Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  [​IMG]Szervusztok..

  Köszönöm, hogy nem felejtettetek.Ma elhoztam a számítógépemet a szerelőtől, s most már nem olyan lassú.További jó játékot...
   
  -W-595-, _Ilona49_, henrietta1223 és 7 más kedveli ezt.
 2. Tündi100149

  Tündi100149 Fórum félistene

  Gratulálok! Én még küzdök,...előbb még a 24. Ezen a farmon vagyok előbbre.
  [​IMG]
  Én is úgy vagyok csak érjem el a 25-öt és onnét visszaveszünk a tempóból.
  Teliholdason is épp csak ültetgetek,.. semmi extra!
   
  -W-595-, zsozso577, -elzemari- és 6 más kedveli ezt.
 3. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Szép estét Mindenkinek!

  Marika, hogy felejthettünk volna el? Hiányoztak a kedves, élményekben gazdag beszámolóid! Jó, hogy gyorsabb lett a géped, így bizonyára neked is több kedved van ahhoz, hogy gyakrabban gyere és írj! Várlak! :)

  Zsozsó és Lajos, nagyon lazán kezdtem a gyopárost, nem tetszett, most sem tetszik, de a két felhőért csináltam, majd csináltam azért, hogy elérjem a 25. szintet. Nem volt tervem tovább gürizni, de, amikor átpakoltam a mamutjaimat a dombra, akkor meg már az hajtott, hogy kell nekem az egész terület. Ami lelomboz, az az, hogy egyre nehezebben lehet haladni. Mint írtam, egy pajtaürítős valami, a korlátolt pajtája sem tetszik, meg még sok más, ennek ellenére csinálom. Irreális, hogy + 5 szint elérése után csupán 3 mamutfa helyet kap az ember, majd megint +5 szint, meg megint azokért a picurka helyekért. Szóval pont olyan, mint a farmon a 300-as szint. Nem látni a végét. :(

  Eventet elkezdtem, csinálom. Röpi kevés jön. Fákkal volt teli a terület, nagyon keveset adott. Az új gazt is termelem, szaporodik az is.
   
  -W-595-, zsozso577, henrietta1223 és 4 más kedveli ezt.
 4. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  [​IMG]Szervusztok.

  Szépen lepucoltam a bringámat, hogy újra üzemképes legyen, amivel járhatok a gazdaságba.

  Érdekes eset történt velem.Amikor elvittem a kis gépemet a szervizbe, kicsit beszégettem a szerelővel, akit egy kedves játékostársam ajánlott nekem.S mondom neki, hogy végül is azt gondolom, hogy nagy baja nem lehet a gépnek, csak hogy nagyon lassú.nem mintha az nem lenne nagy baj nekem de....Szóval, ahogy beszélgetünk és elpöttyintettem neki, hogy leginkább van egy játék amit már több mint egy évtizede játszom, és ott nagyon fontos lenne, hogy ne a birkákat nézzem , azok meg engem, hanem tudjam a földeket is művelni.
  Arró nem beszélve, hogy akedves gazdák is hiányoznak.
  Erre a szerelő mit mondott? ??Csak nem a Farmerámával játszik.
  Ugye milyen kicsi a világ és milyen sokan ismerik ezt a játékot!!!!!!!!

  Ami azt illeti sok minden változozott ez alatt az idő alatt, amig nem látogattam a farmot.Példának okáért egy kitevőmet el is felejtettem, hogy mi is a neve.Jól nézek én ki.Újra bele kell rázodnom, bár ez a szoros időpbeosztás igazából nem hiányzik.Na majd elválik.......

  Legyen derűs és vidám a napotok!!
   
  Utoljára szerkesztett: 1.3.24
  -W-595-, _Ilona49_, Tündi100 és 3 más kedveli ezt.
 5. Gobio55

  Gobio55 Fórum hercege

  Jó napot minden régi, új, reaktivált és mindenféle gazdatársnak!

