Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!

Ms.AbyZu, -W-595-, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánok! A szeretet ölelje át az ünnepet mindannyiótoknál!

upload_2024-12-24_11-42-37.jpeg

_Ilona49_, Ms.AbyZu, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  3. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

FAXMAS2024

Ez egy ajándékcsomag kódja, amit be lehet váltani. De vigyázat! A farmmunkások a kiváltás pillanatában indulnak dolgozni!!! Nem kupon, azonnal indul a visszaszámlálás.

Jobb reggelt!

Nem tudom mi van ITT, de amikor venni akartam magokat a boltban - piros kosár bal fülön, - kétszer is ki kellett lépnem, hogy sikerüljön, mert közben megakadt. - Én meg ezen ki. - Aztán az ajándékokat is csak három részletben tudtam elküldeni. Ez nekem nagyon nem tetszik, pláne, hogy épp karácsony van, itt a sütés-főzés fő ideje. Nekem ilyenkor kevesebb időm van arra várni, hogy EZ a csodálatos rendszer hajlandó legyen normálisan működni. Persze, ha EZ a jó, a tökéletes, akkor én vagyok a tökéletlen alak. Ki tudja? Ha a felségemet kérdezném, akkor a tökéletlenre szavazna Ő is. :D

Mai ebéd tyúkhúsleves és sütőtök krémleves, kinek mi kell. A második étel, a fő fogás: gesztenyével töltött, szalonnába tekert pulykamell, sütnivaló kolbásszal töltött, szalonnába tekert pulykamell, majoránnás tokány és némi rántott pipimell. Meg ha valakinek kell, akkor a töltött káposzta is ott leselkedik félretéve. Köret: párolt rizs, főtt pityóka, kopaszhonya, (mások talán tarhonyának ismerik, de a kopasz az a tar, a honya meg a honya) és még van maradék savanyú káposzta szalonnával párolva cukor nélkül, mert ez savanyított és nem lila káposzta.A töltött paprika (másfél kilogramm darált hús és ugyanannyi savanyú káposzta, meg egyebek). Ami ott megmaradt káposzta, azt pároltam meg olyan zsírban, ami a csíkokra vágott kenyérszalonából mászott elő, majd félidőben visszaraktam a ropogósra sütött szalonnacsíkokat, hogy némi jó íze is legyen annak a káposztának, ha már köret lett. Ha mindez nem elég valakinek, akkor van még kocsonya. Ha még több kellene ennivaló, akkor az majd kap zsíros kenyeret hagymával, VAGY mehet máshová ebédre. A társulat: mi a feleségem őméltóságával mint vendéglátók, a vendégek meg a két fiunk feleségestül, unokástul.
    Sülemények is vannak. Pávaszem rizsliszttel, mentes tejjel, mert akinek a glutén és a laktóz nem passzol, annak is jó lenne valami. Aztán budai-szelet, mézes puszedli, ha igaz, meg sajtos tallér tésztája csíkokban sütve, mert villanyon nem tudom a tallérsütőt használni. kalács is lett, diós, mákos, kakaós-csokoládés és még leopárd kalács is van. Annak is van esélye, hogy a két menyünk is hoz valami édességet. majd kiderül.
    Most irány a konyha, a rendszert meg jó lenne, ha valaki rendbe tenné, mert úgy néz ki, a BP szakértői erre képtelenek.
    Na pá mindenkinek!
    Ui.: Hó NINCS! Ellopta valaki.

Utoljára szerkesztett: 25.12.24, 07:07
  4. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek!

upload_2024-12-25_8-58-32.jpeg

Hó, itt már éppen csak foltokban, a napocska előbújt, de nagyon hideg szél fúj.

Tündi1001, _Ilona49_, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  5. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórum ismerője

Békés karácsonyi Ünnepeket!.png

Békés Karácsonyi Ünnepeket!

-W-595-, Tündi1001, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Áldott Békés Karácsonyt!

-W-595-, kmandy, Tündi1001 és 2 más kedveli ezt.