Gazdák Dunántúlról! - Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Itt van lehetőségük a Dunántúli megyék lakóinak megismerni, illetve itt van lehetőségük bemutatni magukat.

2. -Holdfény-

-Holdfény- Fórum-zöldfülű

Sziasztok !

Vajon hányan találunk ide a Győr - Moson - Sopron Megyei topikból ?
    Lesz élet ? Vagy csak olvasni jövünk ?
    Nézzük pozitívan .. azért ez itt jobb lett mint amire számítottunk .

Kittuuc, kata_katka, viola és 5 más kedveli ezt.
  3. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Üdv:ennek a kevés emberkének.Most még kiválogatjuk ki Zalai és ki Győr Sopron megyei.De később ha már sokan lesznek gondolom nehezebb lesz.o_O

Jázmiin02, viola, KATHY180781 és 2 más kedveli ezt.
  4. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Akkor már ketten vagyunk a régi csapatból. De elvették a hsz számaimat. Kérdés, lesz-e még valaha. Igaz, nem sok volt, csak 2200 felett valamivel. De ez 4 év termése volt. Hogy jönnek még többen is? Kérdéses nagyon, mert a valaha igen aktív megyei honlapunk az utóbbi időben csak vegetált. Sok jóra nem számítok.

kata_katka, dani050, Guido0930 és 2 más kedveli ezt.
  5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hibás számok vannak az előttem szóló hsz-ben. Gobio55 hsz száma 200 alatt volt. Sajnos az előbb arról a farmról jelentekeztem be. EZZEL a névvel ismertebb vagyok. :) Ez a felem rendelkezett több hozzászólással. Most jöttem vissza, most vettem észre. Elnézést! :)
    Aki még nem ismer, - sokan vannak - azoknak csak röviden annyit, hogy Győr-Moson-Sopron megyei vagyok, Mosonmagyaróvár városából. Az ottani városközponti panel ötödik emeletén gazdálkodok. 2010 májusában kezdtem el parasztkodni itt. Kicsit Veszprém megyeinek is érzem magam, mert annak idején a királynék városában koptattam a technikum kövezetét, padjait. De rég volt.

viola, Guido0930 és Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  6. fabbro

fabbro Junior szaki

Itt vagyok én is, beköszöntem, de nem hinném, hogy gyakori vendég leszek itt. Tetszik az új fórum, de az már nem, hogy a megyénket bedobták a közösbe. Nem hiszem, hogy sűrűn fogok írogatni.

viola, Adrián-Beatrix és .szigi. kedveli ezt.
  7. alx528

alx528 Fórum mestere

Sziasztok ! vagyok Én is :) tegnap véleményt nyilvánítottam DE látom törölték :(

viola, patakvera és Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Hej Kedves Onagger !
    Azaz érzésem mi már találkoztunk valahol...:) Még beszélgettünk is nem oly rég..:) Jer át mihozzánk is a Tiszántúliakhoz...:)

cinege1974, Adrián-Beatrix és .szigi. kedveli ezt.
  9. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Sziasztok !

Én is bekukk :p
    Győri vagyok , de az utóbbi időkben csak olvasgatni jártam a megyei topikunkba .
    2010 szeptemberben kezdtem a gazdálkodást és egyre közelebb kerülök ahhoz , hogy az idén be is fejezem :oops:
    Azért kívánok minden idetévedőnek sikeres játékot és jó szórakozást hozzá :)

Szia Tihamér !

Láttam súrlódások voltak a nyugdíjas csapatban ?!:(

Ifju62, patakvera és Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ejnye, ejnye Koppi! Mikor voltál fent utoljára a hazai honlapotokon? Szerinte nagyon régen! :)
    Macerás csinálnom az eventet. Lassú a játék. Kiakad, újra be kell mennem, újra kell aratnom azt, amit már learattam. Néha újra is kell vetnem. Aztán felmenni a fórumra sem egyszerű. Van, hogy fél-egy órát kínlódok, mire feltalálok ide. :(

Igen volt. De ez már a múlt idő. Már nem érzem úgy, hogy közéjük tartozok. Van ez így. :(
    Viszont örülök, hogy itt látlak. Te sem vagy kezdő a játékban. De viszont TE IS zöldfülű lettél! Igaz, már tanulsz járni. Hatalmas iramban fejlődsz! :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.8.14
    cinege1974, Adrián-Beatrix és .szigi. kedveli ezt.
  11. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Valami nem stimmel a gépeddel !:)
    Az én laptopom sem valami top :D , de a fórumba minden probléma nélkül bejutok , és a játék sem lassú , igaz én ezt az eventet is kihagyom.......:oops:
    Csinálj egy takarítást , és lehet a flash playert is frissítened kellene ?!

