Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Hol vagytok? Merre jártok?
    Én itt vagyok, csak elbújtam! Az eventeket megcsináltam, utána naponta 2x benézek megcsinálom a szükséges aratásokat.
    Aztán talán ennyi! Még a gépet is kikapcsolom. A kicsikre este szaladok be, ha már benézek.

A kicsiken ma bontogattam titkos ólakat! Nagyon borzasztó volt! Rég elfelejtett ólak és terményesek!/ pl sárga tojástojó/
    Valamit nagyon elállítottak amióta behozták a régi titokfákat megvehetőnek!

Egy kicsit szomorú is vagyok. Nem egy nagyon régtől játszó szomszédom alig-alig lép be! Ezt sajnos tudjuk, hogy hová vezet!
    Nem event dömpig kellene! Adni kellene egy kis szabadságot a gazdáknak. Igaz, nem kell feltétlenül csinálni az eventeket!
    De hát csak bennünk van, ha event ....akkor csináljuk! Már azt nem is nézzük, hogy megérős....vagy nem megérős!
    Igaz, hogy sok kicsi sokra megy! De már lassan a sok kicsi...is alig nevezhető még kicsinek is nem hogy soknak!

Nahhh...megyek a rejtekhelyemre és előveszek egy jó könyvet!

-elzemari-, Tündi100149, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  2. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Hajrá MAGYAROK!!!
    Augusztus 11-ig OLIMPIA reggel,delelőtt,délután ,este........farmerama hajnalban és éjszaka.Napi kétszeri vetés-aratás,almozás.Ide is be-be kukkantok......tapasztalat egyezik Veled Zsozso,azzal a különbbséggel,hogy én már az eventeket sem erőltetem..
    Ilonán a mostaninak még a feléig sem értem, miklóson el se kezdtem...ott gazdakörözök...abban még vannak sikerélmények.
    Most csodálkoztam rá,hogy ma 10-től Teleholdas,rövididejű minievent.....ott a helyem.

Olimpiai ebédszünetben....meg amikor nemszeretem sportokat mutogatak jó étvágyú fiamra tekintettel főzőcskézek.
    Tegnapelőtt a szemben lévő piacon,tegnap délelőtt -oxigénpalackos hátizsákkal -nagygybevásárlás a tőlünk 100 m.re nyilt A...-ban.....majd meg fagytunk,15-16 foknál nem volt melegebb, kint hőguta...azóta izomgörcsök és ismét köhögő-rohamok ,negró szopogatás.Nagyon elszoktam a sétafikától.

Késői ebéd,vacsora rántott gomba sültkrumplival,vegyes zöldségsalátával.Ma zöldborsóleves,és lecsó füstöltkolbásszal....holnapra gombapörkölt a gombaszár és rántottnak alkalmatlan kalapok hasznosításával ...kicsi lecsót is csempésztem bele.
    Ozsonna zöldfűszeres kocskasajt

3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét lányok! A fiúk a bányában dolgoznak gondolom, azért nem érnek ide...

Én is elbújtam, de most itt vagyok! Nagyon laza két napom volt a szombati munkás után. Érdekes, hogy a két laza napon arra alig volt időm, hogy ide belépjek.
    Zsozsó, egyetértek! Kellene egy kis áramszünet, egy kis játékbeli lazaság. Valami elromlott és nem akar visszatérni a jó kerékvágásba.

Ilona, jó az időbeosztásod, de azért megkérdezem, hogy mikor alszol?
    Az újonnan megnyílt AL..-ban egyszer voltam, annyi elég is volt. Nekem tökéletesen megfelel a hozzám közeli lényegesen kisebb boltjuk. Ott is kapok mindent, ami nekem szükséges. Valahogy nekem nem igazán tetszik az, hogy ott is AL.. lett. Maradt volna inkább az a bolt, ami volt. Nem tudom, hogy csak nekem tűnt fel, de én úgy látom, hogy megcsappant a vásárlók száma, ill. a mennyiség, amit vesznek az emberek. Ez minden áruházra érvényes az én meglátásom szerint. Az is lehet, hogy nem jó időpontba járok vásárolni és így nem látom a azokat a bevásárlókat, akik telerakott bevásárlókocsikkal állnak a pénztáraknál. Ilona, ez szerintem arra a piacra is igaz, mert én is odajárok. Igaz pénteken, de alig lézengenek emberek. Lehet szombaton többen, vagy sokan vannak, nem tudom.

