Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Csendesen termelgetek...ma is alig voltam itt. Reggel gyorsan learattam és utána a tervem teljesen felborult.
    Így csak most értem ide.
    Holnap nem utazom haza...a nagy meleg az oka! Azt mondták maradjak itthon és én szótfogadok!

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!
    Kicsit késő van már, de most értem ide.
    Ági, örülök, hogy jól telt a Balatonnál az idő, hogy jól érezted magad! Kellett ez a kikapcsolódás neked!
    Zsozsó, megértelek, hogy ebben a nagy melegben nincs kedved utazni! Remélhetőleg lassan vége már ennek a melegnek és majd utazol akkor.
    Nálam is a csendes termelés volt az elmúlt napokban. Az eventesen csináltam tovább a vetést, aratást, majd beváltják némi apróra. Ma elfeledkeztem a teliholdasról, így csak késő délután arattam ott először. Nem csináltam belőle gondot.

Holnapira hosszú a földben, nagyon bízom benne, hogy lesznek , mint mindig, segítőkész gazdák, akik a megoldást majd hozzák a csevegőben, mert én anélkül tuti, hogy nem fogom tudni megcsinálni a rakosgatást.

Jó éjt, aludjatok jól, ébredjetek vidáman! Pá!

3. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Ma munka után vásárolni voltam, a messzebb lévő bevásárló központban - ott van a játékbolt - a legkisebb unokám hétfőn volt 3 éves o_O:inlove: - nagyon repül az idő, nemrég született ;), és neki vettem ajándékot - szirénázó villogó tűzoltó autót xD - imádja az ilyen járgányokat.
    Vasárnap lesz a családi buli :inlove:.
    Holnap "babázni" fogok ;), a két kicsi fog jönni, így már a hétvégére is vásároltam.

Az eventet elkezdtem - pörgettem, nem is keveset és a kerék kegyes volt, még megpótoltam 2 Jack-kel és termelem az eventnövényt - remélhetőleg ma meg is lesz a szükséges mennyiség, a mini játékot pedig ráérek lejátszani.
    A gyopároson lassan szintet lépek, kell még 870 ATP.

Nagyon meleg van, igaz napközben volt élénkebb szél és sok felhő, de eső az nem esett, pedig nagyon jó lenne egy kiadós eső, a földeknek is, meg nekünk is, felfrissülne a levegő.

4. zsozso577

Sziasztok

Az eventet elkezdtem és be is fejeztem! A kerék kegyes volt....nulláztam, mert az amaránt nagyon le van csökkenve.
    Lányok....félve kezdtem neki a minijátéknak...de kellemesen csalódtam. Azt hiszem csupán 2x indítottam ujra 1-1 játékot.
    Valahogy nagyon elkalandoztam az elején. A többi simán ment alig-alig használtam hosszabbítást!

Ági ....a csöppségnek Boldog születésnapot kívánok!
    Pihenés után hamar bekerültél a munkás napokba!

Judit...kíváncsi vagyok, hogy tesznek-e fel megoldásokat a topikba. Én azt mondom, hogy ne várj rá!
    Most írt kedves szomszédom, felvette és lehet kiteszi a topikba.

Most még agyalok azok, hogy a felhőt építsem-e meg, vagy hagyjam üresen. Ám a dekorokat nem tudom kitenni....mindenhol
    tele vagyok....így még agyalok!

Meleg az itt nálunk is volt és még most is meleg van. Ma talán annyival volt jobb, hogy nem volt annyira párás a levegő!
    Jöhetne az eső!!!!

Utoljára szerkesztett: 15.8.24
  5. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Zsozso, köszönöm szépen! :)
    Igen, folytatódnak a munkás napok, az iskolában nagy felújítások vannak, így munka is van bőven.
    Gratulálok a sikeres event befejezéshez, ügyes vagy!

