Gazdák Dunántúlról! - Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Nem is akar elzavarni senki, sőt, várjuk, lessük, hogy mikor vagy már itt. Szeretem a szórakoztató írásaid!:)

*PalMa* kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az első figyelmeztetés reggel hat óra után jelent meg. Én meg HÁROM óra után nem sokkal már nyereményt pörgettem Rackónál. Volt ez, az, de torta nem. Mondjuk nem bánom, mert nem csinálok eventet most. A gazokat persze elültettem, de iciri-piciri földecske po russzki: Jeszty nyet! :)
    Az a gyanúm, hogy lehet ajándékként mázat és képregényt küldeni, de tortát nem. Nekem nem volt rá lehetőségem. Spéci eventesek között nem volt. Ámbár, ha a pajtában ott lenne a polcon az élelmiszerek között, akkor lehetséges lenne. De nem találtam ott ilyesmit. Körülnéztem a kitehető cuccok között, már ami a pajta sarkában van beszórva, ott ugyan van Óriási habostorta 4. szintű, de azt még a hőskorban, valamikor a (farmeramai) honfoglaláskori eventek idejében szereztem. 2×2-s területet igényel a Kergén és ad, ha jól tudom 100 TP alatti jutalmat. Ezért nem teszem ki. Néha arra gondolok, hogy azt az iszákos kis hörcsögöt ki kéne tennem, de baromira idegesít, mikor "aratás" közben mindent a fejére állít.
    Ha nem jönnék vissza ma, akkor mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!
    Ui.: A keleti gazdákat megnyugtatom: A következő 4 napban ide Mosonmagyaróvárra 75 mm esőt jósolnak a pesti levelibékák. Holnap megyek és veszek egy felfújható csónakot. Valamivel csak be kellene mennem dolgozni. Arra jó lesz. :D
    Előkerültek a minitorták. Elültettem mind. A régi kitehető 50 TP-t adna.

Utoljára szerkesztett: 10.9.14
    Fatther kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Itt csak csepereg, még az esernyő sem nagyon kell, nemhogy csónak! - de jó az ötlet, ha esetleg itt is áradat lesz, lekoppintom az ötleted Tihamér.
    Még van egy aratásom, de elköszönök, jó éjszakát dunántúli gazdák!

4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek!
    Szép reggelre ébredtem. Eső nincs. Igaz, négy óra előtt megint elszállt nálam a Zinternet. Nem tudom, velem van baja a szolgáltatónak vagy másokkal is. Nem szeretem, ha nem szeretnek. Most tudtam csak aratni és vetni. Minitorták ismét megjöttek. :)
    Szép napot kívánok!

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, a Rackótól kapott minitortákat a váza ikon alatt keresd.

6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó reggelt, a Dunántúli Gazdáknak is!

Itt keleten kissé esősre váltott az idő. Bár most ippen nem hiányzik, de nem tehetünk ellen semmit.
    http://cam.idokep.hu/oldpics/gyberci/1410408777.jpg
    Belefogtam két farmon is az eventbe...a végét még nem látom...

delfin929 kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Csak jó reggelt kívánni ugrottam be. Legyen esőmentes napotok!

8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Köszönöm a figyelmeztetést! Tegnap este már kiraktam, amit 20ó 10p-kor meg is írtam a #182 hsz-ben. Legutolsó sor.

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A hozzászólásomban nem érhető tetten az általad feltételezett figyelmeztetés. A "kérlek" szót használtam.

10. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Sziasztok!
    Szolgáltató jóvoltából csak most tudtam aratni. Nem bántam volna, ha az előre tervezett egész városra kiterjedő karbantartás időpontját nemcsak a honlapján (nem szoktam azt nézegetni), hanem mondjuk az utolsó kiküldött számlán is közkinccsé tette volna (akkor reggel jó korán learathattam volna). Az meg már biztos elvetemült ötlet a részemről, hogy a rengeteg ilyen-olyan szuper akciójuk reklámozása mellett erről is küldhettek volna e-mailt. Még szerencse, hogy sürgős, netet igénylő ügyintézésem nem volt.
    Nem tudom, megcsináljam-e az eventet. Lemaradtam a reggeli boldog aratásról, a fákat is csak egyszer tudom ma leszedni, eventes növényt is kevesebbet arathatok, így a TP mellett a felreppenő is kevesebb. Na, majd meglátom.

Csacskamacska kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Csak bátran, ügyes vagy, van még idő, meg tudod csinálni. Remélhetőleg a szolgáltató is kegyes lesz!
    A reggeli csepergős idő után szép napsütés van és meleg. Túlöltöztem ma, melegem volt. Event halad, első 30 tortát reggel learattam, most a második adag érik, bár még mindig nem tudom, hogy egy tortának miért kell érni??

12. Koppi

13. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Ó, milyen szerencsések egyesek! Nálunk több, mint egy napja kisebb megszakításokkal esik, és HIDEG van.