Eventet megcsináltam, csendesen termelgetek. A napi nyári ajándékokat is átvettem, de nem tetszett, hogy mindig keresgélni kellettek a számokat, meg néha a lakat helyét. Kattintgattam ide is, meg oda is, mire megtaláltam. Piccolokat egyelőre gyűjtöm, majd egyszer kirakom őket.
    Vasárnap igazi pihenőnap volt, pihenés, beszélgetés, kis séta. Tegnap hasonló, csak elmentem boltba. Ma pedig olyan napom volt, amikor csöngött a telefon nem egyszer. Ezek rövid kis beszélgetések voltak, alig tartottak egy, másfél óráig...:) Máskor napokig nem csörög, aztán vannak az olyan napok, amikor meg csörög és csörög. Nem baj ez, nincs ezzel semmi gond!

Holnap munka, egy kis gyakorlás az év jó kezdéséért. Örülök neki, jó érzés, hogy szükség van a munkámra! :)

4. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Mosolygós szép napot !

Öröm olvasni Benneteket ,de az is megnyugtató, ha legalább jelzitek , hogy tetszik amit írunk....ebből tudom nincs baj, csak más, remélhetőleg jobb elfoglaltságotok van.

Kedves Ági! Nagyon jó,hogy pótolhatatlan veszteséged ellenére igyekszel visszatérni a korábban megszokott -sok-sok örömöt is adó- életrendedhez.

Csacskám! Akárhogy elmélkedem ez a farmnév nem igazán illik Rád.....a "Kíváncsi Fáncsi", vagy a "szeretettel oktató",
    "éberen figyelő" találóbb lenne.
    Ne aggódj,aludni is szoktam....részletekben... majd minden étkezés után, TV nézés közben 5-10 perctől 1-2 órát ,és mostanában van hogy éjjel 1-körültől 4,30-ig , 5-ig megszakítás nélkül.....korábban 2-3 mosdójárás beiktatásával. Hála ez utóbbi egy-két hete elmarad.Tesztelem a gyógyszereim,melyiknek köszönhetem a kedvező változást.

Zsozso! Remélem nincs ellenedre, nekem Te a "gondoskodó nagyutazó" vagy .

Marika! Elég hosszú szünetet tartottál. Nagyon aggódtam érted, féltem valami bajod van. Örülök, hogy feltételezésem alaptalan volt,annak még inkább,hogy kellemes kirándulásokkal gazdagítod napjaid,de leges-legjobban annak,hogy élményeidről szóló színes beszámolóiddal minket is megörvendeztetsz.
    Legutóbbi hozzászólásoddal felkeltetted a Zene Háza iránti érdeklődésem....utána néztem ...sajnos csak az interneten.
    Az az épület maga a CSODA!

NA, irány a horrorfarm.
    Egy kis témához illő szösszenet:
    Amikor még dolgoztam -sajnos nagyon rég volt - feladatkörömhöz tartozott a "polgári szolgálat engedélyezése" .Ez az akkor még kötelező katonai szolgálat lelkiismereti okok miatti teljesítési lehetősége volt. Nekem kellett -elbeszélgetéssel- ellenőrizni ténylegesen fennáll-e a lelkiismerti ok.
    Kérdés: Miért nem akar katona lenni?
    Válasz: Iszonyodom a vér látványától.
    .....Gyanús volt,hogy már a 4.dik fiatalember hivatkozott erre. A honvédség nem bérgyilkosképző tábor...
    ...Mi a foglalkozása? érdeklődtem
    ....Hente-és mészáros.,
    Ezt már nem álltam meg nevetés nélkül.

....Azt biztos bekötött szemmel gyakorolja?!..

