Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Szép estét, jó estét!
  Kicsit későn van, de egy gyors bekukkantásra még futja az időmből.
  Olvasom, hogy többen betegek vagytok. Gyógyulást, jobbulást kívánok minden betegeskedőnek! Nem csodálkozom, mert tél nem volt, de "előnyár" már igen, most meg visszamentünk az esős, hűvös tavaszba, vagy tél végébe. Bacik vígan élik világukat, mert nem volt fagy, ami elpusztította volna őket. A gyors lehűlés szintén ludas, mert már vékonyabb ruhákat vettünk fel a közel 30 fokban, majd 2-3 nap alatt pedig 20 fokot esett a hőmérséklet. Nem szereti ezt a szervezetünk!
  Tegnap újra bekapcsoltam a fűtést, mert 19, 5 fok volt és bizony már fáztam, főleg akkor, amikor nem mozogtam, leültem.

  Marika, előfordul, hogy elírunk valamit, vagy nem jól emlékezünk valamire! Lajos meg csendben figyel, hallgat, s leüti a labdát!

  Eventet a magam tempójában, kissé komótosan, de megcsináltam.

  Most elköszönök, talán holnap majd bővebben.
  Jó éjt!
  Kedves Játékosok!

  Április 25-én 09:00 órától egészen 10:00 óráig nem lesz elérhető a fiókszolgáltatás a Bigpoint játékokon belül.

  A karbantartás előreláthatóan 1 órán keresztül fog zajlani.
  Előfordulhat hogy a karbantartás hamarabb befejeződik vagy tovább fog tartani.

  A karbantartás ideje alatt a Bigpoint játékokba nem lehet bejelentkezni.

  Üdvözlettel,
  A Farmerama Csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 23.4.24
  henrietta1223, -W-595-, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
 2. zsozso577

  zsozso577 Fórum elő legendája

  Sziasztok

  Itthon vagyok és nagyon hideg van!!!! BRRRR!!!!!! Esik az eső...a szél is fúj!
  Keleten meg süt a nap....gondolom, jó idő van.

  Én részemről az eventtel még szombaton végeztem....nem sajnáltam a szuper dolgokat. Így a további napok szabadok
  voltak. Nahhh...nem csinálok rendszer belőle , mert szeretem szépen-lassan csinálni az eventeket egy kicsi gyorsítás itt és ott!
  A holnap kezdődő event egy kis felüdülés lesz számomra. Szuper csak az elején! A felröpi mennyisége talán már az első
  aratásnál meg lesz. Feltéve, ha nem írtak el valamit vagy nagyon de nagyon letekerték az esélyt! Meglátjuk!

  Beszaladtam a csevegőbe....és csak a méltatlankodást olvastam! Sokszor tényleg nem értem a gazdákat!
  Ha nehéz...az a baj! Ha könnyű....az is baj! De mindegy is!.....nem lehet mindenkinek jót tenni!

  Szóval, hideg van!;) Ésss.... nálam!..... HOlnap klímát szerelnek!:p;) Most ezen nevetgélek magamban!:pxDxD
  De lesz még meleg! Gondolom! Ha nem lesz....akkor pedig melegíteni fog!
  Már előre félek a portól!....de azt mondták, hogy takarítanak maguk után! De....akkor is!
  A villanyszerelő után is volt por rendesen...pedig azok csak 2x fúrtak a kábelnek. Nyoma is van....1-2 helyen.
  Tavaly volt a festés!....így nekünk kell majd kitalálni valamit, az eltüntetésre....mert festés már nem lesz!
   
 3. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Szép estét Mindenkinek!

