Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Sziasztok!

Judit jó pihenést!Zsozso csak ugy utazol fiatalosan az ország egyik feléből a másikba.Lajosom hogy vagy? hogy birod ezt a nagy meleget?
    Kis segítséget kérnék butulok de nem tudok rájönni hogy honnan tudok lovaglóorát elővarázsolni?!
    Szép éjszakát jó pihenést!

-W-595-, Csacskamacska, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  2. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Kedves Heni!
    Lovaglóórát a Rodeó ranch terményes ólakkal tudsz termelni,vagy a piacon vásárolni.

10 órától 22,oo-ig Baby Boom,az akciós nap már tegnap óta üzemel ,az is marad még ma 22.oo-ig.
    KARNEVÁL KIRÁLYNŐ ugyanaddig,a hozzávaló rózsák mindhárom Baha-területen termelhetők.... De röpkeidős gazdaköri is van hozzá....nehogy unatkozzunk ebben az izzasztó hőségben.....strand helyett fürödhetünk a számítógép előtt. Üdülésképpen pecázhatunk!
    Viszonylag kedvező áron szupitáp özön vásárolható,három csomag is van......lehet tenyésztgetni ...ÉS...minden tenyésztés bonbonos kosárkát is ad

Szerencsére én tegnap mára is megfőztem: sertéspörkölt fele nokival, a másik feléből székelykáposzta kolozsvári szalonnával feltúubózva......jó kis üdítő nyári étkek??! a biztonság kedvéért lilahagymás burgonyasalátát is készítettem.

mosolygós szép napot minden gazdatársnak....napfürdőzni,D-vitamint gyűjteni...már aki bírja a kánikulát.....én itthon zuhanyzok....kicsit gyakrabban,mint máskor.

Csacskánk már élvezi a horvát tengert.

-W-595-, Csacskamacska, busika02 és 5 más kedveli ezt.
  3. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!
    Szia Heni!
    Köszönöm kérdésed megvagyok,...de azért mindig jön valami nehogy unatkozzak.

Nyár elején még napfürdőztem az erkélyen de most már igen meleg van ahhoz.
    Én a D vitamint bogyóba is kapom.
    De régen volt amikor a Rab-szigeten voltunk,..már csak jobban a képek őrzik az emlékét.
    Mi az idén csak a Tiszatóig megyünk,..jövő hónap közepén.Gyerekek majd később lehet hogy kilépnek valahova négyesbe,..Tiszatónál 7-en leszünk,..lerohanjuk Abádszalókot.

Bolyongok a farmok peremén!

-W-595-, Csacskamacska, busika02 és 5 más kedveli ezt.
  4. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Ilonám megtaláltam a lóvaglóórát köszönöm szépen!Szép napot jó éjszakát.

-W-595-, zsozso577, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Örülök, a hidegfrontnak! Nekem most jó a levegő! Eső még nem esett....bár itt száraz a föld...tehát jöhetne egy kis eső!

Heni...jól esik elhagyni a várost...bár már utazni nem annyira szeretek...mivel valami csomagot mindig cipelni kell.
    Jövő héten megint megyek haza...utána már nem tervezek csak szeptemberre. Hogy szalad az idő!

Lajos....akkor a masszázs sokáig elmarad. Jó hosszú útra motoroztak el.
    Szóval letámadjátok a Tisza-tavat! Reméljük, hogy az idő kedvezni fog nektek.

Ilona jól leírtad az eseményeket. Ma reggel meglepődtem a naptáron....pedig ott a kiírás!
    De nem sokat voltam a fórumon....igyekeztem az eventeket letudni..aztán el is jöttem a géptől!

A karneválos eventet először nem akartam csinálni...de aztán megláttam a vízidisznóólat....és változott a tervem.
    Igy már van egy olyan ólam is...eddig nem jött össze...pedig volt titkos ólam bőven, amiből lehetett volna.
    Horgászni továbbra is úgy megyek, mint akinek a fogát húzzák! Nem sok értelmét látom!

Nahhh....megyek teszek oda egy kávét...aztán csinálni is kellene valamit! Lenne egy -két dolog, amit meg kellene csinálni
    a lakásban!