Nálam az event halad, tegnap este lejátszottam néhány mini játékot, de elrontottam belőle kb. 3-4 -et o_O:music:.
    Mivel van növényem bőven, de felröpim nincs elegendő - nullázni nem akarok - most hajdinát ültettem, érés csökkentőt használva - kora este be is érik, és remélem összejön a hiányzó mennyiség, ha nem, reggelre biztos meglesz.
    A nemszeretem hétvégi eventet is csinálom, semmi gyorsítás, és remélem ma kész lesz.

Jah.... majd elfelejtettem mondani, vettem - de minek??? o_O:music:10 db titok ólat, naná hogy nem lett belőle az új ólból.
    Erre mit teszek???? vettem még 10 db-ot xD:music: kiraktam és várom hogy beérjen.

A gyopároson sikerült szintet lépnem ;)!

upload_2024-8-17_6-35-40.jpeg

Ma főzni fogok, paradicsomos káposzta főzelék fasírttal - holnap viszek a lányoknak ( menyemnek és lányomnak ) belőle, és sport szeletet is szeretnék csinálni, ebből is viszek a holnapi buliba, de a szokásos sajtos pogit - ez ugye nem maradhat ki - majd csak holnap reggel sütöm.

Utoljára szerkesztett: 17.8.24
  6. zsozso577

Sziasztok

Ági gratulálok a szintlépésedhez. Én is ezen a szinten toporgok...valahol a közepe tájékán. Mondtam én, hogy meg fogtok előzni...
    Továbbra sem a szívemcsücske.
    Azt sajnálom, hogy rontottál. Nézted a topikban a videót /115. hsz/....ahogy olvasom többeknek segített.

Olvastam én hogy megint lesz új állatunk, ám teljesen el is felejtettem! Nem veszek! Állatokat általában nem veszek...de lehet,
    hogy legközelebb fákat sem! Az utóbbinál nagyon felhúztam magam!
    Aztán a bahára és a farmra is tettem ki titkos ólakat és fákat...sok-sok összejött. és....amikből lehetett volna új, akár fa...akár ól....
    csak a legsilányabbak lettek! Itt aztán elgurult a gyóyszerem... de , rendesen! Aztán a mult heti eventnél igyekeztem érméket szerezni
    a fák aratásával....hogy ki tudjam venni az 5 titkosólat, amiből góliát lehetett volna és lett belőle 3 db narancs hód...amiből szintén
    rengeteg van! ..a másik kettő sem volt értékesebb! Na...Bummm!!!!!! Többet ezekre sem fogok hajtani!
    Szóval Gazdák!....csak lelkesen!xD:p;)xD
    Úgy hogy Ági szurkolok neked, hogy a második csatából legyen új ólad! DRUKKK.....DRUKKK!!!!!

7. Csacskamacska

Szép napot!

Ági, sok boldogságosat még az unokádnak! :) Jó bulizást! :)

Zsozsó, hogy döntöttél? Felhő, vagy kütyü?

Egy event kész, a másiknál még némi röpi és rakosgatás kell. Meglepően könnyen ki lehetett rakni most a gombolyagokat! Köszönet érte! A múltkori nehéz után, jól jött most ez, mivel az idővel is hadilábon állok.

Nem szólok egy szót sem, mert több új állatom is lett, amire régen volt példa.

Még szaladok a konyhába szilvásgombócot csinálni. Holnapra és hétfőre már félig kész az ebéd, mert holnapi napot nem a konyhában akarom tölteni, hétfőn pedig jönnek az unokák, ebéd nálam, utána meg megyünk fel a városba, megnézni a virágcsodákat.

Vigyázzatok magatokra ebben a melegben!

Soroljam, hogy kiket hiányolok a fórumból??

Lányok, ezt nektek hoztam:

A kakas belép a zeneiskolába, hogy énekelni tanuljon.
    - Hiszen szép hangod van, minek neked tanulni? - kérdezi a tanár.
    Igen, igen! Csakhogy a tyúkok ragaszkodnak a diplomához.

-elzemari-, -W-595-, Tündi100149 és 5 más kedveli ezt.
  8. zsozso577

Szia Judit!