  Zsozsó, nem jól gondolod, mert szinte egésznap esett az eső. Napot csak nagyon ritkán és pár percre lehetett látni, amikor előbújt a sötét felhők mögül. Ma is be kellett kapcsolnom a fűtést annyira, hogy egyszer melegedjenek fel a radiátorok. Nem esik jól az elég hosszú meleg után.
  Bocsánat, de én is elmosolyodtam, hogy holnap nálad klíma szerelése lesz.. :), de !!! majd a nyári hőségben meg neked lesz jó! :)

  A csevegő mindig is megosztó volt, mindig voltak és lesznek elégedetlenkedő emberkék és olyanok is, akiknek soha semmi sem jó. Nem vagyunk egyformák. Amikor kiírnak egy eventet, elolvasom, megnézem a nyereményt, meg azt, hogy mit kell érte csinálni és magamban megalkotom a véleményem, amit legtöbbször meg is tartom magamnak, nem szokásom a csevegőbe szaladni és kiírni. Itt a magunk kis fórumában van, amikor leírom, de ennyi.
  Mostanában ugyan többször fordul elő, hogy változtatnak valamin a játékosok zohorálása miatt. Hmm, lehet ezután ez lesz a módi?

  Az utóbbi időben az Edge böngészőt használom a játékkor és a jobb oldalon reklámot olvashatok. Arra gondoltam, hogy, bár kicsit zavaró, de nézem én, meg még el is olvasom, ha adnak érte mozipontot!!! Emlékeztek még a mozira, néztük a reklámokat és milyen jó volt megkapni az érte járó jutalmat, amiért én mindig aranyat vettem. Rég volt, jó volt, lehetne most is!

  Viszont újdonság, hogy kiírták a fórumban, hogy : Karbantartás!! No, ez is régen volt! Csak jó legyen a vége!

  Marika írta a múltkorában, hogy megcsappant a fórumon írók száma. Így van. Topikok panganak, ahol régebben élet volt, pörögtek a hozzászólások. Valami miatt megszűnt, elmúlt a kedv az íráshoz, pedig jó volt az, amikor sokan írtak. Talán majd újra változni fog, mert ugye a remény...!!

  No, egy kis mosoly jöhet?

  - Miért járnak a facsemeték faiskolába?
  - ???
  - Hogy ne legyenek tuskók!

  - Az az érzésem, hogy a szomszédok nem nagyon értékelik Pistike zenei képességeit.- mondja az anya.
  - Miből gondolod?- kérdezi az apa.
  - Tegnap egy kést ajándékoztak neki, hogy nézze meg, mi van a dob belsejében.
   
 4. Gobio55

  Gobio55 Fórum hercege

  Jó reggelt!

  Van kis időm a karbantartás megkezdéséig. Gyorsan nem tudok írni, csak olyan sikoltozós gépírónő stílusban. (Sikít örömében ha a gépen megtalál egy betűt.) Tudnák, ha tudnák, de nem tudok. Tegnap délután fél hatkor bejutottam a doktor nénihez, aki elmagyarázta, hogy a mérések szerint az eddigi rosszabb kezem, a bal, a jobbik. Ott csak kicsit csökkent az ingerület átvitele, de a jobb kézen meg totál rossz. Annak annyi. Nem véletlenül éreztem, hogy VÁLÁMI VÁN, DE NEM ÁZ IGÁZI. Arkagyij Rajkin mondása. Aki öreg, mint én, az emlékezhet rá. Nagyon sok hibával és lassan megy a gépen a pötyögés, mert még tegnap hat órakor (zárás UTÁN egy órával) kaptam meg (csak én, csak most, szívességből) azt az izét, ami azóta fent van a jobb kezemen. Azt mondta az szakértő eladó, hogy régen begipszelték az ember kezét, de mostanság csak egy ilyent tesznek fel. Van benne két alumínium sín. Az egyik a csuklót. a másik meg a hüvelykujjat rögzíti, merevíti, teszi lehetetlenné a normális tevékenységet. Minimum két hétig lesz fent a kezemen, aztán majd lesz valami. Kezelés, trutyik kézre, bogyók és/vagy műtűt. Majd kiderül, ha beborul.
  Korán, még sötétben nekiálltam krumplifánkokat sütni. - Kettőkor ébredtem fel. - Főtt pityóka, élesztő, pici tej, és liszt. Kel, kisodrom vastagra/vékonyra, kinek mi tetszik, kiszurkáltam pogácsaszaggatóval és kisütöttem. Merevítő nélkül ment addig, amíg a második ötös kört tettem bele az olajba. Akkor a jobb kezembe belevágott a villám és csak bal kézzel tudtam bármit is csinálni. Egy-egy pogácsa pár deka, amiket forgatni és kivenni egy műanyag naaaagy csipesszel szoktam. Most is, de csak bal kézzel. Én meg jobbkezes vagyok. Szóval kínlódás volt, de nincs mit tenni Fél ötkor már aludtam ismét a feleségem mellett. Hatkor felkeltem, akkor már feleségem őnagysága böködte a levegőt, kötött vagy horgolt. Leves van maradék, a pogi lesz utána. Van ugyan még székelykáposzta is, de azt nem merek enni ebédre, mert az engem meg szokott zavarni, viszont délután egyre kell visszamennem a tegnapi gyógyászati boltba, mert ma jön meg egy-két olyan cucc, ami még kell. Kerékpározás közben meg macerás keresni tojóházat, ha nincs is a környéken. Marad a káposzta késő délutánra.

