Gazdák Dunántúlról! - Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Igen, ezt jól tudod, + utolsó utáni simítások :D Furcsa hogy reggelente a busz nem megy tovább egyenesen hanem felkanyarodik a hídra :D
    -----
    103 szupertáppal nem lesz sok állatka, de neki lehet állni, több mint a semmi. Milyen terveid vannak csacsik terén? Fémhulladékod már van vagy levitted az összeset a szelektívbe?

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

őőőő IZÉ ... fémhulladék .... pill és nézem :) egy árválkodik a pajtában .... Viszont íróecset van egy rakással ... Mikor már nem kell sürgősen .. jönni fog gyakran ...
    Csacsik terén ? Az ideiglenes gazdakörit jó lenne kivégezni ... - lehet zsebbe kell nyúlni ?
    Aztán a hetedik szintig megcsinálom az állandó gazdakörit ... -ezt saját tenyésztésből , csak alap állatot veszek a piacon ... majd a többit apránként ... Egyedül a tyúkos tenyésztős gazdakörit végeztem ki ... 3 arany tikom bánta ... A többi telik .. de még messze a vége ...
    Nem hajszolom a szinteket ... / na a bahamán jobb lenne gyorsabban haladni ... _) / A játék öröméért játszom ... És azért a társaságért akiket itt megismertem ...

- Jut eszembe : Még el sem mondtam a nagy újságot ! Úgy néz ki teljesül a csuhásom kívánsága : Kisherceg érkezik hozzánk .

PalMa, Pvera és |Tamás| kedveli ezt.
  3. |Tamás|

Csak nem?? Nagyon gratulálok hozzá :) mikor érkezik a kis trónörökös?

Akik ismernek, tudják hogy eléggé lusta ember vagyok, így a tenyésztős dolgok csak 5-8. szint körül vannak készen, soha nem bírom kivárni hogy valami szép nagy állatka legyen belőle.

4. -Holdfeny-.

Februárig kötöttem vele bérleti szerződést :) - remélem nem akar sokkal korábban kiköltözni ...

Lusta ? hihihi .... nem ismersz engem .... Azért minden tenyésztésnél lehet örülni egy egy nagyot ugró tenyész állatnak ... Na nem kényeztet el a rendszer ... De panaszra sincs ok ... Múltkor 4 sima pandából lett egy karate panda ... gyorsan el is bizniszeltem ... vettem helyette olcsóbb 8. és 9. szintű állatokat ... Égette a zsebem a pénz ... Bakker az életben is így van ... :) soha nem leszek milliomos ... :(

|Tamás| kedveli ezt.
  5. |Tamás|

xDMai világba korábban kiköltözni mint ami előre ki van fizetve? áhh, kizárt dolog :D ( bízom benne, hogy tényleg nem akar korábban kiköltözni, vagy ne sokkal korábban)
    nekem már az is sok, hogyha van 2-3 millióm, pedig az valakinek apró pénz. Életben az én szakmámmal nagyon nem lehet keresni, vagyis keresni lehet, csak találni nem.

6. -Holdfeny-.

Hát én most annak a 2-3 misinek is tudnék örülni ... Csóró vagyok .... Nagyon ... nagyon ....
    A mai világban sok az ilyen szakma .... De nézzük pozitívan ... Ha van munkahely ... azért a pénz is csordogál ...
    Mivel foglalkozol ? mikor nem itt őrködsz a fórumon ?

7. |Tamás|

Műszaki cikk eladóként vagyok egy kis boltban. Vízszerelvényekkel foglalkozik, és hát nem tévedés, ez is hozzátartozik a műszaki termékekhez, mint nagyon sok más minden is. Egy jó preferált helyen vagyok, azért még be is esnek az emberek a boltba :D

8. -Holdfeny-.

Remélem nem nálad voltam a múltkor .... Tudod műszaki zseniként .... valami alkatrészt kellett beszereznem a csaphoz ...
    Csóri eladó megizzadt mire ki találta mi is kell nekem ... Pedig olyan jól körül írtam neki ...8):D

9. |Tamás|

Húha :D melyik utca ? azt nem kérdezem hogy milyen alkatrész, mert naponta több száz embert így nehéz megjegyezni :D Elképzelhető hogy nálam vásároltál :D most már furdal a kíváncsiság :D

10. -Holdfeny-.

