Gazdák Budapestről és Pest megyéből!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok! Este el vonultam a Zuhany alá, aztán, mire vissza értem, el aludt a gépem, és gondoltam, akkor én is azt teszem. Ennek az volt a haszna, hogy ma reggel aztán volt rengeteg olvasni való, aminek örülök!
    Köszi a kávét, a jó híreket, a vidámkodást!

Nagy örömmel látom Koppi megjelenését, és tényleg, minden rosszben van valami jó......itt legalább össze jöhetünk el veszett társainkkal is, és szóval, remek csapat vagyunk!!!!

Én meg aztán, az ellentéteimmel, remekül érzem magam a kanyargós sorban..:D :D Tényleg, ahogy írtad, Ema, hideg-meleg, város-falu..meg minden egyéb.....mégis, remekül meg értjük egymást, és a különbözőségek ellenére a közös érdeklődés hatalmas erővel ragasztózza a székeket..:D :D

Janzi, gratulálok! Nekem nincs mihez, de azért jól vagyok!
    Nagyon kellemes vasárnapot kívánok mindenkinek, és csak gyertek bátran, Klári, Zsuzsa, KOPPIIIIIIIIIII!!!!!!

2. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok,szép Reggelt!
    Fél 8-kor keltem,hozzá tudnék szokni ehhez a késői keléshez! Hétköznap 4:20-kor kelek,megszoktam már,de így hétvégén nagyon csábít még az ágy!:)
    Tényleg egy nagyon "színes" jó kis társaság gyűlt itt össze,én nem bánom,mert jól éreztem magam Köztetek tegnap! Nem vagyunk egyformák,de ettől színes a Világ!

Szakad az eső! Vasárnaponként el szoktam menni az ócska piacra,nagyon szeretem a régi dolgokat! Van,hogy kicsi pénzért nagyon jó cuccokat lehet venni! Pl. a múltkor egy szénnel melegített vasalót vettem,itthon lerozsdamaróztam és szépen átfestettem! (nem ezzel vasolok ) :)A konyhaszekrényen jól mutat! :)
    Gyűjtöm a pillangós dolgokat,függöny,ágynemű,falmatrica,dekorok...szóval lepke mániás vagyok! :)
    A kertben is van itt-ott pár lepkés gyönyörűség!

A mai ebéd: Csirke aprólékból becsinált leves,töltött rántott szelet,zöldséges-rizzsel, sütni is kéne valamit,de azt még nem gondoltam át,hogy mit!
    Én inkább a sós sütiket szeretem,de néha elcsábulok egy habos sütemény láttán is! :)

Úgy gondoltam,hogy tenyésztek még ma pandát meg tevét,de csak ebéd után! Hátha meg tudnám már csinálni a Homokművészet 7-es feladatát! :)

Majd jövök még ma!
    Legyen szép napotok! :)

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  3. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok szép napot!Üdv az újaknak akik megtalálták az oldalt.Kicsit lustálkodtam én is 3/4 9 előtt ébredtem.:)Még jó,hogy nem kell mennem a boltba,mert tényleg csónakot kellene szereznemo_OKöszönöm a kávét:)Szomszédaim jóvoltából tudok tenyészteni még egy kicsit,így lehet meglesz a hiányzó kitehető is.:)Szeretek én is tenyészteni,igaz ahogy Gabi is írta sikerek nincsenek,de nem tudom kihagyni.:D

Vadóc, suba_klara, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ebben is társra találtál itt, mert van valaki, aki szintén szereti a lomis piacot. Szerintem hamarosan le is csap a témára... [​IMG]

5. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt nektek! Mivel nem ide valósiak vagytok 100%-ban elmondom még egyszer VASÁRNAP VAN!! ALUDNI AKAROK DE NEM LEHET MIATTATOK MERT MEGY A PLETYKA ! Tudjátok, meg amint látjátok is sűrűn vannak a házak és elég vékonyak a falak tehát HALKABBANxDxDxD Meg dogozunk még mindig a tenyészeten, tehát lehet beszállni és segíteni nem pedig hangoskodni értem :p
    Na a fütyülős hétszáz rézangyalát neki :D Ebéd akit érdekel a nagy téren lesz! Kacsa mell+comb sütve mellé párolt zűdség aki akarja meg még krumplipiri is :)

Vadóc, Fatther, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  6. kpe59

[​IMG] Jelentem, én lábujjhegyen beszéltem, hogy ne csapjak zajt...