Utoljára szerkesztett: 31.7.24
    -elzemari-, henrietta1223, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!

Ilona, jót mosolyogtam azon, hogy milyen nevet adnál nekem. Tudod, ez a Csacskamacska ez az álnevem, e mögé bújok, onnan figyelek. :)Anno, amikor a játékot kezdtem, valahogy ez ugrott be, tetszett, így ez lettem és maradtam is, pedig valamikor rég, még lett volna lehetőség arra, hogy változtassak. Már nem tenném, ez vagyok én.:)
    Tetszik az alvási "szokásod", kissé ugyan fura, de kinek mi a jó! :) Lényeg, hogy alszol is. :)

Szösszeneted is megmosolyogtatott. :) Régi kedves emlékek.

Eventet elkezdtem, csinálom. Nagyon sok gaz kell és a röpi sem kevés. Nekem most elég gyatrán jön a röpi, de nem nulláztam, majd összejön, soká lesz még vége!
    Ez az új Üdvözlői rendszer szokatlan, majd elválik, hogy mennyire lesz jó. Ad ajándékot, annak meg örül az ember, akár kicsi, akár nagyobb. Valahol lesz benne valami buktató úgy érzem, de ne legyen igazam!
    Jön újra hétvégi event, ami most kéthetente lesz. Nagyon nem örülök neki, nekem nem jönnek be ezek az elhúzódó feladatok. Szeretem egyszerre letudni, így meg jegyzetelni is kell, hogy kéthetente hova és mit. :(

Itt újra meleg van, a jó annyi, hogy éjszaka lehűl a levegő. Ma kissé beborult estefele, de csak egy kis szitálás lett, semmi zuhé, vagy nagyobb eső.

Lajos kedves, valami hír magadról? Azt tudjuk, hogy a nyaralásod jól sikerült, de mivel telnek azóta napjaid?
    Tihamér, nagyon rég nem voltál, veled mi történt azóta?

...ha már hentes került szóba:
    A hentesnek fél órával zárás előtt már csak egy csirkéje maradt és nagyon szerette volna eladni. Jött is egy vevő, aki pont egész csirkét kért.
    - Uram, ez 1 kiló 30 deka.
    Kicsit nagyobb nincs véletlenül? - kérdezi a vevő.
    A hentes visszafordul, tesz vesz, majd feldobja ugyanazt a csirkét a mérlegre, mintha egy másik csirke lenne.
    - 1 kiló 80. Megfelel?
    - Igen, elviszem mind a kettőt!

6. zsozso577

Sziasztok

Az eventek folyamatban vannak. A csövessel egyelőre nem tudom, hogy meddig fogok jutni. Pörgettem, de nem volt
    kegyes a kerék. A felröpivel egyelőre nincs gondom...használom a Pannikat....inkább az e-gaz, ami kevés.
    Egyelőre csak a felhő a cél...a dekorjaival...aztán a többit meglátom, hogy mire lesz elég!

Tegnap délelőtt és ma is esett az eső! Nem volt számottevő...szerintem nem felelt meg egy locsolásnak sem.
    Annyi "haszna" volt/van, hogy nagyon párás a levegő! Alig kap az ember levegőt. Ez talán rosszabb, mint a nagy meleg.

7. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Alvás letudva.....1/4 3-kor.... keltem, igaz már 1/2 2 -kor felébredtem, és nem ment a vissza alvás.

Ilona, hozzád hasonlóan, újabban én is részletekben alszom, mert aki nem alszik éjjel, az nappal pótolja :eek:o_O:oops:.

Zsozso, a fentebbi írásoddal én is egyet értek, szerintem is sokat romlott a játék minősége..... persze én is tudom, nem kötelező játszani....

Tegnap pl. többször nem tudtam a fórumra belépni, mert 504-es hiba kódot írt ki......

Judit, nagyon jó, hogy szükség van még a munkádra!

Eventek folyamatban.....
    A csöves eventnél felröpi hiányom van - nullázni egyenlőre nem akarok, mert van idő bőven.
    A kerék kegyes volt, igaz hogy pörgettem elég sokat, így az event növény mennyisége megvan - persze használtam + dolgokat.

