Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!

Én már ezer éve kínlódok a derekammal. Egész pontosan, egyszer még HIPP- ben megemeltem egy zsákot, mellettem hárommal is hallották, hogy reccsent egyet. Azóta a folyamatos fizikai munka nem javított a dolgon. Lassan 25 éve volt már. Szerintem ami a legjobb, az az injekció. Nem nagyon szeretik az orvosok, viszont én már a tekintetemmel kikövetelem. :D
    Covid alatt volt gond a vállammal, azon is csak az 5 szuri segített. Hál isten, azóta is jó.
    Mondjuk arra már figyelek, hogy annyira ne erőltessem meg magam. Sajna elég későn jöttem rá, hogy felesleges megszakadni a munkában.
    Szép estét kívánok!

2. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

SOS!!!
    Mindig történhet valami ami még nem volt.
    Segítséget kell kérnem,de nem találom az erre biztosított topikot.

A győzd le a hőséget eventem az első minijáték után teljesen lefagyott,Van malomtermékem140,de képtelen vagyok újra indítani a játékot,Indító labdánál egy "kártya beragadt, a 3 további szürke ,részvétel szürke,cserelehetőség nincs,Számtalanszor elolvastam az ismertetőt,mindent "nyomkodtam",új kártyát képtelen vagyok elővarázsolni.
    KÉrem segítsen aki tud!!!! ,ELŐRE IS NAGY_NAGY KÖSZÖNET

ID19779396

zsozso577 kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, gyere át egy segítségkérőbe.
    Segítünk a problémán, amint lehet. :)

zsozso577 kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Ági.....sajnálom, hogy még ez is nehezíti a felépülésedet! Remélem, hogy azért vannak apró jelek a felépülés felé.
    Kitartást ,erőt és jobbulást kívánok!

Apja...jobbulást kívánok!

Ilona...remélem, hogy azóta már orvosolták a problémádat.

Lányok...már évek óta nem eszek fagyit! Pedig édes és az édességet nagyon is szeretem! Sokszor már vissza kell fogni magam!
    Szóval...nem tudom megmondani, hogy miért nem nyalogatok fagyit.....így legalább egy nagatív-hatás....pipa....az életemben.

Az eventtel végeztem. A felhő a múseum és fejlesztése kész van ....a piccolókat kivettem. Még ültetgetek tovább...nagyon lájtosan
    de nem is tudom, hogy miért....majd a végén eldöntöm.
    Egyébként borzalmas egy event volt. Soha nem szerettem ezt a kirakósat....de szenvedtem vele. Nehezen vette fel...aztán nem úgy
    került le....ahogy én szerettem volna...szóval végig ügyetlen voltam...és még nagyon sok időt is elvett!

_Ilona49_ kedveli ezt.