  Itt jelenleg megint elektronikusan shick a Zesső. Ma még nem láttam napot, nem is jól köszöntem az előbb. Előbb jártatom a számat, mielőtt meggondolnám, hogy mit is kellene mondani. Volt már efféléből bajom régen is.

  Szóval a szerelő szaki is ismeri a játékot? Lehet, hogy játszott, játszik, de az is elképzelhető, hogy több olyan kedves megrendelője volt, akitől hallotta a lesújtó hírt, hogy nem jó a gépe, mert lassú. De csak a Farmeramában. Nekem még nem szólt egy szerelő sem, hogy gyönge a Gizi, fel kéne a muszklijait erősíteni. Az is igaz, hogy amikor összerakták a Gizikémet, azóta nem látta még szerelő, legfeljebb én vagy valamelyik csemetém, ha a Gizit lemeztelenítjük és kiporszívózzuk. Pókhálózzuk. Mindenütt, ahol kell. Eddig nem reklamált, hogy minek piszkáljuk, nem is fenyegetőzött bíróságon való bejelentéssel. Ha egyszer panaszt tenne ellenem - ami csak igazságtalan lehetne - akkor a Gizi aláírná a halálos ítéletét. Nem tekerném ki a nyakát, de megrendelnék egy újabb, fiatalabb kiadását, ami jobb, szebb, gyorsabb lenne. Meg persze sok pénzt is vihetnék a szervizbe, mert a Gizifélék is megdrágultak.

  Ma ebédkor szólt a feleségem, hogy gondolkodjunk azon, hogy MI legyen holnap, meg holnapután ebédre. Volt ötletem több is, de csak az utolsót említettem meg neki, hogy csinálni kellene fasírtot ecetes krumplisalátával. Rábólintott. Holnap lesz összeállítva a hús, mert ma veszi majd ki a reszelt, nem, nem reszelt, hanem darált és fagyasztott röfihúst, az felenged holnapra. De az ecetes krumplisalátát ma kell elkészíteni, idő kell, hogy összeérjen. Enyém a munka apraja. Kitalálni, hogy mi is kegyen, sokszor az a legnehezebb, aztán már csak elkészítenem kell. A legnehezebb része majd a feleségemé lesz, jóváhagyja vagy elutasítja a javaslatomat, majd, HA rábólintott és elkészült az ebéd, feláldozza magát és megeszi. :p

  Tegnap este a világ legjobb nője felhívta a mamát és a papát, beszélni AKART mind a kettőnkkel, de először külön-külön, majd aztán mind a kettőnkkel hajlandó volt csevegni. Én voltam az első, mert azt mutatta meg, hogy melyik három könyvet hozta ki anyával a könyvtárból magának, (még csak ovis, olvasni nem tud). Egy alkimista könyv gyerekeknek. Azt a papának kell megnézni, mert anya mondta neki, hogy papa ért a kémiához. A második az elsüllyedt kincsek kereséséről íródott, a papa azt is szereti olvasni. A harmadik meg régi történelmi dolgokról szól, az is, mint az előző kettő gyerekkönyv. Mivel a papa már nagyon öreg, biztosan ért ahhoz is.

  Aztán szólt, hogy most a mamával fog beszélni, ha akarok elmehetek félre, majd szól ha megint kellek. A mamának elmondta, hogy kér egy kötött hajpántot, ami védi a fülét is és kér egy kötött sapkát is. A mama szépen tud kötni, sokat kötött neki, most azt kér. Húsvétra legyen meg mind a kettő, mert akkor akarja elvinni tőlünk. Még a fonal színeit is egyeztették a mamával, de ebben már anya is segédkezett. Egy picivel azért többet ért hozzá, mind a kicsi. :) Szólt, hogy most már én is ott lehetek megint, bár végig ott voltam. Kötetlen beszélgetés volt, főleg ő csacsogott, mi meg hallgattuk.