Utoljára szerkesztett: 10.1.16
    Vadóc, zsuzsa-mama, .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
  7. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Szia Zsuzsa-mama! :) Köszi a kávét, enélkül el sem indulna a nap ;)
    Szia Kukucska! :)
    Nálunk nagy bajokat okozott a rengeteg víz. :( Nem csak az eső, hanem a rengeteg elolvadt hólé is, és persze a fagyos föld, amibe nem tud elszivárogni a víz.:eek:

Szia Sütike! :)
    Itt már úgy gondolom nem csak a közös érdeklődés, a játék szeretete ragasztózza a székeinket ;):)

Szia Klári! :) A 4:20-as kelés az számomra elképzelhetetlen, ugyanis én majdnem akkor fekszem le :music:xD
    Én vagyok a csapatban a [​IMG] , aki inkább nappal ilyen álmos ;)xD

Még egy aranyos pillangót akartam neked hozni, hogy jó kedvvel folytatódjon a napod :)

A régi, szép dolgokat én is szeretem. :)

Szia Szilvi! Sok sikert a további tenyésztéshez! :) Én már befejeztem, ami sztápom van még, azt tartalékolom a következő eventre, ahol szükség lesz rá.

Vadóc, suba_klara, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  8. .sylvia72.

Aztaaa,nem is gondoltam,hogy ilyen hangosak vagyunk.:(Kérek engedélyt meghunyászkodni.:D:D:DKacsa minden mennyiségben jöhet vagyis megyek a nagy térre,ha kész van.:DHol is van az.:music:
    Szia Ema!Köszi,igyekszem,de nem sok siker van,sajnos elkell használnom mindet,mert kell az a felhő,nem szeretem,ha hiányos,így is van pár darab.:oops:

Vadóc, sutimami57, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  9. .Emama.

Szia Breki! :) Én nagyon csöndesen pletyiztem;), kérek szépen kacsát és pirit hozzá ;)xD

Vadóc, sutimami57, .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
  10. breki072

Kérlek szépen most épen elfordulsz balra,majd mész egyenesen kb 500m amikor meglátod a sárga villamos 2000-est na arra ne szállj fel hanem ott pont ott elfordulsz balra majd utána 2 saroknyira ismét balra és már ott is leszel de előtte jobbra kel menned pár háztömbnyit :eek:o_OxDxDés talán mire kész lesz a nyami meg is érkezel kitudja hová xDxDxD

11. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Igaz korán jöttem, de a kávét is a szőnyeg alatt hoztam, nehogy zajt csapjak !xD

Vadóc, Fatther, breki072 és 3 más kedveli ezt.
  12. .sylvia72.

Na jól van ilyen útbaigazítás után el sem merek indulni,vacsorára sem érnék oda.:music:Marad az itthoni ebéd.:)

Vadóc, suba_klara, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  13. kpe59

Voltam a moziban, kaptam egy flaska vizet.

14. .Emama.

Látom mindannyian szeretnénk abból a kacsából egy kicsit kapni ;)

Kicsit így érzem magam az útmutatásod alapján :pxD

Köszi, megyek én is inni :)

15. sutimami57

Halihóóóóóó...bocsi, Breki, én kiabáltam Kopinak, de nem hallotta, biztos még alszik..:) :)

Hát persze, hogy nem csaka játék szeretete tart itt minket, hanem a kedves barátok szeretete, a vidám kis társaság!

Aztán, mit is akartam....jöttem lecsapni a témára.:D :D :D imádom az ócska piacot, kincs vadász vagyok, és mivel Devecserben élek, erre bőven van is lehetőségem. Klári, szívesen el piacoznék Veled!!!!!
    Én márka vadász vagyok, elsősorban a minőségi, márkás dolgok fognak meg engem, én meg őket, aztán hozom is haza...a férjem már frászt kap, ha táskával érkezem.....Én is szeretem a pillangókat...most aztán futok is hamar, mert megint éhes lettem. Nálunk ma nagyon szerény ebéd lesz, mert én csak zöldég köretet fogok enni hússal, a férjemnek krumpli, vagy rizs, amit kér, de inkább a tegnapi gombócos husit várja. Húúú, gyorsan aratok, aztán megyek....:)

Vadóc, suba_klara, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  16. breki072

KÁVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!:inlove::D Nem szólsz hanem halkan hozod!! >:(>:( Kilátott már ilyet :eek:persze a pletyi az hangos!!xDxDA kávé meg sunnyogva! Ej sokat kő még tanunotok itten é :p

Utoljára szerkesztett: 10.1.16
    Vadóc, sutimami57, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  17. .sylvia72.

Akkor nem vagyok egyedül.:D:D:DEma!Kéz a kézben bolyongunk egy kicsit.:D:D:D

Vadóc, sutimami57, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  18. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Igyekezni fogok, hogy ne csak a k...... ragadjon rám !xD Ha lemegy a kávé , csak utána 10 perccel vagyok elfogadható állapotban.xD Ezért olvastam vissza !xD
    Mai ebédem halászlé, húsleves, rántott húsi krumplipürével. Dőzsi van, mert a lányommal bartereztünk !!!:):p

Vadóc, breki072, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  19. sutimami57

Nálunk az ünnepekkor volt dőzsi...annak iszom a levét, azért a kemény diéta..:D :D

20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szerbusztok,
    Felénk is esik az eső, és nagyon szürke minden.Jó ide bejönni, mert itt derű és vidámság található.További szép napot kivánok!

Vadóc, .Emama., sutimami57 és 2 más kedveli ezt.