Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Kedves, drága jó Ilona!
    Nagy örömmel olvastam, hogy ez is bekövetkezik, hogy végre költözhetsz az otthonodba.Még egy ici picit kell várni és a kicsomagolás az már csak gyermek játék lesz, ha egyik nap nem kerül a helyére, majd a másik nap oda kerül.Tudom, most enyhén ingatod a fejedet, hogy én könnyen mondom ezeket a csacsiságokat, de Te aki már annyi mindenen mentél keresztül, ez már csak a hab a kávé tetején.
    Látod csomagolás közben is amikor ráleltél arra a szép versre, volt erőd, időd, hogy nekünk elhozzad amit itt most nagyon szépen megköszönöm." adjon az Isten fényeket", hogy meglásd a végét, és akkor végre megnyugodva tudjad mondani, hogy végre!!!!

zsozso577, Ms.AbyZu, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szai!
    Írtam is történetbe, hogy péntek 13. Hál Isten most vasárnapra esik. :D

zsozso577, -W-595-, Tündi100149 és 3 más kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!

Ilona, hogy mennyi "cuccot" tudunk összegyűjteni, az valóban katasztrófa! Nálam ez halmozottam igaz, gyűjtögetős vagyok, selejtezni nem tudok. "Jó lesz még az valamire" alapon nagyon sok mindent tartogatok. Amikor anya elment, akkor szembesültem vele, hogy mi mindent tud az ember felhalmozni az otthonába. Nem volt könnyű akkor egyedül kipakolni a otthonát.:(
    Vannak unokáim és arra gondolok, hogy esetleg nekik majd kel valami abból, ami nekem van. Hmm, vagy igen, vagy nem! A divat is időközönként ismétli önmagát és ki tudja, lehet, hogy pont az én poncomon találnak majd valami kincset! :)
    Legnagyobb unokám, most hímezni tanul, kis hímzéseket készít a pólóira, ruháira. Most sajnálom, hogy sok évvel ezelőtt eladtam a szövőszékem, mert lehet szőni is megtanulna.

Evetnek a végén járok, amit nem bánok, mert így az ünnep közeledtével a munka is sokszorozódik.

zsozso577, Ms.AbyZu, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  4. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Ilona, Judit, valóban így van, sok-sok mindent össze tudunk gyűjtögetni.
    Én nem is olyan régen tartottam " selejtezést " - nem kidobtam a dolgokat, hanem oda adtam egy olyan ismerősnek, aki tovább adta, olyan embereknek, akik még hasznát tudták venni.

Ilona, a költözés után a kipakolás talán már könnyebb lesz, hiszen nem sürget az idő, és előbb vagy utóbb a helyére kerülnek a dolgaid.

Az eventtel kész vagyok, sikerült pörgetnem bónuszt.

zsozso577, Ms.AbyZu, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  5. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórumszaki

Erőt és kitartást kívánok.

Jó reggelt!
    Mi van ezzel a macskával xD upload_2025-4-16_6-22-21.jpeg

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.4.25, 08:17
    -elzemari-, zsozso577, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  6. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok Tiszántúliak !
    -W-595- ÁGI, ma hívott telefonon, hogy kórházban van:(, mélyvénás trombózist kapott sajnos de már jó kezekben van , nagyon vashiányos , infúzióban kap vasat , nincs étvágya sokat fogyott, de dolgoznak az orvosok ezen is .:p Mikor jön haza azt még nem tudja.:sleepy: Megkért engem, hogy írjam meg nektek , sajnos nics internetje, nem tud játszani és napi ajándékot sem tud küldeni amiért elnézést kér . Remélem gyorsan felépül;)
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván nektek ÁGI és ÉN is !!!:inlove:

7. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Kedves missuzy!
    Köszönöm a hírt. Ez nem jó....ám nagyon gyors gyógyulást kívánok Áginak!
    Vigyázzon magára és igyekezzen minél hamarabb otthon lenni.
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Nektek!
    Légyszíves átadni neki....ha beszéltek.....köszönöm!

Az eventet elkezdtem....aztán kiderül, hogy mit fogok tudni kihozni belőle.
    Persze, hogy a felhő a cél....de...... ember tervez!
    Tenyésztettem....így a terményes ólakkal készen vagyok! Igy ami mikroszkóp jön még...az megy a malomba!

8. Csacskamacska

Köszönjük, hogy átadtad ezt a nem jó hírt! Áginak mihamarabbi gyógyulást kívánok!
    Kívánom még, hogy teljen az ünnep szeretetben, békében!

9. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Kedves CSacskamacska!
    Átadom Áginak a kedves szavaidat !:inlove:

Szia Kedves Zsozso577!
    Köszönöm a jó kívánságokat, Ági majd hív és átadom !
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket neked is és ennek a csoportnak is !!:inlove:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.4.25, 13:07
  10. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia kedves Zsuzsi,
    mielőbbi gyógyulást kívánok én is Áginak, mindig örülök, amikor látlak, mert nem feledem a csodás mézeskalács tüneményes csodáidat,Nagyon hiányoztál mindig a találkozókról is, de hiába minden mulandó.Jó egészséget kívánok Neked is.

Kellemes Ünnepet kívánok minden kedves, játékosnak!!!

Utoljára szerkesztett: 19.4.25, 13:43
    zsozso577, Csacskamacska és zsani_apja kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Kívánok Mindenkinek kellemes ünnepet!

upload_2025-4-19_15-6-26.jpeg

zsozso577, Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  12. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepet kívánok Mindenkinek!

Csacskamacska és zsani_apja kedveli ezt.
  13. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

Mindenkinek kellemes ünnepeket!

Csacskamacska kedveli ezt.