  Ma reggel mind a ketten tettük azt, amit kellett. Én szokás szerint mentem a boltokba költeni a család vagyonkáját, a mama megfőzte a pucútt/meztelen tésztát, majd a mélyhűtőből kivette a párolt káposztát és arra tette rá. Így lett káposztás cvekedli ebédre. (Gyk.: A pucútt más néven meztelen tészta olyan, ami kifőtt és még nincs rajta semmi.) Hagymalevest már én főztem meg. Mama a tészta után elment az óvári városrész csak gyalogosok és kerékpárosok által használt bevásárló utcájába fonalért. Én már otthon voltam a boltokban történt pénzpocsékolás után, mire ő hazaért. Sikeresen tudott vásárolni mindent, ami kellett. Kétféle madzag, fonál. A mai feladat egy részét teljesítette. Délután majd nekiáll böködni a levegőt. Ha a nagy lány megrendelte időre a terméket, akkor ha már a mama megígérte, el is kell készítenie. Hamar meglesz vele. Előtte is kötögetett, utána is kötögetni fog. Vagy kötekedni VELEM. Mert ahhoz is ért.

  További szép és napos napot mindenkinek!
   
 6. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Szép estét, jó estét!
  Marika, vannak ilyen kellemes meglepetések! :) - lehetnének gyakrabban is. Bizony ki lehet esni a játékból, ha nem lépünk be, hosszabb ideig. A biciklizéssel vigyázz, még hűvös az idő reggelente, meg este! Békák lehűlést jósolnak, csak fagyni ne fagyjon!

  Tihamér, vedd kitüntetésnek, hogy a főzés, sütés nagy része a Te dolgod! Ez azt jeleni, hogy nejed imádja a főztöd, azt, hogy mindig jókat találsz ki, megbízik teljesen a munkádban, de még a gondolataid is imádja! :):) Kell ennél több!?

  Unokák külön kategóriák! Imádni valóan tudnak csacsogni! Nem is oly rég, amikor a legkisebb unokámat akartam névnapja alkalmából megköszönteni én is megkaptam a választ: köszi mama, most nem érek rá, puszi! Nagyon hamar felnőnek, raktározzuk ezeket a kedves eseményeket, élményeket!:)

  Ági, javul az Anyukád lába? Hogy állsz az eventtel?
  Lajos, nyugodtabbak a napjaid?
  Zsozsó, visszazökkentél a hétköznapi kerékvágásba?

  Eventhez a gaz kész, röpire várok.
  Szeretem, amikor a napi ajándék más, mint a megszokott. Most, hiába kevés a röpim, annak ellenére, ha jó a napi küldhető ajándék, akkor azt választom. Nem szerencsés , hogy most van ez az esemény, amikor kevés röpi röppen, de ez van, ezzel kell megbarátkozni, vagy nem, de akkor is most ez van!
  Tegnap reggel itt is elértem a következő gyopáros szintet, így újabb 3 mamutot vittem át a dombra. Tisztáson több hely marad másnak ez tetszik! :)

  Ma napot nem láttam, de az eső csepergett. - tegnap mostam le a kocsit....
   
  -W-595-, zsozso577, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
 7. Tündi100149

  Tündi100149 Fórum félistene

  Szép estét!

  Igen!
  Holnap már játszós ruhába megyek Zsoltiékhoz,..ha valamilyen munka van akkor mondják játszós ruhába gyere.
  Bejáratjuk a metszőollókat,..meg egyéb nyeső dolgokat.
  Egy kis kinti levegő.
  21-én megy a kocsi szerelőhöz,...müszaki!Azért egy kicsit nekem is kell vele foglalkoznom.
  Egy mentődobozt már vettem ezelőtti 2008.as volt + 5 év.Lehet hogy müszakinál mindig kicserélték frissebbre.
   