  További szép napot!

  Utóirat: Elromlott az idő, mert eltérően tegnaptól, nem esik az eső. Pedig annyira hozzászoktam.
   
  -W-595-, henrietta1223, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
 5. -W-595-

  -W-595- Fórum ezredese

  Sziasztok!

  Nem vagyok jól, sőőőt azt is mondhatom, hogy most tetőzik ez a felsőlégúti nyavalya.... köhögök, .... fújom az orrom.... alig van hangom.....

  Tihamér, nem egyszerű bal kézzel tenni a dolgokat, ha jobb kezesek vagyunk.

  Zsozso, a klíma szerelés most elkészül és mikor jön a meleg már használhatod is, és ha jól értelmezem amit írtál, akkor most a hűvös napokon melegítésre is alkalmas.

  Judit, tetszett az egy kis mosoly.

  Az eventet elkezdtem, jó, hogy egyszerű.
  A felröpivel nem lesz gond, már megvan a szükséges mennyiség ;), amaránttal vártam a kezdést.

  Én mostanság több böngészőt is használok, a Chrome az elsődleges, de mostanság a játék elég vontatott vele, ezért vagy az Edge -re vagy a Tűzrókára váltok.
  A jobb oldalt megjelent hírdetések, mind három böngészőnél ott van.

  Itt továbbra is hűvös van, ma délelőtt szürkeség, de délutánra előbújt a napocska, igaz inkább csak világított, a dzsekit gond nélkül elviseltem.
   
 6. Tündi100

  Tündi100 Fórumgróf

  Szép napot!
  Hát még a halat illetően! Reptettem a Szivárványost,... az eső essen a nap meg süssön mert különben eltűnik a szivárvány.
  Remélem ott landol ahol kell!
  Lórikat is küldözgetem nem is tudtam hogy valamelyik farmon 3 is van.
   
 7. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  [​IMG]Szervusztok....

  Most kéréssel jöttem, hátha valaki lenne olyan jó, és van neki több, akkor kisegítene e az alábbi fával??
  Sivatagi nyárfa barkája. s még van egy, a Kiváló cyanea, remélem jól irtam.

  Most látom, hogy Lajos, de kedves vagy, nem felejtetted el és küldesz nekem egy szivárványos pisztráng medencét...nagyon nagyon köszönöm.Szívesen viszonoznám valamivel, de gyanítom, hogy ....de tudod mit, ird meg hátha nekem van, ami neked nincsen a farmon....

  Képzeljétek, ha minden igaz, a Szerencsés sárkány szezonban már csak két lépés választ el a csíkosmókustól.Nem gondoltam volna, hogy ilyen szorgalmas vagyok és sikerül elérnem.Persze az érdem a tiétek, hogy a kedves vevőket is kiszolgálom, hiszen itt hallottam,Zsozsótól, hogy nagyon érdemes ezzel is foglalkozni.és így módom lesz haza szállítani a kis csíkost.
  Látjátok azért csak jó ez a Fórum, mert mindig tudunk tanulni valamit egymástól is.

