Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Zsozso, úgy van ahogy mondod, az emberi nem törődés..... én napi szinten tapasztalom itthon, mikor megyek valahova, és azt látom, hogy a liftben el van dobálva a szemét......

Lajos, nem ugrálunk, mert baj lesz belőle.

Az eventből még most sem értek egy szót se, mit kell csinálni, kit mikor kell kiszolgálni??????
    Pedig olvasgatom a csevegőt..... most, hogy olvaslak Zsozso, megyek Rackót kiszolgálom, eddig még nem tettem.....

-elzemari-, Tündi100, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Szia Ági!

Egyelőre nem kell mást csinálni... mint a farmon kapkodni a felröpiket, itt arra kell figyelni, hogy naponta közel 100 db meglegyen!
    Az eventesen pedig ültetni az első e-gazt, ez úgy jön...ahogy tudunk aratni napjában....de még így is kevéske!
    Aztán Rackót már kiszolgálhatjuk...akár teljesen is, ha éppen van elég e-gaz. Csütörtöktől Rackó már nem kap e-gazt,
    mert belép a " ketteske " és már csak azzal kell foglalkozni...aztán jön a nekem mumus eventes-területi felröppenő!
    Rackónál a felröpis részt az event végéig kiszolgáljuk...és adja a pontokat.
    Egyelőre...ennyit tudok...aztán csütörtöktől újratervezés. Mivel úton leszek....és aznap reggel és valamikor délután fogok
    belépni...gondolkodom, hogy akkor megveszem az aktuális kosarat. Így nem bajlódok a felszaporítással és a terület
    második része is meg lesz!
    Ági...remélem, hogy segít az írásom....és érthetően is írtam....mert mostanában a gondolataim el-elkalandoznak és sokszor
    mást írok...mint amit kellene.xDxD

3. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Szia Zsozso!

Köszönöm szépen a tájékoztatást, mindent érthetően írtál.
    Ültetem az event gazt, és Rackót is kiszolgáltam.
    Jó utat majd!

Ma délelőtt körmösnél és pedikűrösnél voltam.

4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét mindenkinek!

Ági, nem vagy (voltál) egyedül, aki nem értette pontosan, hogy mikor mit is kell csinálni. A folyamatos csevegő olvasása sem segített mindig, mert vártuk a változtatás, a gazdák elégedetlensége miatt A modik sem jártak nagy eredménnyel, hiába próbálkoztak. Szóval egy nem játékosbarát event van most, mely bonyolult, hosszú és időigényes. Több nap kellett hozzá, míg megvilágosodtunk. Talán már most mondható, hogy tudjuk, hogy mikor mit kell csinálni!

Zsozsó, jó utat haza, érezd jól magad! Sajnos máshol is lehet látnia sok szemetet. Ez országszerte így van, mindenhol vannak sajnos olyan emberek, akik nem törődnek a környezetükkel és lusták, trehányak, igénytelenek, ennek köszönhetően, ahol kiesik a kezükből valami, azt ott is hagyják. Amit nem értek, hogy a hulladékudvarokban le lehet adni a felesleges hulladékot, de nem odaviszik, hanem ki az erdőszélre, mezőre és egyéb helyekre, ahova nem kellene.

Csinálom ezt a "nemszeretem" eventet, vetek, aratok és tegnap óta, be is adom a kért mennyiségeket. Minijátékot még csak párat játszottam, majd valamikor elkezdem azt is. A főfarmon csak hosszút vetek, így a röpik száma szépen alakul. Valós pénzt nem költöttem és nem is fogok, amennyiben nem jutok a végére, akkor annyi, nem fog összedőlni a világ!

5. zsozso577

Sziasztok

Az eventtel haladok....szerintem elég jó helyen vagyok a 250/60 -nal. Mostmár nem tudom Rackót teljesen kiszolgálni...lesz
    amikor csak farmos felröpit fog kapni....azt viszont végig fogom adni neki !

Már ide kiírtam magamnak, hogy reggel a nagy igyekezetembe...ne hogy elküldjem a napi ajikat....hiszen
    14 órakor jön a Művészpaletta az eventes területről.
    Nekem az még mumus...azt hiszem, hogy fog kelleni naponta a szomszédoktól....de ne legyen igazam.

