Gazdák Dunántúlról! - Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Gondolkodom, tehát vagyok :music:
    Világ életemben korán kelő voltam (4, fél 5), számomra úgy tűnik ennyi elég :p Terhességem alatt is, míg dolgozni jártam, és még amikor ráértem volna aludni is. A gyerek is ilyen lett. Korán kelő, de szerencsére vissza is tud aludni egy kicsit ;)
    Nem játszom olyan régóta, de párom 5 éve még játszott, akkor teljesen más volt. De minden változik, a való világban is, meg kell próbálni alkalmazkodni ;) Az élet csodaszép :inlove:
    Mellesleg már régóta nem moziztam :D Az a szerencse, hogy sorozat függő vagyok ;):pxD

patakvera kedveli ezt.
  2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Nah itt akkor csak én vagyok a hétalvó??:wuerg: Néha-ha tehetném-átaludnám az egész napot!!:sleepy:
    Sok szupitáp kell majd ismét.....nekem pedig nincs....szerintem lehet ezt most kihagyom....vagy az egyik részét csinálom csak meg.:sleepy:

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kihagyni ? ÁÁÁÁÁ muszáj megszerezni mind a 3 ólat .. jó lesz a pajtába porfogónak a többi mellé :pxDxDxD

patakvera, alx528 és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Porfogónak??? Ennyi szupitápért? :eek: Kicsit drága porfogó,nem? xD

patakvera és HéricsBáró kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Hát az előző eventből csak a rák szellőzik :p A többi a pajtában figyel :p Ja hogy akkor miért kelletek ? :music: Csak8)xDxDxD

patakvera, alx528 és HéricsBáró kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én meg úgy vagyok vele, hogy nem kell mindenáron. :)

patakvera és HéricsBáró kedveli ezt.
  7. kóbicfarm

kóbicfarm Járnitanuló

Húúú..... egy hetet kihagytam lakásfelújítás miatt, és zajlik az élet a farmvilágban :p... Gazduram ma teljes lázban ment suliba...
    Nála nagyobb reklám nem kell a játéknak... hajnalban elvittem a férjemet a kamionjához, és utána már nem feküdtem vissza, inkább pótoltam a restanciát itthon meg a farmon. Fél hatkor nézegettem a következő eventet, mire megjelenik a kisgazdám.... észrevette a cápát, erre kikerekedett ám a szeme!xD Közölte, hogy stippstopp övé a gép, amíg nem szerez egyet.... .... a hétvégén itt fog ülni és tenyészt, lead, gyűjtöget.... legalább nekem lesz időm rendet rakni a felújítás miatt káosz után...

Fatther, patakvera és andycyca87 kedveli ezt.
  8. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

A lakásfelújítás izgalmas dolog, és csodás :) Ha nem jár nagy kosszal ;)
    A cápa sokaknak kell :D Lesz időd akkor a rendrakásra.

patakvera és kóbicfarm kedveli ezt.
  9. kóbicfarm

kóbicfarm Járnitanuló

A ház ura végre megunta a kandallót és az ezzel járó port.... :p. Két hét szabadsága alatt bekötötte a központit, kibontott egy régi folyosóra néző ablakot és átjárót csinált helyette.... de ehhez volt mit asszisztálni. Nem panaszkodom, mert szakemberrel rengeteg pénz lett volna. Csak közben a legnagyobb hercegem nem tudott segíteni az apjának, mert kivették az összes manduláját, így autókáztam naponta Pécsre is a kórházba, meg ugye a törpékhez haza kellett érnem az oviba, suliba... Ha a hétvégén lerakja a járólapot az átjáróba, akkor csak a radiátor és a fal festése marad rám a jövő héten... Aztán tavasszal folytköv.... addig elég az átépítés idénre..... De legalább a farm nem rám vár egy ideig... Cápáért mindenre hajlandó... xD