  Ágika,
  kívánok mielőbbi javulást,sajnos ezek a felsőlégúti navalyák, nem hamar gyógyulók.....
  Csuda egy időjárás van felénk is, komolyan mondom gondban vagyok az öltözettel, újabban, mert amikor reggel útra kelek, bizony felöltözöm rendesen, mert nem kedvelem, ha fázom, s amikor jövök hazafelé, már a buszon bizony kigombolkozom , mert akkor már biza melegem van.Ám azt tartom, hogy még mindig jobb ha van mit kigombolni, mintha fázik az ember.Amikor vasárnap is voltam a kiránduláson, bizony még egy kardigánt is elbírtam volna a dzseki alatt, mert a szél nagyon barátságtalan tud lenni.A vendéglőben nagyon jól is esett a forró húsleves!!!

  Tihamér,
  mi történt a kezeddel, hogy ilyen komoly a gond??Ha sokat számitógépezem nekem is van kézrögzitőm, mert ugye nem igazából gépelek én sem, csak úgy két újjal.Így aztán el tud fáradni nagyon az egyfajta kézmozgatástól.
  Most hogy ezeket a golyókat használom, tévénézés közben leginkább, igen jól esik az újjak mozgatása.
  Bizom benne, hogy mielőbb azért javulni fog a kezed!!!
  Krumplifánk, húúú ez biztosan nagyon finom lehet.De jó a feleségednek, felébred és már ott is van az étek előtte...

  Judit,
  én csak mosolyogni szoktam, , hogy "nem éri meg az event, hogy csináljam", azért a többség csak a játék mellett dönt, igaz kicsit azért hogy úgy mondjam a hőzöngés is hozzá tartozik a mókához...

  Legyetek vidámak és derűsek, további szép estét kívánok!!
   
  zsozso577, zsani_apja, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
 8. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Szép estét Mindenkinek!

  Ági, gyógyulást kívánok! Mihamarabb és tartósan!

  Marika, bár a fák nem tudnak repülni, de repültek! -itt ugye mindent lehet, amit a BP kitalál, meg ami nekik jó!;)
  Gratulálok, ügyes vagy, akkor a kis csíkos is tulajdonodba kerül!:)

  Tihamér, neked is jobbakat! Jobb kezesnek ballal csinálni valamit is, az nagyon nem megy! Bízom benne, hogy javulni fog az állapotod!

  Lajos, mindig önzetlenül segítel, most sincs másképp!

  Ez az event kis nyugis, könnyű event. Kell ilyen is, nem kell mindig bonyolultnak lenni, drukkolni, hogy a röpik jöjjenek.
  Már az első nagy aratásnál beröppent annyi, hogy elég is lett. Lesz még itt nem is egyszer, meg volt is, az ellenkezője!

  A gyopáros újdonságaitól nem vagyok oda. A növényeknél a gombát alig találtam meg, be is tettem a kedvencek közé, mert nem fogok mindig a nyíllal keresgélni, hogy hol is van! Még mindig csak a gyopárt, a kékfűt, a rózsát és a gombát termelem és nem is tervezem, hogy a többit kiváltsam. Nekem ez elég. Mivel itt is fényévekre van a vége, így visszavettem a tempóból, nem éri meg hajtani, nincs miért!

  Ma már kicsit melegebb volt, várom, hogy melegedjen tovább.

  Mai mosoly:

  Mókuska randira készülődik. Igencsak kiöltözik, már a sminkje is kész, amikor hirtelen letojja egy madár.
  - No, de madárka! Hát miért tojtál le, épp randira készülődőm!
  - Ja, és még azt üzeni, hogy nem ér rá!
   
  zsozso577, zsani_apja, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
 9. Tündi100

  Tündi100 Fórumgróf

  A fák is repűltek!
  Van belőlük bőven.
  [​IMG] Van itt csikosmókus csak nem küldhető.
   
  Utoljára szerkesztett: 26.4.24
  zsozso577, zsani_apja, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
 10. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  [​IMG]Szervusztok!

  Kedvesek!

