Gazdák Dunántúlról! - Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

Az élet iskolája örök :D mindig tanul az ember valami újat. ma pl azt,hogy nekem nem lesz meg az összes mészkövem mert eladták a melósok pálinkért:D

Fatther, patakvera és andycyca87 kedveli ezt.
  2. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

A remény hal meg utoljára :music:

patakvera, Skarpea és alx528 kedveli ezt.
  3. alx528

alx528 Fórum mestere

igen, igen :) DE a reményhal megdöglött :( az új kedvencem a sz@rok rája xD

4. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Hát igen :) Van az úgy, hogy a rája van az élen :) A remény pedig hal, el hal :p

kóbicfarm, Fatther és patakvera kedveli ezt.
  5. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

Holnap egy 160 km-es túra vár rám tele lesz rengeteg élménnyel és sok új embert ismerhetek meg. vagy itthon kockulok.... inkább az 1-es lehetőséget választom hiszen ez csak játék és már nem zavar ha valami nem sikerül itt úgy ahogy :)
    Kb amióta újra kezdtem ilyen felfogással játszom :) munka,túra,unokaöcséimmel játszok,maszekolok családdal vagyok :)
    a játékra napi 25-50 perc jut de néha egész nap (melóhelyen) bár ott is akad néha karbantartás lánc,sor tisztítás meg a gép takarítás és egyéb.
    Szóval nem is bánom ezt a mészköves eventet sem. jutok ameddig jutok. Az életem már rég nem a 4 fal között élem.
    Inkább a szabadban Vértes,Bakony,Balaton,Gerecse...
    Idén eddig mindenhova eljutottam ahova szerettem volna....és ameddig jó idó van menni kell.....bár én fanatikus lettem és a száraz hideg sem fog vissza tartani az tuti :)

6. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Ezt jó hallani ;) Így is kell felfogni :)Ez egy játék, nem kell vérre menni. Számomra ez kikapcsolódás, bár azért haladni is szeretnék ;) De jutok ameddig jutok :D
    Míg dolgoztam, nem volt lehetőségem játszani :( Napi 2x csak. Most van egy fél éves főnököm, és sokszor marad 3 órát a földben a sali xD Nem bánom :)
    Múlt héten voltunk anyukáméknál :) Bakony, Balaton, ne is mond :music: Az életem, a mindenem, a csodás gyerekkorom :inlove:
    Túrázz is :D Kívánom, hogy csodás idő legyen holnap :D Merre mész/mentek?

Fatther, patakvera és Skarpea kedveli ezt.
  7. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

Kisgyónból indulunk Zirc felé :) Vagy ha magányos wolf leszek akkor megnézek pár fincsi 10%-os emelkedőt csak,hogy fájjon picit :D
    no meg az edzés végett mert október 23-án lesz a 3-ik Velencei tavi futó és bringás tali és beneveztem 3 körre :)
    tavaly is szép emlékplakettet kaptam akkor 2 kör ment idén már van megfelelő ruházatom is így a térdem meg is óvom már csak edzeni kell rá :)

8. kóbicfarm

kóbicfarm Járnitanuló

szeretNÉK-et írtam ;)

ZsófusGazda és patakvera kedveli ezt.
  9. patakvera

patakvera Fórum félistene

xDxD

Skarpea kedveli ezt.
  10. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

A délelőtti zuhé kersztbetett nekem :( na mindegy majd jövő héten be fogom pótolni valamikor.

andycyca87 kedveli ezt.
  11. fabbro

fabbro Junior szaki

Nekem az esti zuhé tett keresztbe. Pálinkafesztivállal egybekötött városnézést terveztünk a Zemberrel, hát most kénytelenek vagyunk itthon feltalálni magunkat... ;):pxD

patakvera kedveli ezt.
  12. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

Nekem nincs asszony :D de azért itthon is elvoltam egész nap. kicsit pihentem legalább. Holnap kezdődik az újaabb hét számomra....és már szinte az egész hetem be van táblázva mikor mit kell csinálnom és hol kell lennem. De jó :(

patakvera kedveli ezt.
  13. patakvera

patakvera Fórum félistene

Zemberrel? Megtaláltad de jó!!!:)
    Ezek szerint férfi vagy...eddig ez nem derült ki nekem vagy csak át siklottam valamin...;)

kóbicfarm és Skarpea kedveli ezt.
  14. ZsófusGazda

ZsófusGazda Utánpótlás-írogató

Ja , igazad van én inkább már nem szeretnék suliba járni , de ez az utolsó évem , ezt már ki kell bírnom:sleepy:8)

15. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

hát igen a személyim 1-es számmal kezdődik :D

kóbicfarm és patakvera kedveli ezt.
  16. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Vissza fogod sírni még, nem csak ezt az egy évet, hanem az összeset. 5 év múlva újra terítékre dobjuk a kérdést :p Bár magamból kiindulva lehet, hogy hamarabb :music: Sikeres utolsó évet ;)
    Mit tanulsz?

ZsófusGazda, Skarpea és patakvera kedveli ezt.
  17. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

Én is inkább az iskola padot koptatnám inkább :D de már ezek az évek elmentek,mint a borravlóm is :D

jippi juppi..... a munkásaimat megfenyítettem,hogy ha loptok nem kaptok túlóra pénzt és ma meg is lett az összes mészkő:D
    azért a légvédelmi ágyúkat is rájuk állítottam :D biztos ami biztos :D

patakvera, Fatther és andycyca87 kedveli ezt.
  18. ZsófusGazda

ZsófusGazda Utánpótlás-írogató

Lehet , nagyon köszönöm , manikűrös leszek:pMár 5 éves korom óta az akartam lennixD

Skarpea és andycyca87 kedveli ezt.
  19. fabbro

fabbro Junior szaki

Igen, megtaláltam. Igazából ott volt az orrom előtt, jó néhány éve. :pCsak kissé rövidlátó vagyok. xD

patakvera és Fatther kedveli ezt.
  20. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Az klassz :) Én is szerettem volna annak tanulni, de a környékünkön esélytelen lett volna elhelyezkedni, mert annó mindenki ezt tanulta ki. Így lettem szabász :p Egyszer szívesen lennék majd a vendéged ;)

ZsófusGazda és kóbicfarm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.