Aztán holnap valamikor megveszem azt a kosarat...mivel otthon kevesebbet leszek gép előtt! Igy a felszaporítási izgalom, kimarad!
    Megjegyzem....sokat gondolkodtam a vásárláson.. de nekem kell az a másik felhő és otthon nincs annyi időm, mint itt!!!
    Innen már két kérőnk is lesz....Töfi...többet ad így érdemesebb őt kiszolgálni.....ne feledjük, Rackónál beadni a farmos felröpit.
    Aztán hajjjrrrááá..... a Vége!!!!!

Egyébként a minijáték nálam siralmas! Nem elég, hogy akadozik! Tegnap kb 20 db...és előtte is közel ennyit már játszottam és
    egyetlen egy ládát sem adott! Tudom, hogy" csak"adható!!!!:oops: De ennyire nem kellene zsugorinak lennie...a királynőnek!!!!

Akik eventeznek....hajrááá....érjétek el a kitűzött célt!
    Vigyázzatok magatokra....még tombol a vírus!

zsani_apja, Tündi100, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Szépeket Mindenkinek!
    Hmm, szépeket, meg jót, meg türelmet! Nem igazán ezt kapjuk ettől az eventtől és még jön ráadásul a holnapi időkorlátos is. Ó, jaj nekem, hogy én mennyire nem szeretem az időkorlátost!!!:mad::cry:- de ez az én bajom.
    Csinálom, mert csinálom, mint minden eventet, de ez nagyon nem tetszik. A holnapi meg még annyira sem. Nekem a hétvégék nem a legalkalmasabbak a farmozásra, de ugye másoknak meg a hétköznapok a munkáról szól és hétvégén érnek jobban rá. No, majd lesz valahogy!
    Kosarazásnál talán négy ládát kaptam, a többi főleg édesség. Talán majd most, a másik kosárba több kerül a jobb ajándékokból! Csak bízni tudok benne!
    Tavasz lett, ma már melegem is volt a kis kabátkámban. Tegnap vettem észre, hogy a bokrok tövében kéklik az ibolya! :) Kertészkedtem, bár szárazság van, de a tyúkhúr az olyan zöld és úgy nő, bokrosodik, mintha eső esne, vagy locsolnám. Nem locsolom, hanem huzigálom ki, mert számomra gaz és nem kultúrnövény. Pedig:
    Számos gyógyhatását is ismerjük: epe- és veseműködést segít a teája, kőoldó hatása is van. Egyike azon ritka gyógynövényeknek, melyek a vérben lévő koleszterinszintet csökkentik.
    Antiszeptikus tulajdonsága miatt használjuk még légúti betegségekre, köhögésre, tüdőbajra, valamint emésztési zavarokra. Reumát is jól lehet kezelni vele vízhajtó hatása miatt. Kiváló zsíroldó tulajdonsága teszi alkalmassá az epeműködés javítására, a vérzsír bontására, emiatt fogyasztó hatása is van.

upload_2025-3-6_17-7-9.jpeg upload_2025-3-6_17-7-27.jpeg

7. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Jó reggelt!:music:
    Most értem haza, csendes a város, a taxisokat kivéve, de találkoztam részeg rollerosokkal, no komment.:wuerg: Állatok

Tegnap végig néztem a Haller utcánál a lány a lábát villamos lépcsőjére tette, a vezető rázárta az ajtót, úgy ment vele kb métert, sikított a bőrönd kezébe volt, kifordult a lába, megállt a villamos.
    A lány fel tudott állni, felszállt a villamosra, nagy szerencséje volt!
    Ijesztő volt, súlyos balesetként is végződhetett volna, annyira közel volt a kerék, mert leghátul történt.
    Ezt egy kevésbé mozgékony idős, így nem úszta volna meg.

Ma jön a gőzős, rádobálom a kerék nyereményeit.
    Sorra ki kell hagynom eventeket, nézve a feltételeket és az időmet.:oops:
    Karneválost is kihagytam, előtte lévőből pár kitehetőt tudtam kiszedni.

lehet ezt rosszul látom, de sok kitehető kitéve ér már annyit, mint némelyik felhő, úgy vagyok vele ha azt ki tudom szedni, már az is jó.
    Szép napot mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 9.3.25
    -W-595-, zsozso577, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kedves Tiszántúliak!

