Gazdák Dunántúlról! - Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

Sziasztok, végre eljött ez a nap!! Ma van a 20. szülinapom!!!:inlove::music::music:

kóbicfarm és patakvera kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt mindenkinek ;)
    Halihóóóóó merre vagytok ?

patakvera és BOGIgazda11 kedveli ezt.
  3. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

én itt vagyok de más senki még:oops:

4. patakvera

patakvera Fórum félistene

Másnak is hiányzol nyugi....;)....csak én gondoltam,hogy a hiányzásod oka a nyaralás lehet.:p;) Jó kis túra volt! :wuerg: Talán a felét bírtam volna...xD
    Ha valóban szülinapod van,akkor: Boldog születésnapot!:)

BOGIgazda11 kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Valóban nagyon jó volt ;) Még a net sem hiányzott ;) -most még küzdök az eventel ... de úgy néz ki a felhő meglesz ;)
    - kb fél éve volt a 18. születésnapja ....8) >:(:mad:

BOGIgazda11 és patakvera kedveli ezt.
  6. patakvera

Örülök,hogy jól éreztétek magatokat! Igen-ha az ember a családdal együtt lehet nem is hiányzik a net! Ez így van rendjén!:inlove: Nekem nem lesz meg szerintem semmi....o_O....pénteken elmentünk Hévízre-tegnap jöttünk haza...:sleepy:...nagyon carul sikerült minden. Már több mint 1 hete küzdök valami vírussal-természetesen szombat estére kifeküdtem...párommal is volt egy kis feszkó-talán emiatt.:sleepy: Na nyavajgás vége...ja nem....ma meg már megyek éjjelre dolgozni!:wuerg:>:(
    :wuerg::wuerg:Upsz,akkor ezt most benyeltem....nem irigylem,hogy ilyen gyorsan öregszik!o_O

BOGIgazda11 kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Ezek a vírusok jönnek mennek ;)
    Nálunk mostanság feszkó mentes az élet ... - azt hiszem megtaláltam a béke kulcsát ;)
    A Csuhásom is éjszakás ... úgy dolgozik mint te .. 3+3 ban ... + helyettesít orrba szájba>:( mert muszáj :music:

patakvera kedveli ezt.
  8. patakvera

Abból a kulcsból másolj egyet nekem is...;) Nálunk is még bejön a túlóra....3 nap éjjel-csüt.reggel haza-péntek nappal vissza-aztán vasárnaptól 3 nap saját műszak-szerda túlóra....még jó hogy a 20.éjjelem ünnep!:music::D Nem tudom,hogy milyen vírus ez-1 hete nátha,fejfájás,hasmenés...-tegnap reggelre duplájára dagadt a felső ajkam....jó kis csúzzzz! Párom azt hiszi állandóan puszit akarok adni,mert olyan mintha csücsörítenék...o_O...remélem a melóhelyen senki sem támad rám!xDxD

Fatther kedveli ezt.
  9. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

Ne is törődj azzal , hogy 4 hónapja használok fórumot, de elvégre te csak tudhatod, hogy mikor van a szülinapom,;)

10. patakvera

Menj a 1112-es hozzászólásodra vissza!;)

BOGIgazda11 kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

xDxDxDxD Tudom , hogy nem csücsörítesz ... de ezért jár egy puszi :pxDxDxD:cry:xDxDxD
    Majd másoltatok neked8) .... De nem biztos , hogy az én kulcsom jó lesz nálad is ....

BOGIgazda11 és patakvera kedveli ezt.
  12. patakvera

Rendi vagy!:D Köszi-puszi!;) Na megyek ,mert kislányom kiabál: Anyaaaaa-ebééééd!8)

13. -Holdfeny-.

Ja a kulcs ;) A zárt osztályét látom megtaláltad ....:pxDxDxD Muszájkabát osztást is tarthatnál :pxDxDxD:cry:xDxD:cry: Mi jóval örvendezteted meg a csemetédet ebédre ?

14. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

Az igazságra vagytok kíváncsiak?, Tessék, a húgommal játszom együtt, aki 18 éves, eredetileg az övé volt, de abbahagyta kb 4 hónapja, így szállt ez rám, de nem akartam szétkürtölni:oops:csak néha hibáztam;)

15. patakvera

xDJahh... kabát...xDxD Semmi extra-tegnapi maradék...8) Nincs pazarlás!!xD

BOGIgazda11 kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Nálunk robbantott csirke leves .... Holdfény módra ;)
    A gyerekek imádják ....
    Mindenféle zöldség ami van otthon ... + csirkemell és csirkemáj ... egyszerűen sós vízben megfőzni ... hús máj ki ... turmix .... husi , máj vissza + vajon pirított zőőődborsó :p csúnya de finom ;) a spárgától a gombáig , karfiolon keresztül .. minden mehet bele ....
    Mivel pazarlás nálunk sincs 8)... holnap is ez lesz :pxDxDxD
    Kabátot én is kérek .... mert kezdek besokkalni >:(-.-:sleepy:

kóbicfarm, patakvera és BOGIgazda11 kedveli ezt.
  17. patakvera

Hmm...ez jól hangzik! Na majd kipróbálom!;) Nyugodj meg! Nagyon meleg van a kabihoz ..xD

BOGIgazda11 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

helló grill! neked is:)

grilleprof, patakvera és BOGIgazda11 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Jól hangzik ... s mi szeretjük a zőőődséget ;) az az igazság a sima húslevesbe ha tésztát vagy májgaluskát teszek akkor csak azt eszik ... a zöldség megmarad :oops: Így pedig zöldséggel laknak jól :) Régen a Királylánynak volt tészta mániája .... de kijátszottam :music:
    minden kaja tetejére tettem 4-5 kifőzött csavart tésztát 8) s szabály volt , hogy akkor kap a következőre is ha minden elfogy :pxDxD persze a második tányérra is kerülhetett 1-2 tészta ... s azzal már tuti jóllakott ;)
    Éva tudna Ódákat zengeni arról mennyi marhaságot tudok főzni ;) Háromból kétszer sikerül olyant csinálni amit nem szeret ...:wuerg:
    Pedig nem is válogatós xDxDxDxD Ilyenkor marad a rögtönzés ... Pl zsíros kenyér:p

20. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

tudod én 4 hónapja vettem át a játékot a húgomtól, de nem akartam kikürtölni, had maradjon olyan amilyen, de néha még visszanéz, havonta 2 -szer kb. Nekem még néha furcsa , és elfelejtem hogy az övé a játék :oops:de ezt szerintem észrevettétekxD ez a magyarázat mindenre, ja és Zsófi vagyok:music:

kóbicfarm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.