Gazdák Budapestről és Pest megyéből!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Igen, igen!!!! Most aztán örülünk ám!!!! [​IMG]

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Elköszönök én is,kollektíve megmajszoltuk a késő esti trappistát.:D:D:DJó éjt,szép álmokat mindenkinek.:)

sutimami57, .Emama. és lukimi kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Eventkor 10-11 naponként. De ha event kezdéskor hajnalra végzek van, hogy 9 nap. Most tudtam, hogy nem esik bele event és terepek miatt nem is kell leszedni semmit ezért rekordot vártam. 8 nap lett, először farmos pályafutásom alatt.:) Hozzáteszem, rackótól kaptam egy 50%-os és egy kisebb bónuszt tehát besegített. Remélem nyárra elérem amit az egyik szomszédom, az az: 6 naponta! :music:
    Ennek reményében tegnap 6 kitehető kütyüvel növeltem állományomat.xD:inlove::music:

Utoljára szerkesztett: 9.1.16
    sutimami57, Vadóc, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  4. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

suba_klara, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Ez az egy topic működik, vagy tévedek és csak a saját hsz.-mat látom viszont?
    Én a saját topicunkban a 7820-ast látom mindössze, pedig a kiírás szerint már jóval több van. Sz ar a helyzet erősen. ::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Utoljára szerkesztett: 10.1.16
    Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  6. lukimi

Szia.
    Több is működik de az Épek és a Nyugdíjasok topik nem.

sutimami57 és Koppi kedveli ezt.
  7. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Jó éjszakát, szép álmokat Mindenkinek!

sutimami57, .Emama. és lukimi kedveli ezt.
  8. Koppi

Köszönöm, hogy válaszoltál- ezek szerint Ti működtök...:)

sutimami57 és lukimi kedveli ezt.
  9. lukimi

Szívesen. Ez az előbb említett 2 topik helyett, ideiglenesen lett nyitva ma este.:)

sutimami57 kedveli ezt.
  10. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

..meg a Kuncogó sem, a Tiszántúliakat is mintha láttam volna panaszkodni. Szóval jó néhány topik nem megy, azért kuckóztuk be magunkat kollektíven most ide ;)

suba_klara, sutimami57 és lukimi kedveli ezt.
  11. Koppi

O.K. Szeretnék én is része lenni a Csapatnak...:)
    (Legalább feléled az eddig alvó topic...;)

12. .Emama.

Természetes, mindenki jöhet, aki szeretne :)
    Így legalább több topikból is egy kicsit jobban megismerkedünk addig, amíg megjavítják a mieinket :)

Sikerült eddig 7 oldalt írnunk ma. Ez a szegény topik nem mondom, hogy nagyon dübörgött volna korábban :music:

sutimami57 kedveli ezt.
  13. Koppi2

Koppi2 Haladó

Jövök, már a másik énemmel is, mert farmot váltottam...:)
    Olvasgatni szoktam nálatok, de hsz.-t még nem írtam..:)

14. .Emama.

Na, látod.... Éppen ideje, hogy közelebbről is megismerkedjünk, hátha akkor nálunk is tollat, illetve klaviatúrát ragadsz majd időnként ;)
    Még akár jól is elsülhet ez a kényszerszünet és az, hogy egy közös helyre bevackoljuk magunkat erre az időre :)

sutimami57 kedveli ezt.
  15. Koppi2

Koppi2 Haladó

Ellátogatok Hozzátok biz'Isten !
    De most olyan álmos vagyok már, hogy alig látok...:(
    (Majd szólok...a másik énemnek...is : :))

Jó éjt...:)[​IMG]

16. .Emama.

Jó éjt mindkét énednek, és mindenki másnak is. Én is elköszönök mára :)

sutimami57 kedveli ezt.
  17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +1 fok van és a tegnapi korcsolyáról ma csónakra kell váltani. ;)
    Nem idézlek benneteket, de visszaolvastam mindent.
    Gratula a sikerekhez, kollektív sajt-nasihoz és ahhoz is, hogy így összejött a csapat.
    Azért legyen szép napotok.
    Ja igen. És ezt a zsémbit hiányoltuk eddig! ;)xD

18. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Tegnap csak beestem, vagyis olvastalak benneteket és már írtam is. Úgy gondolom, új helyre illik vinni valamit.
    Ébredjetek vidáman egy jó forró kávéval.
    Sajnos egész éjszaka esett nálunk is.

Tenyésztés kész, sajnos nem nagyon ugrott.
    Janzi grtaula neked a tenyésztéshez. Végig olvastalak benneteket. Jó kis vidám csapat. Most értttem meg, hogy miért is vagytok itt.

lukimi, .Emama., .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
  19. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Hű, de jól összejöttünk!:) A kényszerelvonás csodálatosan összehozta ismét a társaságot, kiegészülve új emberekkel, akik csak színesíteni tudják a mi amúgy is szivárványszínben tündöklő csapatunkat!:)xD A fő szervezőknek nagy - nagy gratula!!!!!!!;):)
    Ti egészségesebb rágcsálnivalóval csillapítottátok a szátok mozgásának, fogaitok rágómozdulatainak kényszerítő helyzetét, mint én, mert csak a nasi lebegett a szemem előtt, s túl nagy volt a kisértés......;)
    Janzi!
    Én ilyen eredményeket csak képekről látok, amilyeneket te elértél. A neved igen találóan választottad, legalábbis ami a tenyésztési eredményeket illeti.;):)
    Most azon vacillálok, hogy próbálkozzam - e még, szórjam - e el az összes szupertápom ( nincs sok, csak 140), vagy hagyjam annyiban a dolgot. Tenyészteni szeretek, de szerencsém csak egyetlen egyszer volt, a vándorlúddal, általában max. 2 - őt ugrik, viszont csak a malomban kevert táppal számolhatok.:oops:
    Szia Zsuzsa-mama!
    Köszönöm, elfogadom a kávéd.:)

.Emama., .sylvia72. és sutimami57 kedveli ezt.
  20. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Nálunk is lassan elő lehet keresni a csónakot, vagy megtanulni úszni...
    Egyelőre nem úgy néz ki, mintha a következő napokban nagy szárazságra kellene számítani.

.Emama., .sylvia72., Vadóc és még 1 ember kedveli ezt.