Ma utazom.... viszem a laptopom is, azzal azért könnyebb lesz farmozni, mint telefonról - nehogy kimaradjon a napi belépésem és játékom xD !

Pár napja itt sincs hőség, igaz eső sem esett....

Majd jelentkezem!

8. zsozso577

Sziasztok

Ági...érezd jól magad a Balcsin! A változás egész biztosan jót fog tenni. Jobban is fogsz tudni aludni.
    Mondom én,aki majd csak akkor fekszik le, amikor te már kelsz. Nálam a reggeli órák az tedd ide-tedd oda tempóban múlnak el.
    Olyankor ritkán vannak okos gondolataim!xDxD

Itt nálunk az idő nem a legjobb....nekem! Talán nincs annyira meleg...de nagyon párás a levegő! Vagy a szél fúj....és így nem úgy lehetnek nyitva az ablakok, ahogy én szeretem. Tegnap majd csak egész nap, ment a ventilátor! Kellett a levegő! BRR!

Az eventeket csinálom.
    A bahán ezzel az etappal végeztem. Itt is volt egy kis malőr! Vagy nem már nem tudom számolni, vagy figyelmetlen voltam és
    a 3. sort nem számoltam. Szerencsémre nem adtam be az összes E-gazt, így csak területet kellett törölni és folytatni az ültetést.
    Még aránylag időben rájöttem, hogy valami nem stimmel.
    A csöves eventnél a felhőt tegnap beüzemeltem. Űltetek tovább és meglátom, hogy mit tudok még kivenni a boltból.
    Engem a kitehetők nem hajtanak, hisz annyi van belőlük! Oké...ezek talán megérősek...de akkor sem érdekel annyira.
    Inkább a bolt másik részéből mazsoláznék.

Szép vasárnapot!

-W-595-, -elzemari-, henrietta1223 és 4 más kedveli ezt.
  9. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

Aki nyaralni megy annak jó nyaralást,..aki nem annak meg jó pihenést.Az embert már megviseli ez a sokáig tartó meleg.
    Vagy,.. jóból is megárt a sok?!

Nyaralás után kezdett a térd megdagadni,...csak csak többet mozogtunk mint itthon.Az a három valami ami jött az nagyjából rendbe van.
    Most a szív kezd újra rendetlen lenni most a bal oldal.Jobboldalt már van 1 háló a koszorúérbe,..2015.
    Még kardiológiára nem értem oda,...nem sietek nagyon.

Szülőfalumba megyünk 10-én,.. elszármazottaknak lesz falunap.

Farmot nyaraláson is eléggé hanyagoltuk1xse léptünk be az 1 hét alatt.
    Tegnap is csak 1 farmra léptem be a többire nem,...valahogy már nem lelkesít.

Tegnap este én voltam az unokákkal a szülök szinházba mentek.

Még 1 jó hír, a kocsim meg hengerfejes,..kiegyenlítő tartályon keresztűl kinyomja a hűtőfolyadékot!!!!

-W-595-, -elzemari-, henrietta1223 és 5 más kedveli ezt.
  10. zsozso577

Szia Lajos!
    Nem jó híreket hoztál! Vigyázz magadra! Eleget voltál már beteg.
    A kocsidat meg pikk-pakk megjavítod....bár azt hiszem nem lesz olcsó.
    A farmra meg tessék jönni. Ki kell tartanod velünk együtt! Ha az eventet nem is csinálod....akkor ott van a gazdaköri.
    Ott is lehet találni feladatokat....de tudod TE!

11. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!

Ági, jó pihenést, érezd jól magad! :) A laptop jó dolog, jó, hogy vitted, belefér egy kis farmozás, az is kikapcsolódás.

Zsozsó, igazad van, nem szabad korán reggel már leterhelni az agyat és a szervezetet! :) Csak szép lassan, fokozatosan, a kapkodás hibákhoz vezethetnek, az meg nem jó.