6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!:)
    Nyaralásnak vége, itthon vagyok. Gyönyörű volt az út, mentünk hegyen, völgyön át, alagútban, vízen. A levegő most kimaradt. Csodás helyen voltunk, sok szépet láttunk. Időjárás remek volt, akár a kirándulásokhoz, akár a fürdéshez. :)
    Valahogy a farm nem nagyon jutott eszembe sem. Jelenleg a nyaralás fáradalmait pihenem ki és kissé zokon veszem, hogy újra a konyhába kell menni és főzni, ha enni szeretnék.:(

Visszaolvastalak benneteket. Hiányolom Ágit, nagyon rég nem írt.- no meg mások sem...

Eventet csinálom, termelem a gazt, lépegetek a pályákon. Röpi hiány az van, de nem akarok 0 percezni, bízom benne, hogy össze fog jönni anélkül is.:)

-W-595-, busika02, henrietta1223 és 4 más kedveli ezt.
  7. zsozso577

Sziasztok

Judit...örülök, hogy egy szép és jól sikerült nyaralásotok volt. Mentek még a nyáron valamerre?
    Én nem tervezek semmit sem .....megint csak! Csak ilyen-olyan röpke egy naposat....ide vagy oda!

Holnap megint utazok haza. Valahogy egyre kisebb kedvvel vágok neki az útnak. Ám most Pesten teszek egy kis kitérőt!
    Egy kedves farmszomszédommal találkozunk. Ezt nagyon várom, mert az évben még nem találkoztunk.

Az eventet megcsináltam....tegnap még ültettem az e-gazt...de este aztán úgy döntöttem, hogy vége...eddig tartott nálam.
    A kütyüket kitettem a bahára, hogy minél hamarabb feltegyem a felhőre, ha már így megbonyolították.
    Olvasom, hogy kevés felröpi jön...ezt csak azért nem tapasztaltam, mert nulláztam az elején. Bizony még most is 1000-n
    felül van....és nagyon szívesen odaadnám, ha lehetne.
    A holnapi nap kimarad nem fogok tudni aratni. Van mobil-netem és venni is szoktam. Ám mostanában nem tudom mi történt....
    valahogy nem működik. Eddig egy területet pillanatok alatt le tudtam szedni....de most!!!!!! csak pörgés van....ha egyáltalán
    eljut odáig. Teljesen mindegy volt, hogy hol arattam...kocsiban, vonaton...vagy Pesten. Most legutóbb Pesten is csak pörgött.

Utoljára szerkesztett: 8.7.24
  8. Csacskamacska

Szép estét!

Nagy a csend. Uborka szezon, vagy nyári szünet? Melyik táblát rakjuk ki? upload_2024-7-9_21-37-59.jpeg upload_2024-7-9_21-41-0.jpeg Magam szórakoztatására írok is valamit.

Erről jut eszembe, ma csináltam kovászos uborkát. Cukkinim is van sok, már nem tudom, hogy hogyan készítsem el, szerettem volna ötleteket kérni, de kitől??? Nem jár erre senki. upload_2024-7-9_21-44-15.jpeg

Zsozsó, érezd magad jól és legyen sikeres a pesti kiruccanásod!:)
    Event befejezve, nem voltam túlságosan oda ezért a lépegetős tábláért. A pecázást meg kifejezettem utálom! Nyeremények alig érnek valamit, a gyöngyöket meg lasszóval lehet csak befogni, de azt is minek!? Számomra elenyészők a bolt tartalmi kínálata. Arról már kár szót is ejteni, hogy egy hónapig kell nyitogatni a ládákat. Nyár közepén pont ez az első dolga az embernek, hogy szaladjon ládát nyitogatni.
    No, kipuffogtam magam, megyek teszek egy kört a kis farmokon is.

Csatolt fájlok:

-W-595-, busika02, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  9. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

Hétfőn megállunk a kanyargó Tiszánál,...de nem ott ahol a kisTúr siet beléje!!!!
    Lehet hogy nem jól írom de célba vesszük,..Tiszaabád-Tiszaszalók=Abádszalók-ot.
    Két kocsival megyünk mert olyat nem sikerűlt szerezni hogy eggyel mehettünk volna.
    Zsoltiéknak mondtam Ti már nem 2 gyerekkel mentek hanem 5-tel,..3 az újragyerek!

