Gazdák Dunántúlról! - Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fabbro

fabbro Junior szaki

Nem kell aggódni, én is aratás után mentem a kalendáriumba... :p Az meg, hogy titokfák vannak, mindig akkor jut eszembe, mikor már kiléptem a farmról... Most azonnal megyek, kirakom őket, mielőtt ismét így járok...

patakvera kedveli ezt.
  2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Na de jó,hogy olvastalak....most meg majdnem a kalendárium maradt ki!:sleepy:

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hihihi .... Én learattam csatni nélkül ... miután elnyomtam 200 szuper trágyát ....:oops:
    Na jó mentségemre legyen ... magvas jövőt illető gondokkal vagyok elfoglalva ...:p
    közben főzök ... s próbálom a gyerkőceim hasznosan elfoglalni ...;)

patakvera kedveli ezt.
  4. patakvera

Haha...akkor nem csak én osonok ide házimunka közben?! Vanissel próbálom a szőnyeget tisztábbá varázsolni-morci leszek,ha nem sikerül....****** drága volt! Az olcsóbb vízkőoldóval már rácsesztem....azon kívül,hogy kimarta a szememet,más nem történt! >:(

5. -Holdfeny-.

Reggel a nagylány klimaxos tüneteket mutatott .... komolyan mondom ha nem tartottam volna attól , hogy letörik a frissen manikűrözött körmöm ... tuti megráncigálom a haját .... :eek:
    Most meg mint akit kicseréltek ... ragyog a szobája .... mézes mázas ... na jó ez utóbbi túlzás ... csak olyan amilyennek mindig szeretném látni .... :music:
    Jut eszembe az új házi állatkának még néhány luxus cikkre szüksége van ... megyek és beszerzem ...
    Utána jövök és vetek aratok tovább .. ez a karácsonyi liszt nagyon lassan gyűlik ...o_O

patakvera kedveli ezt.
  6. patakvera

Hajaj...nálunk akkor van ilyen hangulat változás,ha valamit szeretne!;)
    Nem néztem utána,hogy mely szavakat nem lehet használni-amit kicsillagoztak ezek szerint tiltott!
    Bár igaz-a "nagyon drága volt"- is megfelelt volna! Csak így most úgy tűnik,mintha trágár módon beszélnék! Akkor a ****** alma is csúnya szó?:oops:

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A fórummotor automatikusan kicsillagozza a fórumozásra alkalmatlan kifejezések egy részét.

patakvera kedveli ezt.
  8. patakvera

Rendben és elnézést. Csak nem akartam trágárnak tűnni! ;) Kellemes ünnepeket neked és a csapatodnak!

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

A magyar csapat tagjai nevében is köszönöm.
    Szép ünnepet kívánok!:)

patakvera kedveli ezt.
  10. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

:)

11. -Holdfeny-.

:D:D:D A rendszer úgy ítéli :wuerg:....xDxDxD

patakvera kedveli ezt.
  12. patakvera

Na én mára befejeztem! Szép napot kívánok mindenkinek! 8)

13. -Holdfeny-.

Az én műszakom este hétig tart ... addig aratgatok .... utána meg majd csak lesz valami ....:music:

14. fabbro

fabbro Junior szaki

Az én műszakom meg reggel 9-től este 10-ig tartott a termálban. De viszonylag jól vagyok, az utolsó 3 és fél óra volt nagyon-nagyon durva, előtte nem volt vészes.
    Azt meg nem is mondtam nektek, hogy azt hiszem, megtaláltam a megoldást a lassan egy hónapja tartó térdfájásomra. Szerintem egyébként simán jobboldali vándor-térdrákom van, ami időnként lesétál a bokámba, aztán fel a vállamba, majd vissza a térdembe. Na de az egyik rendőr javaslatára és némi forraltboros befolyásoltság hatására tegnap este vettem propolisszal dúsított lóbalzsamot, ami mellesleg ****** drága volt. 2x bekentem vele a térdemet, hát minden hasonló gonddal küszködő emberkének csak ajánlani tudom. Sokkal-sokkal könnyebben mozgok, és a fájdalom is csökkent, úgyhogy mondhatni megérte az árát. Talán ezért is volt kevésbé fárasztó a mai napom.
    Holnap pedig kiélvezem július óta az 5. szabadnapomat. :)

15. -Holdfeny-.

Szép napot !

Én ma elkezdtem a karácsonyi sütkérezést .... Ma és holnap van rá időm .... 23-án különleges programom lesz ... Esküvőre megyek .

Judit :9 Már az 5. pihenőnap ? :eek: Nem viszed túlzásba ?:pxDxDxD
    Hm ... Lóbalzsamról eddig azt hittem , hogy csak a Nagymamámnak használ mindenre....
    Örülök , hogy nálad is működik ... Én kicsit büdinek tartom ....:oops: - hiába .. mostanság nem bírom a szagokat , illatokat .

16. fabbro

fabbro Junior szaki

Lóbalzsam nem büdösebb, mint bármelyik gyulladáscsökkentő krém, flector, voltaren, akármi. Mentolos, kámforos, van egy jellegzetes illata, de használ, és ez a lényeg.
    Fél 10-ig aludtam, most iszom a kávémat, aztán szép lájtosan elkezdem a tennivalókat. Ki kell élveznem ezt a bizonyos 5. napot. Nem mintha nem lenne ezer dolgom, de nem fogom agyonhajtani magam.

17. alx528

alx528 Fórum mestere

nem épp a farmot :)

patakvera kedveli ezt.
  18. *PalMa*

*PalMa* Járnitanuló

Sziasztok! :)
    Végre én is szabin vagyok, két hétig gondolni sem akarok a munkahelyemre...Most már csak itthon kéne egyenesbe hozni a dolgokat így karácsony előtt, a pihenésről majd csak azután lehet szó. Egyenlőre azt se tudom, mihez kapjak, hogy mindennel időben kész legyek.
    Persze a farmot sem hanyagolhatom közben, az event halad, csak a felröppenők jönnek nehezen, de ma meglesz a növény, utána kirakom a fákat, azok remélem majd ontják a felröpiket. :D Jó lenne minél előbb befejezni, utána meg pár napig csak a családra koncentrálnék, aztán két ünnep között csak a farmot nyomnám éjjel-nappal (Hajni szavaival élve)! xD

patakvera kedveli ezt.
  19. fabbro

fabbro Junior szaki

Laboviti, ha erre jársz, légyszíves segíts megfejteni a rejtélyt. Ma már ketten gratuláltak nekem a szintlépéshez, miközben még több, mint 4 milla hiányzik a 96-hoz... Most akkor hogy van ez? Léptem, csak nem tudok róla? ;)

20. -Holdfeny-.

:) a 95. szinthez gratuláltunk :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.