  -W-595-, zsozso577, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
 8. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  [​IMG]Jó reggelt kívánok!
  Judit,
  a tegnapi időjárás felénk nem volt kellemes, egész nap borús, kellemetlen idő volt.Sajnos még nincs vége a hidegnek, ahogy olvastam róla.
  Az event haladgat, de a fogadalmamat jó lenne tartani, hogy keveset költeni.Sajnos vannak sokkal fontosabb dolgok mostanában felém.Az esélytelenek nyugalmával játszom, és élvezem a grafikákat változatlanul.

  Ma tartjuk a Papa dédunokájának a második születésnapját.Milyen hamar eltelt ez a két év, szinte hihetetlen.Nagyon várom már, hogy csacsogjon, igaz , ahogy hallom, már némi kis szavakat el el ejt.Nagyon remélem , hogy a torta, amit csináltattam elnyeri mindeni izlésést és a kicsi lány is örömmel kóstolja majd meg.De jó lenne, ha a Dédipapa is ott lenne!!!

  Kicsit korán van még, nagyon csendben csukom be az ajtót, hogy ne zavarjak senkit!!

  Jó játékot kiívánok!
   
  -W-595-, zsozso577, Tündi100149 és 3 más kedveli ezt.
 9. Gobio55

  Gobio55 Fórum hercege

  Jobb reggelt!

  Nem mindenki hétalvó. Vannak, akik kevesebbel is beérik. Kinek ennyi, kinek annyi, szokták mondani. Pedig, percre pontosan lehet tudni, hogy mennyi a szükséges alvási idő. Tudom, mert amikor a csemetéim kicsik voltak és a feleségem ébresztette őket, mert én már akkor a dolgozóban voltam, azt válaszolták:
  - Anya! Csak még öt perc!
  Igen, a szükséges idő: Még öt perc. Nem több, de nem is kevesebb.

  Itt hajnalban, ami nekem fél háromkor volt, kint akkora köd volt, hogy a szemközti házakat nem láttam. Mikor már világos lett, kimerészkedtem egy kis pótalvás után, (ötven perc) már lehetett látni, hogy emeletes házak vannak, de tovább nem. Most is párás a levegő, messze most sem látni.

  Tegnap előfordult, hogy amikor be akartam adni a cuccot, elkezdett számláló betölteni egy százalékokként. Nagyon nem tetszett, mert az (csak nálam, csak most) hibát jelent. Felmászott lassan százig és becsípődhetett az ideg a számlálóban, mert meg sem moccant. Próbálkoztam az F5 nyomkodásával, de csak sátáni kacaj hallatszott. Kiakadt a Gizi, a Gizin meg én. Dominó hatás következett be. Ráadásul én meg elkezdtem a British Petrol szakértőinek a nőági felmenőit emlegetni. Az eredmény az lett, hogy csak a böngésző bezárása és az újbóli belépés segített. De szerencsémre, csak háromszor esett meg ez velem. Tegnap. Azt a mondást is ismerem, hogy három a magyar igazság és egy a ráadás, de nem szeretem, ha ezek a bölcsességek velem esnek meg. Reklamálni meg nem megyek sehová, mert mi jár annak, akinek igaza van? Hát persze, hogy a szája. Azon meg nem akarok mérgelődni, hogy mindent a Gizire akarnak kenni, bááár ... Ő lehet a ludas, csak nem Matyi, hanem Gizi.