Ne már ... ne légy ilyen, de tényleg :oops:
    Tegnap nekem is nagyon viszketett a tenyerem , mert nem találtam a topikjainkat ,de nem is az a lényeg kinyitja meg azt a topikot .
    Nem azért szeretnek , (vagy nem) az emberek , ott van a helyed , látod várnak téged !:rolleyes:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.8.14
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az a baj, hogy Gobio55 simán be tudott jönni, de én meg nem. A Zenyémnél frisebb Flash Player csak a mesében vagy a távoli jövőben létezik. (A múlt héten tettem fel a legújabb verziót.) Tisztogatást meg naponta végzem.
    A másik topikról meg nem óhajtok beszélni. Túl frissek az ottani élményeim. És meg kell mondanom, feletébb rosszul esett néhány apróság.

.szigi. kedveli ezt.
  13. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Hehe és mindenki egyenlő lett.
    Engem is megütött a felháborodásuk...Gondolkodóba is estem...

Na látod ez Az ami szíven ütött engem is

(Koppi vagyok a másik énemmel, a Tiszántúlról)

.szigi. kedveli ezt.
  14. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Én a múltkori telepítésem után visszapakoltam a régebbi verziót(Flash Player) , mert a legújabb carakodott:eek:

15. *PalMa*

*PalMa* Járnitanuló

Nekem személy szerint pedig nagyon fog hiányozni a jó humorod!! Remélem meggondolod magad és azért időnként benézel...Igaz én sem arról vagyok híres, hogy sokat írogatok, de olvasni állandóan szoktam a hozzászólásaitokat. :)
    Remélem gyorsan hozzá fog szokni mindenki ehhez az új fórumhoz, és itt is ugyanolyan otthonosan mozgunk majd, mint a régin.
    Szép estét, és jó játékot kívánok mindenkinek! :)

titán57 és sziszi1965 kedveli ezt.
  16. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép Zalából még valaki a régiek közül?

Dunci03 és Tündi1001 kedveli ezt.
  17. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Nos.....erről a farmról is benézek gondolom a bélyegképek árulkodnak,van bennük ami azonos.

Tündi1001 kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt alsó- és felsőpannóniai, valamint más tájékról idelátogató gazdák!
    Végeztem az aratással-vetéssel. A következő délben lesz esedékes. Addig meg szépen dolgozgatok. Ha már egyszer ezért fizet(get)nek! :)

Nem ártana, ha többen megjelennének a régi topikok tagjai közül. Tudom, sérelmes, hogy elvették a megyei honlapokat, de nem tudunk mit tenni. Én sem örülök neki. Nem tudok jobbat mondani, meg kell alkudnunk a helyzettel. Lehet ógni-mógni, de nem tartom reálisnak, hogy visszaállítsák a megyeieket. Próbáljuk meg kihasználni azt a lehetőséget, amely most a rendelkezésünkre áll!
    Esőmentes szép napot kívánok!
    (Nem az lesz, mert sajnos esőt jósolnak. De hátha még sem lesz!)

patakvera és *PalMa* kedveli ezt.
  19. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Gyüttem !

Nálunk kissé felhős az ég és 17 fok van itt a keleti végeken.. Immáron régiókról beszélünk a Fórumban. Talán "vérfrissítésnek" jó lesz itt nálatok is, miképpen mifelénk..:)
    Most megyek, stílusosan jobbra el, mert dolgom van..:) [​IMG]

zsuzsisanyi2 és *PalMa* kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép jó reggelt a Dunántúlon gazdálkodó játékosoknak is!
    Bekukkantottam hozzátok, valamikor régen is megtettem. Jó eventezést, sok felröppenőt és szép napot kívánok Nektek!:)

cinege1974 és *PalMa* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.