Gazdák Dunántúlról! - Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A gazdakörijét ettől függetlenül csinálhatod ;) Ja és aranyért is tudnál venni mindegyikből ;)

patakvera kedveli ezt.
  2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Az alapot mindenképp csak csillagért lehet kiváltani....vagy rosszul tudom???o_O

3. -Holdfeny-.

Javaslom ;) Piros kosár ... állatok ..... és fák .... ugyanezt a szigeten is ;) már is lesz 6 tárolód ... csak lóvé kérdése ;)

patakvera kedveli ezt.
  4. -Bálintalma-

-Bálintalma- Utánpótlás-írogató

SZIA!! Zsófi :) ez a kép kicsit hasonlít Ryan Newmanra :) :)

ZSÓFIgazda92 kedveli ezt.
  5. ZSÓFIgazda92

ZSÓFIgazda92 Utánpótlás-írogató

Mert ez ő is , baj ez mert kicserélem akkor inkább ?? Ja és szia;)

6. alx528

alx528 Fórum mestere

Sziasztok! Hajni, Én oly h..... vagyok :) kiment az agyambol ( van ?? ) ,hogy mar nem Enesen laksz . Szombaton voltunk eskuvot nezni, es elotte mikor csorizni akartalak jutott eszembe :(

Szia Zsofi :) udv koztunk:) es mit lehet rolad tudni ?

nem torlom csak szerkesztem uzim : V olvastam ...... ezek szerint testvere vagy Boginak , de azert meg tobbet is tudhatunk rolad ?

patakvera kedveli ezt.
  7. patakvera

o_O Nem értem....:oops:
    jaj bakker....nagyon fáradt vagyok! leesett....köszi

8. Hechingen

Hechingen Rutinos

Sziasztok.Visszaérkeztünk Németországba...Nagyon jó volt a szüleimnél a gyerekek nagyon boldogok voltak.Az utazást hagyjuk mert borzalom volt,odafelé 18 óra volt az út,visszafelé 13 óra.Az osztrák határnál lépésben jöttünk át,hátul is lehuzatták az ablakot aztán az alvo kicsikhez belámpáztak:-( Onnantól vége volt a nyugalomnak.Németek nem állítottak meg minket német rendszámmal.Ezt az utazást egy életre szeretném feledni:eek:

kóbicfarm és Fatther kedveli ezt.
  9. alx528

alx528 Fórum mestere

18 ora ? :( azta *.... :) annyi ido alatt Calisbol is haza lehet erni :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.8.16
  10. patakvera

Szép napot Mindenkinek!

Jó hogy végre van egy kis pihi....bár én mostanában nem tudtam az eventek végére érni. Lassan kezdődik az iskola. Persze még mindig hiányzik egy-két dolog. Holnap ki merre megy?

kóbicfarm kedveli ezt.
  11. Hechingen

Hechingen Rutinos

Nekem mondod?Borzasztó ami Hegyeshalomnál volt hétvégén.Lépésben fél oránként kicsit gurultunk elöre..3 sáv,majd 2 sáv,majd egy sávra csökkentették és mindenhova bekukkoltak:)

Szomszika kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Szép napot ;)

saláta és répa hegyeket a pajtába ... 20.000 már megnyugtató mennyiség ;)
    Megyek titokfát venni ;) Remélem ontani fogja az újdonságot ;)

alx528, Fatther és patakvera kedveli ezt.
  13. fabbro

fabbro Junior szaki

Dolgozni...:oops: Már nem is tudom, mit kezdenék egy szabad szombattal. Valószínűleg végigaludnám.:sleepy:

kóbicfarm, Fatther és patakvera kedveli ezt.
  14. Szomszika

Szomszika Rutinos

Ha mentek vissza, javasolnám a régi határátkelőt. Ott szinte állandóan folyamatos az átkelés. Ritkán 1-2 perc a várakozás. Nickelsdofnál pedig vissza tudtok menni a pályára.

Fatther, patakvera és Hechingen kedveli ezt.
  15. Hechingen

Hechingen Rutinos

Segítsetek nekem légyszives,Barátbors és társai megvannak nekem is,de mondja meg nekem valaki mire használható:music:A piacról is fogy nekem is van böven raktáron de nem látom hova tehetném a gazdakörben..

Fatther kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs még gazdaköri küldetés a Gyümölcspiacos eventben megszerzett fákhoz.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyümölcspiac.14078/

Ami késik, az nem múlik ... biztos kérik majd valamihez. :)

Fatther, patakvera és Hechingen kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Leleményes gazdák olcsón megveszik ;) S tárolják hónapokig ... évekig ... s majd ha egyszer kell ... jó áron eladják ;)

alx528, Hechingen és patakvera kedveli ezt.
  18. patakvera

Nálam még csak 5000 a készlet...o_O Vettem én is fát-majd holnap kiderül....:)
    Uff...tényleg neked ilyenkor is meló! Háááát jó munkát neked és normális embereket!;) Fát veszel?
    Sajnos mostanában az is dugós...:sleepy:

Fatther és Szomszika kedveli ezt.
  19. fabbro

fabbro Junior szaki

Uff...tényleg neked ilyenkor is meló! Háááát jó munkát neked és normális embereket!;) Fát veszel?

Vettem csomagot, épp most bontottam ki őket. A 30-30-ból semmi új, kowhai xxl-ből 2, semmi extra.

Szomszika és patakvera kedveli ezt.
  20. patakvera

Most én is csomagot vettem-az újból nem lett még egy...>:( Milyen volt a tegnapi napod? Nagy volt a tömeg?

Fatther és Szomszika kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.