  A feleségem is kiakadt ma délelőtt rám. Nemrég mondtam magamban, magamnak, de kihallatszott, hogy na megnézem azt a nyamvadt röfit, készen van-e már, elég piros lett a bürkéje? Kisündörögtem a konyhába, de a feleségem is jött utánam, pedig nem hívtam. Ő kéretlenül is tud ellenőrizni. Felvettem a kesztyűket, mert bár a meleget bírja a kezem, - dolgoztam kémiai laboratóriumban, edzett lettem bőrügyileg - de azért az a sütő még nekem túl nehéz, amikor megszólalt nejem. (Deréktól felfelé nem volt rajtam semmi, mert a lakásban plusz 23 fok van, ami nekem sok.)
  - Na! Had lássam!
  Erre megfordultam, csípőre tettem a kezemet, mell ki, potroh be, akárcsak annak idején a seregben sorakozókor.
  - Mit csinálsz? - kérdezte.
  - Hát nem engem akarsz megnézni? - kérdeztem vissza kikerekedett szemmel.
  - Egy fenét! Téged ismerlek, én a fasírtra vagyok kíváncsi.
  - Ja! Az jó, piros, megsült. Ha éééén csinálom ugye.
  - Jaj istenem! - sóhajtozott életem szebbik fele.
  - Szólítottál lányom? - fordultam ismét feléje. Ő csak legyintett egyet és bement a szobába. Igen, nálunk így telnek a napok, egyik a másik után.
   
  -W-595-, -elzemari-, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
 10. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  [​IMG]Szervusztok.

  Ma gyönyörű az idő, csak elijesztették a hideget, amit előre jósoltak.Szerencsére...

  Tegnap megtörtént a kétéves dédunoka megünneplése.Csoda aranyos, elnéztem hogy mennyit fejlődött.A bölcsibe a gondozók csupa jót irtak a szülőknek.Képeket is küldtek, ahogy ott is megünnepelték a szülinapját.Egy narancsba 2 gyertya és egy kis süveg a fejére és már mehetett is az ünneplése.A játékoknak nagyon örült.
  A torta nagyon finom volt, sikeres volt mindenkinél, jót választottam.

  Nálam nagyon lassan alakul a felröpi, de ha a felhőig eljut a vuduvirág mennyisége,akkor próbálok hosszabbérésű növényeket ültetni, hátha hamarabb legy meg a csörgő.Ugye ugye, azt irtam korábban, hogy az esélytelenek nyugalmával játszom, a csudába dehogy is, hiszen csak szeretném azt a felhőt....

  Tihamér,
  látod, én most nem haragszom az úgymond Gizire,mert mióta hazahoztam, igazán nincs okom panaszra.Sajnálom, hogy nem korábban vittem el...

  Lajos,
  a játszóruha jó szolgálatot tett, volt egy kis munka??,

  Judit,
  gratulálok a Gyopáros szintedhez, igazán szépen haladtál.Én nem is gondolkodom rajta, hogy mikor érem el,..majd egyszer.


  Legyen derűs és vidám a napotok!!
   
  henrietta1223, _Ilona49_, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
 11. zsozso577

  zsozso577 Fórum elő legendája

  Sziasztok

  Judit...igen már talán kipihentem a stresszes Februárt. Holnaptól ablak-eventem lesz....és utána következik majd
  a mindent kiveszek a helyéről és selejtezést is tervezek. Már a szőnyegeket ki is tettem a teraszra.

  Marika...jó lepivel hajjrrááá a felhőig! Én ezt is lazán csinálom, mivel a kerék nem adott semmi jót. Szupereket csak az elején
  használtam és igyekszek időben aratni...a felröpim már meg is van,e- gaz még hiányzik....holnap biztosan kész leszek.
  Most, hogy már látom a végét...el is kezdek beadogatni.

  Lajos...hajjrrrááá a Gyopároson! bár nálam a 24. szint is nagyon hosszú volt...a 23.-t észre sem vettem....valahogy azon
  hamar átjutottam. Jó az a margarétás terület! Aztán talán ősszel valamikor odaérek, ahol Judit már ott van!
  Nahhh....milyen volt játszóruhában lenni? Elfáradtál?

  Tihamér...aztán a feleségednek ízlett a fasírozott?...vagy Ő is beszólt neked?