Lajos, nem hoztál túl jó híreket. Kitartás, rossz után jön a jó!!
    Zsozsónak tessék szót fogadni, meg nekem is, tessék jönni a fórumra, a farmra! Mennyi energiát belefektettél, nehogy elvesszen már! Vannak kis könnyű eventek, azokat meg tudod kevés belépéssel is csinálni!
    Hiányzol a csapatból, amikor ritkán jelentkezel!

Eventelket csináltam. Ezt a csövest azért szeretem, mert a megoldást is kérhetem és nem nekem kell rakosgatni, ahhoz nem lenne türelmem! Két kört csináltam, annyiból gazdálkodtam. Malőr nálam is volt. Tegnap délután, hogy minek a hatására azt nem tudom, de a tisztáson az aratógép mellett rákattintottam a másik aratóra is. Nos, nem írom le, hogy milyen jellemzőkkel illettem magam. A tisztáson vannak a féltett "kincsek": Jackok, Virágfestés, stb....no ezeknek lett annyi, egy kattintással. Az agyam, hogy hol járt nem tudom, de nagyon mérges voltam magamra. Ez volt egy nagy pocséklás!

Ma végre volt eső, de nem nagy. Egy locsolást kiváltott félig. Nagy meleg már egy hete nincs, hajnali 14 foknak is örülök.

Aludjatok jól! :)

12. zsozso577

Sziasztok

Judit...átérzem, ezt az érzést! Az első percekben teljesen sokk-hatás alatt vagyok! Utána dicsérgetem magam és csak ezek után
    kezd kattogni az agyam, hogy mit is tudok kezdeni ezzel a helyzettel.

Még mindig ültetem az e-gazt. Van a boltban egy -két dolog, amit kivennék. A plussz dekorokat is kivettem, elfér a polcon.

Ma megmostam az ablakokat....annyira pettyes volt az ablak, és nagyon bántotta a szemem. Ez letudva
    Aztán nincs befejezve a munka...holnap folytatom...megvár! Más dolgom is volt és holnap is lesz.

-W-595-, -elzemari-, Csacskamacska és 4 más kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Szép estét!

Zsozsó, ügyes vagy, hogy az ablakaid lemostad! Amennyiben jól meggondoljuk, lehetne havonta tisztítani így nyáron, olyan hamar elkoszolódik. Azért túlzásba sem kell vinni, ki lehet azon még látni, ha van rajta jónéhány pötty is! :)

Eventet csinálom. Ez az eventes terület nem igazán a kedvencem, annyi előnye van, hogy nem kell gyakran szaladgálni a farmra.
    Csak növényekkel kezdtem, majd ma reggel raktam ki 5 Fűvészkertet 12 órás XXL-es fákkal. A bolt kínálata nekem nem csábító, kifosztani tuti nem fogom! Talán a ládát veszem ki annyiszor, amennyire lesz érmém.
    Farmos területet az eventeshez igazítottam, hogy egyszerre tudjam aratni, vetni.

Tenyésztést tegnap letudtam, az kész.

Zavaró volt, hogy nem lehetett belépni a Fórumba, csak az emlékeimre tudtam hagyatkozni, hogy miből mennyire van szükség.

-W-595-, -elzemari-, henrietta1223 és 2 más kedveli ezt.
  14. zsozso577

Sziasztok

Judit...ÁÁÁÁ.... én sem viszem túlzásba az ablak-tisztítást....de ez most nagyon ronda volt. Nem egyszerű petty, hanem
    sárgás-barnás....vagy nem is tudom! Nahhh....mindegy is...ronda volt. Most legalább tiszta....bár nem annyira már, mert
    azóta már 2x is esett az eső!;):pxD Ilyen az én formám!