Tenyésztőst akkor mindjárt rendbe tettem ahogy indult.

10. Csacskamacska

Jó utat, érezzétek jól magatokat! :)

upload_2024-7-13_15-42-48.jpeg upload_2024-7-13_15-44-15.jpeg Mindent a szemnek! xDxDxD

11. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Szervusztok...

Újra hanyagoltam a játékot, kissé belefáradtam már.Van egy kedves Cimborám, (van több is)aki mindig felhív és kérdez ezt azt a farmról.Most is mondta, hogy van tenyésztés is, hááát gondoltam csak benézek egy kicsit.
    Ha meg benéztem, akkor az én kedves Tiszántúli ismerőseimet is meglátogatom...Kicsit beleolvastam az irásaitokba, a nyaralásokba a találkozásokba.
    Voltam én is egy egy napos kiránduláson Ausztriába a hegyekben.Csoda jó volt, nagyon szeretem elnézni azt a tisztaságot, virágokat amiket a szomszédok produkálnak.Biztosan vannak nálunk is sok szép helyek,mint például Gyöngyös, ott is voltam egy röpke időre, Mátrafüred is nagyon szép.Azért gyűjtögetem az élményeket én is.

Piszok meleg van mostanában, a szokásos vakond üzemmódban üzemelek, de nagyon unom már-Oly jó lenne egy kis enyhülés.
    Jó nem nyafogok, ez csak úgy eszebe jutott.

Kivánok mindenkinek minden jót!!!

-W-595-, busika02, henrietta1223 és 6 más kedveli ezt.
  12. zsozso577

Sziasztok

Tegnap hazaértem! Most a vonattal nem volt semmi bajom...de meleg volt...nagyon meleg volt!
    Már itthon lényegesen jobb...bár még az agyam az nem százas! Pedig ittam... a Keletiben is osztogattak vizet....volt mit innom!

Az eventeket simán lazán extrák nélkül csináltam meg...Hiába pörgettem! Most csendesen termelgetek...próbálom az új dolgokat
    megkeresni...megépíteni....beüzemelni! El vagyok veszve egy kicsit....de majd utánanézek...ha tiszta lesz a fejem.
    Most megyek a konyhába...elkezdem az ebéd készítését!

Aki nyaral van vagy nyaralni megy...vigyázzon magára...igyatok sok vizet és érezzétek jól magatokat!
    Ja....és persze néha azért nézzetek be ide egy kicsit hűsölni!

-W-595-, busika02, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  13. -elzemari-

[​IMG]Szervusztok...

Bizony nem akar enyhülni ez a meleg, pedig jó lenne egy kis lazítás, akkor mi is könnyebben tudnánk viselni.Nekem is lenne elintézni valóm, de nem tudom rászánni magamat, hogy járműre üljek, pedig ott még légkondi is van.

Sikerült az eventeket végig vinni, igaz még némi felrópi hiányom van, de ha beérik illetve termőre fordul a veteményesem, talán meglesz a várva vár felröpi, s utána még egy kört kell ültetnem a ládáért.

Tegnap nagyon hős voltam, mert elmentem a Börzsönybe kirándulni.Gondoltam, egy életem van,azt is így vakond módra teljen?
    Hát nem.Reggel indulás a nyugati pályaudvarra és első cél Verőce volt.Ott egy kis városnézés,mennyivel másabb volt, mert amikor én Verőcén voltam zsenge ifjúságomban a KISZ táborban, hej de régen is volt az már, akkor bizony a táboron kívül nem sokat láttam.Azóta pedig csak átutazóban voltam arra felé-
    Most a séta alkalmából a Duna partjára is lementünk ott vigyázó szemeit Yvl Miklós bronzba öntve felügyelete a szép dunai tájat.
    Verőce legemblematikusabb ismertetőjegye a Duna-parti támfal, amelyet a magyar eklektika egyik legjelesebb alakja, Ybl Miklós tervezett. A szájhagyomány szerint a támfal úgy jött létre, hogy a kiváló építész 1889-ben házat tervezett barátja, munkatársa Liszkay Boldizsár részére a mai Árpád út 58-as szám alatti telekre. Az épületet a Dunától támfallal zárta el, terasszá alakítva az egész hátsó kertet. A stílusos és egyben praktikus ötletet a Duna-parti háztulajdonosok példaként vették, és sorra épültek az „Ybl-mintára” készült támfalak, mígnem elnyerte a mai, közel 800 méter hosszú alakját.
    Ez az oka annak, hogy Verőce, szemben a környező településekkel, a nagy árvizeket relatíve igen kevés kárral megússza. Mindemellett a támfal egy igazi turisztikai látványosság is, amely feltétlen „megér egy misét”.