  Ma itt is jó idő volt....bár a lakást nem hagytam el....valahogy nem volt kedvem....de sokat voltam a teraszon....
  Aztán elmélkedtem. nézelődtem....de nem jutottam sehová sem! Szúnyogháló kellene az ablakra. Van rajta....redőnnyel együtt....
  de ezek a lapos bogarak bizony valahol átjutnak rajta! Ésss....én nagyon utálom őket!
   
  henrietta1223, _Ilona49_, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
 12. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Zsozso,
  mindig csodálom azokat, akik kibirják, hogy csak később adogatják bea feledatra termelt növényeket felröpiket.Én ahogy már van egy kis mennyiségem, kapom is a hátimat és viszem is már a leadó helyre.Aztán majd számolok, hogy még mennyi is kell.Hogy is csináltátok, hogy nektek hamarabb volt meg a felröpi, mint a növény?nekem pont fordítva van, előbb a gaz , utána a felröpi.

  Ne is mond az ablakot ,én is már nézegetem, de valahogy nem fűlik a fogam rá.Selejtezni bizony nekem is kellene, hallottam, hogy a metró aluljáróban kitaláltak egy helyet, ahol le lehet tenni ruhaneműt.Gondolkodom rajta...Korábban volt konténer, nem is tudom miért szüntették meg.

  Felnk is ma nagyon szép idő volt, kicsit későn ébredtem rá, hogy elmehettem volna Felsőgödre busszal, mert ott is van egy kíváló rétesház.Addig addig vacakoltam, míg itthon maradtam.Hiába én már délután nem szeretek elindulni.Majd betervezem és megnézem....

  Mára elég volt a munkából, igazán nagyon komolyan csináltam az eventet, s jártam a gyopárost is.Még az újságot sem olvastam mind el.Ettől féltem, hogy itt ragadok a gépnél.Na majd meglátom holnap,

  Szép estét kívánok!
   
  henrietta1223, _Ilona49_, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
 13. Tündi1001

  Tündi1001 Fórum parancsnoka

  Szép estét!

  Ajjaj, egész nap kint tevékenykedtünk.

  Próbálok hajrázni.
  Még most is érzem a tegnapi napot.
   
  henrietta1223, _Ilona49_, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
 14. Gobio55

  Gobio55 Fórum hercege

  Megette, nem reklamált. Vacsorára is azt evett két szelet kenyér között. Be (most) nem szólt.

  Jó reggelt!

  Nem eventezek, az egészségem nem változott, a családban nem történt említésre méltó esemény. Máshol sem. Ha lesz, majd jelentkezek.
   
  henrietta1223, _Ilona49_, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
 15. zsozso577

  zsozso577 Fórum elő legendája

  Sziasztok

  Elkezdtem a saját valós eredményem. A kisszobával már kész vagyok....már csak utósimítások hiányoznak.
  Most kávézok...utána leszaladok a boltba....ilyenkor jön a friss-meleg kenyér.
  Azután folytatom!

  Az eventet én is befejeztem...szépen lassan csiga-lassuságban.
  Marika....most a rémségesen én semmit sem tettem annak érdekében, hogy több felröpim legyen. Mire a gazt letermeltem....az
  is meg lett....sőt egy kicsit hamarabb is!
  Most laza napok jönnek a farmon. Ahogy nézem, megint lesz az általam nem szeretett tárgykeresős event. Nem tudom, hogy azt
  valamikor el fogják-e feledni!???? Biztosan nem!!!! Valamiért nagyon szeretik ott fenn! Ha ők kedvelik....akkor azt gondolják, hogy
  mi is! Bár sokan szeretik és jól ki is jönnek belőle! Ez nem én vagyok!

  Szia
  Mert mi történt a " tegnapi napon"?
  Mert, hogy ma biztosan fogod érezni a tegnapi játékot!....vagy nem????
  Szia
  Na.....ne Tihamér! Ha nálunk nem változik semmi....már az is egy jó dolog!
  Ne várd azt, hogy történjen valami! Mikor lesz az elmaradt ünneplés? Ma mit csinálsz a konyhában?
   
 16. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  [​IMG]Szervusztok.

