Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szép estét,vidám álmokat!
    Nagy a csend....gondolom mindenki igyekszik kipihenni az ünnepi fáradalmakat.
    Nekem sikerült túlfőzni magam.....a húsleves ,a fokhagymával tűzdelt kocsonyában főtt csülök a kocsonyával együtt ma elfogyott, de a töltött karaj és a pörkölt, a párolt vöröskáposzta még a jövőhétre is betart. Majd kitalálok valamit, hogy "kedvesebbé" tegyem.

Már foga van az időnek, de hétfőtől nagy havazást is jósolnak a meteorológusok.
    Igazi nagy hóra az 50-dik szülinapom reggelére emlékezem....amit az égiek személyreszabott ajándékaként éltem át.
    Este amikor lefeküdtem még minden fekete volt, reggelre úgy 30-40 cm hó. Csillogó fehérség, nagy csend...a tömegközlekedés leállt, csak néhányan tapicskoltunk a térdig érő hóban hogy gyalog beérjünk a munkahelyünkre.......imádtam, hogy nem a túlzsúfolt buszon kell zötykölődni azon a jeles napon. Bizony ennek már több mint negyedszázada.

zsozso577, Ms.AbyZu, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én '87 januárra emlékszem nagyon. Az tényleg nagy havazás volt, inkább hordás. :( Nem tudtuk kinyitni a bejárati ajtót, ablakon ugrottam ki. Mamánál fent voltak a szobák. Egy hét szünet volt a suliba, még Sokol rádión is bemondták. Nem megyek bele a részletekbe, nehogy megfázzunk. :D

zsozso577, Ms.AbyZu, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  3. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórum nagymestere

Jó estét!
    Be készítettem a mókuskereket, tízkor elindulok éjjeli portyázásra, hogy hiányzott el sem hisziteko_O xD
    Kellemes estét mindenkinek.

zsozso577, _Ilona49_, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Hóeséses szép estét Mindenkinek!:)

Szerintem várta már minden gyermek és felnőtt is, hogy hulljon a hó és lehessen szánkózni, hógolyózni, vagy csak egyszerűen sétálni a nagy hóban! A mai 40 évnél idősebbeknek, még van sok emlékük amely a hóhoz kötődik, de vannak olyan gyermekek, akiknek csodaszám, hogy hull a hó. Talán most lesz tartósan hideg, s hódolhatunk a téli sportnak, játékoknak.
    Itt dél körül kezdett el szállingózni, azóta a szállingózásból hullás lett és szépen gyarapodik a földön. A seprű már nem elég, lapát kell a kézbe és mehet a hóhányás, akarom mondani a hólapátolás!;) Nemrég másodjára is ellapátoltam a járdáról,kocsifeljáróról, de még később szándékomban áll egy harmadik seprés is. Reggel aztán, hogy mire ébredek az most még meglepetés!-, de bízom benne, hogy nagy hótakaró lesz!:)

Ms.AbyZu, zsozso577, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Itt is esett a hó....de most reggel nagyon hideg van! BRRRR.!!!.....de elszoktam ettől. Lesz még egy utam délelőtt és melegebben
    kell öltöznöm. Van nekem is jó pár havas emlékem. Pl. gyerekkoromban alig látszottam ki, ahogy eltakarították a járdáról!

Nahh....megint elfelejtettem az órákat! Nagyon hosszú ez az event és az ember azt hiszi, hogy már befejeztem....de ott
    vannak az órák!!!???

zsani_apja, Ms.AbyZu, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.