Csatolt fájlok:

-W-595-, henrietta1223, busika02 és 5 más kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!

Marika, de jó, hogy benéztél! nagyon régen voltál itt, már bizony hiányoltalak! Jól teszed, hogy kirándulgatsz, sok szép hely van a lakóhelyünk közelében, amit érdemes felkeresni! Arról nem is beszélve, hogy vonattal, busszal is sok szép helyre el lehet jutni és a korunk miatt, már a jegy ára is barátságos! :) Amennyiben pedig társ is akad a kiránduláshoz, akkor pedig még a hangulat is jobb!

Zsozsó, gondolok ám rád, klímás kis otthonod biztos kellemes ebben a hőségben! :) Az utazást jól bírod, igaz, ha látni akarod az otthoniakat,, akkor utaznod kell, akár bírod, akár nem.
    Könnyű kis event volt, az új dolgokat pedig azóta mind felfedezted biztos.

Meleg van, nehezen viselem. Napjaim nagy részét a konyhában, nappaliban töltöm, ott csak 26 fok van. Tetőtéri szobákban közelít a 30-hoz. :cry:Csak 16 óra után megyek ki a teraszra, kertbe. Locsolni csak 19 óra után. Ablakokat 21-22 óra után nyitok. Hajnali 4 körül fel szoktam ébredni, akkor tárom sarkig az ablakokat, teraszajtót, de sajnos akkor is 22 fok körül van kint, így nem tud lehűlni a benti levegő. Várom a lehűlést!

Farmra napi 2-3 belépés és kész. Nehéz a kapa ebben a melegben.

Ilona, hiányollak. Ígértél kis szösszeneteket, amiket én nagyon várok!

-W-595-, henrietta1223, busika02 és 4 más kedveli ezt.
  15. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Köszönöm sokat segítettél. szió

henrietta1223, busika02, Othep és 2 más kedveli ezt.
  16. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Locsi-pocsis hűsülős szép napot!
    Csacskám! Jogos a két pont.....ígéret szép szó......illik meg is tartani!,de annyi minden közbejött,amik elhalványították a régmúlt "vicces?"történeteket...El is bizonytalodtam....talán csak nekem mókásak,kedvesek,tanulságosak.
    Tihamér lőfegyverekkel kapcsolatos hozzászólása eszembe juttatta egyik meghökkentő ügyemet.
    Békésen dolgozgattam,megszólalt a telefon...Egy felháborodott férfihang "bömbölt " a vonal túloldalán:égbekiáltó disznóság,hogy újból megbüntették...ezért őt már háromszorosan büntették.
    Bambán bámultam a kagylóra,fogalmam se volt miről van szó...Lehet olyan bírságot hagytam jóvá amit korábban már kiszabtak???
    Kértem a férfiút :nyugodjon meg és emberi hangon,mondja el mi a panasza,ha hibáztam a BM. vagy az ügyészség orvosolhatja a megbocsáthatatlan törvénysértésem.Az eset a következő volt:

Egy békés vasárnap bőséges ebéd utáni szunyókálásából a szomszéd harcias kakasának fülsiketítő kukorékolása felébresztette.Ez nagyon felbosszantotta.......Mit tesz ilyenkor egy nyugalmában megzavart állampolgár? ...... Előkapja a légpukáját és lelövi a kakast.E nem várt tragédia az elárvult tyúkuvar gyászoló gazdáját gerjesztette haragra.....és feljelentést tett a rendőrségen.
    Következmény:Légpuskát elkobozták,jogosulatlan használat miatt nagyobb összegű pénzbirsággal sújtották,és rongálás miatt az ügyet áttették az önkormányzathoz.Az kakas elhunyta miatti veszteséget 1000 Ft.ra értékelték,ezért egy viszonylag nagyobb összegű birságot szabtak ki....Innen a háromszoros büntetés.,Itt kerültem én az ügybe: jogosnak ítéltem az eljárást és a a rendkívül szokatlan eset körúlményeit mérlegelve a kiszabott bírságot jóvá hagytam.
    Újabb oroszlán üvöltés: nem is érte kár a szomszédot, megsütötték és vacsorára megették a kakast! A kisördög ekkor már kibújt belőlem: Az a baj,hogy magát nem hívták meg?.Legközelebb ha az unoka hangoskodik azt is meglövi? Ön mit tenne,ha a szomszéd lőtt volna át a maga udvarára...Kicsi csendesebben: Akkor ő most mit csináljon?
    Már az elején mondtam hova fordulhat panasszal de én a maga helyeben vennék egy üveg finom bort ,átvinném a szomszédnak és bocsánatot kérnék......A továbbiakról nincs tudomásom,de az iratokat egyik felügyeleti szerv se kérte be.,
    További mosolygós szép napot.
    Elfáradtam,pihennem kell.

-W-595-, henrietta1223, busika02 és 6 más kedveli ezt.
  17. zsozso577

Sziasztok

Engedhetne már ez a meleg!.....de ahogy nézem a héten még biztosan kitart.

Judit....valamikor szerettem utazni, nem kerestem a kifogásokat. Mostanság nem így van!
    Azért még jó, hogy van hová hazautazni...akár van kedvem..akár nincs! Az okot meg mindig adják!....de addig jó!!!
    Hú...nem bántam meg a beruházást a klímára! Ilyenkor még elviselhető a meleg...délután ér ide a Nap!

Ilona...csak írjál minél többet! Jó olvasni ezeket a szösszeneteket!

Csendesen termelgetek a farmon....vagyis kedvem sincs belépni! Valami mindig lemarad!
    Ma már kiírás is lesz, a holnap kezdődő eventre....azt hiszem szerda van.

Most lemegyek a boltba...a főzéshez összeszedem a dolgokat.

Igyatok sok-sok vizet és hűsöljetek!

-W-595-, henrietta1223, busika02 és 5 más kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!
    Ilona drága, te csak hiszed, hogy csak neked mókásak ezek a kis történetek! Vigyorogva olvastam, hogy mi lesz a vége! :) Írjad csak őket, mi meg olvassuk nagy örömmel! :)

Zsozsó, bizony jó, hogy még van hova, van kihez hazautazni! Sajnos már nem adatik meg mindnyájunknak.:(

Itt végre most, kb. fél órája megérkezett a várva várt enyhülés és eső! Az enyhűlé azt jelenti, hogy kint is 28 fok van, meg bent is. Az eső csendesen eseget, szellő fújdogál, így van némi esély arra, hogy még hűl néhány fokot a levegő. Este 6 óta készülődik, most lett belőle kis dörgés, villámlás és eső. Ennek is örülök, mert már kezdtem kihagyni a 30akárhány fokban. Nappaliban is már 27 fok lett. Talán hajnalra lemegy 26 alá. Ventilátort kapcsolgatom, de nem sokat ér, csak a meleg levegőt kevergeti.
    Ma bekapcsoltam a mosógépet, kiteregetés után egy órával már a törölközők is szárazok voltak.

Holnapi event kiírását elolvastam, szeretem ezt a rakosgatóst, az nem tetszik, hogy az ültetvényt bontani kellett. Valahogy a bahán nem szeretek eventezni. A röpi is olyan gyéren jön onnan.

Ilona írásáról jutott eszembe a kérdés, hogy a kakasok miért kukorékolnak? Kerestem rá a választ.