  Ma is nagyon szép az idő, ahogy mentem az úton, csak csodálkozva néztem, hogy a természet milyen szépen megébredt.Nyílnak a virágok, a fák is amelyik korán érő.A fű, az valami csodálatossan zöld színben pompázik.Most sajnálom csak, hogy nincsen kiskertem, báááár nem tudom mit tennék vele, merta hajlongás már nem za én műfajom.

  Tegnep lázas semmittevésben voltam.Igaz úgy két óra felé, jutott eszembe, hogy csak el kellett volna menni rétest enni Felsőgödre.Aztán mire megnéztem, hogy mikor indul a busz, meg felöltözni utcai ruhába, mert játszóruhában csak nem lehet mennei.Addigra úgy döntöttem, minek nekem az a rétes, meg vagyok én annélkül is.

  A szörnybölcsöde szépen benépesült, csodálkoztam magamon, hogy végig tudtam vinni az eventet, igaz volt amikor négy órakkor hajnalban már az aratás munkáját végeztem, mejda vetés következett.

  Zselés bokrétefa bogyója, kifog rajtam, mert nem tudom, hol tudnák hozzá jutni.Segítenétek??

  Ilona, megvilágította az elmémet a fával kapcsolatban.Néztem én néztem Jack bótyát, (csak igy fonetikusan)de nem leltem.Köszönöm Ilona, meg is van....

  Hogy mennyi dolgom van ebben a gazdaságban!!!!!!!!!
   
  Utoljára szerkesztett: 4.3.24
 17. -W-595-

  -W-595- Fórum ezredese

  Sziasztok!

  Alig győztem vissza olvasni, nagyon aktívak voltatok :), sokat írtatok.

  Nálam - nálunk a helyzet változatlan, mind ketten, egymást váltva megyünk a tesómmal Anyához, elrendezzünk mindent.
  Mindkét lába fáj, és csúnya, én nem látok rajta gyógyulást - de ugye én nem is értek hozzá - a tesóm minden nap kezeli és átköti, igaz van, hogy Anya is újra köti. Egyedüli javulás az étvágyában van, ami nagyon jó, mert legalább nem gyengül le. Szerdán, újra viszi a tesóm kontrollra.

  Én még mindig köhögök..... :eek:

  Az eventet azért sikerült végig vinnem.

  A héten délelőttös vagyok, holnap munka után kozmetikába van időpontom, és majd ezután megyek Anyához.

  Gratulálok mindenkinek a gyopáros szintlépésekhez, ügyesek vagytok.
  Én is próbálom tolni, de még nagyon sok pont kell a 25. szinthez.

  Zsozso, nem vagy egyedül, én is utálom azokat a lapos bogarakat, ha már meglátom őket is rosszul vagyok.
  Az ősszel a konyha ablak, szúnyogháló keret illeszkedésénél bújhatott át, ( leszerelhető a szúnyogháló ) és csak lestem mikor azt látom, hogy az ablak külső szélén galoppozik. Na több sem kellett nekem kinyitottam az ablakot és kéztörlő papírral megfogtam becsomagoltam ( hogy ne legyen büdös mikor eltaposom, és lehúztam a wc-n.

  Itt is nagyon jó idő van, az aranyeső teljes egészében pompázik, sőt már láttam nárciszt is virítani.
   
 18. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Szép estét Mindenkinek!
  Hmm, 18 óra és még most sincs teljesen sötét. Ez jó, hosszabbodnak a nappalok! :)
  Marika, nagyon jó lehetett a dédunoka szülinapja, ügyesen választottál tortát, hogy ízlett mindenkinek! Bizony nagyon aranyosak tudnak ezek a kis csöppségek lenni! :) Leld sokáig örömöd benne! :)
  A rétes vásárlását bármikor megteheted, elhatározás kérdése az egész. Ebben a kellemes időben lehet utazgatni, menni bármerre, bármikor.