Halkan jöttem, nehogy valakit felébresszek.

Judit, olvasom a tyúkhúrodról való tudósitást, jót mosolyogtam, mert eszembe jutott a kiskertem, Egyszer mondtam a szomszédomnak, hogy milyen sok ez a tyúkhúr nem győzöm irtani, amikor Ő is mondta a jótékony hatásait és a salátának valót is.Sajnos én nem vettem a jó szándékát és maradtam a kovászos uborkánál és az uborka salátánál.Hja az ember már csak ilyen, legalább is én, hogy nehezen fogok neki az új dolgoknak...

Zsozso,most hogy olvasom, hogy várod a ládát, ez nekem teljesen új, mert nem is gondoltam hogy a kocsiról még egy láda is lepottyanhat.Nem fog az összetörni, ha leesik???Az eventtel kapcsolatban én is szívesen venném a második felhőt, de valahogy.-.tudom, pozitív gondolkodás-de valahogy kevés esélyt látok rá,még csak a 250/56 az én eredményem... igaz kecsegtető amit adna.....Persze , ha kevesebbet járnék a klubba, talán jobban is haladhatnék....

Kívánok örömteli játékot és szép napot!!

Most láttam megérkeztél kedves Ms.AbyZu, rémes lehetett ez a majdnem baleset, a figyelmetlenség....még olvasva is ...bizzunk benne, hogy nem sokszor fordul elő.

Utoljára szerkesztett: 7.3.25
    -W-595-, zsozso577, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  9. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Pesten mindig látok valami rosszat.:oops:
    Heti pár napban éjjel járok melózni, múlthéten óbégatós részeg külföldi brigád, lerúgta egy autó visszapillantóját, taxis is látta és én is, meg azt, hogy honnan jöttek ki, így jeleztük a hotelbe, írt a taxis egy pár sort az autósnak.
    Ennyit tehettünk.

Autómról a Ford emblémát tavaly októberben lelopták.
    Nem rég vettem meg a gyárit, akciósan volt 14 ezer + szállítási díj.

Most mikor jöttem haza, elém vágott 3 fős rolleres csapat, átmentek a piroson, reflexem jó ez a szerencse

üdv Edina

Szia.
    tettszik a sok hasznos cikk, amit hozol.
    Nagyon szeretem a gyógynövényeket,rendszeresen fogyasztom, most keveréket csináltam, csalán, zöld tealevél, diófalevél, kasvirág, natúron iszom.

Tőzegpogácsába tettem chili magokat Jalapeno, Habanerot, elvileg 8 napon belül kihajt.
    Jalapenoból savanyúság lesz, múltkori jól sikerült.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.3.25
    -W-595-, zsozso577, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!

Marika, nem vagy egyedül, aki a kovászos uborkát, vagy az uborkasalátát részesíti előnyben!
    Járj csak a klubba, jobb az, mint a farmozás! Közösségben vagy, sok jó és érdekes dolog történik ott, ne hagyd ki, a farm, meg nem más, csak egy játék!

Szia Edina! Örülök, hogy tetszenek azok a információk, amiket hozok! Igyekszem olyat hozni, amiről úgy gondolom, hogy nemcsak nekem tetszenek, hanem másnak is.
    A gyógynövények jótékony hatását mindannyiunknak ki kellene használni, ezzel is megelőzni betegségeket, védeni egészségünket!
    A savanyúság, amit készítsz nem csípős nagyon? A Jalapeno paprikáról azt olvastam, hogy rendkívül erős.

Nem veszélytelen a közlekedés, akár gyalog, akár más közlekedési eszközzel. Sajnos sokan vannak, akik nem figyelnek és ezzel veszélybe sodorják akár magukat, vagy másokat! Pont ma figyeltem meg egy száguldó rolleres lányt, aki ugyan kerékpárúton ment, át a zebrán, de úgy, hogy még véletlenül sem nézett oldalra, hogy esetleg egy autó nem kanyarodik-e. Meg kellene szokni az embereknek azt, ha elsőbbségük van, akkor is figyelni kell!

Mennyire lehet megszokni azt, hogy éjjel jársz dolgozni? Nem félsz?

Egyetértek, már vannak olyan kitehető kütyük, melyek többet adnak, ha nincsenek a felhőn. Nálam is több van kitéve és nem a felhőn csücsül.

