Gazdák Dunántúlról! - Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. patakvera

patakvera Fórum félistene

Cserekor küldök én is még...:D

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Biztosítéknak ? hogy befogja a száját ? :pxDxDxD

patakvera és kóbicfarm kedveli ezt.
  3. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

köszönöm szépen :)
    Nem olyan családból származom :D a "bosszú és a köpönyeg forgatás" nem az én játékszerem :D
    Viszont az ágyúkat szívesen fogadom még mindig alig van pár darab :D

patakvera és andycyca87 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Következő cserenapkor .. biztosan növekedni fog a készleted ;) Általam is ...
    A köpönyeg ápol és eltakar:music: ... Bár forgatni valóban nem szerencsés :p

patakvera és HéricsBáró kedveli ezt.
  5. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

Tudod az egy dolog,hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze. ezt még én is elismerem de amikor a "barátság" és bennem megbízhatsz szavakat hallom.....a hátamon fel áll a ször :D és annyira jó,hogy pont ők azok akik többnek hiszik magukat,mint mások és igen valóban többek azon a szinten :D szerencsére én sosem tartoztam oda vagy ha mégis akkor az egy rossz döntés volt.....
    Cserenapkor már csak bizonyos ágyúk kellenek ősz,konfekti,torta,trugyi,víz ezekből nincs 13db
    hó ágyú.11db
    víz.8db
    trutyi.3db
    torta ágyú.4db
    konfekti ágyú 0db
    ragyogó tüzijáték.3db
    ősz ágyú.8db
    mindegyikből 13db-ot szeretnék és a szigetre is 13db-ot tehát összesen mindenből 26db-ot kell össze szednem majd ha kell minden ólat fát elcserélek értük nem érdekel

Utoljára szerkesztett: 1.11.16
  6. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Szia, Nem aprózod el az ágyúkat :) Biztos csudi szép lesz a farmod, ha minden meglesz :p Lehet, hogy én is tudok majd küldeni még :p Messze még a cserenap ;)

patakvera és Skarpea kedveli ezt.
  7. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

tudom,hogy távol még a cserenap de én legalább tudom,hogy mit szeretnék :D

8. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Legalább tudod, ez jó jel.
    Betáraztam terményes fákból legutóbb, de kevésnek érzem xDxDxD Lassan már csak fák lesznek a farmomon :p De még így is szép ;)

patakvera, kóbicfarm és Skarpea kedveli ezt.
  9. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

ez is csak egy játék.... unalom űző a téli estékre :D ne is mond a fákat :D jövőre mindenhol csak fa és ól lesz és akkor a napi 1 belépés bőven elég lesz

10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Aloha Skarpea

Küldtem bagjot.:p;)

11. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

ment a válasz is :D

patakvera és HéricsBáró kedveli ezt.
  12. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Unatkozni nem szoktam :D, de ez egy játék, ahogy mondod ;) Hagyok azért termőföldet is, nem szeretek farmot bontani eventekkor, de a fák uralják a földeket :p
    Munka mellett a napi 1-2 belépésre ideálisak a fák ;)

patakvera kedveli ezt.
  13. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

én sem unatkozom azért :) el is vagyok maradva egy projektel meg tervezek egy blog félét az idei túráimról ami azért volt pár :)
    és e mellett munka ami eléggé unalmas...a többi meg tiltott téma ezért márt kaptam....mindenről lehet írni csak a játékról :D
    néha nem is értem ezt a fórumot de nem is érdekel

14. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Nekem érdekes módon még a gyerek mellett is jobban megy a játék, haladás szempontjából is. Pedig nem nagyon szeret aludni, izeg-mozog, mint egy sajtkukac :inlove:
    Munka mellett ez nem ment. Reggel 6-kor már nem voltam itthon, este 7-kor még nem értem haza. :( Nem is tudom akkor mibe is fáradtam el :D Visszagondolva, nagyon laza volt még a 14 óra meló is xDxDxD
    Nekem nem volt unalmas a melóm szerencsére. Sok ember óhaját-sóhaját kellett észben tartanom, nehogy másnak adjam ki az alkatrészeket. Volt noteszem ;):pxD Csak mellette rengeteg megrendelőlap az asztalon :p Imádtam a leltárt is. Olyankor voltak a nagy felismeréseim: tényleg ba...us ;):p

patakvera, kóbicfarm és Skarpea kedveli ezt.
  15. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

Én jobb esetben a 24 órában max 3x találkozok emberekkel :D ebbe bele számoltam a szolgálat váltást is. Ha úgy van akkor kerékpár karbantartás lánc,sor takarítás délben ebéd (macska etetés reggel délben este ) napközben nasit is kap :D
    amikor meg itthon vagyok vagy túrázom vagy valahol máshol járok :D

16. patakvera

patakvera Fórum félistene

xD
    Majd nagyon szívesen!;)
    Nem csak te tudod....;)...én bájitalfára hajtok! Még 30db kell a 300hoz!

kóbicfarm, Fatther, Skarpea és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

én semmit nem tudok :D a napokban pl egy szomszédom elköszönt tőlem :( írt is bagolyt nekem.... hmm picit én is elgondolkodtam az abba fejezésen

patakvera kedveli ezt.
  18. Szomszika

Szomszika Rutinos

Kapsz még majd tőlem is ágyút, egy különlegeset- ahogy látom a felsorolásodat, ilyen még nincs.

Utoljára szerkesztett: 4.11.16
  19. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

ó a különleges ágyúkat nagy becsben tartom mindig

patakvera kedveli ezt.
  20. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Hát bocs, ezt nem tetszikelem :( Miért hagynád abba? Annyi ágyúd van/lesz, hogy 200ig meg se állsz ;)

patakvera kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.