Fehérvári út .... Az alkatrészt nehéz lenne körül írni ... ismét ... pedig mondták ám a nevét :D
    Ha nálad vásároltam .... Mond hogy nem emlékszel rám ...8)

11. |Tamás|

Biztos nem nálam vetted, mert én nem messze onnan, de nem azon a helyem dolgozom :D Valószínűleg a KV telep melletti ilyen üzletben vehetted, amely csapokkal foglalkozik, ott bent a körgeometriás csomópont sarkában :) ezúttal most szerencséd volt, de kitudja hogy következő nem nálam vásárolsz-e? :p Így hogy mi volt az alkatrész, így nehéz megmondani, hiszen egy csapban számtalan alkatrész van, és vannak nagyon köztudott elnevezések, és kevésbé azok

12. Pvera

Pvera Fórum-zöldfülű

Gratulálok Hajni....és megint csak irigykedem.:) Na és jól viselkedik a Kicsi Bógyó?
    Nagyképűsködtem itt a betöltővirággal és meg is vert a magasságos. Titokólak csupa nem akart dolgokat hoztak. Galamb-nyúl1...>:( nem ezt akartam!

13. -Holdfeny-.

A műszaki zseniségem mellé most különös ismertető jegyem a növekvő pocakom ... és egy mindenhova magammal cipelt 15 hónapos Mininő :)
    Remélem minimum féláras kedvezményt adsz majd ...;) Vagy esetleg farmarany bónuszt ... 8):p

Már lehetne 5 óra .... le kéne szüretelni a szamaraimat ....

Vera : Nyugalom ... csere napon biztos el tudod cserélni a galambot ...
    Hát a nyúl ... nézd pozitívan ... jobb mint a sárga tyúk ....

Köszönöm a problémákat leszámítva jól vagyunk ...
    Szépen terebélyesedek ... lassan gurulok ... De a Csuhásom szerint pont így jó :)
    - Rám is felugrott 5 kiló ... s jön majd a többi is ... :oops:

patakvera, PalMa és |Tamás| kedveli ezt.
  14. PalMa

PalMa Fórum ismerője

Ez igen! Te aztán jól ráhajtottál Hajni!! xD Még a végén lekörözöl engem is a három fiammal!:DGratulálok!!!! Vigyázz magatokra nagyon!:)

patakvera kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

ÁÁÁÁÁ nyugi .... nekem csak egy fiam lesz a két lány mellé ... :) többet nem tervezek ...
    Bár imádom az ikreket .... -itt a Farmon :)

80 szamár és 103 szupertáp elegyével valamint a gazdakörben nyert alapanyaggal és a született ikrekkel már csak két zenész csacsi hiányzik ...
    Ezeket a piacon kell hogy beszerezzem ... különben nem lesz felhőm ...

Utoljára szerkesztett: 17.10.14
    patakvera és PalMa kedveli ezt.
  16. marcika0199

marcika0199 Fórum-zöldfülű

Én Zala megyei vagyok és üdvözlök minden Dunántúlit! :)

patakvera kedveli ezt.
  17. PalMa

PalMa Fórum ismerője

Szia! :) Üdv neked is! Régóta játszol? Gyere máskor is, szívesen látunk!

patakvera kedveli ezt.
  18. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szia Marci-gondolom?!
    Tegnap kislányom akkorát esett a rollerjával....:( A frászt hozta rám,de nem sírt...a párom előtt ez égő lett volna szerinte.:) Ma pedig már mit szeretne? Egy gördeszkát...a mazohista mindenit?:inlove:

Marcipán68 és PalMa kedveli ezt.
  19. marcika0199

marcika0199 Fórum-zöldfülű

Igen régóta játszom(kb.4 éve) és 68-as szintű vagyok! És ti?

20. *PalMa*

*PalMa* Járnitanuló

Én 2010 május-június környékén regiztem, azóta is töretlen lelkesedéssel játszom. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.