Az hogy nem lehetett belépni a fórumba....nálam is zavart okozott. Sőt a tenyésztést túl is toltam. Nem volt jegyzetem...így a
    harmadik fajt el is tévesztettem és a békákat teljes nyugalommal le is tenyésztettem! Aztán persze koppantam, mivel nem
    volt jelvény...egy darab sem! :p;)xD
    Az eventes területen ma befejezem az eventet. Igy már megint nyugis napjaim lesznek.
    Kellenek az eventek...mert hoznak egy is felfordulást....csak azokat a béna minijátékokat én nem szeretem. Ahogy látom, a
    hónap végén megint lesz tárgykeresős is!/huhhhhh...de szeretem!/

A jövő héten megint tervezem a hazautat...bár most még nem 100%-os. Kedden fogom teljesen egészében eldönteni, amikor
    pakolni kezdek.

-W-595-, -elzemari-, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  15. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Csak röviden.
    [​IMG] Tenyésztősről lemaradtam,..pedig azt szoktam csinálni.
    Megyek megnézem hol járnak a masszőrék,motoron Mongóliába igyekezve.Kazahsztán.

Utoljára szerkesztett: 10.8.24
    -W-595-, -elzemari-, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  16. zsozso577

Szia Lajos!

Gratulálok a magasabb szinthez! Gyorsan haladsz, legalábbis hozzám képest.
    Miért is maradtál le a tenyésztésről? Még tart az event és ikertenyésztés is van , a Forum is jó.
    Mi kell még hozzá....Hajjjrrrááá!

-W-595-, Tündi1001, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Lemaradt, mert elment Mongóliába a masszőr után...;)

-W-595-, Tündi1001, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  18. zsozso577

Szia
    Ohhhh.....nem tudtam, hogy Ő is motorra pattant!xDxD Lehet, azért van itt ilyen ritkán!;)xD

henrietta1223, zsani_apja, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  19. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG]Jó reggelt!

Kedves Ági, csak most olvastam, fogadd együttérzésemet!!

20. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Marika, köszönöm szépen!

Tegnap este haza értem - ma reggel már dolgozni voltam....

Az utazás egy élmény volt, - mondtam már, hogy én nem vagyok utazgató...
    Az első osztályon utaztam, itthol mikor felszálltam, alig voltak a kocsiban, de aztán megállóról megállóra gyarapodtak az utasok és megtelt a kocsi.
    Ha nincs a közvetlen járat biztos nem keltem volna útra - a pesti átszálllás miatt, nem azért mert nincs szám és nem tudok olvasni, hanem azért mert nem ismerem a pesti viszonyokat, és nem igen akartam bambáskodni, hogy nem tudom merre van az előre ......xD.
    A vonat oda felé menet késett 40 percet o_O, de kapcsolatban voltunk a tesómmal, és a sógorom várt az állomáson.
    Tegnap haza fele jövet is késett a vonat szintén 40 percet o_O már este 9 óra volt, hogy leszálltam a vonatról, de a vasútállomás mellett van a taxi állomás, és már induláskor eldöntöttem, hogy taxival jövök haza, még akkor is ha közel lakom, de nehezek voltak a táskáim :music:meg rám sötétedett.
    Nagyon jó volt ott lenni, szuper jól éreztem magam :inlove: - még maradtam volna, de végesek a szabadság napjaim.
    A múlt héten nem volt kánikula, borongós felhős idő volt, de azért egyszer megmártóztunk a balatonban a húgommal, - sem én, sem a húgom nem szeretjük a hidegvízben való pancsolást:music:.
    Készültünk Hévízre menni is, már meg is beszéltük, hogy másnap elmegyünk, de én meggondoltam magam, mikor mondta a húgom, hogy ott nem fog leérni a lábam, mert több méter mély a tó vize, én nem tudok úszni, és ott lebegni kell a vizen úszógumival, háááát nálam beállt a majré xD és így nem mentünk, a tesóm nem erőltette, mondta majd elmegyünk jövőre, hátha akkor bátrabb leszek.

Az eventeket azért megcsináltam, igaz a fórumra nem tudtam jönni, mert mindig hiba kódot írt ki.

Judit, én is csináltam hasonló bakit, de csak a kísértetjárta kúriában.

Zsozso, nagyon ügyes vagy, hogy lemostad az ablakjaidat.

Lajos, gratulálok a gyopároson elért 28. szintedhez, ügyes vagy.