14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Esik itt is .... És hideg van ...

Ezt el kell mesélnem .... Hát kérem szépen ismét kiderült műszaki zseni vagyok ...

A 14 hónapos csemetém kikapcsolta a tapipadot a gépemen .... Persze vissza kapcsolni nem tudtam :)
    Aztán telefonos segítség Judittól ... A Csuhásom is jobbnál jobb tanácsokat ad ... Mindegyikük Fn F9 billentyű kombinációt és társait javasolta ... Én meg nyomkodom az F N F9 és társait ... Kb 10 perc után találtam meg az Fn gombot ....

Hát izé ... nem is tudom sírjak vagy nevessek ....

Event : Még egy aratás és kész a második ablak ...

fabbro és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. Koppi

Itt kellemesen meleg a hőmérséklet...még most is..
    Gratulálok, összehoztad..:)
    Én előbb letermelem a kérdéses mennyiségeket (növényből, tortából) és utána adogatom be a cuccot.
    Ezzel minimálisra csökkentem a túltermelés veszélyét..:)

16. Pöttöm-Panna

Pöttöm-Panna Fórum-zöldfülű

Én személy szerint nagyon is örülök. Gyerünk!!!

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt nálunk szép és jó idő van. Hőség nincs (13 fok) és az utak sem porzanak (Reggel óta esik, esik és esik.) Panaszra semmi ok. Azt viszont nem értem, hogy a földtulajdonosok, akik termelnek ezt-azt a földjeiken, miért elégedetlenkednek. Jó, jó! Nem lehet rámenni a földekre munkagéppel. Nem tudják a terményt beszedni, de ezért kárpótlásul a földeken kialakult tavakban jól elvannak a vízimadarak. Szegényeknek most bővült az életterük. Csupa pozitívum. Aztán megspórolnak egy csomó benzint meg gázolajat. Egyrészt nem kell öntözni a földeket, másrészt meg nem kell foglalkozni a gyűjtögetéssel sem. Munkabért sem kell fizetni a szükségtelenné vált "aratóknak".
    Most tudtam csak feljönni, valamiért nem voltam kívánatos errefelé. Már megszoktam, ezért sem vágtam bele az eventnek. Nem bántam meg. :)

18. Csacskamacska

Még mindig azt mondják a jósok, hogy marad ez az ország kettéhasadás az időjárás terén. micsoda igazságtalanság, ahol kellene ott nem esik, ahol meg már minden el van ázva, oda még mindig esik..az a legrosszabb, hogy nem tudunk ellene semmit tenni.
    Kezd rajtam valami megfázásféle jele mutatkozni. fáj a fejem, tele az orrom, nyamvadtul érzem magam. Nem akarok beteg lenni!4 és hol fáztam meg?? talány..
    Jó éjt, nyugodalmas jó éjszakát!

19. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

:oops:Szép jó estét mindenkinek!
    Reggeltől estig esik még most is így 23 magasságában,14fok.
    Hozzánk eső legnagyobb folyó ezt a sok vizet elviszi Győrbe,ott biztos kevés van.
    Nem sok folyó van melyik felfele folyik.
    Hát follyanak hova akarnak,csat a medrükben maradnának.:music:
    Jó éjt!-.-

20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Nem panaszkodott a testvérem, aki győri, hogy kicsi a Duna meg a Rába és a többi vízfolyás szintje. Lejjebb lehet. Más győri ismerőseim, rokonaim sem kértek menedéket a szárazság miatt. Itt meg (Mosonmagyaróvár) sok a víz most is. Lajta is hozza a vizet, oszt ha Rajkánál kinyitják a tótok a zsilipet, akkor lesz a Mosoni-Duna medrében is helyhiány!
    Este a földművelés közben kiakadt a gépem. Csak reggel tudtam befejezni a munkálatokat. Érdekes, hogy magától megjavult vagy a Számítógépek Szelleme javította meg, ingyen és bérmentve. Persze más játékban rendesen futott. Hiába pucolgattam a gépet, Cclearral, Flash Player sütitörlésével, stb, Nekem beintett. Aszonta, - neeem mutatta, - hogy EZT neked! Nincs játék a Farmeramában! Majd! Majd, ha jól viselkedsz. Ezek szerint a gépem megsértődött rám. De miért? Ez továbbra is rejtély számomra.
    Most, hála a magasságosnak, nem esik. Remélem addig sem ered meg az ég csatornája, míg úton leszek a dolgozómba. Rühellem, ha a ruha a műszak végén is vizes marad és jöhet a megfázás. Nem szeretnék Csacskával együtt göthösködni! Nincs kedvem ilyen-olyan bogyót szedni, meg mindenféle teát (felénk téja a rendes neve) inni. Ha lehetne, maradnák a hűtött sörnél. Bár, most azt sem kell hűteni. Eléggé lehűlik, ha kirakom az erkélyre "melegedni". :D
    Esőmentes jó napot!

*PalMa* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.