Csak 2013-ban sikerült megválaszolnia egy kutatócsoportnak, akik megállapították, a kakasokat a belső órájuk sarkallja arra, hogy nekiálljanak hajnalban kukorékolni.
    A kakasok természetesen nem csak reggel kukorékolnak. Hatások széles skálája képes erre ösztönözni őket, az elhaladó autók zajától kezdve egészen odáig, hogy valaki besétál a baromfiudvarba. A kukorékolást használják figyelmeztetésként, kommunikációs eszközként és az örömük kifejezéseként is, így tulajdonképpen bármikor hallathatják a hangjukat. A megfigyelések alapján korábban is egyértelmű volt, hogy hajnalhasadáskor vagy azt megelőzően kivétel nélkül mindig kukorékolnak, a tudósok azonban ezt sokáig betudták annak, hogy a mesterséges fényhatásokhoz hasonlóan ilyenkor is a megváltozott fényviszonyok miatt kezdenek el hangoskodni.
    A kutatás során az is kiderült, hogy a kakasoknál létezik egy kukorékolási hierarchia, így mindig a domináns állat kukorékolhat először, a többiek pedig csak később kapcsolódnak be a kórusba. Ebből elsősorban azt a következtetést lehetett levonni, hogy a kukorékolást főleg a terület kijelölésére és a dominancia kifejezésére használják a kakasok, és valószínűleg azért csinálják reggel, hogy már ekkor kifejezzék a közösségben betöltött szerepüket, illetve saját területüket.
    Vagyis nagyjából úgy lehet elképzelni, mintha valaki minden reggel elkezdene a háza előtt üvöltözni, hogy a szomszédai tudják, kivel van dolguk, és hol a helyük. Hasonló oka lehet annak is, hogy kukorékolnak, amikor ételt kapnak, és ez azt is megmagyarázná, hogy miért kukorékolnak egy csomó hang hatására – úgy érzik, hogy kihívójuk akadt, és ezzel nyomatékosítják, hogy ez bizony az ő szemétdombjuk.

upload_2024-7-17_21-5-6.jpeg upload_2024-7-17_21-6-26.jpeg upload_2024-7-17_21-7-12.jpeg

19. -elzemari-

[​IMG]Szervusztok...

Tényleg nagyon meleg van, amikor beléptem a gazdaságba, elmentem megnézni a kiirást a feladatról.Olvasom is, hogy a Bahán lesz a kapavágás, s utána szépen elmentem és learattam annak rendje módja szerint.Most aztán majd leshetem a felrópiket...

Judit,
    szerintem amit a kakasokról illik tudni, azt most velünk meg is osztottad.El is tudom képzelni, hogy van akit zavarnak egyes számára nem mindig szimpatikus hangok.Igy voltam én is, amikor a kiskertemben a szemben lévő kertbe új lakók költöztek, és volt három kutyájuk.Két szép zsemle szinű vizsla és egy kis fekete vakarék.Reggel amikor a tulajdonosék elmentek,, gondolom dolgozni, a két vizsla elkezdett ugatni és ugattak, és ugattak, és ugattak.Bevallom, ahonnét én mentem ott bizony csend volt és hazudnék ha azt mondanám, hogy nem zavart ez a folytonos ugatás.
    Amikor délután hazajöttek, akkor elvitték a kocsival a kutyákat és amikor visszahozták őket, akkor már nem volt ez a sok sok ugatás.Bááár akkor is volt, hogy nekiálltak, de akkor a gazda kijött és valamit csinált, mert béke lett és csend.

Szóval ezzel azt szerettem volna mondani, hogy vannak zajok, amiket az ember nem mindig tud magáévá tenni.

Kivánok, enyheséget hozó szellőket...

20. zsozso577

Kukurikúúúú! Jöttem hangoskodni! Ám látom, egyedül vagyok és nincs kihívóm...így csendben leszek....és írok pár sort.

Az eventet elkezdtem. Nem akartam a bahát kitisztítani, de valamiért mégis megcsináltam. Most akadt egy pici szerencse a
    pörgetésnél...de nincs kedvem sok szuper dolgot bedobni...ebbe az evenbe.
    Nem szeretem ezt a játékot sem...illetve a dominót még szeretném, de a véletlenszerű leosztás az nálam borzasztó általában.
    Nohhh....meg az a szín-összeállítás!???? Nagyon nem szembarát!

A hűs reggeli után, délben már ezerrel sütött a nap! Enyhülhetne már ez a nagy meleg.
    Hűsebb napokat kívánok!

-W-595-, henrietta1223, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.