Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Szombaton nagy nehezen összeszedtem magam és lejátszottam az összes minijátékot. Kb. este 19 óra körül végeztem is...
    persze többször felálltam...ezt-azt csináltam. A lényeg, elég lett a minijáték, amit bekevertem és befejeztem!

Most már csak a top-ra figyelek... nem akarok túl sokat beadni...a pajta tartalma nem végtelen nálam....erősen van
    korlátja....reménykedek, hogy meg lesz a felhő....
    Hajrá...aki részt vesz a top-ban! Mindenki érje el a kitűzött célját!

Holnap délután lenne egy utam, amely függ az időjárástól is! Nagy hidegben és esőben nem megyek el itthonról!

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!

Itt hó továbbra sincs, csak hideg. Szokatlan. Tegnap is, ma is azért úgy döntöttem, hogy "csizmát húz az iciri piciri kismacska" és bejárja a közeli kis erdőt, meg kaszálót, meg utcákat, hogy teljesítsem a napi sétát. Kószálókat, meg tököket nem találtam, nem is láttam, meg nem is kerestem..

Ilona drága, lesz ünnepváró vers hamarosan! Picit elszámoltad, most, e hét végén gyújtjuk az első gyertyát.:)

Zsozsó, nagyon ügyes vagy minijáték terén, meg másképp is! Drukkolok, hogy legyen felhőd! :) Biztos fog sikerülni! :)
    Edina, hogy telnek napjaid?

Szoktatok vásárolni a Fekete Péntek akcióban?

Fekete Péntek, már megint egy külhoni szokás, mely nálunk is teret hódított.

Néhány érdekességet erről a különleges napról.

Ez a tömegeket megmozgató nap az angolszász országokban mindig a hálaadás utáni péntekre esik. De miért fekete? Valójában két magyarázat is létezik arra, hogy ez a jeles nap miért lett "fekete".
    Az egyik szerint a kezdetek Philadelphia városába és a 60-as évekbe vezetnek, ahol a hálaadást követő hatalmas gyalogos- és autós forgalmat illették ezzel a jelzővel. A másik magyarázat azonban azt mondja, hogy a kereskedők ekkor kezdenek a pirosból ( a veszteség színe a könyvelésben) átmenni a feketébe, vagyis nyereséget termelni.
    A Fekete péntek vásárlás szempontjából az év legzsúfoltabb napjának számít az Egyesült Államokban. Korábban az év legnagyobb forgalmát bonyolító napnak - mind a vevők számát, mind a bevételt tekintve - szokásosan a karácsonyt megelőző szombatnak számított.
    A Fekete Péntek valójában a hivatalos karácsonyi szezon kezdetét jelenti, amelynek végén egekbe szöknek az eladási statisztikák
    Éveken át a legtöbb üzlet ezen a napon már reggel 6 órakor kinyitott. Az új évezred azonban új szokásokat hozott, mert néhány kereskedő már hajnali 4 órakor kitette a nyitva táblát.

Nos, ez a szokás nálunk is terjed, igaz nem egy napra korlátolódik, hanem többre, de vannak jelentős árengedmények.

Itt a farmon is "élvezhetjük", kaptunk ajánlatot: szerdától lehet vásárolni

• Az akció keretein belül összesen 7 db különböző csomag lesz megvásárolható, minden nap 1 db új csomag jelenik meg.
    • A napi csomagon belül összesen 9 db tétel látható, ebből nekünk kell kiválasztani 3 db-ot és ezt tudjuk megvásárolni.
    • Minden egyes csomagra automatikusan 25% alap kedvezmény biztosított.
    • Az adott napon megjelenő csomag az event végéig bármikor megvásárolható. (Pl: az első napi csomagot az utolsó nap is meg tudjuk vásárolni stb.).
    • A bónuszcsomaghoz elég 5 csomagot megvásárolnunk, nem kell mind a 7 db csomag megvásárlása.
    A napi ajándék egy ingyenes jutalom, amelyet bárki átvehet, függetlenül attól, hogy vásárolt-e az esemény ideje alatt csomagot vagy sem.

Minden nap 00:00-kor frissül és nem lehet halmozni, tehát ha az adott napon nem vettük át, akkor a következő nap nem tudjuk pótolni a kimaradt napot.
    Összesen így 8 db-ot lehet átvenni belőle.

A napi ajándék minden esetben egy "Trágyás láda III".

Nos, ahogy átnéztem a csomagokat, meg az akciós árakat, úgy döntöttem, hogy kihagyom ezt a kedvezményes vásárlást és megelégszem a napi ajándékkal.;):p:mad::music:xD