Eventeket csinálom. Mindet! - lassan már azt sem tudom, hogy hány van és mire figyeljek, mikor hova lépjek, mit vessek, hol arassak, mikor indítsam a 7 órást.... Sok és sokk!! - lehet öregszem. A karneválinál, ha nem vigyázom, még végére is fogok érni, amit nem gondoltam volna, de még nem kiabálom el. Az időkorlátost is gyűröm, mert holnap már feleannyi időm sem lesz, mint ma, vasárnap meg még annyi sem.

Ági, unokák hogy vannak?
    Ilona, rád is sokat gondolok!
    Lajos, mi szépeket látsz a sétáid során? Többen merészkednek már ki a természetbe ebben a szép napsütéses időben?
    Tihamér, rég voltál közöttünk!
    Apja,látom olvasol bennünket. Henike, néha azért te is benézel a topikba. S még más is be- be kukucskál olvasni, mint kedves vendég!

Megyek, még a kis farmokon ma nem jártam, küldöm a palettákat. :)

-elzemari-, -W-595-, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  11. -elzemari-

Jó reggelt kívánok!!

Judit,
    bizony nagyon igazad van, hogy milyen nagyon jó a klubba járni,most is túl vagyunk a farsangi bálon.Hogy ez milyen jól sikerült!!!
    A kedves nyugdíjasok sokan öltöttek jelmezt, sok sok ötlettel megfűszerezve.Volt a bevonulás a jelmezeseknek, megnevezve, hogy mit jelképeznek.
    Volt aki a szoknyájára fodrokat varrt és elénekelte a 13 fodor van a szoknyámon című dalt hozzá-úgye csak egy kis ötlet és már készen is van a jelmez.Vagy bohóc jelmez igazi kezeslábasban és cukorkát varázsolt a nagy zsebeiből, volt aki pókot jelképezett arról sem feledkezett meg, hogy egy kispárnát tette a ruha alá, és egy szép nagy pókot festett a szeme alá, drótból és papírból hajtogatott pókokat és a hajába, és a ruhára is jutott belőle.Volt ott tükörtojás, a ruháján egy nagy sárga folt és a kezében a serpenyő és fakanállal.Van egy fiú gondnokunk, s ilyenkor Ő is aktivizálja magát a sárga copfos parókájával és egy hosszú ruhában jelent meg, és természetesen az elismerést mindig kivívja magának.S jöttek a többiek is , ötletesebbnél ötletesebb jelmezekben.
    A móka után zene, van egy szintetizátoron játszó zenészünk, aki remekül énekel és szolgáltatja a zenét.A büffé asztal roskadt a sok finomságtól és természetesen a farsang jellegzetes süteménye sem maradt el, a fánk.

Tegnap megünnepeltük a NŐ napot, ahol csodás dekorációban volt részünk, tudniillik az egyik társunk meg van áldva egy kiváló képességgel, mégpedig a kreativitással.Csodálatos papír virágokat, jelen esetben tulipánokat tud készíteni és igen, meglepetés képen kapjuk mi.Mondtunk verseket is ahol a nőkről szólt minden.A köszöntésnél ott volt a polgármester, a képviselő és egy hatalmas csokor Íriszt hoztak , amit szét osztottak közöttünk.

A jövő héten megyünk a Szépművészeti múzeumba, a Munkácsi kiállításra..........szóval van program elég és nem kelle unatkozni.Kedvesek az emberek, és vidámak.Elfelejtik ilyenkor a bánatukat, nyűgüket, s kell ennél több, ugye hogy nem....

Jó játékot kívánok és sok sok ládát a kosárban.

12. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Jó reggelt!:music:

Nem félek éjjel, járom a helyeket amit ellenőrizni kell, tudom nem egészséges hosszútávon, de nem mindennap kell így menni.

Életükkel játszanak sokszor a rollerosok. Durva az, hogy a külföldiek nem tudnak viselkedni, hotelekkel vagyunk körbe véve,kocsmákkal, látom nap mint nap. Jön a jó idő.
    Németbe pl ezeket nem mernék megtenni, 100 euró a büntetés már csak arra, ha nincs biztosítás és rendszám.
    szondáztatnak is.