  Komolyan mondom, alig győztem behordani a sok sok fát.Igazán nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, nagyon nagyon jól esett.Szépen, mindjárt meg is ástam a helyüket és el is ültettem őket.Meglocsoltam és most már a gazdaságomat diszitik.

  Közeben már a vevők ma korán keltek és topogtak a kertajtó előtt, hiába szombat van, ezek szerint mindenki siet.Én is igyekszem, hogy kiszolgáljam őket, hiszen ma ha minden igaz jön a meglepetés.A csíkosmókus.

  Most fogtok kinevetni, mert már számolni sem tudok, úgy tűnik, annyira vágytam már a kis csíkosra, hogy eggyel elszámoltam magamat és csak holnap lesz a nagy nap, amikor érkezik.Van ilyen ,amikor annyira vágyom valamire még a napokat is tolom, igy történhett.Sebaj, egy nap ide vagy oda.Közben legalább addig kitanulmányozom a tartását illetően, hogy mi is a teendőm vele.
  Megtudtam, hogy még burunduknak is hívják őket.Természetesen öreg barátomhoz Google úrhoz fordultam , hogy a kiváncsiságomat kiteljesítsem.
  Annak ellenére, hogy eredeti élőhelye óriási kiterjedésű (Észak-Amerika, Finnország, a volt Szovjetunió területe, Mongólia, Kína, Korea, sőt Japán), hazánkba nagyon kevés csíkósmókus kerül be, ezek is többnyire hím példányok.Míg az amerikai csíkosmókusoknak három, a főleg Szibériában élőnek öt csíkja van. Ezeket az apró állatkákat "illatcsapdával" fogják, amely főleg a hímeket csalogatja a csapda közelébe.
  A csíkosmókus erdőlakó, nappal jár táplálék után, vackát földbe vájt lyukakban vagy fa odvában készíti el.Mozgásigényes állatka, a magyarországi mókusokhoz hasonlóan szaladgál fel-le a fatörzseken, ugrándozik az ágak között, noha eleségét szívesen keresgéli a fák alatti avarban is.

  Ahol lakom, ott van egy fás rész is és ott kialakítottak úgynevezett madárterületet.Kitettek madár etetőket, padokat, hogy nézhessük, ahogy a madárkák megszoknak minket sőt a kismókusok is bátran ugrándoznak a kitett etetőkhöz.Van egy ember aki kijár és az etetőket gondozza, hogy ne mindenki dobálja oda , amit gondol, hogy majd jó lesz a kisállatoknak.Vannak kitett műanyag dobozok, és abba kell betenni az oda vitt eleséget.Nagyon kedves szinfoltja a sétáló utcának ez a madaras rész is.

  A csillagképek alakulnak, már kettő készen van, és a harmadiknak is már csak a feje hiányzik.Néha ha szép csillagos az ég én is szoktam nézegetni, hogy vajon melyik csillag hová is tartozik, de még nem tudtam egy ábrát sem megfejteni.Hááát, ez van.

  Most megyek, legyen vidám és derűs a napotok.....látjátok, mindig ezt ismételgetem, már valami újat is kitalálhatnék.Majd gondolkodom még rajta.Szép napot!!!
   
  Utoljára szerkesztett: 28.4.24
  zsozso577, -W-595-, Csacskamacska és 4 más kedveli ezt.
 11. Ms.AbyZu

  Ms.AbyZu Fórumprofi


  Kedves elzemari!

  Pont most Németbe láttam, hasonlóképp etetik az állatkákat. Láttam akkora mókusokat, sok madárkát, jó ezt látni.

  Pesten lakom, pár éve történt a házunkba, egy idősebb néni aki 1 évbe 2- 3 x jön a lakásába, zavarta a fecskefészek az ajtója felett, ami jóval magasan volt, seprűvel leverte a fészket de úgy, hogy a fiókák épp, hogy tudtak repülni, ezt pechére láttam és azonnal feljelentettem, fotókkal igazolva.
  Jól meg bűntették 150 ezer bírságra, fecske db értéke 50 ezer ft, 3 fióka.
  Kaptam én is értesítést, amiben leírták, tilos leverni a fészket, főleg amikor költ és már fiókák vannak, a fészket kérésre szakemberek áthelyezik.
  Szomorú eset, mert nem találták helyüket madárkák, dróton lógva tudták etetni őket a szülők. Szerencsére túl élték.
  Azóta nem meri senki bántani őket, bár az a pár oda nem is jött vissza, ha egyszer elkergetik őket, ez az eredménye.