  Zsozsó, emelem kalapom, ó de ügyes
  vagy, hogy már ragyognak az ablakaid! :)
  Tárgykeresőssel egyetértünk, nagyon nem szeretem én sem!:(

  Tihamér, szundi gombot nem nyomok, de nézem az órát, hogy még xy perc és kiugrom az ágyból. No, ez néha nem úgy alakul, de annyi baj legyen, az időmet én osztom be, senki nem szól bele, magammal meg legtöbbször egyetértek.;)
  Giziddel semmi baj, váltottam Edge böngészőre, mert a Firefox nem szerette a farmozást. Nem ez az első ilyen esett, majd visszatérek, ha megy ott is a játék rendesen.

  Lajos, jó az a játszóruha, mert, ha az van rajtad, rajtunk, akkor jól vagyunk és dolgozunk! Szerencse, hogy a fiadék nem laknak messze és van kert, mert ott mindig van munka. Dolgozhatsz, egyrészt segítsz, másrészt meg neked is jó a kinti munka , a mozgás.


  No itt most kis szünet volt, már 20.30 van... Volt egy telefonom és olyan jót beszélgettünk, hogy elszaladt az idő.:)
  Ági, ó, az a köhögés elmúlhatna már! Anyukádnak sajnos nagyon nehezen gyógyul a lába. Hogy viseli?
  Itt is nagyon jó idő volt, van, így a kinti munkák kerültek előtérbe. Valósban kertészkedtem, a farmozás kicsit elmaradt. Eventet befejeztem, hosszabb érésű növényeket vetettem, így nyugodtam dolgoztam kint.
  Azok közé tartozom, akik az e.gazt letermeljük és csak utána adom be. Nekem így jobb.
  Legyen pihentető szép estétek!:)
   
  henrietta1223, -W-595-, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
 19. Tündi100149

  Tündi100149 Fórum félistene

  Szép napot!

  Hogy a 24. átugorjam ahhoz kell még 60 ATP.
  Most már azért a 25. csak meg lesz!?!?
  Az ember csinálja csinálja de mégsem akar haladni.


  A hajolgatással volt a nagyobb gond,..combrész és derék,..Hétfőn már volt is a masszőr,egy darabig minden Hétfőn jön.
  Azért valahogy 1-2 év eléggé kimaradt.

  Többek között kivágtunk vagy 30-40 db bambuszt is olyan 3-4-5-méteresek voltak,..most még száradhatnak.
  Sok mutatós példány van köztük.
  Legyen belőle pánsíp!?!?

  Visszajöttem mert közbe szintet léptem.
  Csak úgy a kertek alatt,...az égvilágon semmiféle jelzés nem jött hogy szintet léptem.Különben itt lenne a kép!
  Egy kicsit ez megzavart.

  Hajtok a 25. fele 29500 atp.
   
  Utoljára szerkesztett: 5.3.24
 20. zsozso577

  zsozso577 Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Ági...Anyudnak jobbulást!

  Judit...ablakaim rendben vannak. Ma pihenő napot adtam magamnak.

  Délelőtt volt egy időpontom....miután hazaértem gyorsan elkezdtem főzni!
  Ésss....mint a rendes házi asszonyoknál délben már ebéd volt. Megsúgom...én nem tartozom ide....van
  amikor ilyenkor kezdek el főzni.

  A farmon csak termelgetek. Így elég unalmas....mert jelenleg nincs célom...amit az eventeken kívül kitűztem!
  A gazdakörhöz nincs kedvem....nagyon sok van...az iszonyat sok idő még nekem....így nem látom a végét!
  Csodálom azokat a gazdákat...akik már kitakarították....mint Edit, Géza és Norbi...és persze a többieket is!
  Nagy-nagy gratula! Nagy munka volt!....tudom!

  Szia Lajos!

  Én is így jártam sőt a 25-nél is! Mind a kétszer rácsodálkoztam...néztem, mint Rozi a moziban.
  Aztán keresgéltem, hogy mit is kaptam! Szóval április elején margarétázol!