nem sok időm jut a farmozásra, aratok - vetek, olvasgatok. Kb. 6 hete sikerült a lent kinemesítenem, most a krizantém és a vadrózsa következik, vagyis vannak már meg bónuszok - és ahogy bemegyek az üvegházba látom, vagyis nem látom hogy melyik növény milyen bónusszal rendelkezik már, - gondolom ezt is javítják majd.

  Szép napot Mindenkinek!

  --------------------------------------------------------------------------------------------
  Event kész. :) Meg lepődtem, mert azt hittem kell még egy kört ültetnem, pedig számolgattam, hogy mennyi növény szükséges.
   
  Utoljára szerkesztett: 17.1.21
 20. zsozso577

  zsozso577 Mindentudó orákulum

  Sziasztok!

  Reggelre hó lepte el a tájat! Hajnalban még szép is volt...vakítóan fehér volt minden.
  Szürkeség van...napsugarát egyáltalán nem lehet látni.

  Ági...igen!..nálad még távol van az a bizonyos kapu.....de hajjjrrrááá!
  Gratula az event befejezéséhez. Nálam sem lett bónusz....hiszen a tartalékot még a" szép időben" elpörgettem....

  Nem tudom...ma talán valami baj van a játékkal....gyakran lefagy a játék! Ilyenkor nagyon elbizonytalanodok.
  Gép vagy a játék hibája???? Hmm???? Nem értek hozzá!
   
  Utoljára szerkesztett: 17.1.21
  Fatther, busika02, -W-595- és 3 más kedveli ezt.