  Amit észre vettem külföldön még a háziállatokkal is másképp bánnak.
  Németbe kertekbe kutyát nem tarthatnak kint, biztosítani kell nekik zárt helyet, én ezt ha nem látom el sem hiszem.


  Kellemes pihenést mindenkinek.
   
  Utoljára szerkesztett: 28.4.24
  -W-595-, miklos4949, Csacskamacska és 5 más kedveli ezt.
 12. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  [​IMG]Szervusztok...

  Kedves Ms.AbyZu

  Nagyon örültem, hogy a tapasztalatodat eljöttél és megosztottad velünk.Sajnálatos eset, hogy már fiókák is voltak a fészekben.
  Valószínű, hogy a néni nem látta a fiókákat, mert különben biztosan nem távolította volna el a fészket.

  Gyere máskor is, és oszt meg velünk a gondolataidat!!!!
  Tudod, éppen a napokban beszélgettünk róla, hogy már milyen kevesen leveznek itt a játékban.Korábban olyan élénk csevegések voltak, alig győzte az ember az olvasását.Ma már.....szóval várunk vissza.!!!!!!

  ÓÓÓÓriási a dolog, mert a kis csíkos mókus már vígan van a gazdaságomban.

  Nagyon szép az idő felénk, egy kósza bárányfelhő sem takarja az eget.Lehet, hogy most már a jó idő következik?

  Mind a négy csillagjegy felkerült az égboltra,most csendes termelgetés folyik nálam.

  Szép és derűs vasárnapot kívánok mindenkinek!!!
   
  Utoljára szerkesztett: 28.4.24
  -W-595-, miklos4949, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
 13. Ms.AbyZu

  Ms.AbyZu Fórumprofi


  Sajnos a néni rosszindulatú.
  Tudta, hogy vannak fiókák, anyám a gondnok és szolt neki, ennek ellenére ezt tette.
  Földre volt téve doboz, abba hullott az ürülék, szemét. És én mindig cseréltem.


  Jövök majd, meg megyek szavazok szép kertekre.
  Téged nem láttalak ott:music:
   
  Utoljára szerkesztett: 1.5.24
  zsozso577, -W-595-, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
 14. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Igen , valóban nem vagyunk egyformák, lehet hogy a nénit bántja valami...de nem akarok védőügyvédet játszani.....
  Valóban én nem járok oda, de a Találkozókon szoktam találkozni a gazdákkal.
   
 15. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Szép estét Mindenkinek!

  Marika, nagyon jó, hogy van a közeledben egy kis erdős terület, ahol közelebb lehet kerülni a természethez! Madárkák, kisebb állatok megszeretik és elfoglalják a számukra kihelyezett odúkat, etetőket az arra járó emberek örömére!:)
  Közelemben is található mesterséges fecskelakások és denevérodúk, a baj csak az, hogy a fecskelakásokat nagyon alacsonyra helyezték a Tócó patak partjához közel és így nem biztos, hogy a fecskék szeretni fogják ezeket a fészkeket. Kár érte!
  Gratulálok a csíkosodhoz, ügyes vagy, hogy megszerezted! Az event befejezésével is szereztél magadnak pár nyugis napot! :)

  Hétvége hamar eltelt. Kicsit kiruccantunk a városon kívül. Virágzik az akác, valami nagyon finom illata van, imádom!!!
  Ma a temetőbe voltam, árvácskákat kiszedtem és beültettem fehér virágú begóniával. Meleg van, mennem kell locsolni naponta, de nem baj, megyek, csak maradjanak meg és legyenek szépek!