Fatther, patakvera és andycyca87 kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Nagyon ügyes ezermester a párod ha ezt egyedül megoldotta ;)
    Gratulálok neki ... Mi hamarosan neki állunk a bontásnak építésnek ... ÁÁÁÁ már előre félek a vele járó idegbajtól :wuerg:

HéricsBáró, patakvera és kóbicfarm kedveli ezt.
  11. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Akkor nem unatkoztatok :p A szakember tényleg drága. Ha valaki ért hozzá, jobban jár. Nálunk ez a párom :p Szeretek neki segíteni, de sokszor csak láb alatt vagyok :pxD
    A mandulaműtét nem jó, nekem 4 évesen vették ki mindkettőt. 25 év elteltével kristálytisztán emlékszem minden pillanatra :( Nekem azt mondták egyek fagyit, jót tesz a hegnek, hűsíti.
    Jobbulást a hercegednek :inlove:

12. kóbicfarm

kóbicfarm Járnitanuló

Köszi, kamasz pasiként nehezen viseli, de igyekszem a kedvében járni.. :p

patakvera és andycyca87 kedveli ezt.
  13. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Ez legyen élete legrosszabb élménye, és emléke ;)

14. -Holdfeny-.

Nem lehet könnyű :eek: Neki sem .. és neked sem ....:music:

HéricsBáró, patakvera és kóbicfarm kedveli ezt.
  15. kóbicfarm

kóbicfarm Járnitanuló

Szerencsére mindketten "magaduramhaszolgádnincs" típusúak vagyunk, és mivel tényleg nem vagyunk ellátva segítséggel, a házat gyakorlatilag ketten építettük újjá... illetve mos már a nagyfiúnk segít a pasis dolgokban... amíg apa kamionozik, ő a férfi a háznál... fát vág.... Mit változtattok a házon?

Fatther és patakvera kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Segítségünk nekünk sincs ... Ez nem panasz ... Mert mi választottuk ;) Ez volt a kisebbik rossz :p
    Mit változtatunk :music::pxDxDxD Mindent :p... kibelezzük a fürdőt és a konyhát ...8) belső ajtó csere ... laminált padló ... oda ahol nem új járólap lesz ... Az ablakcsere .. jövőre ... s hogy ne unatkozzunk utána éven tetőcsere ... :wuerg:
    Szóval lesz mit csinálni :music:... Mi megtanultuk:oops: ... ha mi nem értünk hozzá akkor olcsóbb a szakember mint az occsón dolgozó családtag :wuerg:

Mi most dobjuk ki a központit ... teszünk helyette elektromos panelokat és fás kandallót :p

17. patakvera

:wuerg:Húhú mindenki felújít? Mi is jövőre tervezzük a festést és a lépcsőház rendbetételét....minden csak pénz kérdése!8)
    Engem is a cápa fogott meg! ;)

HéricsBáró és kóbicfarm kedveli ezt.
  18. alx528

alx528 Fórum mestere

Sziasztok!
    312 tenyésztés :( 4 érmém maradt , semmi extra állat :(:mad:

19. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

0 érem és 0 tenyésztés :D neki sem álltam még

Nálam is rendet kellene tenni szóltam is a páromnak de hiába :D itt pihen a szobába :D

A héten unokatesóimmal voltam elfoglalva és tanultam egy új hónalj táncot is :D
    unokahúgom pedig rózsaszín csoki tortát kért,hogy rajzoljak....rajz tudásom Koltay Róbertével versenyben áll tudásra :D majd mondtam neki,hogy rajzoljon ő valamit körtét kértem erre azt mondta az elfogyott :D

Utoljára szerkesztett: 8.10.16
    kóbicfarm és patakvera kedveli ezt.
  20. patakvera

Jól teszi a kedves-pihenni is kell.... Kislányom megkapta az első 5-öst rajzból-most 5-es!:inlove: Nagyon boldog volt! Nem egy festőművész,de alsóban egy nyomorult 5-öst sem bírtak adni neki,hogy egy kicsit inspirálják! :sleepy:

andycyca87 és Skarpea kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.