Felhőt építettem meg. Rengeteg kütyü van még a polcon, ami porosodik.
    Gratulálok az új dolgokhoz. Szerencsés a farmod!
    Én csak ezen az egy farmon eventezek....már nincs türelmem hogy bármely másikon is csináljam.
    Pedig valamikor régen...3 vagy 5 farmon is csináltam az eventeket....de akkoriban barátibbak voltak a mennyiségek.
    Szép hétvégét!

-elzemari-, -W-595-, Tündi100149 és 5 más kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!

Zsozsó, én is a felhőt építettem meg.
    Két farmon eventezek, a kicsiken szinte sohasem csináltam. Nincs rá időm, ill. sajnálom rá az időt.

Ilona, szeretettel köszöntelek névnapodon!
    upload_2024-8-18_11-3-58.jpeg

10. zsozso577

Sziasztok!

Ilona..... Boldog névnapot kívánok !

11. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Csacska! Zsozso!
    Köszönöm a névnapi jókívánságot!

12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Ilona,

Nagy örömmel olvastam, hogy nemrégen véget értek hányattatásaid.
    Névnapod alkalmából én is kívánok Neked hosszú, boldog életet! :inlove:

upload_2024-8-18_22-0-58.png

13. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Ilona, nagyon sok boldog névnapot kívánok!

upload_2024-8-19_8-50-58.jpeg

Judit, köszönöm szépen a szülinapi köszöntést!
    A buli jó volt, a menyem bográcsban főzött chilisbabot, nagyon finom volt.
    A kicsi nagyon örült az ajándékoknak.

Az eventet sikerült befejeznem, igaz kicsit puskáztam, a csevegőbe feltett videóról - köszönet érte mya100 gazdának!
    Én nem a felhőt építettem meg, kiraktam a dekorokat, a világítótoronyba a zöldcsík hízlalására ;):D.

Mára itthoni tevékenységeket tervezek, mint mosás,-vasalás,-takarítás, főznöm nem kell.

Tegnap kicsit borongós idő volt, de most már 7 ágra süt a nap.

A reggeli írásomból kimaradt....

Judit gratulálok az új állatokhoz!
    Nekem a második 10-es csomagból sem lett új állat.... pedig mikor megjelenik az új fa vagy ól lehetősége mindig elgondolkodom, hogy vegyek e, először legyintek, hogy ááááá... dehogy veszek, majd a kisördög elkezdi böködni az oldalam, hogy hátha..... azután, mikor szembesülök vele, hogy mégsem lett, akkor mondogatom, na soha többet nem veszek.
    A legutóbbi új fa lehetőségből vettem 3x10 db, egyikből sem lett új fa, végül mérgembe vettem 1 csomagot, de a kötelezőn kívül nem lett több új fa.
    Persze tudom, idővel majd ontani fogja a rendszer, mikor már lesz belőle több.

Utoljára szerkesztett: 19.8.24
  14. Csacskamacska

Szép estét!
    Ági, így van ezzel majdnem mindenki, hogy szeretne újat, de mivel szűkön mérik az új dolgokat, így bizony kissé sajnáljuk is a kiadást rá! Nagy szerencse, ha több is bepottyan, ritka, mint a fehér holló! ( én most ugyan csendben maradok, mert Fortuna mellém állt, vagy csak véletlen volt?)
    Az elmúlt napokban ritkán léptem be, kapát, kaszát ritkán vettem a kezembe. Virágkarneválhoz kapcsolódó programokon voltam, unokák is jöttek és pihenés is volt bőven.
    Holnapi event kiírását elolvastam, csinálom, mint általában minden eventet.

Még mindig meleg van, bőven 30 fok felett. Néha gyülekeztek felhők, de nem lett abból semmi.

zsozso577, -elzemari-, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  15. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Ilona nagyon boldog névnapot kívánok!:)
    Egy hónappal ezelött voltam Zebegényben a Hajótörténeti Múzeumba ahova beadtuk papámnak a Széchenyi hajó
    modelljét.Kirándultunk is és nagyon elfáradtam.
    Múlt héten és a héten lányomék Szobon és Érden voltak őszibarackot szed magad mozgalmon.
    Nagyon finom barackot sárga és fehér husut ettünk.
    Ági őszinte részvétem Édesanyádért.
    Eventeket itt ott csinálom az alvás meg egy két film megnézése nem maradhat el.
    Szép napot.

16. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, szép estét!

Henike, köszönöm szépen!

Az eventet elkezdtem, és a kerék is kegyes volt, így hát szupertrágyázva termeltem az event növényt, nem lett meg az összes, de már nem maradok fent tovább, reggel korán kelek.
    Holnap munka után jönnek a kicsik, velük leszek egész nap.
    Már képeztem is az állatkáimat.

Jóéjt, szép álmokat!

17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG]Szervusztok..

Kedves Ilona,
    nagyon szégyellem magamat, hogy a névnapodon elfelejtettelek köszönteni.Most ragadom mag az alkalmat és sok szeretettel köszöntelek így utólagosan.

Kívánok mindenkinek szép napot!!

henrietta1223, zsozso577, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  18. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Lajos, nagyon sok boldog névnapot kívánok!

https://kepkuldes.com/image/mWF6zB

Tegnap reggel elbuszoztam a messzebb lévő bevásárló központba vásárolni, majd haza érve eléggé laza napot tartottam, pedig lett volna dolgom, na.... majd ma pótolom.

Az eventel végeztem, minden állatkám ki van képezve, megszerezték a mester fokozatot, így már csak csendes termelés lesz.
    A szezonost csinálom, igaz, góliátbogár ólam csak akkor lesz, ha a bérletet is megveszem.....
    Összegyűlt 12 db titokólam, amit kiraktam, és talán lesz belőle góliátbogárlak is, de ha nem, akkor majd valamikor.....

Itt továbbra is nyárias az idő, igaz a reggelek már hűvösebbek.

Legyen szép napotok!

Utoljára szerkesztett: 25.8.24
  19. Csacskamacska

Szép estét!

Event kész, a kitehetőket is le tudom már holnap szedni. Azt még nem döntöttem el, hogy a felhőre mennek, vagy sem. Kütyüből rengeteg van, ez azt erősíti, hogy menjenek a felhőre. Viszont sokat érnek, így jó lenne az valamelyik földterületen is. Kellene még 1-2-3 terület a kütyüknek, hogy ki lehessen tenni a jobbakat.
    Munkásokat rég vettem, a kuponjaimat használom. Nekem jól jönne, ha pl. egy 24 órást be lehetne váltani 24 egy órásra. Álmodozom, mert ilyet nem fognak engedélyezni az biztos.
    E héten lesz a hétvégi utolsó része is, szerencsére most gazt nem kell termelni, csak röpi kell. Végre annak is vége lesz, nagyon nem szeretem az ilyen elhúzódó dolgokat!

Titkosaimat én is kiraktam, már sok volt, de semmi érdemleges nem lett belőle, csak a pajta készlete szaporodott.

Még mindig meleg van, már lassan minden növény kiég. Piacon már érezni lehet a hatását, kelkáposzta kilója 790 Ft volt, így le is tettem arról, hogy vegyek, pedig egy kis főzeléket terveztem készíteni. Várat magára, talán majd lesz olcsóbb is.

-elzemari-, zsani_apja, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  20. zsozso577

Sziasztok

Én még péntek este végeztem az eventtel....a kütyük egész biztosan a felhőre mennek. Nem is gondolkoztam azon, hogy
    kint hagyom. Bár, most a szédültre kütyüket tettem , nem sok kedvem van a farmhoz.

Ez az elhúzódó meleg teljesen kikészít....aztán most még a bajos dolgaim is csúcson vannak!

Én a szezonhoz vettem bérletet....így biztosan lesz a góliát-ólnak párja!
    Megyek látogatom tovább a kis-farmokat...már régen jártam arra!

Kitartást ebben a melegben, igyatok sok vizet!

-elzemari-, zsani_apja, miklos4949 és 2 más kedveli ezt.