  Kertészetben, virágárusoknál sok szép virág van, csak az áruk lehetne kevesebb.

  Farmon csendesen termelgetek. Cserebere csak a kis farmokon volt nálam, ott sem sok.
   
  -W-595-, zsozso577, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
 16. Tündi100149

  Tündi100149 Fórum félistene

  -W-595-, Csacskamacska, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
 17. Gobio55

  Gobio55 Fórum hercege

  Szia Lajos!
  Nem értem, mit nem értesz és miért nem örvendezel? Amit Te láttál, az a kínai írásjelek lefordítva latin betűkkel, úgy, ahogy kell. A jelentése: JÓ JÁTÉKOT GAZDA! Ennél jobbat nem is kívánhatsz. Látod, a kínai gazdák ennyire szeretik a farmokon dolgozókat. :)

  Nem vagyok jól. Nem elég, hogy a kezem "páncélozott", még éjjel is. de megfáztam közben és teljesen odavagyok. Azt tudom, hogy a férfiak hősök, míg náthát nem kapnak. Ez pontosan így igaz. Reggel nem is én mentem el élelmiszert venni, hanem a felségem. Tegnapelőtt, tegnap és ma is ki kellett bontanom egy-egy 100-s csomag papír zsebkendőt. Fogy, a nózim meg már fáj a dörzsöléstől. (És nem, nem a kiskutya hátsójába törlöm, nem azért!) Hangom is fátyolos, az ízeket sem érzem, csak eszek, mert enni kell. Máskor még szeretek is enni, ami látható is rajtam. A farmon való tevékenység napi egy belépés, gyors aratás, vetés és az ajándékok küldése. A többi idő megy az alvásra, még nappal is, eddig ma napközben négyszer szundikáltam, mert én alapból lusta vagyok.

  További szép napot mindenkinek Itt hét ágra süt a nap! Ééééés meleg van.
   
  -W-595-, -elzemari-, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
 18. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Tihamér, mielőbbi gyógyulást kívánok!!
   
  -W-595-, Csacskamacska és zsani_apja kedveli ezt.
 19. zsozso577

  zsozso577 Fórum elő legendája

  Sziasztok

  Tihamér....jobbulást kívánok!

  Lajos...ne mérgelődj, tudod, árt a szépségnek!...mondom én...aki rendesen fel tudja húzni magát a játékon!
  Pont most írtam az egyik kedves szomszédomnak, hogy mostanság csak reggel és este lépek be a farmra....a kicsiket
  is hanyagolom...pedig nem is olyan régen napi szinten látogattam azokat is. Valahogy elszalad az idő!...és azt veszem észre,
  hogy este van.

  Olvastam a témát amiről írtatok. Van véleményem, de nem írom le, mert sok-sok csillag lenne az eredmény és figyelmeztetés.

  Az elmúlt napok után itt megint felhők vannak és a szél is dolgozik, de nem annyira erősen, mint tegnap.

  Az eventtel én is végeztem, valamikor még a hétvégén. Pörgettem, mert van belőle jó sok, de eredmény csak +1 volt...azt
  kihasználtam....azután szépen komotósan termelgettem a gazt. A felröpi már az első aratás után meg lett. Így azzal
  most nem volt teendőm. Jó amikor ilyen kis laza event van.....a felhő meg elfér a többi között.
   
  -W-595-, -elzemari-, henrietta1223 és 5 más kedveli ezt.
 20. Gobio55

  Gobio55 Fórum hercege

  Köszönöm! Sajnos a helyzet változatlan. Ma is lett már bontva egy százas csomag, mert sok zsepi fogy.

  Ma kora hajnali hét órakor nekiálltak "ricsajozni" a nem messze lévő művi előtt. Pillanatokon belül nyíltak az erkélyajtók, ablakok és nézték, hallgatták az egyik fúvószenekar előadását. Egy kis zenélés és mentek is tovább busszal. Minden május elsején ezzel ébresztenek a városban. Viszont napsütés csak szűrve van, felhős az ég.

  Kellemes majálist gazdák!
   
  -W-595-, -elzemari-, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.