Jalapeno nem volt durva csípős, ez még a fogyasztható verzió, vastag húsú én karikázni szoktam, receptjébe kell egy kis cukor is, ami kihullik mag azt elteszem. (Anyósnak kell).

Habanero már ütős, szárítva lesz, párom van oda érte.

A csípős paprikák jótékony hatásúak, általánosságban a mindennapi közérzetünk is jobb lesz, mert a probiotikumok erősítik az immunrendszert, csökkentik a gyulladást, így a hidegebb, esősebb évszakban kevésbé leszünk betegek.

13. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot hölgyek és urak!

Hölgyeknek boldog nőnapot!

Sajnos a kép helyett csak ezt kaptam:
    Forbidden

You don't have permission to access this resource.

Fogadjátok úgy mintha virág lenne!!!!!

Nagyon sok mindent látok,..legutolsó 8-10 szarvas.Nagyon sok lábnyomot látok vagy szarvas vagy vaddisznók.
    Emberek is egyre többen vannak.

-W-595-, zsozso577, Csacskamacska és 7 más kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Jó reggelt kívánok!

Lajos,
    úgy vettem, mintha egy szép szál orchideát hoztál volna, és köszönöm szépen, a megemlékezést.

Neki láttam a gazdaköri mókának.Az Ezer és egy lovagnak.Otterdin és Medvedzsinn kalandjának.Nagy szerepe van a homokórának is.

Edina, kedves,
    csodállak a bátorságodért én bizony már sötétben nem szívesen mászkálok az utcán, mert ha nincs senki, akkor az zavar, ha meg jön valaki utánam , akkor meg az zavar.Így aztán ha lehet nélkülözöm az olyan programomat, ahol későn és egyedül kell hazatérnem.

Jó játékot és szép , derűs vasárnapot kívánok!!

-W-595-, zsozso577, Ms.AbyZu és 5 más kedveli ezt.
  15. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Kedves elzemari!
    Bocsánat így írom, a keresztneveket nem tudom mindenkinél.

Köszönöm :music:
    Gyerekkor és a munkaterület tanított meg, hogy ilyen legyek.
    Teljesen igazat adok, ha óvatos vagy, úgy szervezel dolgokat, amiben biztonságban érzed magad.
    Így a jó.

Vannak olyan dolgok, amit én is nagy ívben elkerülök, ha nem vállalható, rosszat érzek annyit nem ér.
    Voltam már olyan munkaterületen, ahol több ezer dühöngő ember volt, bizony azt kezelni,viselni kellett.

Szép estét mindenkinek!

-W-595-, Csacskamacska, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  16. zsozso577

Sziasztok

Már itthon vagyok ....Sopronban. Jó volt ez a röpke kiruccanás!.....bár nem volt sokkal rövidebb, mint szoktam lenni...de
    ez most valahogy nagyon hamar elszaladt. Az idő is nagyon jó volt....bár egy kicsit még túlzásnak érzem!

Az időkorlátos eventet azt hiszem másnap fejeztem be....volt egy kis aratási eltolódás.
    Az eventes területen tegnap este befejeztem...ültetek tovább....aztán meglátom, hogy utána lehet-e még kosarazni.
    A második etapnál megvettem a kosarat....mivel délután 5 óra körül értem oda, hogy el tudtam kezdeni az eventet.

Tegnap este láttam, hogy titkos fák is vannak....azokat még veszek....szerencsém is volt....mindkét területen lett az új fából!

Megyek a konyhába....főzni kellene valamit.

Szép napot!

-W-595-, miklos4949, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!

Lajos, köszönöm szépen! Lelki szemeimmel láttam a csokrot! :)

Marika, nagyon jól megfogalmaztad! Ha éjszaka nincs senki az utcán az is zavaró, ha van, az is! Egyetértek!

Edina, talán mert nem voltam olyan helyzetben, hogy edződjem, így kerülöm a necces helyzeteket. Érdekes ez, mert gyerekkoromban olyan helyen nőttem fel, hogy szomszéd nem volt a közelben és ott akkor nem féltem, az volt a természetes. Idővel ez változott és a környezet is. Ma már nem biztonságos éjszaka egyedül közlekedni egy nőnek. Sajnos!

