Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Ági....jobbulást kívánok neked! Jól elhúzódik ez a kórság!?

Marika...nagy élvezettel olvasom az írásaidat....gyere és írj....sokszor!

Judit...Te legalább jól haladsz a gyopárossal...én lassan ballagok... több mint egy hónap kell még, hogy a 30.-hoz érjek!

Az eventtel én is végeztem...valamikor a hétvégén...azóta csak termelgetek. Most szedtem rá magam a sárgaborsó termelésére.
    Tudom , hogy van egy feladat a gk-ban...ami ezt kér...sokat de nagyon sokat! Meg is kellene keresni.

-W-595-, zsani_apja, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok!

Zsozso,
    ne gondold, hogy csak neked tart sokáig, hogy eljussál egy újabb szintig a gyopároson, .Én is lassan haladok...

Kiváncsi voltam, hogy vajon a teliholdas világban a kicune miféle.El is mentek ifjú barátomhoz( Google) és lám lám, már ki is derült, hogy a japán szó, jelentése róka. Eredetileg a sintó vallás segítőkész, kedves, róka alakú istene. Sok japán népmesében megtalálható az alakja.

További szép napot kivánok.

-W-595-, Kuzdern, Csacskamacska és 4 más kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!

Marika, nagyon jó ötlet a kavicsok festése! Mostanság sokat lehet róla olvasni, sok ember hobbija lett, Szép gesztus, amikor valahol leteszik és a megtalálójának örömet szereznek, Most te is nagy örömet szereztél a klubban a társaidnak! Biztos vagyok benne, hogy sokáig fogják őrizni a kavicsokat és mosolyogva fognak emlékezni arra a szép napra, amikor megajándékoztad őket vele!
    Örülök, hogy jól sikerült a születésnapi kirándulásotok is! legyen még sok ilyen kellemes születésnapod!

Ági, jobbulást, sajnos sok ember beteg, sokan hordják a maszkot is. Állítólag támad a Covid is újra. - meg még ki tudja, hogy mennyi baci van körülöttünk.

Zsozsó, jó sárgaborsózást! - azon már túl vagyok. :) Nem kevés kell belőle, el leszel vele egy darabig az eventek közötti időben.

Menőkés napom volt tegnap is és ma is csak 15 óra után értem a munkám végére, utána következett az itthoni.
    Farmon csendesen termelgetek, igyekszem a teliholdasról sem megfeledkezni.

4. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Még mindig nem mondhatom, hogy teljesen rendbe jöttem o_O-.-:cry:, a gyógyszert beszedtem, és a vitaminokat is szedem rendszeresen.
    Nem tudom meddig akar velem szórakozni ez a nyavalya..... o_O:eek:
    Az iskolában is sok a beteg gyerek... látom, hallom és megtalálom a hátra hagyott elhasznált papírzsebkendőket - mert a szemetest, hogy oda dobnák, na azt nem ismerik, vagy nem érdekli őket.....
    Én ugyan szabad kézzel nem szedek össze semmi szemetet - van vékony cérna kesztyű és rajta az eldobható gumi kesztyű a kezemen - mindig így dolgozom.

A héten olyan vegyes napjaim voltak.
    Pénteken volt a kis hercegnő 7 éves :inlove:, és megvolt a szülinapi buli.

Az eventeket tegnap végig vittem, vagyis csak a hétvégi van kész, a másik - a játékok a kriptából - micsoda név o_O - az event növények letermelve - sikerült elég sok pörgetéssel bónuszt szereznem - a felröpik is megvannak, a malom termék is kész, már csak ki kell rakosgatni a képeket.
    Nah... ezt a mondatot meg kifelejtettem xD - a teliholdason is termelem az újdonságokat. A két teliholdas állatkából csak egy kört tenyésztettem, nem sürgős....., így várok majd egy boom-ra.

Zsozsó, nagyon sok sárgaborsót kell ahhoz a feladathoz termelni - én ugyan csak addig termeltem és adtam be amíg meglett az érte járó Kacsa Kata mamutfája - gondolom Te is ezért ülteted ;), vagy végig viszed a gazdakörit.

Ma, savanyú káposztás sztrapacskát fogok főzni.

Itt szürkeség és eső.... hideg nincs.... és a lakásban is bekapcsolták a fűtést - távhő - én ugyan nem kapcsoltam be a radiátorokat, az átmenő csövek adnak elég meleget.

Utoljára szerkesztett: 6.10.24, 06:39
  5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    A párom óvodában dolgozik, a 26 fős csoport pénteken már csak 11 főre csökkent :wuerg:
    Ott is nyavaja nyavaja hátán...te azért vigyázz magadra :)szép vasárnapot...

zsani_apja és csigusz10 kedveli ezt.