Zsozsó, ahol jó lenni, ott gyorsan telik az idő!
    Ügyes vagy, hogy már tegnap este befejezted az eventet! Az új fákkal is szerencséd volt. :)

Ma végre én is a végére értem a karneválosnak. Nem sírom vissza!!
    Szombaton nőnap alkalmából a kedvenc indiai éttermünkben volt a vacsora. Naggyon finom volt a tejszínes csirke kebab!!
    Tegnap délután kertészkedés volt nálam. Földben a saláta, hagyma. Szépen alakul a kert. :)
    Pompázik a hunyor, nyílik a krókusz, az ibolya.

-elzemari-, Ms.AbyZu, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  18. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Jó reggelt!
    Lovagos felhősor végül meglett, pogó show lett a ládából.
    Már a negyedik december óta, véletlen sincs közte egy Fa fa xD

Szép kis virágok.
    Krókusz több színű szokott lenni?
    Első Jalapenó mag kihajtott.
    Hoztunk külföldről papagájvirág gumót, van már két levele, 5-6 év mire virágzik, kicsit a gyökeréből vesztett, túl lett öntözve, remélem túléli.

Megyek kinyúlok, pár órát aludnom kell, tegnap reggel óta fent vagyok, aztán főzök chilis babot, ezer éve nem ettem.
    Kellemes napot mindenkinek!

zsozso577, miklos4949, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  19. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Az eventet ma reggel sikerült befejeznem, így hát meglett mind két felhő - nem igen bíztam benne, hogy összejön, de végül is sikerült.
    A holnapi event ismertetőket elolvastam, a 300 órás felhő....????? háááát.... nem is értem miért tették ilyen hosszú érés időre....
    A karakterek etetéséért kaphatunk mamutfákat is.... deeee.... ennek nagyon kevés az esélye, vagy inkább semmi, ahogy olvastam a teszt eredményeket
    Nem tudom nálatok minden hibátlanul működik e a játék folyamán...???? ezt azért kérdezem, mert nálam már második hete, hol lefagy, hol, talicskáznak, hol a virág forog.... és az egész böngészőt be kell zárjam, akár többször is, ahhoz, hogy játszani tudjak, és ez az asztali gépen és a laptopon is így van.

Zsozso, örülök, hogy hazaértél és annak is, hogy jól érezted magad otthon.
    Gratulálok a titok fákhoz, jó hogy lettek új fáid.
    Én már mostanság nem szoktam venni titkosokat, mert amikor vettem utoljára - nem keveset - nem lett új fa.

Judit, meggyógyultak az unokák, de a lányomat ledöntötte a vírus, igaz már gyógyuló félben van.
    Nagyon klassz, hogy a kerted már szépen alakul, milyen jó lesz gyönyörködni benne, és persze a saját megtermelt finomságokat fogyasztani.

Lajos, köszönöm én is a nőnapi köszöntést!

Edina, bátorság kell az éjszaki ellenőrzésekhez, amit értek én, hogy a munkád része.
    Marikához hasonlóan én sem szeretek sötétedés után az utcán járni.
    Igaz nekem, több évvel ezelőtt, volt egy nagyon rossz élményem, munkából hazafelé menet - már csak 5 percre voltam a házunktól - és leütöttek, tél volt, hó és jég.... hátulról ütött, - elvette a táskámat, ami sosem lett meg, az irataimat is beleértve - én pedig hasra estem, összetört a szemüvegem és eltört az arc csontom, felrepedt a homlokom - ezt össze is kellett varrni - hetekig volt a fél arcom lila. Persze a tettest sosem találták meg, szemtanú sem volt. Egy fiatal pár talált rám, ők hívtak mentőt.

zsozso577, Ms.AbyZu, miklos4949 és 2 más kedveli ezt.
  20. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Jó reggelt!

Jaj borzasztó az ilyen támadás, lelkileg,testileg is okozhat maradandó dolgokat.

Sok helyen itt Pesten a térfigyelő kamerákkal se érünk sokat, tapasztalatból mondom.
    Ezért nagyon hasznos az otthonunk, autónk, akár magunk kamerás védelme.

Szakad az eső, remélem hétvégén nem fog így esni.
    Pár pörgetésem volt, kipörgettem Én vagyok a farm királya, nem is olvastam, mikor került be kerékre.

Szép napot!

Utoljára szerkesztett: 13.3.25